انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 2:47pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1004 , 1005 , 1006 , 1007 , 1008 , 1009 , 1010 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
milad7 نوشته است:
Ancient نوشته است:
milad7 نوشته است:
مهندس حمید عزیز آیا بالا بردن ظرفیت لوپ مثلا تا 500 هانری, تاثیری در افزایش پهنای پالس داره؟

با اجازه استاد حمید عزیز
دوست من ار منظورتون 500 میکرو هانری هست ، باید عرض کنم خدمتتون اگر از لوپ 1*1 یا بزرگتر استفاده میکنید ، طبق تجربه اندوکتانس لوپ رو باید تا 450 - 500 میکرو هانری تنظیم کنید تا بتونید از حداکثر پهنای پالس مطلوب استفاده کنید ;;)

ممنون دست عزیز منظورم دقیقا همین بود. @};- خوب اگه از لوپ 60 استفاده کنیم چی؟ برای لوپ 60 بالا بردن ظرفیت لوپ جواب خوبی میده یا خیر؟

خواهش میکنم دوست من :ymhug:
البته که تاثیر گذار هست .ولی برای لوپ 60 سعی کنید اندوکتانس بالاتر از نهایتا 450 نشه ، با این ظرفیت اگر کیفیت ساخت لوپتون خوب باشه از حداکثر پهنای پالس مطلوب میتونید استفاده کنید ;;)
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

جمعه 22 خرداد1394 - 8:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ancient عزیز اگر لطف کنید و تعداد دورهای مورد استفاده به همراه اندوکتانسش رو بفرمایید خوب میشه . چون اکثر دوستان ال سی متر ندارن
برای مثال لوپ 1×1 با 9 دور ، 10 دور و 11 دور به طور جداگانه اندوکتانسشون چقدر میشه

جمعه 22 خرداد1394 - 8:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من مدل قرارگیری سیم ها در نحوه پیچیدن لوپ 1*1 برای دوستان با هم متفاوته .
بهترین روش برای پیچیدن سیم لوپ 1*1 قرار دادن دو میله به فاصله دو متر از هم هست ، بعدش باید با فشار و کشش سیم رو به دور این دو میله بپیچیم و سیمها رو مرتب کنار و روی هم قرار بدیم ، سپس قبل از درآوردن حلقه سیم از دور میله ها با لنت برق محکممممم سیمها رو کنار همدیگه بچسبونیم .
بهترین حالت 11 دور سیم افشان 1*1 مرغوب هست.
بنده این مدلی لوپ 1*1 میپیچم ، اهمش با 1.5 متر کابل رابط max جمعا میشه 1.3 اهم .اندوکتانسش هم تقریبا بین 450 تا 500 درمیاد .بنده با مدار ال سی متر جان بکر که نقشش تو انجمن موجود هست (خودم ساختم ) اندازه یری کردم و حدود 480 میکرو هانری درمیاد .
البته ظرفیتش رو باید بعد از اینکه کابل رو روی فریم 1*1 قرار دادید اندازه بیرید.
بنده لوپ و مدار خودم رو به یکی از دوستان انجمن دادم،مدار جدیدم رو ساختم اما هنوز فرصت نشده لوپ بپیچم متاسفانه (بخاطر امتحانات دانشگاه ) وگرنه عکس لوپ رو قرار میدادم تا دوستان دقیقا متوجه بشن.
جناب mehran1545a به روش بنده لوپشون بسیار با کیفیت پیچیده شده ، ممنون میشیم ار ایشون یک عکس از لوپ 1*1 خودشون قرار بدن تا دوستان عزیز کاملا متوجه بشن.
پاینده باشید @};- :ymhug:

Ancient (ره)

جمعه 22 خرداد1394 - 10:13pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان بارها سوال شد در خصوص قسمت مربوط به حذف آهن این دستگاه از کدوم مطلب شرکت مینلب استفاده شده. حالا کار ندارم که این سوال از سر کنجکاوی هست یا تحقیق علمی و فنی و یا حتی شک و شبهه به این مطلب! بهر حال من حداقل کارهایی که انجام شده رو همیشه عرض کردم.
ولی برای اطلاع بیشتر عزیزان باید عرض کنم مطلب اصلی استفاده شده برای قسمت حذف آهن ؛ مقاله علمی با شماره ثبت اختراع 5,506,506 در امریکا هست که میتونین در لینک زیر هم ملاحظه بفرمایین:
http://www.google.com/patents/US5506506

بیس کار بنده در خصوص حذف آهن بر اساس این مقاله علمی بوده که متعلق به مینلب هم هست. ولی جزئیات زیادی در پیاده سازی بنده تفاوت داشته که لزومی به اشاره به اونها نمیبینم. تصویر زیر هم مربوط به آنالیز اطلاعات مربوط به نمونه های زیادی فلز هست که با دستگاه فلزجو انجام شده و بصورت نمودار در اکسل پیاده شده.
پیوست:
Iron_Reject.jpg

البته تصویر فوق بصورت اطلاعات خام و پردازش نشده ای هست که حدود 2 ماه پیش تهیه شده. همونطور که ملاحظه میکنین در این نمودار لگاریتمی فلزاتی که بصورت قطعی آهن هستن با علامت + قرمز مشخص شدن. با کمی دقت در این نمودار براحتی میشه متوجه شد که گروه فلزات آهنی توسط یک خط اریب در این تصویر قابل جداسازی هستن. بصورتی که آهن در قسمت پایین اون خط و غیر آهن در قسمت بالای خط قرار میگیره. نظیر همین نمودار رو در مقاله فوق الذکر هم میتونین مشاهده کنین. شیب خط حائل تحت شرایط مختلف تقریبا ثابت هست و فقط عرض از مبدا یا همون ارتفاع خط حائل برای تفکیک آهن توسط درجه حذف آهنی که در دستگاه میبینید تنظیم میشه.
بین اعداد 3 گانه که ملاحظه میکنین عدد اول مربوط به کانال اول هست که در مقاله هم ازش بعنوان Short Time Constant Channel نام برده شده و عدد دوم مربوط به کانال Medium Time و عدد سوم هم Long Time هست.
خلاصه داستان استفاده از مقاله منتشر شده از مینلب برای پیاده کردن بخش حذف آهن در این دستگاه به همین صورت بود که عرض کردم. البته کل این مقاله مفصل که میبینید فقط مربوط به تشخیص و تفکیک آهن میشه! دهها کار دیگه هم در این طرح انجام شده که حساب اونها جداست. دوستان علاقه مند یا طراح هم میتونن خودشون به این مقالات منتشر شده مراجعه کنن و ازشون استفاده کنن. غیر این مقاله دهها مطلب دیگه از شرکتهای مینلب و گرت و وایتز و ابینگر و غیره وجود داره که هر یک مطلب خاصی رو در فلزیابی مورد بحث قرار دادن. بنده هم اکثر این مطالب رو مطالعه کردم و از بعضیهاش استفاده کردم.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 22 خرداد1394 - 10:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
دوستان بارها سوال شد در خصوص قسمت مربوط به حذف آهن این دستگاه از کدوم مطلب شرکت مینلب استفاده شده. حالا کار ندارم که این سوال از سر کنجکاوی هست یا تحقیق علمی و فنی و یا حتی شک و شبهه به این مطلب! بهر حال من حداقل کارهایی که انجام شده رو همیشه عرض کردم.
ولی برای اطلاع بیشتر عزیزان باید عرض کنم مطلب اصلی استفاده شده برای قسمت حذف آهن ؛ مقاله علمی با شماره ثبت اختراع 5,506,506 در امریکا هست که میتونین در لینک زیر هم ملاحظه بفرمایین:
http://www.google.com/patents/US5506506

بیس کار بنده در خصوص حذف آهن بر اساس این مقاله علمی بوده که متعلق به مینلب هم هست. ولی جزئیات زیادی در پیاده سازی بنده تفاوت داشته که لزومی به اشاره به اونها نمیبینم. تصویر زیر هم مربوط به آنالیز اطلاعات مربوط به نمونه های زیادی فلز هست که با دستگاه فلزجو انجام شده و بصورت نمودار در اکسل پیاده شده.
پیوست:
Iron_Reject.jpg

البته تصویر فوق بصورت اطلاعات خام و پردازش نشده ای هست که حدود 2 ماه پیش تهیه شده. همونطور که ملاحظه میکنین در این نمودار لگاریتمی فلزاتی که بصورت قطعی آهن هستن با علامت + قرمز مشخص شدن. با کمی دقت در این نمودار براحتی میشه متوجه شد که گروه فلزات آهنی توسط یک خط اریب در این تصویر قابل جداسازی هستن. بصورتی که آهن در قسمت پایین اون خط و غیر آهن در قسمت بالای خط قرار میگیره. نظیر همین نمودار رو در مقاله فوق الذکر هم میتونین مشاهده کنین. شیب خط حائل تحت شرایط مختلف تقریبا ثابت هست و فقط عرض از مبدا یا همون ارتفاع خط حائل برای تفکیک آهن توسط درجه حذف آهنی که در دستگاه میبینید تنظیم میشه.
بین اعداد 3 گانه که ملاحظه میکنین عدد اول مربوط به کانال اول هست که در مقاله هم ازش بعنوان Short Time Constant Channel نام برده شده و عدد دوم مربوط به کانال Medium Time و عدد سوم هم Long Time هست.
خلاصه داستان استفاده از مقاله منتشر شده از مینلب برای پیاده کردن بخش حذف آهن در این دستگاه به همین صورت بود که عرض کردم. البته کل این مقاله مفصل که میبینید فقط مربوط به تشخیص و تفکیک آهن میشه! دهها کار دیگه هم در این طرح انجام شده که حساب اونها جداست. دوستان علاقه مند یا طراح هم میتونن خودشون به این مقالات منتشر شده مراجعه کنن و ازشون استفاده کنن. غیر این مقاله دهها مطلب دیگه از شرکتهای مینلب و گرت و وایتز و ابینگر و غیره وجود داره که هر یک مطلب خاصی رو در فلزیابی مورد بحث قرار دادن. بنده هم اکثر این مطالب رو مطالعه کردم و از بعضیهاش استفاده کردم.

درود بر استاد حمید بزرگوار
واقعا بعد از دیدن این پست شما احساس غرور و شعف وصف ناپذیری بهم دست داد ...
تا عمر دارم به شاگردی شما و عضویت در مدرسه فلزجو افتخار میکنم استاد عزیزم :ymhug: :x
خدا شاهده اینبار مغرض و آشوبگر و نفوذی و ... دوروبر انجمن ببینم به قول خودتون " با تانک از روش رد میشم " :|
پاینده باد فلزجو @};-

Ancient (ره)

جمعه 22 خرداد1394 - 10:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

واقعا جای تحسین داره مهندس خسته نباشین :ymapplause: :ymapplause: @};-

جمعه 22 خرداد1394 - 10:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام

امروز قطعاتو منتاژ کردم باطری رو هم وصل کردم تا ولتاژ ها رو چک کنم
ولتاژ های 12 برای من شده 11.80
ولتاژ های 5 ولت شده 4.98
ولتاي های 9.5 شده 700 میلی ولت!!!!
مقاومت 13 و 14 رو هم تعویض کردم دست نشد اساتید مخصوصا مهندس حمید لطفا کمک کنند

اینم تصاویر کیت

پیوست:
01072010026.jpg

پیوست:
01072010027.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 22 خرداد1394 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ای والله مهندس عزیز . این مملکت به وجود افرادی مثل شما افتخار می کند. مهندس حرفاهایی شنیده ام انشالله که دروغ باشد ولی اگر واقعا قصد سفر دارید و به علت برخی ملاحظات چیزی نمی گویید لطفا فرزندان این مرز و بوم را فراموش نکنید. انشالله هر جا که هستید موفق و سربلند باشید. @};- :ymapplause:

جمعه 22 خرداد1394 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
سلام

امروز قطعاتو منتاژ کردم باطری رو هم وصل کردم تا ولتاژ ها رو چک کنم
ولتاژ های 12 برای من شده 11.80
ولتاژ های 5 ولت شده 4.98
ولتاي های 9.5 شده 700 میلی ولت!!!!
مقاومت 13 و 14 رو هم تعویض کردم دست نشد اساتید مخصوصا مهندس حمید لطفا کمک کنند

اینم تصاویر کیت

پیوست:
01072010026.jpg

پیوست:
01072010027.jpg

دوست عزیز شما پشت مدارت رو با تینر یا الکل شستشو بده و مسیر مقاومت 13و14 رو تست کن اگه مشکل داشتی عکس از پشت مدارت البته بعد از شستشو بگیر تا دوستان راهنمایی کنن

جمعه 22 خرداد1394 - 10:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
سلام
مهندس حمید در فایل توضیحات فرمودید : نحوه پروگرام میکرو با این پروگرامر برای بار اول که میکرو خام هست با دفعات بعدی کمی تفاوت داره! برای بار اول پروگرام میکرو باید جامپر LS روی پروگرامر بسته (متصل) باشه و برای دفعات دوم به بعد باید علاوه بر باز گذاشتن جامپر LS یک عدد کریستال بین 8 تا 20 مگاهرتز هم در محل مشخص شده برای کریستال در کنار سوکت زیف جاگذاری کرد تا پروگرام میکرو بدرستی و با سرعت بالا انجام بشه.

1. من جامپر ls رو پیدا نمیکنم
2. محلی که گفتید باید کیریستال بزاریم رو هم پیدا نکردم

لطفا راهنمایی کنید

اینم عکس پروگرامر

پیوست:
01072010024.jpg

دوست من شما یه کریستال داخل سوکت زیف کنار میکرو قرار بدید بین پایه ۹و۱۰ میکرو حله

جمعه 22 خرداد1394 - 11:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1004 , 1005 , 1006 , 1007 , 1008 , 1009 , 1010 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: underground و 164 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure