انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 8:52pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1013 , 1014 , 1015 , 1016 , 1017 , 1018 , 1019 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

shahab454545 نوشته است:
دوستان عزیز من مشکل بزرگی دارم اگر کسی تجربه ای داره لطفا راهنمایی کنه قسمت حذف آهن برای من از 20 21 شروع میشه وآهن رو میتونه حذف کنه ولی تو اعداد پایین حتی 7 و8 سکه نقره ساسانی و مفرق رو حذف میکنه

ولی آلمینیوم رو تا عدد 30 هم تست کردم زیر خاک وتو هوا حذف نمیشه اگر ممکنه راهنمایی کنید ایراد از کجاست اعداد سه گانه هم درستن وای سی lf357 اصلیه

الومینیوم که توی فایل توضیحات هم فکر کنم نوشته حذف نمیشه همچنین جزء فلزات قدیمی محسوب نمیشه و مشکلی پیش نمیاد .
عدد تفکیک برای سکه نقره حدود 15 و برای مفرغ حدود 23 است البته برای مدار من . پس فلزی که عدد تفکیکش در این حدود است قابل حذف نیست حتی تست هم کردم مفرغ و نقره به هیچ عنوان حذف نشد.مشکل شما جای دیگریست !

یکشنبه 24 خرداد1394 - 7:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
saleh700 نوشته است:
سلام
مهندس حمید یک دنیا سپاس دستگاه من بالا اومد و امیدوارم در زندگی به هرچی اراده کنید برسید @};- @};- @};- @};-

دستگاه من یک مشکل اساسی داره ونم اینه که خیلی کنده مثلا وقتی روشنش کردم اولین بار شمارش گر کنتراست که اومد هر 5 ثانیه یک عدد میرفت بالا و دکمه ی ok رو 5 ثانیه نگه داشتم تا عمل کنه!
الان وقتی روشنش میکنم فقط یک دقیقه نوشته pi felezjo demo بعدش یک دقیقه تعداد دفعات روشن شدن رو و یک دقیقه بعد تازه صفحه اول دستگاه مید بعد دو سه دقیقه دیلی و کویل ارور میاد ! هیچ کدوم از کلید ها هم کار نمیکنند یا شاید باید یک دقیقه نگه دارم تا عمل کنند باید تست کنم :-ss

اساتید و مهندس لطفا منو یاری کنید

دوست گرامی مشکل من هم یک زمانی این بود که با تنظیم دقیق کد های فیوز بیت پروگرام و زدن تیک تنظیمات در صفحه اصلی برنامه و استفاده از کریستال خارجی سرعت لود شدن بالا رفت و برد مدارم هم تازه خیلی بهتر شد :YMPEACE:

یکشنبه 24 خرداد1394 - 7:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
saleh700 نوشته است:
mhak جان ممنون از پاسخت من هر کاری که مهندس تو فایل توضیحات گفتند انجام دادم ولی پروگرامر من جایی برای قرار دادن کیریستال نداره

دوست عزیز دوباره پروگرام کنید و اگه از برنامه progisp استفاده می کنی مربع تنظیمات برنامه پروگرامرت را در صفحه اصلی بزنید :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 24 خرداد1394 - 7:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان تشکر از کمکاتون
مدار راه افتاد لوپ هم انکبوتی 45 هم ساختم شد 1 اهم و 347 میکرو هانری متاسفانه انقدر فلز مزاحم زیاد بود نمیشد تست کرد دستگاه یک سره زوزه میکشید وقتی دستمو میزم به نقطه شیلد زوزه قطغ میشد که در این حالت یک امبر دست رو حدود 30 سانت سنس میکرد لوپ رو هم با دیلی اتوماتیک 16 شناخت
به خاطر کیفبت افتضاح مونتاژ دیگه نمیشد از اون فیبر استفاده کرد و نمیدونم چی شد چراغ ال سی دی از کار افتاد بعدشم که دیگه هیچی بالا نمیومد دارم یکی دیگه میزنم و تمام دقتم رو به کار میبرم انشالله که نتیجه مطبوب بگیرم
و جا داره از مهندس حمید باز هم تشکر کنم که این بزرگ مردی شون رو حقیقتا نمیشه جبران کرد انقدر فایل توضیحاتشون کامله که کسی از الکترونیک سررشته هم نداشته باشه میتونه با کنی حوصله صاحب دستگاه بشه.

خوب دوتا سوال داشتم

1. برای اتصال نقطه لوپ از روی کیت تا کانکتور از چه سیمی استفاده کنم؟

2. فیبر رو چطور تو جعبه محکم کنم ؟ چون جایی برای پیچ کردن نداره چسب هم نمیشه زد چون شاید بخوایم درش بیاریم و قطعه ای رو عوض کنیم

یکشنبه 24 خرداد1394 - 8:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
من امروز دستگاهو در فضای باز تست کردم وقتی لوپ40 رو بهش وصل میکردم اعداد 3 گانه درست بود ولی وقتی لوپ 1×1 رو وصل میکردم اعداد 820 810 600 میشد و حذف آهن با 30 هم عمل نمیکرد و سر بیل رو در حدود 180 میزد
لوپ 40 سانتی سکه 500 تومانی در 41 سانت میزنه و حذف آهن در 23 عمل میکنه
لوپ 1×1 از 11 دور سیم 1 میل افشانه
سیم اتصال لوپ هم مارک مکس هستش

یکشنبه 24 خرداد1394 - 8:58pm

با سلام خدمت افراد انجمن یه سری حرفهایی رو بنده دونستم که باید گفته بشه تا این موارد پیش نیاد سوال بنده این هست که چرا تا حالا کسی نگفته . بنده در این انجمن حرفها و مدارات و تایپیک خیلی از اقایون رو دیدم نکته ای رو هم باید بگم. بنده حدود 18 سال در مدارت فلزیاب جستجو کردم خوب این بحث وجدل باید خاتمه پیداکنه مخصوصا در تایپیک فلزجو .همون طور که میدونید در اینترنت مدارات فراون هست هر مداری هم عیب وایرادی داره بعضیها مشخصاتش کامل نیست همین طور هم مدار فلزجو بنده علت این رو نفهمیدم اگه کسی بیاد یه مدار طراحی کنه چرا خودش اول اقدام نمیکنه چرا فیلم نمیذاره به بها نه های واهی که بعضا هم از سوی یه سری افراد چه میدونم مارو دستگیر میکنن و ... خوب طرف اومده عکس گذاشته از اون وسیله هایی که از زیر خاک دراورده یه نفر نیست بگه تو عکس گذاشتی چطور نمیتونی فیلم بذ اری یعنی یه نفر تو این انجمن متوجه نشده ... در تایپیک ام دی ال افراد اومدن حدود 116 صفحه در مورد دستگاهی صبحت کردن که نمیشه ازش کپی کرد خوب یه نفر که وارد به کار هست همون اول میاد میگه که نمیشه اقا جان دستگاه میکرو داره ضمنا شماره هاش هم پاک شده بعد هی سر و بینی میشکنن که باید کپی بشه دست اخر هم به هیچ نتیجه ای نمیرسن خوب مهندس حمید شما که وارد بودید چرا جلوش رو نگرفتید که دیگران گمراه نشن نه وقت بره نه هزینه دلیلش رو متوجه نمیشم خوب از همون اول معلوم بود.....در مورد تایپیک ال پی ایکس 2 طرف اومده زحمت کشیده دستگاه رو داره کپی برداری میکنه بعضیها من جمله اقای حمید جلو گیری میکنن و با یه سری حرفها طرف سرد میشه من میخوام بپرسم دستگاهی که از یه شرکت معتبر بیرون اومده که فیلمهاش هم هست ودر کار کردش هیچ شک وشبهه ای وجود نداره یه سری بهانه ها: طرف از کارکرد منصرف میشه شما دستگاه رو بذار چی کار داری طرف قطعه پیدا میکنه یا نه یا خوب کار میکنه یا نه اخه عاقل این کارها رو میکنه وبعد در یه تایپیک دیگه طرف میاد از یه دستگاهی فیلم میذاره که اگه طرف تو اینترنت خبره باشه متوجه میشه اولا این فیلم در یوتیوب بود ضمنا مال یه دستگاه دیگه هست بعدش طرف هم خارجیه بعدش بعضی از اعضا انجمن با دیدین فیلم به به و چه چه شون بلند میشه که اقا ادامه بدین .وبعد هزار اندی صفحه از تایپیک فلزجو گذشته حتی یه نفر فیلم نذاشته وبعضی از عزیزان ادعا مکنن که با دستگاهشون فلان بار رو دراوردن میخوام به این عزیزان بگم شمایی که دستگاه رو ساختی احتمالا در یه منطقه ای بودی که تماما دوربین پلیس کار کذاشته بودن که نتونسته فیلم بگیری وگرنه خیلیها در مورد دستگاه نظر مثبن داشتن چرا یه فیلم اون هم در یوتوب نذاشتن بعد هم به علل مختلف من جمله ردیابی شدن میترسن خوب به این باید گفت بهتره دستگاه رو نسازن ودیگران رو گمراه نکنن شاید برای اقای مهندس حمید 10000تومن پول نباشه ولی برای بنده 1000تومن هم پول هست بنده که نمیتونم چندین متر سیم هزینه کنم دونه دونه رو امتحان کنم که کدوم بهتر جواب میده ایا حرف بنده غیر منطقی هست اگه نظر دیگران غیر از این باشد بهتره دنبال انجمن رو نگیرن اقای مهندس حمید شما به عنوان سازنده دستگاه موظف هستید که خودتون فیلم گرفته ودر سایت بگذارید تا برای همیشه این بحثها خاتمه داده بشه در اخر این رو بگم نمیدونم درد اقایون چی هست که هی میگن سود جو کدوم ادمی هست که از این مدار سود جویی کنه اون اقایونی هم که میگن ظاهرا خودشون دارن سود جویی میکنن وتا یه نفر چه چیزی گفت چند نفر بلند شده و وصله های بدی به اون طرف میچسبونن این اقایون باید تنبیه بشن نمیدونم اگه کسی به فلزیاب ومداراتش اگاهی کامل داره میدونه من چی میگم منظور بنده یه سری مداراتی بوده در اینترنت که بعد ازمدتی افراد متوجه شدن که سر کاری بود ه طرف میخواسته خودش سود جویی کنه تا مدارش رو کامل تر کنه ضمنا مدار شما جای کار زیاد داره وتازه شروع کار هست مخصوصا در مورد سخت افزار و در اخر اگر حرفهای بنده ناراحت نشدین نوشته های بنده رو ثبت کنید یا علی...

یکشنبه 24 خرداد1394 - 9:53pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب moon شما هم به فلزجو خوش اومدین!
ابتدا ضمن معذرت از سایر دوستان این نکته رو عرض کنم ایشون تا حالا بارها این پست رو نوشتن و خیلی اصرار داشتن که در انجمن دیده بشه و من هم در نهایت تایید کردم. بهرحال چه اشکالی داره! واقعا من نمیدونم چرا این دوستان دست از سر ما و بخصوص این تاپیک خاص بر نمیدارن؟! :D
بهرحال شما فرمودین 18 سال در کار فلزیابی هستین. ولی چیزی که ما از شما داریم میبینیم یک آیدی جدید هست که صاف و مستقیم هم به قصد همین تاپیک خاص داره وارد انجمن میشه! پس بهتره در مورد 18 سال تجربه و این جور ادعاها فعلا چیزی نگین. با یک خط جمله توسط یک آیدی جدید کسی نمیتونه برای خودش کارنامه فنی درست کنه! پس شما هم نمیتونین.
در خصوص تاپیک MDL اصلا فکر نمیکنم حرف شما معنی داشته باشه! خب دستگاهی بود که خیلی در موردش حرف و حدیث و شایعه و افسانه وجود داشت و ما هم در انجمن مطرح کردیم. کی و کجا گفتیم که قابل کپی شدن هست؟ اون کسانی که ادعای چنین کاری رو داشتن اینجا و خیلی جاها وجود داشتن و دارن و بررسی صحت کارشون اصلا به بنده ارتباطی نداره. کسی هم بواسطه اطلاعات یا راهنمایی این انجمن ریالی پول در اون راه خرج نکرده که متصرر شده باشه چون اصولا چیزی برای ساخت مطرح نشد!!! :D
در خصوص دستگاه دیگری که دوستان میخواستن کپی کنن اولا بنده متوجه نشدم منظور شما دقیقا کدوم دستگاه بوده. ولی بهرحال من هم بعنوان یک کاربر اگر جایی نظر دادم یا اگر از من سوال شده جوابی داده باشم خب نظر خودمو گفتم! شما نمیتونی از من حسابکشی کنی که چرا نظر خودمو گفتم! مهم اینه که تا بحال در این انجمن هر کسی اگر خواسته روی مداری کار کنه یا دستگاه خاصی رو مطرح کنه کاملا این اجازه رو داشته و در واقع جلوش گرفته نشده. شما هم نمیتونین غیر این رو اثبات کنین!
در مورد فیلم هم که این خواسته تکرار میشه فقط مختصر عرض کنم این رو شما یک وظیفه برای من میدونین! بنده چنین وظیفه ای برای خودم نمیبینم! وظیفه من این هست که اگر مداری از خودم قرار میدم تا حدی دارای جزئیات کامل ساخت باشه که یک فرد با تجربه مونتاژ در سطح معمولی اصلا دچار مشکل نشه و در عین حال بنده هم در صورت لزوم با جوابگویی به سوالات بتونم پروژه رو به نوعی پشتیبانی کنم. این کاریه که در طول این تاپیک مفصل و همینطور سوالات خصوصی همیشه انجام دادم. در ضمن توجه کنین ریالی سود هم از این بابت متوجه من نمیشه! هر کسی هم دوست داشت میتونه بسازه یا اینکه نسازه. پس توقع اینکه چرا فیلم نمیذاری و یا وظیفه داری فیلم بذاری حکم یک توهین ناشیانه رو داره!!!
در خصوص ساخت یا ارزش و کارایی این طرح هم مختصر به شما عرض کنم به درد شما نمیخوره و همون 1000 تومنتون رو هم خواهشا دور نریزین! فقط قضیه در حدی بوده که از صبح تا حالا چند هزار تومن هزینه کردین و کلی وقت و انرژی گذاشتین تا بارها و بارها این پست خودتون رو تکرار کنین بلکه مورد تایید قرار بگیره! همین میزان ارزش برای من کافیه. ;)

یکشنبه 24 خرداد1394 - 10:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
shahab454545 نوشته است:
mhak نوشته است:
jahanfar.b57 نوشته است:
سلام دوستان سوالی داشتم امروز جای رو دستگاه با لوپ 60با حساسیت 16 شماره میتر 35 وعددتفکیک 23 سنس کرد که از 4 جهت سنس داشتم ولی با حساسیت8 حذف میشد به نظر شما فلزی رو سنس کرده با تشکر

دوست عزیز اگر ممکنه تست کنید ببینید تو هوا با چه عددی آهن رو حذف میکنه عدد حذف آهن برای من از 20 21 شرو میشه ولی نقره ومفرق رو از 8 شرو به حذف دقیق میکنه ممنون میشم تست کنید ونتیجه رو بفرماید اگر حذف اهن هم برای شما از عدد بالاتری شروع بشه ولی این نقطه با عدد 8 حذف شده ممنکنه جنس قدیمی باشه

ممنونم

سلام دوست عزیز من گفتم با حساسیت 8 حذف شد . که امروز با لوپ 1*1همون مکان هیچی نشون نداد اما حذف اهن من در خونه کار نمیکنه ولی در بیرون از 15 به بالا کار میکنه .البته جای سواله لوپ 1*1 در نزدیکیه همون جا جای رو با حساسیت 16 میتر 65 تفکیک 75 سنس کرد که با عددحذف 20 حذف میشد . این بگم بعضی اهنها که روکش قلع یا چیز دیگه حذف نمیشن . :

یکشنبه 24 خرداد1394 - 10:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز شما می دونید تیم تحقیق و توسعه چیه؟ تیم تحقیق و توسعه یعنی اینکه یه عده با همکاری هم یه کاری رو ببرند جلو و هر کدوم بخشی از کار رو انجام بدن تا به نتیجه برسه. پس وظیفه آقا حمید تست دستگاه نیست، ایشون ساختن و با توجه به نتایج دوستان دارن دستگاه رو بهبود می دن و معلومه که عجله ای هم ندارن و از کار علمیشون لذت می برن، چون فروشنده نیستند. راستش بنده به شخصه چند بار با دستگاه رفتم کاوش ولی نتونستم فیلم بگیرم، چون شب بود. البته اگه می تونستمم نمی گرفتم، چون به نظرم فیلم گرفتن کمکی به بهبود دستگاه نمی کنه، شما هم اگه فکر می کنید فیلم گرفتن مهمه خوب مدار رو بساز و فیلم بگیر ببینیم چه اتفاقی می افته تا ما هم انگیزه فیلم گرفتن پیدا کنیم. اگه حوصله ساختم ندارید بی زحمت برای بحثهای فرعی برید یه جای دیگه.
آقا حمید بنده دستگاه رو چند روز بردم برای کاوش، یه منطقه کوهستانی و نا هموار. دفعه اول که نتونستم دستگاه رو خوب تنظیم کنم، دفعات بعد هم با تنظیم دیلی، فرکانس و بازه انتگرالگیری و گراند تونستم دستگاه رو به ثبات عالی برسونم، فقط موقع کاوش میتر زود زود منفی می شد که فکر کنم به خاطر حرکت سریع بود،شایدم چون کوه بود و چاله چوله داشت لوپ موازی نمی موند. نظر جنابعالی چیه؟

یکشنبه 24 خرداد1394 - 10:34pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون محسن جان ولی شما که یک قسمتی رو خراب کردین! :D عزیز من معلومه که تست وظیفه من هست! وگرنه یک فلزیاب رو مگه میشه روی کاغذ یا توی نرم افزار شبیه سازی به مرحله اجرایی رسوند؟! در واقع بالای 90 درصد هر مدل تستی بوده بنده خودم انجام دادم وگرنه که نتیجه این نمیشد! ولی اینکه بگن تو وظیفه داری فیلم هم بگیری دیگه از اون حرفاست! اونم در شرایطی که دهها نفر تا حالا مدار رو ساختن و چند نفر هم فیلمشو گذاشتن! این افرادی هم که میبینید اگر میدونستن طرح به اینجا میرسه مطمئن باشین همین حرفها رو همون اول تاپیک میگفتن تا بلکه پروژه رو در نطفه خفه کنن! حالا که پروژه به نقطه پایانی نزدیک شده نمیدونن چی بگن و از چه راهی وارد بشن که لطمه بزنن! :D
در مورد کاوش شما بنظر من توجه به دیلی دستی بسیار مهم هست. در این خصوص بارها توضیح دادیم. حفظ فاصله از زمین هم طبیعتا اهمیت داره. کار روی کوه بخصوص اگر سنگ های مختلف هم وجود داشته باشه اصلا راحت نیست و اگر هم گاهی عدد میتر منفی ظاهر میشه طبیعیه. اگر این میتر منفی نهایتا در حد 10- باشه جای نگرانی نیست چون فوقش 10 درصد برد از دست میدین که توی اون شرایط طبیعی هست. پس عدد میتر منفی با مقدار خیلی کم رو میشه نادیده گرفت.

یکشنبه 24 خرداد1394 - 10:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1013 , 1014 , 1015 , 1016 , 1017 , 1018 , 1019 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09165004428 , Google , Hamid1359 , Jupitaires , محمداسدی , میلاد33 و 401 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure