دوستان توجه داشته باشین تنها چند روز پس از مطلبی که عرض شد به اطلاع من رسوندن آقای باقری نسخه دموی فلزیاب پالسی فلزجو رو به اسم "کبرا بلک GFX 7000" با قیمتی نجومی ارائه دادن! در فیلم تبلیغاتی زیر میتونین جزئیات رو ببینین:
http://www.aparat.com/v/HxILhجالب اینجاست آقای باقری در این فیلم چند بار از بنده و فلزجو اسم برده و تشکر کرده! واقعا نمیدونم باید چه جوابی به ایشون بدم؟! بگم خواهش میکنم قابل شما رو نداشت راحت باشین؟!

متاسفانه ساز و کار قانونی برای جلوگیری از چنین سوء استفاده هایی وجود نداره. فقط میشه اطلاع رسانی کرد.
اما بلحاظ فنی نکات زیادی در فیلم وجود داره. مثلا روش اپراتوری از نظر بالانس و نحوه حرکت پاندولی دستگاه کاملا اشتباه هست! همینطور تنظیمات رو بدرستی انجام ندادن و توضیحشون در خصوص فرو اصلا درست نبود. مطالب اشتباه زیادی در فیلم دیده میشه که دوستان خودشون میتونن ببینن و نیاز به توضیح بیشتر بنده نیست. قسمتهایی از فیلم هم که کاملا حالت کمدی داره تا تست و اپراتوری و معرفی یک دستگاه! اینها نشون میده چیزهایی که ما در مورد آقای باقری عرض کردیم درست بوده!
البته آقای باقری قبلا نسخه قدیمی تری از فلزجو رو با اسم دیگری ارائه کرده بودن! این بار ظاهرا با خیال راحت و بدون مخفی کاری از اخرین نسخه دموی فلزجو استفاده کردن. اما اینکه فرمودن مدار بهینه شده نمیتونه درست باشه چون پالسی فلزجو مداری مبتنی بر برنامه دیجیتال هست و مدارش کار خاصی انجام نمیده که جای بهینه سازی داشته باشه. وانگهی تصور نمیکنم کسی که چنین ادعایی داره بیاد مدار دیگران رو بهینه کنه! اگر همکاران ایشون واقعا توانش رو داشتن که مدار من رو بهینه کنن پس باید خیلی چیزها بیشتر از من بدونن و در اون صورت خودشون مداری طراحی میکردن نه اینکه در روز روشن مدار بنده رو ضمن تشکر برای فروش بذارن! وجود کانکتور روی جعبه جهت پروگرام و ریست شدن محدودیت دمو هم که خودشون اشاره کردن و مشخصه. واقعا نمیدونم کسی که چنین چیزی از اقای باقری بخره و اسم فلزجو و کلمه دمو و محدودیت استفاده و اسم بنده رو داخل دستگاه ببینه باید از چه کسی پشتیبانی بگیره؟ از بنده؟! یا از آقای باقری که مشخصه دستگاهشون کیفیت و ثبات مدل اصلی رو هم نداره و حتی بیشتر موارد اپراتوری رو اشتباه انجام یا توضیح دادن؟ بهرحال دستگاه مذکور مورد تایید من نیست و بر تمام مواردی که در خصوص کارهای آقای باقری عرض کردیم صحه میذاره.
جا داره اشاره کنم نسخه فول و اصلی فلزجو تنها در اختیار اقا مجتباست و کیفیت ساخت ایشون بلحاظ فنی زیر نظر من که طراح این سیستم هستم بوده و در عین حال قیمت مناسبی هم داره. اگر دوستان در زمینه اطلاع رسانی و مواجهه با فعالیتهای اینچنینی سودجویان همکاری لازم رو انجام ندن بنده در آینده از ارائه عمومی اینگونه طرحها حتی بصورت دمو صرفنظر میکنم!