نویسنده |
پیغام |
parsi
کاربر حرفه ای
|
juyande نوشته است: دوستان عزیز لطفا"درباره عکسهای زیر نظر بدید و اگر نشانه هست محل دفینه کجا میتونه باشه سلام جوینده جان اطلاعات تکمیلی احتیاج دارن این عکسای شما عکسهای متفاوت و از جهات مختلف باید معلوم بشه سنگ چه شکلیه اطرافش چی هست اما من فقط فعلا در مورد عکس اول توضیحی بدم شما با مقبره یا با جوغن دفینه باشه که از اینجا تشخیصش سخته مواجهید که دارای در ورودی است در ورودی رو به ابراه و نشانکی هست که گذاشتم که به این سنگ نزدیکتر هست نسبت به خود مقبره یا دفینه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 5 مرداد1392 - 9:53pm |
|
|
juyande
|
parsi نوشته است: juyande نوشته است: دوستان عزیز لطفا"درباره عکسهای زیر نظر بدید و اگر نشانه هست محل دفینه کجا میتونه باشه سلام جوینده جان اطلاعات تکمیلی احتیاج دارن این عکسای شما عکسهای متفاوت و از جهات مختلف باید معلوم بشه سنگ چه شکلیه اطرافش چی هست اما من فقط فعلا در مورد عکس اول توضیحی بدم شما با مقبره یا با جوغن دفینه باشه که از اینجا تشخیصش سخته مواجهید که دارای در ورودی است در ورودی رو به ابراه و نشانکی هست که گذاشتم که به این سنگ نزدیکتر هست نسبت به خود مقبره یا دفینه مرسی پارسی جان حتما" سر فرصت عکسهای بازی میگیرم.من فقظ میخوام بدونم او جوغن بزرگ از همون نوع جوغن های سر پوشیده شده ی دارای بار هست یانه.چون روی کوه حدود 6 تا از اونا رو دیدم.
|
شنبه 5 مرداد1392 - 10:12pm |
|
|
خبره
کاربر فعال
|
juyande نوشته است: parsi نوشته است: juyande نوشته است: دوستان عزیز لطفا"درباره عکسهای زیر نظر بدید و اگر نشانه هست محل دفینه کجا میتونه باشه سلام جوینده جان اطلاعات تکمیلی احتیاج دارن این عکسای شما عکسهای متفاوت و از جهات مختلف باید معلوم بشه سنگ چه شکلیه اطرافش چی هست اما من فقط فعلا در مورد عکس اول توضیحی بدم شما با مقبره یا با جوغن دفینه باشه که از اینجا تشخیصش سخته مواجهید که دارای در ورودی است در ورودی رو به ابراه و نشانکی هست که گذاشتم که به این سنگ نزدیکتر هست نسبت به خود مقبره یا دفینه مرسی پارسی جان حتما" سر فرصت عکسهای بازی میگیرم.من فقظ میخوام بدونم او جوغن بزرگ از همون نوع جوغن های سر پوشیده شده ی دارای بار هست یانه.چون روی کوه حدود 6 تا از اونا رو دیدم. جوغنی که اقای پارسی در موردش توضیح دادن اینطور نیست حالا بقیه رو ...
|
شنبه 5 مرداد1392 - 10:15pm |
|
|
سعید
|
درود. حضور محترم صاحبنظران و اساتید . لطفا در صورت امکان رهنمود فرمایید .. با سپاس از مطالب و اطلاعات ارزنده شما
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:39am |
|
|
سعید
|
ادامه تصاویر
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:48am |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
خوب توضیحات رو سعید جان محبت کنید در ضمن نام این مکان خیلی میتونه بهتون کمک کنه مثلا تخت ........
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 2:07pm |
|
|
دالتون
|
با سلام میخواستم نظرتون رو راجع به این تصویر بپرسم؟
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 3:30pm |
|
|
سعید
|
ابراهه جوغن که در این مورد نمیشه به اون استناد کرد-
آخرین بار توسط سعید در یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:24pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:17pm |
|
|
سعید
|
سعید نوشته است: ادامه تصاویر
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 5:20pm |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
با سلا اینارو تو سایت ترکیهخ دید م گفتم شاید بدرد کسی بخوره و یکمی ناشیانه تر چمه کردم لاک پشت نشان رومهاست و علامت دفینه در دوران بیزانس استفاده می شده من اصل عکسم میزارم
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
یکشنبه 6 مرداد1392 - 7:15pm |
|
|
|