انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 7:45pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

juyande نوشته است:
دوستان عزیز لطفا"درباره عکسهای زیر نظر بدید و اگر نشانه هست محل دفینه کجا میتونه باشه

سلام جوینده جان اطلاعات تکمیلی احتیاج دارن این عکسای شما عکسهای متفاوت و از جهات مختلف باید معلوم بشه سنگ چه شکلیه اطرافش چی هست اما من فقط فعلا در مورد عکس اول توضیحی بدم شما با مقبره یا با جوغن دفینه باشه که از اینجا تشخیصش سخته مواجهید که دارای در ورودی است در ورودی رو به ابراه و نشانکی هست که گذاشتم که به این سنگ نزدیکتر هست نسبت به خود مقبره یا دفینه :YMPEACE:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 5 مرداد1392 - 9:53pm

parsi نوشته است:
juyande نوشته است:
دوستان عزیز لطفا"درباره عکسهای زیر نظر بدید و اگر نشانه هست محل دفینه کجا میتونه باشه

سلام جوینده جان اطلاعات تکمیلی احتیاج دارن این عکسای شما عکسهای متفاوت و از جهات مختلف باید معلوم بشه سنگ چه شکلیه اطرافش چی هست اما من فقط فعلا در مورد عکس اول توضیحی بدم شما با مقبره یا با جوغن دفینه باشه که از اینجا تشخیصش سخته مواجهید که دارای در ورودی است در ورودی رو به ابراه و نشانکی هست که گذاشتم که به این سنگ نزدیکتر هست نسبت به خود مقبره یا دفینه :YMPEACE:

مرسی پارسی جان حتما" سر فرصت عکسهای بازی میگیرم.من فقظ میخوام بدونم او جوغن بزرگ از همون نوع جوغن های سر پوشیده شده ی دارای بار هست یانه.چون روی کوه حدود 6 تا از اونا رو دیدم.

شنبه 5 مرداد1392 - 10:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال

juyande نوشته است:
parsi نوشته است:
juyande نوشته است:

مرسی پارسی جان حتما" سر فرصت عکسهای بازی میگیرم.من فقظ میخوام بدونم او جوغن بزرگ از همون نوع جوغن های سر پوشیده شده ی دارای بار هست یانه.چون روی کوه حدود 6 تا از اونا رو دیدم.

جوغنی که اقای پارسی در موردش توضیح دادن اینطور نیست حالا بقیه رو ... :D

شنبه 5 مرداد1392 - 10:15pm

درود. حضور محترم صاحبنظران و اساتید . لطفا در صورت امکان رهنمود فرمایید .. با سپاس از مطالب و اطلاعات ارزنده شما

یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:39am

ادامه تصاویر

یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خوب توضیحات رو سعید جان محبت کنید
در ضمن نام این مکان خیلی میتونه بهتون کمک کنه
مثلا تخت ........

یکشنبه 6 مرداد1392 - 2:07pm

با سلام
میخواستم نظرتون رو راجع به این تصویر بپرسم؟

یکشنبه 6 مرداد1392 - 3:30pm

ابراهه جوغن که در این مورد نمیشه به اون استناد کرد-

آخرین بار توسط سعید در یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:24pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:17pm

سعید نوشته است:
ادامه تصاویر

یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلا
اینارو تو سایت ترکیهخ دید م گفتم شاید بدرد کسی بخوره و یکمی ناشیانه تر چمه کردم لاک پشت نشان رومهاست و علامت دفینه در دوران بیزانس استفاده می شده من اصل عکسم میزارم

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

یکشنبه 6 مرداد1392 - 7:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 166 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure