با سلام
خدا را صد هزار مرتبه شکر که توی این انجمن بی اعتمادی داره بیداد میکنه
من عرض کردم وظیفه انسانیم بود چیزی را که واسه من ارسال کرده و ازش راضی بودم بگم
حالا خود من شدم آدم بده
آقا میخوای حذف کن میخوای حذف نکن اصلا به من چه که دارین کم کم انگ همکاری با زیکسل به من میزنین من توی الکترونیک فرق مقاومت را با خازن نمیدونم چیه و خدا را شکر هیچ احتیاجی به اینجور قضایا ندارم که بخوام از این راه واسه خودم درآمدزایی کنم
در مورد این که فرمودین
ظاهرا خود شما این دستگاه رو برای ایشون فرستادین! حالا چه حسابی بین شما و زیکسل وجود داشته که دستگاه ساخت ایشون باید توسط شما برای بینا ارسال بشه یک مساله دیگستبرای بار سوم عرض میکنم
بنده روبی و توباکس را از آقای سید حامد (zixelll) خریداری کردم ، قابل به ذکر است که شخصا به شهر ایشان رفته و از دست خود ایشان دستگاه های مورد نظر را گرفتم و به شهر خود باز گشتم و در روزهای بعد از آن به دلیل اینکه از دستگاه روبی خوشم نیامد ، طی تماس تلفنی که با آقای زیکسل داشتم اعلام نمودم که بنده روبی را نمیخواهم و ایشان فرمودند که اشکال ندارد و اگر برای من زحمتی نیست دستگاه مورد نظر را برای جناب آقای بینا ارسال کنم و من نیز چنین کردم .... پـــــــــــــــــایــــــــــــــــــانآقا اون تیکه را کتابی نوشتم گفتم شاید زبون من را کسی متوجه نشه
در مورد چیزی که بینا در مورد روبی نوشتن من حرفهای ایشون را تایید میکنم که دستگاه روبی که من از زیکسل گرفتم بدون باطری و لوپ و دسته و و و و .... بود خود دستگاه بود و یه سیم پیچ به عنوان دیسک و من همون را برای بینا ارسال کردم (فقط دستگاه و سیم پیچ، بدون باطری)
البته ناگفته نمونه من روبی را با همین شرایطی که دیدم قبول کردم و خریدم و بینا نسبت به تبلیغات و غیر حضوری خرید کردن که من به چند و چون خرید ایشون از زیکسل واقف نیستم که قرار بوده دستگاه را چطوری و با چه امکاناتی برای ایشون ارسال کنه و این مساله حضور خود زیکسل را میطلبه که توضیح بدن ، خدا را شاهد میگیرم بینا جان که بنده دستگاه را سالم فرستادم حالا اگر ال سی دی و دیگر قطعاتش کنده بنده بی تقصیرم ولی اگر احساس میکنین مشکل از طرف بنده بوده شماره حساب بدین و مبلغ خسارت را اعلام کنین تا به حسابتون واریز کنم
در ضمن حمید عزیز بنده اگر الکترونیک بلد بودم پیشنهاد خرید چنسی که همون اوایل استارت موضوع ساختین را به شما نمیدادم
اگر الکترونیک بلد بودم 3700000 پول بی زبون نمیدادم به یکی از دوستان انجمن بابت دستگاه epg 8000 که یه النگوی بزرگ طلا را از 10 سانتی هم سنس نکنه و دم نزدم چون دیگه خریده بودمش و دندم نرم همون اول چشمم را باز نکردم و ضرر را به قیمت از دست دادن دوست شفیقم خریدم پس لزومی نداره که با کنایه صحبت کنین و به در بگین که دیوار بشنوه ، بنده که بچه نیستم ، 37 سالمه و میفهمم کی به کیه و چی به چیه
باز هم تاکید میکنم من به وظیفه انسانی و وجدانی خودم عمل کردم و دیگه حرفی ندارم چه در مورد زیکسل بدتر از این بگین چه تبرئه بشه
راستی بینا جان جواب پیام خصوصیت را اینجا میگمداداش که واسه همه قابل رویت باشه
عید شما هم مبارک عزیز دل و امیدوارم شما هم توی تمام مراحل زندگیتون موفق و پیروز باشین
من توباکس و روبی را 1000000 تومان از ایشون خریدم که به جبران پس فرستادن روبی بعدها چنس را برای من ساخت که خیلی ازش راضیم ، در مورد نحوه کار با توباکس هم به روی چشم سعی میکنم به زودی فیلمی از نحوه تنظیمش واست بگیرم و ارسال کنم ، هرچند که تنظیم خاصی نداره
واسه توباکس خودش را که چند تیکه و سر هم میشه و شارژر اتوماتیک
روبی هم که اعلام کردم خود دستگاه بدون باطری و یه سیم پیچ به جای لوپ
شهرم هم همونیه که اعلام کردین ولی خواهشا پستت را ویرایش کن شهر من را حذف کن
ممنونم