نویسنده |
پیغام |
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
دوستان عزیز اگه کسی اطلاعات و سابقه ی کار با دستگاه های شرکت TERASURENOW fitzgralds رو داره ممنون میشم که توضیح بده، عکس دوتا از دستگاه های این شرکت رو میزارم. این جور که به نظر میرسه قیمت بالایی دارند و تو ایران خیلی کم استفاده میشه من به شخصه چنین دستگاهی ندیدم، ممنون از دوستان...
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
چهارشنبه 23 مرداد1392 - 6:04pm |
|
|
milad0111gh
کاربر فعال
|
دستان نوشته است: دوستان عزیز اگه کسی اطلاعات و سابقه ی کار با دستگاه های شرکت TERASURENOW fitzgralds رو داره ممنون میشم که توضیح بده، عکس دوتا از دستگاه های این شرکت رو میزارم. این جور که به نظر میرسه قیمت بالایی دارند و تو ایران خیلی کم استفاده میشه من به شخصه چنین دستگاهی ندیدم، ممنون از دوستان... من با یکی از دستگاههای این شرکت کار کردم مدل میلینیوم 2000 ------ نسبت به منطقه ای که ذرات داشته باشه خطا میکنه در ضمن نسبت به قیمت کارایی نداره .
|
سه شنبه 16 مهر1392 - 9:52pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
دستان نوشته است: دوستان عزیز اگه کسی اطلاعات و سابقه ی کار با دستگاه های شرکت TERASURENOW fitzgralds رو داره ممنون میشم که توضیح بده، عکس دوتا از دستگاه های این شرکت رو میزارم. این جور که به نظر میرسه قیمت بالایی دارند و تو ایران خیلی کم استفاده میشه من به شخصه چنین دستگاهی ندیدم، ممنون از دوستان... من هم با ناویگیتور کار کردم همشون کلا یون یابند .یه نقطه رو بخوای باهاش ردیابی کنی حد اقل یک ساعت طول میکشه. فرکانساش هم یه جور عیجب وغریبی بود.
|
یکشنبه 26 آبان1392 - 11:47am |
|
|
Tigera
|
آقای pouya83 شما که قبلا با ناویگاتور کار کردی فرکانساشو نداری؟
UltraLRL@outlook.com
|
پنج شنبه 17 بهمن1392 - 11:30am |
|
|
فلزیاب تک
|
دستان نوشته است: دوستان عزیز اگه کسی اطلاعات و سابقه ی کار با دستگاه های شرکت TERASURENOW fitzgralds رو داره ممنون میشم که توضیح بده، عکس دوتا از دستگاه های این شرکت رو میزارم. این جور که به نظر میرسه قیمت بالایی دارند و تو ایران خیلی کم استفاده میشه من به شخصه چنین دستگاهی ندیدم، ممنون از دوستان... سلام . دوستانی که با دستگاههای آقای فیتزجرالد کار کردن حتما میدونند که توی مسیر یابی شمال و جنوب خیلی مهمه در کل اصلی ترین فوت کوزه گری این دستگاهها همین مسئله هست.به فرض مثال در حرکت اول اگر شما مسیری رو پیدا کردید در حرکت دوم حتما چرخش مسیر باید به سمت شمال باشه وگرنه سیگنالی که دریافت کردید سیگنال مزاحم هست.دوستانی که این مسئله رو جدی نگیرند مسلما اشتباه میکنند.و فکر میکنند این دستگاهها بیخود و آقای فیتزجرالد یک کلاهبرداره.در صورتی که اینطور نیست............. با تقدیم احترام فلزیاب تک
|
شنبه 31 خرداد1393 - 10:37am |
|
|
milad0111gh
کاربر فعال
|
فلزیاب تک نوشته است: دستان نوشته است: دوستان عزیز اگه کسی اطلاعات و سابقه ی کار با دستگاه های شرکت TERASURENOW fitzgralds رو داره ممنون میشم که توضیح بده، عکس دوتا از دستگاه های این شرکت رو میزارم. این جور که به نظر میرسه قیمت بالایی دارند و تو ایران خیلی کم استفاده میشه من به شخصه چنین دستگاهی ندیدم، ممنون از دوستان... سلام . دوستانی که با دستگاههای آقای فیتزجرالد کار کردن حتما میدونند به فرض مثال در حرکت اول اگر شما مسیری رو پیدا کردید در حرکت دوم حتما چرخش مسیر باید به سمت شمال باشه وگرنه سیگنالی که دریافت کردید سیگنال مزاحم هست.دوستانی که این مسئله رو جدی نگیرند مسلما اشتباه میکنند.و فکر میکنند این دستگاهها بیخود و آقای فیتزجرالد یک کلاهبرداره.در صورتی که اینطور نیست............. با تقدیم احترام فلزیاب تک میشه در مورد که توی مسیر یابی شمال و جنوب خیلی مهمه در کل اصلی ترین فوت کوزه گری این دستگاهها همین مسئله هست.بیشتر توضیح بدید >>>>>>>>>ممنون
|
سه شنبه 10 تیر1393 - 10:31pm |
|
|
Rega
کاربر فعال
|
درود ردیابی که در عکس اول گذاشتید را از نزدیک فقط دیده ام . برای شخصی که سفارشش را داده بود خریده بودند فروشنده چون دوستم بود نشانم داد البته فروشنده می گفت خطای زیادی دارد و اوپراتور باید خیلی حرفه ای باشد فکر کنم قیمت اصلیش اگر اشتباه نکنم 20 هزار دلار بود + چند هزار حق الزحمه
|
چهارشنبه 11 تیر1393 - 9:36pm |
|
|
moein
کاربر فعال
|
دستگاهای شرکت فیتز جرالد یه کلاهبرداریه بزرگه.من نویگیتورش رو داشتم و بعد از 2 سال فهمیدم چه کلاهی سرم رفته و فقط و فقط ظاهر بزرگی دارن اما باطن اونها صفره .من گول خوردم شما دیگه گول نخورید
|
دوشنبه 16 تیر1393 - 3:48pm |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
فلزیاب تک نوشته است: دستان نوشته است: دوستان عزیز اگه کسی اطلاعات و سابقه ی کار با دستگاه های شرکت TERASURENOW fitzgralds رو داره ممنون میشم که توضیح بده، عکس دوتا از دستگاه های این شرکت رو میزارم. این جور که به نظر میرسه قیمت بالایی دارند و تو ایران خیلی کم استفاده میشه من به شخصه چنین دستگاهی ندیدم، ممنون از دوستان... سلام . دوستانی که با دستگاههای آقای فیتزجرالد کار کردن حتما میدونند که توی مسیر یابی شمال و جنوب خیلی مهمه در کل اصلی ترین فوت کوزه گری این دستگاهها همین مسئله هست.به فرض مثال در حرکت اول اگر شما مسیری رو پیدا کردید در حرکت دوم حتما چرخش مسیر باید به سمت شمال باشه وگرنه سیگنالی که دریافت کردید سیگنال مزاحم هست.دوستانی که این مسئله رو جدی نگیرند مسلما اشتباه میکنند.و فکر میکنند این دستگاهها بیخود و آقای فیتزجرالد یک کلاهبرداره.در صورتی که اینطور نیست............. با تقدیم احترام فلزیاب تک سلام به دوستان فلزیاب تک از تجربه فروشتان در مورد دستگاه های شرکتی بیشتر پست بزنید
|
دوشنبه 16 تیر1393 - 4:05pm |
|
|
javad
|
سلام آقای moin شما که میگین ردیاب های فیتزجرالد به درد نمیخوره و 2سال نویگیتور داشتین،لطفا واسه اثبات حرفتون اول فرکانس نسخه های پوستی و فرکانس چوب و کاغذ رو بفرمایید. دوم اینکه یک روش مختصر از کار رو توضیح بدین همراه با تست ماتریکس و اینکه چه مدت زمانی واسه هر تست زمان میزاشتین مرسی
|
دوشنبه 27 مهر1394 - 2:53pm |
|
|
|