انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 2:30am

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

parsi نوشته است:
سومر نوشته است:
ژنرال نوشته است:
دوستان البته نظر شخصی منه
هر جا که تل خاکی یا تپه بوداحتمال اینکه زیرش یک مکان ساخته دست بشر وجود داشته باشه..احتمال زیاده
وگرنه برای یه کوزه یا یه شمشیر تل خاکی نمیریختن روش
کلا معادله ساده ایه

ژنرال عزیز این که معادله ساده ای هست درست ولی جواب سوال های من چی میشه ؟

1 معمولا تل خاکی برا چه منظوری ایجاد میشده؟
2 ساختار داخلی اون مثل تومولوس هست ؟ اگه نیست چه جوریه؟
3 روش حفاری ؟
4 اگه بارداره به صورت تقریبی توچه حجمی میتونه باشه؟

با تشکر

سلام دوست عزیز نظر زنرال جان درسته تلها و تپه های دستی مکان ساخته دست بشر بودن حالا قلعه یا برج یا... که دلیلهای متفاوتی دارد یکی از دلایل زیادی تلها حمله مغولها به ایران است که برای اینکه مالی از دستبرد این قوم در امان بماند بارها رو پنهان میکردن و خانه را خراب و تلی به همراه ورودی به سمت افتاب طلوع یا غروب درست میکردند و دلایل دیگر
تومولوس خاکیست که اورده شده برای درست کردن یک مقبره یک سازه نبوده بلکه تلها اکثرا سازه بوده اند که خراب شده اند و به این شکل درامده اند
تومولوس در خودش مقبره و بار داره ولی تل بار و سفیدخونه اش پایینتر از سطح زمینه
تلها دارای ابعاد کوچکی هستند ولی تومولوس ابعاد بزرگی دارند و معمولا کله قندی هستند
و....
روش حفاری تلها پیدا کردن راه ورودیست که درسمت افتاب طلوع یا غروب قرار دارد ولی در تومولوس از مرمز روی تپه هم میشود حفاری رو به پایین داشت تا به مقبره رسید ولی طاقتفرساست
حجم بار و عمق دقیق بار رو و نوع بار رو هیچ کس نمیدونه اگر کسی گفت میدونم باور نکن این موارد به سلیقه و نوع بار موجود طرف بستگی داشته مثلا دوست داشته بارش در عمق هفت متری باشه یا بارش سکه بوده یا مجسمه بوده یا ...

ممنون استاد راهنمایی شما خیلی عالی بود . استاد دوتا سوال دیگه هم دارم.

در مورد این تل بگم چون ارتفاع این تل از تمام کوه ها و تپه های اون منطقه کمتره و حتی یه جور حالت استتار داره

که اگه از یه زاویه خاص نگاه کنی میشه فهمید که تل دست ساز هستش.نظر شما در این مورد چیه؟

دوم اینکه علت وجود قبرهای زیاد در اطراف این تل چی میتونه باشه و ایا امکان پیدا کردن چیزی در اونها هست یا نه؟

با سپاس فراوان
^:)^

قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )

دوشنبه 11 شهریور1392 - 11:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به اساتید ودوستان محترم .ممکنه بفرمایید که معنی علامت ضربدر داخله یک دایره روی یه سنگ خیلی بزرگ و تقریبا مستطیل شکل. چی میتونه باشه?
با سپاس

سه شنبه 12 شهریور1392 - 10:35am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مجدد و روز بخیر
استاد پارسی .استاد بینا و سایر اساتید ودوستان گرامی لطفا نظرتون رو در مورد سوالی که در صفحه قبل گزاشتم رو بفرمایید؟
با تشکر
@};- @};- @};-

سه شنبه 12 شهریور1392 - 11:13am

دوستان خواهشا نظر بدن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 12 شهریور1392 - 1:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به این قسمت هم سر بزنید viewtopic.php?f=26&t=883&p=20929#p20929

سه شنبه 12 شهریور1392 - 8:20pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

ما تو یه منطقه به یه شهر قدیمی با دیوار وبرج و باروهای نیمه خراب رسیدیم.
ظاهرا تاریخ شهر خیلی قدیمیه ولی ظاهرا 100 سال پیش متروکه شده خواستم دوستان راهنمایی کنن کجای شهر بیشتر امکان داره بار داشته باشه وما هیچ نشونی از قبرستان داخل و خارج شهر پیدا نکردیم معمولا قبرها کدوم قسمت شهر بودن؟

سه شنبه 12 شهریور1392 - 9:33pm
مدیر سایت
مدیر سایت

نقل قول:

در مورد این تل بگم چون ارتفاع این تل از تمام کوه ها و تپه های اون منطقه کمتره و حتی یه جور حالت استتار داره

که اگه از یه زاویه خاص نگاه کنی میشه فهمید که تل دست ساز هستش.نظر شما در این مورد چیه؟

دوم اینکه علت وجود قبرهای زیاد در اطراف این تل چی میتونه باشه و ایا امکان پیدا کردن چیزی در اونها هست یا نه؟

با سپاس فراوان

دوست من
علت وجود قبرهاي زياد در اطراف اين تل ميتونه نشان از اين باشه كه اون تل بايد مقبره يكي از بزرگان آن قومي كه قبرهاشون در اطراف تل هست باشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 12 شهریور1392 - 10:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
نقل قول:

با سپاس فراوان

دوست من
علت وجود قبرهاي زياد در اطراف اين تل ميتونه نشان از اين باشه كه اون تل بايد مقبره يكي از بزرگان آن قومي كه قبرهاشون در اطراف تل هست باشه

ممنون استاد. در ضمن اقا مهدی در فاصله حدود 500 متری ازو اون تل و ویه فاصله خیلی کم از قبرها یه چند تا عکس از یه سنگ

مشکوک گرفتم به نظر شما میتونه نشانه چیزی باشه؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )

سه شنبه 12 شهریور1392 - 10:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
سومر نوشته است:
مهدی نوشته است:
نقل قول:

با سپاس فراوان

دوست من

ممنون استاد. در ضمن اقا مهدی در فاصله حدود 500 متری ازو اون تل و ویه فاصله خیلی کم از قبرها یه چند تا عکس از یه سنگ

مشکوک گرفتم به نظر شما میتونه نشانه چیزی باشه؟

سلام.دوست عزيزم به نظر من اين علامت دايره ها روي اين سنگ نشانه همون قبرستون اطراف ميتونه باشه كه بار قابل قبولي درون اونها نيست.ولي اگه به كم قانع هستين ميتونين قبرهارو كاوش كنين.اما بازم به نظر من اگه از ردياب يا يه نقطه زن معمولي براي يافتن قبر باردار(هرچند سبك) استفاده كنين بهتره.چون ممكنه يهو شانسي قبر يه آدم بدبخت بيچاره اون زمان رو كاوش كنين ك بجز دوتا ظرف سفالي بي ارزش چيزي گيرتون نياد.(بر اساس تجربه هاي فراوون گفتم)
بازم نظر اساتيد ديگه محترمه
يا علي.موفق باشيد

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

چهارشنبه 12 شهریور1392 - 1:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم از راهنمایی شما

چهارشنبه 12 شهریور1392 - 1:54am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 274 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure