نویسنده |
پیغام |
ramin
مدیر سایت
|
در این دنیایی که نامردان عصا از کور میدزدند من از خوش باوری در انجا محبت جستجو میکردم
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
شنبه 23 فروردین1393 - 6:53pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
آهنگ کوچه شهر دلم یکی از زیباترین آهنگ های مرحوم فریدون فروغی است که در سال 1358 توسط کوروش یغمایی ساخته شد و فریدون فروغی آن را اجرا کرد.
سالهاست این اهنگ رو گوش میدم از جمله امشب که خیلی حالم گرفته شمام به یاد من گوش بدید و لذت گذشته و اهنگهای قدیمی رو بچشید خدایی امثال فریدون فروغی ترانه خوندن و این جدیدا هم......................
کوچه شهر دلم از صدای پای تو خالیه
نقش صد خاطره از روزای دور عابر این کوچه خیالیه
به شب کوچه دل دیگه مهتاب نمیاد
توی حجله چشام عروس خواب نمیاد
کوچه شهر دلم بی تو کوچه غمه
همه روزاش ابریه روز آفتابیش کمه
غم تنهاییی داره کوچه دل بدون تو
همه شعر دفتر من مال تو برای تو
بوی دستای تو داره غربت دستای من
یاد قصه های تو مونس لحظه های من
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 24 فروردین1393 - 10:23pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
مردم ایران زامبی شدهاند
به گزارش رادیو (CRI)، این متن انتقادی اشاره داشته که مردم ایران مانند زامبیها هیچ هدف و آرزویی ندارند و تنها صبح و شبهای خود را به هم پیوند میزنند. یادداشت «مردم ایران زامبی شدهاند»، تاکنون هزاران مرتبه در ایمی...ل و شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته شده و بسیاری از کاربران آن را مورد توجه قرار دادهاند. نظر شما در مورد این نوشته چیست؟
متن کامل این یادداشت بدین شرح است:
یک چراغ جادو را مقابل مردم دنیا بگیرید و به آنها بگویید که غول داخل آن یک آرزویشان را برآورده میکند. هر فردی از هر کشوری آرزوی متفاوت خواهد داشت. یکی بوگاتی میخواهد و دیگری کشتی تفریحی دوست دارد، یکی میگوید هواپیمای شخصی و یکی کاخی بزرگ را طلب میکند و یکی هم میخواهد صاحب یک سایت مانند فیسبوک باشد و شاید کسی هم میخواهد نخستین فضانوردی باشد که قدم روی مریخ گذاشته است.
حالا همان چراغ جادو را مقابل مردم ایران بگیر. نفر نخست پول زیاد میخواهد، آن یکی پول فراوان میخواهد، یکی دیگر پول هنگفت میخواهد، آن یکی 3000 میلیارد طلب میکند و یکی دیگر میگوید میخواهد بین فامیل پولدارترین باشد و هرگز ثروت کسی از او بالاتر نرود. بیشتر مردم ایران، آرزویی ندارند. آنها میخواهند هر مشکلی را با پول حل کنند و هر چیزی را با سرمایهگذاری مستقیم مالی به دست بیاورند. آنها حتی اگر سلامتی یکی از اعضای خانوادهشان را میخواهند، با خدا و بزرگان معامله مالی میکنند: «اگر شفا پیدا کند، 500 تومن میگذارم کنار…». تعریف خیلی از آنها از «نذر کردن»، ارائه پیشنهاد مالی به آسمان است. کسی نذر نمیکند که اگر مشکلش حل شد، بعد از آن تا جایی که میتواند دروغگویی یا غیبت کردن را کنار بگذارد.
آنها برای ادای نذر خود گوسفند میکشند و گوشت آن را میان چند خانواده پولدارتر از خودشان تقسیم میکنند و کلهپاچهاش را هم صبح نخستین روز تعطیل با خوشحالی و سنگک تازه میل میکنند . اگر میخواهند بقیه دوستشان داشته باشند، خودشان را پولدار جلوه میدهند و اتومبیلهای مدل بالا سوار میشوند تا دیگران عاشقشان شوند. آنها میدانند اگر دوست و فامیل احساس کنند که وضعشان مناسب نیست، طردشان میکنند؛ پس وانمود میکنند که دغدغه مالی ندارند. وقتی توی میهمانی مینشینند، درباره قیمت جدید خودروها میپرسند و میگویند که قصد دارند یکی بخرند، اما این در حالی است که هرگز پولی برای این کار ندارند. آنها چنان در پی چشموهمچشمی هستند که یک کارگر ساده کارخانه خانه پدری خود را میفروشد و به اجارهنشینی روی میآورد تا همسرش بتواند به فامیل خود بگوید که سانتافه سوار میشوند . بیشتر مردم ایران تاجران خانگی هستند. آنها طلای اندوخته دارند، دلار و یورو خریدهاند یا در پی افزایش سود حساب بانکی خود هستند، پس هر روز در سه نوبت صبح، ظهر و عصر، قیمت ارز و سکه را پیگیری میکنند و با شنیدن آن سوت میکشند و نچنچ میکنند، چون نگران سرمایه خود هستند . مردم ایران آرامش ندارند. آنها به این اعتقاد ندارند که هر کسی باید هماهنگ با درآمد خود زندگی کند. آنها ابتدا یخچال سایدبای ساید را نمادی از ثروت میدانستند و سپس به تلویزیونهای تخت روی آوردند . بسیاری از مردم ایران ماهانه قسط خانه و اتومبیل و وسایل الکترونیکی را میپردازند که به آن نیازی ندارند. آنها پارکینگ ندارند، اما اتومبیل گرانقیمت میخرند و نیمهشب با شنیدن صدای آژیر دزدگیر از خواب میپرند و با عجله خودشان را به پشت پنجره میرسانند و پایین را نگاه میکنند . مردم ایران، ثروتمندترین ملت جهان هستند، اما همیشه ناله میکنند که پول ندارند. آنها خودروهای مدرن را به دو برابر قیمت آن در جهان میخرند و جدیدترین گوشیهای موبایل و تبلتها را به دست میگیرند. در عسلویه، گوشیهای کارگران از موبایل مهندسان جدیدتر و گرانتر است . مردم ایران مانند زامبیها زندگی میکنند. زامبی، انسانی است که هدف و آرزو ندارد و فقط صبح را به شب میرساند و شب خود را به صبح روز بعد پیوند میزند. زامبی، معنای عشق و دوست داشتن را نمیفهمد. همان زامبیها پشت میز مینشینند تا برای دیگران تصمیم بگیرند.
چیزی که مردم ایران آن را «زندگی» معنی کردهاند، زندگی نیست. آنها یکدیگر را دوست ندارد. بیشتر آنها زامبی هستند. زامبیها، پولپرستهایی هستند که روی هر چیزی قیمت میگذارند و زندگی را فقط در جیب و جسمشان میبینند.
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
سه شنبه 9 اردیبهشت1393 - 3:00pm |
|
|
tola17
کاربر حرفه ای
|
سلام این موضوعی که شما گفتین فقط مربوط به ایران نیست دیگه توی این دوره زمونه هر جایی که پا بزاری مردم دنبال پول هستند وقتی پول باشه میشه باش کشتی خرید سفر مریخ رفت یا هر کار دیگه ای
اینجا در دنیای من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند*دیگر گوسفند نمی درند*به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند!
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 8:59pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
سلام تقدیم به همه دوستان عمر عقاب 70 سال است ولی به 40 که رسید چنگال هایش بلند شده وانعطاف گرفتن طعمه را دیگرندارد..نوک تیزش کندوبلند و خمیده میشودو شهبال های کهنسال بر اثر کلفتی پربه سینه میچسبد وپرواز برایش دشواراست. آنگاه عقاب است و دوراهی: بمـیرد یـــــــا دوباره متولد شود. ولی چگونه ؟؟ عقاب به قله ای بلند میرود نوک خود را آنقدربرصخره های میکوبد تا کنده شودومنتظر میماند تا نوکی جدید بروید.بانوک جدید تک تک چنگال هایش را ازجای میکند تا چنگال نو درآید .و بعد شروع به کندن پرهای کهنه میکند. این روند دردناک 150 روز طول میکشد ولی پس از 5 ماه عقاب تازه ای متولد میشود که میتواند 30 سال دیگر زندگی کند. نتیجه گیری : برای زیستن باید تغییر کرد ¤ درد کشید ¤ از آنچه دوست داشت گذشت ¤ عادات و خاطرات بد را هرس کرد و دوباره متولد شد ¤ یـــــا باید مرد . ✅به زندگی فكر كن ولی برای زندگی غصه نخور، ✅ ديدن, حقيقت است ولي درست ديدن فضيلت، ✅ ادب خرجی ندارد ولی همه چيز راميخرد، ✅ زندگی معلم بی رحميست كه اول امتحان ميكند و بعددرس ميدهد، ✅باشروع هرصبح فكركن تازه به دنياآمدی، مهربان باشߘʠو دوست بدار
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 11:38pm |
|
|
معین
کاربر حرفه ای
|
شایان جان ..سپاس...مختصر.مفید.تاثیر گذار...
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 4:46am |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم معین جان قابلی نداشت
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
جمعه 12 اردیبهشت1393 - 4:44pm |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
داغونم به مولا انگار زندگیم گره خورده به هر دری میزنم بستس هیییییی انگار که دیگه واسه هیشکی مهم نیستم به جز ایرانسل خدایا دهنم سرویس شده دیگه بسه
این نیز بگذرد
|
سه شنبه 5 خرداد1393 - 1:55am |
|
|
فرخ
|
bad tiger نوشته است: داغونم به مولا انگار زندگیم گره خورده به هر دری میزنم بستس هیییییی انگار که دیگه واسه هیشکی مهم نیستم به جز ایرانسل خدایا دهنم سرویس شده دیگه بسه نازنین غصه نخور قصه نویس تو خداست..... همه نا رفیقن و تنها رفیق تو خداست......
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 3:34am |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
فرخ نوشته است: bad tiger نوشته است: داغونم به مولا انگار زندگیم گره خورده به هر دری میزنم بستس هیییییی انگار که دیگه واسه هیشکی مهم نیستم به جز ایرانسل خدایا دهنم سرویس شده دیگه بسه نازنین غصه نخور قصه نویس تو خداست..... همه نا رفیقن و تنها رفیق تو خداست...... من از همین تک رفیقم زیاد خوردم
این نیز بگذرد
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 4:07pm |
|
|
|