با سلام به همه دوستان واساتید
من هم با آقای دستان موافقم وگفته های ایشون رو تایید میکنم
ما تو دنیای مجازی با خیلی از سایتها آشنا شدیم که کلاهبردار بودن چندین مدل دستگاه برا فروش ارائه کردن ولی بعد از مدتی فعالیت دیگه اصلا ازشون خبری نشده
ولی تو رو خدا یه نگاه به سایت خودمون بندازین اولش یه ردیاب داشتیم به اسم 22 تعدادی از کاربرها هم اونو تهیه کردن وازش استفاده کردن نتایجی هم به دست اومد هر مشکلی هم بود خود حمید آقا و آقا مجتبی در جا جواب میدادن تا مشکل یه بنده خدایی رو حل کنن بعد اون یه دستگاه بهتر با قابلیتهای بیشتر ودقت زیاد توسط همین دو استاد بزرگ ساخته شد به اسم 35
حالا خودتون قضاوت کنین اگه شخص دیگه ای بود مگه هر دوتا رو نمی فروخت ولی در کمال نا باوری دیدیم که ردیاب قدیمی دیگه تولید هم نشد چون خواسته این دو استاد فقط این بود که باید برا فروش یه دستگاه با آخرین امکانات و کمترین قیمت روز داشته باشیم
حالا بین این همه کاربر اگه چند نفر محدود نتونستن از این دستگاه نتیجه بگیرن ملاک بر درست عمل نکردن دستگاه نیست اونا توانایی این رو ندارن از این سیستم استفاده کنن
یه دوستی داشتم میگفت لورنز 6 آشغالی بیش نیست !!!! گفتم چرا گفت شبی فلان قدر کرایه کردیم آوردیم برامون هیچی نزد !!! گفتم بابا طرف میبینی 6ماهه یه دستگاه رو داره هنوز قلقش دستش نیومده تو چطور میخایی یه شبه ازش نتیجه بگیری که حالا بقیش بماند
در کل منظورم این بود اگه کسی از بین 100 نفر نتونسته ازیه سیستم نتیجه بگیره باید تو خودش دنبال مشکل بگرده نه اینکه بیاد بگه فلان سیستم فلان مشکل رو داره
باسپاس از همگی