نویسنده |
پیغام |
شایان
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان تو این مطلب میخواستم کسایی که در مورد ردیاب پی پی ال نظر و تجربیاتی دارن بگن تا مورد استفاد قرار بگیره. اصلا کسی میدونه پایه و اساس این ردیاب بر چی هستش . و کسی تجربه صحیح کار اون رو داره .
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
جمعه 12 اردیبهشت1392 - 1:31am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اين سيستم ش يوني من داشتم ولي خطاش زيادبودش وچون به منبعي وصل نيست ضعيف واگه باردياب هاي يوني كارنردي واست مشكله كارباهاش
|
شنبه 14 اردیبهشت1392 - 1:57pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
میشه بیشتر توضیح بدین چرا میگین خطاش بیشتره
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
شنبه 14 اردیبهشت1392 - 1:59pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
برای اینکه انواع اقسام یونهای قوی و ضعیف و انواع میدانها درون مین و سطح زمین وجود داره که خیلی وقتها همه اونها رو هم میزنه...خوراک خور چون سیستم الکتریکی نداره قابلیت تشخیص زیادی هم نداره و امواجی هم نداره که قابل نفوذ در عمق زمین باشه و درواقع امواجی یا درواقع یونی که از زمین خارج میشه رو میگیره و درواقع میشه گفت گیرنده هستش. البته اقا شایان واقعیتشو بخای ادمی هست که با یکدستگاه یونیاب دستساز جیوه ای هم تونسته باشه جنس دربیاره.. پس همیشه در نومیدی بسی امید است
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
پنج شنبه 19 اردیبهشت1392 - 11:08pm |
|
|
Rosemary
|
من قبلا PPL داشتم. اين نوع ردياب ها از نوع passive هستن. كار باهاشون ساده هستش. اما چون به هاله يا همون ميدان مغناطيسي اجسامي كه مدت زمان زيادي در زمين دفن شده حساسيت داره اولا اجسام تازه دفن شده را نمي زنه و ثانيا حتي اگر جسم رو از زمين خارج كنيد باز هم به اثرات طلا در خاك اطراف حساسيت نشون ميده كه نيازه حتمن يك نقطه زن هم داشته باشيد.
|
پنج شنبه 24 بهمن1392 - 11:18am |
|
|
Tigera
|
تقلبیش پر شده!!! متاسفانه اصلا نمیشه اصل شو از تقلبیش بشناسی.
UltraLRL@outlook.com
|
دوشنبه 20 بهمن1393 - 5:28pm |
|
|
امید 1000
|
درود بر دوستان..من چندسالی با ppl فیتزجرالد کار کردم،،وسیله خیلی خوبیه،،فقط گیرنده طلای قدیمیه،،ولی برنز و نقره هم میگیره که با یه تست ساده حذفشون میکنه و طلا رو نگه میداره،،نقطه یابیه خوبی هم داره،،ولی بیشتر از 4 تا5 متر عمق نمیزنه،و اهداف رو خیلی سریع شکار میکنه، یک تک سکه رپ از فاصله 200 متری در عمق50cm به راحتی میگیره..یه گنجیاب خوبیه البته به تنهایی،، استفاده ppl همزمان با ردیاب الکترونیکی باعث اختلال میشه
|
دوشنبه 20 بهمن1393 - 7:56pm |
|
|
Tigera
|
امید 1000 نوشته است: درود بر دوستان..من چندسالی با ppl فیتزجرالد کار کردم،،وسیله خیلی خوبیه،،فقط گیرنده طلای قدیمیه،،ولی برنز و نقره هم میگیره که با یه تست ساده حذفشون میکنه و طلا رو نگه میداره،،نقطه یابیه خوبی هم داره،،ولی بیشتر از 4 تا5 متر عمق نمیزنه،و اهداف رو خیلی سریع شکار میکنه، یک تک سکه رپ از فاصله 200 متری در عمق50cm به راحتی میگیره..یه گنجیاب خوبیه البته به تنهایی،، استفاده ppl همزمان با ردیاب الکترونیکی باعث اختلال میشه دستگاه های فیتزجرالد کلا اشیا قدیمی رو میگیرن.از اون PPL شو بگیر تا Navigator ش! "استفاده ppl همزمان با ردیاب الکترونیکی باعث اختلال میشه" ؟؟؟؟؟ من چند سالی PPL رو با دستگاه آنتنی کار کردم اصلا اختلالی به وجود نمیاد!!!!!!
UltraLRL@outlook.com
|
پنج شنبه 23 بهمن1393 - 10:29am |
|
|
Reza33
|
برای شروع کار خیلی خوبه.برای اینکه با انعکاس ها و هاله ها آشنا بشی خوبه
|
پنج شنبه 30 بهمن1393 - 11:29am |
|
|
شکارچی
کاربر حرفه ای
|
میشه درمورد ساختارش هم کمی توضیح بدید مثلا اگه بخوایم بسازیم چه جوری باید ساخته بشه؟
علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن پیامبراکرم(ص)
|
جمعه 30 بهمن1393 - 2:50am |
|
|
|