نویسنده |
پیغام |
rot
کاربر حرفه ای
|
ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺣﻤﻴﺪ ﻋﺰﻳﺰ! ﻣﻦ ﻧﻆﺮ ﺷﺨﺼﻲ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﻭ ﺑﻴﺎﻥ ﻛﺮﺩﻡ! و ﺗﺠﺮﺑﻴﺎﺗﻢ ﺑﺎ اﻳﻦ ﻓﻠﺰﻳﺎﺏ! ﺷﺎﻳﺪ اﮔﺮ ﺻﻨﺪﻭﻕ ﭘﻴﺎﻣﻬﺎﻱ ﻣﻦ ﺭﻭ ﭼﻚ ﻛﻨﻴﺪ, ﺧﻮاﻫﻴﺪ ﺩﻳﺪ ﻛﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﭘﺮﺳﺶ اﺯ ﺻﺎﺣﺐ ﺗﺎﭘﻴﻜﻢ! و ﺑﻌﺪ اﺯ ﺩﻩ ﻫﺎ ﺑﺎﺭ ﻣﻮﻧﺘﺎﮊ اﻳﻦ ﻣﺪاﺭ ﺗﺎﺯﻩ ﻗﻠﻖ ﻛﺎﺭﺵ ﺩﺳﺘﻢ اﻭﻣﺪﻩ! ﻣﻬﻨﺪﺱ ﻋﺰﻳﺰ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﻧﺘﺎﮊﻫﺎﻱ ﺯﻳﺒﺎﻱ ﻣﻦ ﻣﻮﺟﻮﺩﻩ, و ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﻣﻮﻓﻘﻲ ﻧﺒﻮﺩﻡ!!! و ﺩﺭﺧﻮاﺳﺖ ﺳﺎﺧﺖ ﺑﺮا ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺭﻭ ﺭﺩ ﻛﺮﺩﻡ.! ﺷﻤﺎ ﺣﻖ اﺳﺘﺎﺩﻱ ﺑﻪ ﮔﺮﺩﻥ ﻣﺎ ﺩاﺭﻳﺪ! و ﺣﺘﻲ اﮔﺭﻡ ﺗﻮ ﮔﻮﺵ ﻣﻦ ﺩﻫﻪ ﭘﻨﺠﺎﻫﻬﻲ ﺑﺰﻧﻲ ﺑﺎﺯﻡ ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ ﺭﻭ اﺯ ﺳﺮ اﺩﺏ ﻣﻴﺒﻮﺳﻴﻢ! ﺧﻼﺻﻪ. ﻣﻦ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﻆﺮ ﺷﺨﺼﻲ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﻭ ﮔﻔﺘﻢ و ﺗﺠﺮﺑﻴﺎﺕم! و ﺳﺮ ﺣﺮﻓﻤﻢ ﻫﺴﺘﻢ! ﭼﻮﻥ ﻃﻼ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻣﻨﻔﻲ ﺷﺪﻥ ﺳﻴﮕﻨﺎﻝ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﻴﺪﻩ! ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺑﺤﺚ ﻣﻦ ﺑﻴﻦ ﻣﺪاﺭاﺕ ﺁﻧﺎﻟﻮﮒ ﺑﻮﺩ, ﻛﻪ اﻻﻥ ﻣﺎﻩ ﻫﺎﺳﺖ ﺗﺎﭘﻴﻜﺎﺵ ﺧﺎﻙ ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ! و ﻛﺴﻲ ﺣﺘﻲ ﺭاﻏﺐ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﺴﺎﺯﻩ! و ﻫﻤﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺳﺎﺧﺖ ﻣﺪاﺭ ﺷﻤﺎ ﻫﺴﺘﻦ! ﭘﺲ ﻋﺎﻗﻼﻧﻪ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﻣﻨﻢ ﺑﺨﻮاﻡ ﻛﺎﻻﻱ ﺑﻲ ﻣﺸﺘﺮﻱ ﺭﻭ ﺑﺨﻮاﻡ ﺑﻔﺮﻭﺷﻢ!!!
و ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺟﻤﺎﻋﺖ ﻳﺎ ﺳﺮ اﺯ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺭﻩ ﻳﺎ ﭘﻴﺎﻡ ﺧﺼﻮﺻﻲ ﻣﻴﺪﻩ! ﻛﻪ ﻣﻦ ﻓﻌﻼ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﻧﺸﺪﻡ! ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻋﺬﺭ ﺧﻮاﻫﻲ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻛﻪ ﻧﻆﺮ ﺷﺨﺼﻴﻢ ﺭﻭ ﮔﻔﺘﻢ! ﻳﺎﺣﻖ "
قسمت !
|
چهارشنبه 25 شهریور1394 - 7:19am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خب هر چقدر پرت و پلا تا الان گفتین کافیه دیگه! بحث مدار من و دیگری هم نیست. بنده شخصا سالهاست دنبال دستگاهی هستم که بصورت قطعی بتونه طلا رو تفکیک کنه و از نظر من چنین چیزی اگر واقعا وجود داشته باشه ارزش میلیاردی داره! پس یک راست میریم سر اصل مطلب. لطف کنین 3 قطعه طلا بصورت یک عدد سکه و یک انگشتر و یک النگو هر 3 از طلا رو جداگانه تست کنین و سپس چند فلز غیر آهنی دیگه رو هم جداگانه تست کنین و با فیلم نشون بدین که اون سه قطعه طلای مختلف واقعا بر اساس طلا بودنشون از سایر فلزات غیر آهنی تفکیک میشن. بنده علم و توضیح دقیق فنی این قضیه رو از بر هستم و تجربشو هم دارم خیال شما راحت باشه! فقط میخوام ببینم این تجربه شما بصورت چیزی که ما بتونیم واقعا ببینیم چی رو ثابت میکنه.
|
چهارشنبه 25 شهریور1394 - 5:34pm |
|
 |
rot
کاربر حرفه ای
|
mohandes man goftam tafkik? medar zamane sens agar ro tala biad miter manfi mishe ! va dar nemoneh mitere dijital ro tala GOLD MINEVESIE! BE CHESHMAY MASHKOKE KHODAM DIDAM ! FILME HAMIN MEDARO HAM MIZARAM! CHASHM!
قسمت !
|
چهارشنبه 25 شهریور1394 - 10:29pm |
|
 |
|