نویسنده |
پیغام |
Linkon
کاربر فعال
|
systembbp نوشته است: یه فیتیله مانند نمیشه گذاشت جای باطری و المنت؟ فیتیله باید تند سوز باشه و طوری قرار بگیره که روزنه هوا نداشته باشه تا صدا قطع بشه.
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
دوشنبه 4 خرداد1394 - 9:42pm |
|
 |
systembbp
کاربر فعال
|
Linkon نوشته است: systembbp نوشته است: یه فیتیله مانند نمیشه گذاشت جای باطری و المنت؟ فیتیله باید تند سوز باشه و طوری قرار بگیره که روزنه هوا نداشته باشه تا صدا قطع بشه. ممنون
|
دوشنبه 4 خرداد1394 - 10:06pm |
|
 |
hasan2015
کاربر فعال
|
بجای المنت میشه از یه لامپ 6 ولتی استفاده کرد. اول باید حباب لامپ رو شکست و اون پشت فلزی لامپ رو دراورد و سیم های که قراره ره باطری وصل بشه رو به اون دوتا سیم نازک پشت لامپ وصل کرد و لامپ رو بعنوان المنت داخل باروت بزاری. مزیت خوبی که داره با چند تا باطری قوه ای هم کار میکنه من خودم امتحان کردم جواب میده
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 12:21pm |
|
 |
Linkon
کاربر فعال
|
hasan2015 نوشته است: بجای المنت میشه از یه لامپ 6 ولتی استفاده کرد. اول باید حباب لامپ رو شکست و اون پشت فلزی لامپ رو دراورد و سیم های که قراره ره باطری وصل بشه رو به اون دوتا سیم نازک پشت لامپ وصل کرد و لامپ رو بعنوان المنت داخل باروت بزاری. مزیت خوبی که داره با چند تا باطری قوه ای هم کار میکنه من خودم امتحان کردم جواب میده بله این هم جوابگو هست و خیلی خوب جواب میده و لی تو استفاده از لامپ6ولتی باید با باتری9ولت کتابی یا 12 ولت استفاده بشه تا المنت سریع عمل کنه.
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 4:23pm |
|
 |
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
سلام.روز بخیر از دوستان کسی میتونه روش ساخت باروت دست ساز رو آموزش بده؟ فقط لطفا موادش رو دقیقا ذک کنید و توضیح بدید که بتونیم یر بیاریم پاینده باشید 
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 2:30pm |
|
 |
Linkon
کاربر فعال
|
Ancient نوشته است: سلام.روز بخیر از دوستان کسی میتونه روش ساخت باروت دست ساز رو آموزش بده؟ فقط لطفا موادش رو دقیقا ذک کنید و توضیح بدید که بتونیم یر بیاریم پاینده باشید  احتیاجی به ساخت باروت نیست شما میتونی از معدن ها گیر بیاری البته اگر آشنا داشته باشید....ولی روش ساخت باروت سیاه رو هم توضیح میدم.
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 10:15pm |
|
 |
mehran1545a
کاربر حرفه ای
|
Ancient نوشته است: سلام.روز بخیر از دوستان کسی میتونه روش ساخت باروت دست ساز رو آموزش بده؟ فقط لطفا موادش رو دقیقا ذک کنید و توضیح بدید که بتونیم یر بیاریم پاینده باشید  سلام دوست عزیز ساخت باروت سیاه: مخلوط نیترات پتاسیم(نمک نیتراته) 75% + سولفور(گل گوگرد) 10% + پودر ذغال 15% توجه بفرمایید که نمک نیتراته بد گیر میاد و اکثر کالا بزشکی ها نمیفروشند که میتونید از روی بعضی زمین ها به صورت شوره جمع آوری و خالص کنید یا با پودر کردن کود نیتراته و حل کردن داخل آب سپس انجماد بلور های نمک نیتراته جدا و خشک کنید! درضمن ذغال درخت بید بهترین ذغال برای این منظور است! مخلوط هر چه پودر تر باشه بهتره لازم به ذکر است مخلوط فوق برای جلوگیری از جرقه زدن با هاون چوبی پودر کنید بچه ها مواظب باشید یادتون نره 
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 9:51am |
|
 |
kamangir
کاربر حرفه ای
|
سلام بابا بزرگم درست میکرد من بچه بودم واسه کوبیدن اب پیاز میریخت توی مخلوط بعد میکوبید و میزاشت خشک بشه...واسه ازمایش 1گرم میریخت رو کاغذ کبریت میزد تو باروت اگه سریع میسوخت میگفت خوبه اگه کند بسوزه زیاد جاالب نیست
|
جمعه 15 خرداد1394 - 11:03am |
|
 |
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه دوستان مرسی از مطالبتون راه دیگه نداره که سنگ رو سوراخ نکنیم؟ آخه دریل شارژی ندارم. 
|
چهارشنبه 30 تیر1394 - 2:31am |
|
 |
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
یه سوال دیگه نمیشه از اسید برای ساروج استفاده کرد؟ چه نوع اسیدی ساروج رو حل میکنه اگه باشه؟
|
چهارشنبه 30 تیر1394 - 2:35am |
|
 |
|