نویسنده |
پیغام |
saleh700
کاربر حرفه ای
|
دوستان پشت فیبر رو دوباره خوب با تینر شستم درست شد
ممنونم از همگی
|
دوشنبه 25 خرداد1394 - 4:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین! در ضمن ولتاژ 12.8 اصلا درست نیست و اینها رو در فایل هم توضیح دادم. شما میتونین 7812 رو عوض کنین تا ولتاژ به 12 نزدیکتر بشه. اگر لازم بود میتونین از مارک دیگری از 7812 استفاده کنین.
|
دوشنبه 25 خرداد1394 - 4:52pm |
|
|
یاسین
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 24 خرداد1394 - 10:15am پست: 58 محل اقامت: IRIB
|
ممنونم استاد، چون من میخواستم بالوله 1/2 یک لوپ 45 بصورت مربعی بسازم که حالا میبینم تفاوت بردش زیاده دیگه نمیسازم میرم عنکبوتیش رو میسازم..
|
دوشنبه 25 خرداد1394 - 4:56pm |
|
|
Linkon
کاربر فعال
|
سلام من هم مدار چهارمی که برای خودم هست رو ساختم.تو اولین استارت بدون مشکل بالا اومد . فعلا دادم برش لیزر برام پنل های باکس و قاب لوپ50تخت رو بزنند. طرح بسیار خوبی برای دستگاه دادم و انشالاه کامل که شد عکسش رو میزارم.فعلا شروع به ساخت لوپ 1*1 کردم.از مهندس حمید عزیز برای طراحی این مدار و پیشرفت پروژه تشکر میکنم و امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید.
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
دوشنبه 25 خرداد1394 - 5:16pm |
|
|
haamed
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 آبان1393 - 5:14am پست: 117 محل اقامت: آزربايجان جنوبي
|
جالب است کاربر rot عکس لوپ گذاشتند بدون توضیح , بقیه را هم مشاهده کنید! adnistor_6 نوشته است: جناب rot يكم در مورد اين لوپ ها توضيح ميدين ؟ شماره سيم تعداد دورها adnistor_6 نوشته است: لوپ عنكبوتي ٣٠ سانتي : ٢٨ دور سيم ٠/٧ ١ اهم
|
دوشنبه 25 خرداد1394 - 5:23pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
مشخصات لوپ عنكبوتي جناب روت هستش
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
دوشنبه 25 خرداد1394 - 6:28pm |
|
|
jaber68
کاربر فعال
|
سلام اقا حمید این دو تا ایسی 357 یکی مدل اس ام دیه و یکی مدل دیپ به نظر شما جفتشون اصلین دونه ای 5000 تومان از مشهد خریدم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]
|
دوشنبه 25 خرداد1394 - 7:08pm |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
با سلام با تشکر از مهندس حمید یه مشکلی در سیستم من هست هنوز نتونستم پیدا کنم از چی هست که اینطور میشه سیستم خوب کار میکنه ولی بردش کمه یعنی استاندارد انجمن نیست بردش در صورتی که با لوپ 60 عنکبوتی با دیلی 16 شناسایی میشه بردم برای یک فلز 30در 30 به 1متر 30 میزنه جالب من این دستگاه سه بار ساختم اولش با قطعات که همه انجمن ساختن و دو تاشو با بهترین مقاومت یک درصد و خازن های ژاپنی درجه یک ای سی آهنی قدیمی حالا مشکل من با فرمایشات مهندس حمید مقاومت هارو چک کردم تماما درست بودن بعد خازن هارو هم تست کردم درست بودت ماسفت هم چند مورد تغییر دادم ولی ؟؟ عدد هارو به استاد گفتم عدد اول 700 عدد دوم 830 عدد سوم 800 که درست نیست و به حرف مهندس عزیز سیستم با این عداد درست کار نمیکنه حالا میخواستم بدونم شاید کسی با این مورد سرکار داشته بوده بتونه منو کمک کنه گیج شدم ؟؟ ممنون
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
دوشنبه 25 خرداد1394 - 8:34pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
با عرض سلام خدمت تمام دوستان گلم , شرمنده غیبت کبری داشتم بخاطر یه سری مشکلات اگه برای دوستان مقدوره مشخصات کویلهای (ظرفیت ، مقاومت و اندازه کویل ) که باهاشون بهترین نتیجه رو گرفتن بهمراه بهترین تنظیمات رو برای تست و کاوش واقعی در اینجا قرار بدن یا در قسمت آموزش اپراتوری fpi نوشته بشه ؛ بنظرم خیلی بهتره , البته تمام مطالب رو حمید جان زحمت کشیدن اول صفحه گذاشتن , ولی با توجه به تنوع خاک شهرهای مورد کاوش کاربران جمع بندی مطالب میتونه تو ارتقاء این سیستم مفید باشه , ضمنا دوستان تجربیات اپراتوری خودشون رو از دیگر کاربران دریغ نکنن , با تشکر از حسن همکاری تمام دوستان
|
دوشنبه 25 خرداد1394 - 8:36pm |
|
|
maxima
کاربر فعال
|
l24nb0 نوشته است: با سلام با تشکر از مهندس حمید یه مشکلی در سیستم من هست هنوز نتونستم پیدا کنم از چی هست که اینطور میشه سیستم خوب کار میکنه ولی بردش کمه یعنی استاندارد انجمن نیست بردش در صورتی که با لوپ 60 عنکبوتی با دیلی 16 شناسایی میشه بردم برای یک فلز 30در 30 به 1متر 30 میزنه جالب من این دستگاه سه بار ساختم اولش با قطعات که همه انجمن ساختن و دو تاشو با بهترین مقاومت یک درصد و خازن های ژاپنی درجه یک ای سی آهنی قدیمی حالا مشکل من با فرمایشات مهندس حمید مقاومت هارو چک کردم تماما درست بودن بعد خازن هارو هم تست کردم درست بودت ماسفت هم چند مورد تغییر دادم ولی ؟؟ عدد هارو به استاد گفتم عدد اول 700 عدد دوم 830 عدد سوم 800 که درست نیست و به حرف مهندس عزیز سیستم با این عداد درست کار نمیکنه حالا میخواستم بدونم شاید کسی با این مورد سرکار داشته بوده بتونه منو کمک کنه گیج شدم ؟؟ ممنون سلام دوست عزیز منم همین مشکلو دارم توش موندم عدد های من نیز مثل مال شماست یه مدار تازه ساختم منتظر یه سری از قطعات جدید هستم ببینم چی میشه
قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.
|
دوشنبه 25 خرداد1394 - 8:45pm |
|
|
|