mahmood51 نوشته است:
حالا مینه اورو رو بگذریم. اصلاً گور باباشون.
ولی اینیکی که بدتر شد دوست من!!!!! Normal buried metals کجاش یعنی اونچه که شما میفرمایی؟؟؟ اورانیم؟؟ اصلاً اورانیم فلز نیست برادر من. سزیم، سدیم، پتاسیم و..... که فلزعادی نیستن یعنی اگر هستن پس چیا غیر عادین؟
عزیز جان ، کارل بیچاره خیلی ساده گفته فلزات عادی یعنی همه اونچه به طور معمول عامّه مردم میشناسن از همون پیت حلبی خودمون بگیر تا طلا. بعدشم buried یعنی مدفون. معناشم دقیق یعنی دفن(چال ) شده با دست (حال آدم یا حیوان) نه طبیعی و....
به قول خودت تفسیر..... تفسیر میتونه اشتباه باشه که در اینجا تفسیرتون اشتباهه. حال اگر دوست دارید اصرار کنید بنده حرفی ندارم. در نظر خودتون ثابت بمونید.
کاربرد عینی لغاتتون هم که ماشالله اونوریه؟ عیناً شعبده بازی (Hocus pocus) که مدام مخالفان ردیابی به کار میبرن. حالا چی شعبده بازیه؟ ردیابی که خوب خیلی موارد افراد همینکارو میکنن ولی مربوط به بحث ما نمیشه و اگر ایجاد یون حاصل از فلز زیر زمین (حال به شکل معدن یا دفن شده خیلی قدیمی) رو میگی که واقعیته. اگر بنده مدرکی رو بذارم شما چی میگی؟ واکنشت چیه؟ البته نباید مثل این مورد خیلی ساده، بیدقت بخونیشون و از برداشت اشتباهت متعصبانه دفاع کنیا
یه زمان (حدود 9-8 سال پیش) کلّی با همون بدبینای ردیابی تو همون ژئوتک بحث واینا داشتیم. که خسته شدم و گفتم بابا چه کاریه اعصاب خودمونو پاش بذاریم. حالا اینا باور کنن یا نه به ما چی میرسه، بذار هرجور دوست دارن صفا کنن و در باور خودشون بمونن.
و اما در مورد سوسک که طعنشو زدی؛ در بسیاری از شرکتای به اصطلاح گندۀ دنیا قلب تپندشون ایرانیان و بس. بعضیاشو ما میدونیم و عمده شونو نمیدونیم چون سیاستشون بر اینه که دیگران ندونن. اطلاع موثقی دارم که خیلی از شرکتای تولید کننده فلزیاب در آلمان از مهندسای ناب ایرانی استفاده میکنن. داداش جون نویسنده برنامه Visualizer شرکت OKM دوست بندست. بهش حقو حقوقشم ندادن. که البته نسخه معرکه و تاپشو بهشون نداده بود و اومد رو لپتاب ما نصبش کرد که وای غوغا میکرد همچین قشنگ حالت لایه برداری و فیلتر مانند کار میکرد و تصاویر رو بسی واضحتر ارائه میداد که نگو. و خدا میدونه چقدر از هموطنامون اینطور بهشون کمک میکنن!!!
اصلاً داداش من مدیر همین گوگل گوگولی کیه؟ (امید کردستانی) مبدع و مدیر ebay (امیدیار)چطور؟؟؟ و........هزاران هزار دیگه که گمنامن و ما غافل که کیا واقعاً سوسکن ..... اینایی که اینجان همونایین که اونجان. این یعنی همون خودباوری قوی که شما ماشالله نشون دادیش. دوست عزیز و بقیه دوستانیکه مثل آقا پادمهرمون فکر میکنید تو رو خدا با دید بازتر به دنیای اطرافمون بنگریم و واقع نگرتر باشیم. اورانیوم و سزیم فلز نیستد؟؟؟نکنه اینو هم دانشمندایی که یون طلا رو کشف کردند گفتن؟!!!
بنده که کماکان منتظر ارائه یک مدرک موثق و علمی از طرف شما هستم!
یه نگاهی به این بندازید بد نیست:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9% ... 9%88%D9%85یا این:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9% ... 9%88%D9%85حالا باز هم میگید اورانیوم و سزیم فلز نیستن؟
دوست عزیز خود باوری با "توهم" خیلی فاصله داره!
معنی واقع بینی رو هم تا امروز نمیدونستیم که جنابعالی بهمون گفتید!
راه خوبیه که دوستان باور کنن که طلا یونیزه میشه(در اثر مدفون شدن طولانی مدت در خاک!) تا فروشنده های عزیز بهانه خوبی داشته باشن برای عدم عملکرد دستگاههاشون و از این راه کلاهبرداریهاشون رو بدون هیچ مانعی ادامه بدن!
اون پارگراف مربوط به دوست شما(طراح OKM) هم گویای همه چیز بود... بنده دیگه در اینباره حرفی نمیزنم.
موفق باشید...