نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: آقا ناصر گل گلاب بالاخره این افسانه رو کی به واقعیت تبدیل می کنی ما که دیگه صبرمون لبریز شد اگه نمیشه بگو تا بی خیالش بشیم یا اینکه ناقلا مهندسی معکوسش کردی نمی خواهی رو کنی دوست من شما خوب متوجه شدی از این فکر بیاید بیرون و خودتون دست بکار شید تا بجایی برسید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:13pm |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: mnbvcxzaqwsx نوشته است: آقا ناصر گل گلاب بالاخره این افسانه رو کی به واقعیت تبدیل می کنی ما که دیگه صبرمون لبریز شد اگه نمیشه بگو تا بی خیالش بشیم یا اینکه ناقلا مهندسی معکوسش کردی نمی خواهی رو کنی دوست من شما خوب متوجه شدی از این فکر بیاید بیرون و خودتون دست بکار شید تا بجایی برسید آره جناب مهدي خوب متوجه شديد دارم ميفروشمش اگه بخواي ميتونم يكي برات بفرستم
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:28pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
نوش جونت ناصر جان موفقیت شما آرزوی ماست ، هدف بنده اینه که بچه ها سعی کنن روی پای خودشون متکی باشن نه اینکه چشم انتظار شما باشن چون شما هیچ وقت مدار کاملی رو که بشه ساخت رو نخواهی کرد مثل خیلی های دیگه خوب حق دارید روش شما اینطوره و محترمه برای ما
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:40pm |
|
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام من نمیدونم چرا دوستان اینقدر بیرحمانه با هم برخورد میکنند آقا ناصر شما چرا اگر به نتیجه میرسی اطلاعاتتو به سایرین منتقل نمیکنی ؟ البته زورکی نیست ولی شاید خیلی از این بچه ها مثل شما پولدار یا طراح و مهندس الکترونیک نباشند پس اگه شما و امثال شما کمک نکنید کی میخاد کمک کنه واقعا متاسفم برای خودمون
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 3:33pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
saman001 نوشته است: سلام من نمیدونم چرا دوستان اینقدر بیرحمانه با هم برخورد میکنند آقا ناصر شما چرا اگر به نتیجه میرسی اطلاعاتتو به سایرین منتقل نمیکنی ؟ البته زورکی نیست ولی شاید خیلی از این بچه ها مثل شما پولدار یا طراح و مهندس الکترونیک نباشند پس اگه شما و امثال شما کمک نکنید کی میخاد کمک کنه واقعا متاسفم برای خودمون like
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 5:10pm |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 6:43pm |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
افشین1 نوشته است: با سلام خدمت اساتید گرانقدر و دوستان ارجمند طبق تحقیقی که بنده بعمل آوردم و قابل اعتماده، دستگاه mdl را شرکت طلیعه کاوش خودش طراحی میکرد و می ساخت. اون مارک usa را هم خودشون روی برد دستگاه حک میکردند و از آمریکا وارد نمی شد! حدودا نزدیک به 800 دستگاه از این مدل را تولید و عرضه نمودند و بعدش دیگه تولید نکردن! قیمت دستگاه ابتدا 650 و اواخر تولیدش 750 هزار تومان بود! علت عدم تولیدش هم برق قوی خروجی دستگاه اعلام شد که حتی به برد هم آسیب جدی میزد و ذوب میکرد! دارای عمق عالی و شدیدا حساس به ذراته! شرکت مذکور تغییر کاربری داده . حالا مدیر شرکت N2 امارات، همون مدیر شرکت طلیعه کاوش سابقه! اساتید میتونن با شرکت N2 امارات تماس بگیرن و برنامه یا راهنمایی های لازم را بگیرن! موفقیت شما آرزوی ماست! در پناه خداوند باشید! n2 هم مال یوسفی کلاهبرداره
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
پنج شنبه 19 شهریور1393 - 12:32am |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان ارجمند! خبری که اخیرا از دوستان شنیدم اینکه: شرکت مینلب نمایندگی خودشو از N2 گرفته! البته مدیر شرکت آقای یوسفی نیست. اسم مدیر عاملش الآن تو ذهنم نیست. میپرسم و اطلاع میدم! در پناه خدای نهربان باشید!
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
پنج شنبه 19 شهریور1393 - 1:52am |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
افشین1 نوشته است: با سلام خدمت دوستان ارجمند! خبری که اخیرا از دوستان شنیدم اینکه: شرکت مینلب نمایندگی خودشو از N2 گرفته! البته مدیر شرکت آقای یوسفی نیست. اسم مدیر عاملش الآن تو ذهنم نیست. میپرسم و اطلاع میدم! در پناه خدای نهربان باشید! افشين عزيز لطفا پرس و جو كنين ببينين از كي ميتونيم اطلاعات ساختش رو گير بياريم
|
پنج شنبه 19 شهریور1393 - 3:12am |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
با سلام افشین خان دوست من ، من یوسفیو بزرگش کردم ، از اون زمان که واردات از چین داشت مثل مجسمه های پلی استر و ... ... و تک و توک فلزیاب کار میکرد و تا همین الان که داره به جد فلزیاب کار میکنه ، پایه گذار شرکت n2 خود یوسفیه حالااز شخص دیگه ایی واسه راس این شرکت استفاده کرده یا نه را بی خبرم در هر صورت اگر هم از طراح شرکت طلیعه کاوش استفاره کرده باشه که اون طراح هم شده یه گرگ مثل خودش از قدیم گفتن اگه دوتا گاو را پیش هم ببندی اگه هم خو نشن هم بو میشن پیروز باشید
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
چهارشنبه 25 شهریور1393 - 12:31am |
|
|
|