ژنرال نوشته است:
ممنون مهدی جان.
داداش یادم رفت رم 2 گیگه..ای بابا! پس جریان فقط سر سی پی یو لعنتیه...عجبا خوب شد گرافیک نخریدم...
فعلا 250 تومن دارمکه بدم بالای سی پی یو...راستی بنظرت این سی پی یو فعلی منو برمیدارن ؟چند برمیدارن؟
اینم بگم من شاید بعدآ اواخر پاییز سیستمو کلآ عوض کنم و اینو کلآ بدم به یکی دیگه و خودم یکی دیگه بگیرم که همه چی جدید باشه مثل همین مادربردم.
اگر لطف کنی بگی بهتر از این سی پی یو چی میتونم بخرم که هزینه زیادی هم نداشته باشه نهایت 150 چون فقط چنتا بازی هست میخام اونارو برم تا اخر و بیخودی هزینه اضافی برای چیزی که بعدا میخام بفروشمش نپردازم
پیشاپیش ممنون

خواهش
بله ژنرال جان.پردازندتون رو برمیدارن.همه که نمیخوان مثل شما بتل بزنن.بالاخره یکی هم پیدا میشه که یه سیستم اداری واسه تایپ بخواد دیگه
قیمتها مدام تقییر میکنه.فکر کنم پردازنده خودتون رو حدودای55- 60 بردارن(کمتر از 50 به هیچ عنوان ندید).قیمت نوش بدون کولر مخصوص خودش حدود 70-75 هست.
پیشنهاد بنده به شما اینه که پردازنده کار کرده گیر بیارید.پردازنده اینتل رو از کارتون در بیارید گارانتی نداره.همون بهتر که به خاطر استفاده شدن مقداری هم افت قیمت کنه
پیشنهاد های بنده یکیش پردازنده E5500 هست که حدودای 120 تومن قیمت میخوره(این پردازنده میتونه تا کارت GT440 و GT240 انویدیا رو راه بندازه)
بعدیش پردازنده E5700 هست که فرکانس بالاتری ارائه میده و قیمت همون حدودای 140 50 تومن باید باشه.
یه خورده بودجه رو از 150 بالاتر ببرید پردازنده E7500 انتخاب بهتری هست.(با این پردازنده میتونید تا حدودای کارت GTX260 و GTS450 رو راه بندازید)
راستی یادم رفت بالاتر خدمتتون بگم
رمهاتون با باس 800 کار میکنن چون پردازندتون بیشتر از باس 800 پشتیبانی نمیکنه