انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 9:56pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1019 , 1020 , 1021 , 1022 , 1023 , 1024 , 1025 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

maxima نوشته است:
l24nb0 نوشته است:
با سلام با تشکر از مهندس حمید
یه مشکلی در سیستم من هست هنوز نتونستم پیدا کنم از چی هست که اینطور میشه
سیستم خوب کار میکنه ولی بردش کمه یعنی استاندارد انجمن نیست بردش در صورتی که با لوپ 60 عنکبوتی با دیلی 16 شناسایی میشه بردم برای یک فلز 30در 30 به 1متر 30 میزنه
جالب من این دستگاه سه بار ساختم اولش با قطعات که همه انجمن ساختن و دو تاشو با بهترین مقاومت یک درصد و خازن های ژاپنی درجه یک ای سی آهنی قدیمی
حالا مشکل من با فرمایشات مهندس حمید مقاومت هارو چک کردم تماما درست بودن بعد خازن هارو هم تست کردم درست بودت ماسفت هم چند مورد تغییر دادم ولی ؟؟
عدد هارو به استاد گفتم عدد اول 700 عدد دوم 830 عدد سوم 800 که درست نیست و به حرف مهندس عزیز سیستم با این عداد درست کار نمیکنه
حالا میخواستم بدونم شاید کسی با این مورد سرکار داشته بوده بتونه منو کمک کنه گیج شدم ؟؟ ممنون

سلام دوست عزیز منم همین مشکلو دارم توش موندم :( :( :(
عدد های من نیز مثل مال شماست :D
یه مدار تازه ساختم منتظر یه سری از قطعات جدید هستم ببینم چی میشه

دوست عزیز مال من هم یه بار اینطوری شد.با تعویض ماسفت لبه صاف به جای ماسفت لبه پخی مشکلم حل شد.
اگر حل نشد بگرد دنبال قطعی تو مدارت0

[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]

دوشنبه 25 خرداد1394 - 8:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خسته نباشین! :D
در ضمن ولتاژ 12.8 اصلا درست نیست و اینها رو در فایل هم توضیح دادم. شما میتونین 7812 رو عوض کنین تا ولتاژ به 12 نزدیکتر بشه. اگر لازم بود میتونین از مارک دیگری از 7812 استفاده کنین.

درود بر شما مهندس عزیز :x
رگلاتور کلا دوتا داشتم تعویض کردم ولتاژ شد 11.89 مدارو تست کردم و همه چیز اوکی بود
گذاشتم تو جغبه رفتم تو حال تست کنم ( لوپ 45) با دیلی 16 شناخت
تا رفتم یک قابلمه بیارم تست کنم که یک دفعه صدای جیز جیز اومد و بعدشم دود بلند شد بعد از باز کردن جعبه دیدم رگلاتوار 7812 جزقاله شد حالا چرا اینطور شد نمیدونم

من موندم و یک رگلاتوار سوخته و یک شارژر لیتیوم پلیمر که امروز به رحمت ایزدی رفت و یک دل پر خون از دست این مغازه دارهای بنجل فروش :D

دوشنبه 25 خرداد1394 - 9:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jaber68 نوشته است:
maxima نوشته است:
l24nb0 نوشته است:
با سلام با تشکر از مهندس حمید
یه مشکلی در سیستم من هست هنوز نتونستم پیدا کنم از چی هست که اینطور میشه
سیستم خوب کار میکنه ولی بردش کمه یعنی استاندارد انجمن نیست بردش در صورتی که با لوپ 60 عنکبوتی با دیلی 16 شناسایی میشه بردم برای یک فلز 30در 30 به 1متر 30 میزنه
جالب من این دستگاه سه بار ساختم اولش با قطعات که همه انجمن ساختن و دو تاشو با بهترین مقاومت یک درصد و خازن های ژاپنی درجه یک ای سی آهنی قدیمی
حالا مشکل من با فرمایشات مهندس حمید مقاومت هارو چک کردم تماما درست بودن بعد خازن هارو هم تست کردم درست بودت ماسفت هم چند مورد تغییر دادم ولی ؟؟
عدد هارو به استاد گفتم عدد اول 700 عدد دوم 830 عدد سوم 800 که درست نیست و به حرف مهندس عزیز سیستم با این عداد درست کار نمیکنه
حالا میخواستم بدونم شاید کسی با این مورد سرکار داشته بوده بتونه منو کمک کنه گیج شدم ؟؟ ممنون

سلام دوست عزیز منم همین مشکلو دارم توش موندم :( :( :(
عدد های من نیز مثل مال شماست :D
یه مدار تازه ساختم منتظر یه سری از قطعات جدید هستم ببینم چی میشه

دوست عزیز مال من هم یه بار اینطوری شد.با تعویض ماسفت لبه صاف به جای ماسفت لبه پخی مشکلم حل شد.
اگر حل نشد بگرد دنبال قطعی تو مدارت0

ممنون میشم نوع ماسف و همچنین مشکل شما که فقط عدد بوده یا برد سیستم هم بوده ممنون

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

دوشنبه 25 خرداد1394 - 9:24pm
مدیر کل
مدیر کل

saleh700 نوشته است:
رگلاتور کلا دوتا داشتم تعویض کردم ولتاژ شد 11.89 مدارو تست کردم و همه چیز اوکی بود
تا رفتم یک قابلمه بیارم تست کنم که یک دفعه صدای جیز جیز اومد و بعدشم دود بلند شد بعد از باز کردن جعبه دیدم رگلاتوار 7812 جزقاله شد حالا چرا اینطور شد نمیدونم

من موندم و یک رگلاتوار سوخته و یک شارژر لیتیوم پلیمر که امروز به رحمت ایزدی رفت و یک دل پر خون از دست این مغازه دارهای بنجل فروش :D

خسته نباشین و تسلیت عرض میکنم! :D
دوست عزیز خب شما باید بیشتر دقت میکردین. شاید اتصالی توی مدار رخ داده. در عیم حال من تاکید کردم 7812 باید حتما هیت سینک داشته باشه. یک احتمال دیگه هم این هست که 7812 شما تقلبی بوده!!! #-o :D

دوشنبه 25 خرداد1394 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
saleh700 نوشته است:

خسته نباشین و تسلیت عرض میکنم! :D
دوست عزیز خب شما باید بیشتر دقت میکردین. شاید اتصالی توی مدار رخ داده. در عیم حال من تاکید کردم 7812 باید حتما هیت سینک داشته باشه. یک احتمال دیگه هم این هست که 7812 شما تقلبی بوده!!! #-o :D

مهندس جان عکس گذاشتم هیتسینگ خوبی روش وصل بود جرقه از زیر کیت بودش و کاملا مشخصه من احتمال میدم اتصالی کرده باشه چون قبل اینکه تو جعبه بزارم خوب داشت کار میکرد دیگه 812 ندارم احتمال میدم این نسوخته باشه راحی هست تا چکش کنم ببنیم سالمه یا نه؟

دوشنبه 25 خرداد1394 - 9:51pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص ماسفت مجددا عرض کنم شماره IRF840 که بنده استفاده کردم هیچ پسوندی بعد از عدد 840 نداره و در دو طرف تیغه فلزی هم دو فرو رفتگی داره. اون مدلهایی که کنار تیغه فلزیش کاملا صاف هست ظاهرا فرق میکنه و درست جواب نمیده!

دوشنبه 25 خرداد1394 - 9:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان دوباره همون رگلاتور رو وصل کردم و کار میکنه ولتاژ هم همو 11.89 هست

یک نکته را لازمه بگم:
من هم در کیت قبلی هم کیت جدید که زدم و با هر دو رگلاتور که استفاده کرم همیشه زیر پایه اول رگلاتور ( همونکه از دیود میاد) جرقه میزنه مانند حالت اتصالی ولی در حقیقت هیچ اتصالی وجود نداره میتونه از تقلبی بود رگلاتور باشه؟
این اتصالی اخیر هم بخاطر همین جرقه هار ریز زیر پایه یک بوده باعث اتصالی شده الآن هم مدار جلو چشممه هیچ اتصالی نداره ولی پایه یک زیرش جرقه های ریز میزنه

دوشنبه 25 خرداد1394 - 10:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
در خصوص ماسفت مجددا عرض کنم شماره IRF840 که بنده استفاده کردم هیچ پسوندی بعد از عدد 840 نداره و در دو طرف تیغه فلزی هم دو فرو رفتگی داره. اون مدلهایی که کنار تیغه فلزیش کاملا صاف هست ظاهرا فرق میکنه و درست جواب نمیده!

ممنون مهندس فرو رفتگی کجای ماسفت هستش :-\ :-\ :-\
عکس بدون پسوند @-) @-) @-)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

دوشنبه 25 خرداد1394 - 10:37pm

فرورفتگی اینجاشه :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 25 خرداد1394 - 11:21pm
مدیر کل
مدیر کل

saleh700 نوشته است:
مهندس جان دوباره همون رگلاتور رو وصل کردم و کار میکنه ولتاژ هم همو 11.89 هست

یک نکته را لازمه بگم:
من هم در کیت قبلی هم کیت جدید که زدم و با هر دو رگلاتور که استفاده کرم همیشه زیر پایه اول رگلاتور ( همونکه از دیود میاد) جرقه میزنه مانند حالت اتصالی ولی در حقیقت هیچ اتصالی وجود نداره میتونه از تقلبی بود رگلاتور باشه؟
این اتصالی اخیر هم بخاطر همین جرقه هار ریز زیر پایه یک بوده باعث اتصالی شده الآن هم مدار جلو چشممه هیچ اتصالی نداره ولی پایه یک زیرش جرقه های ریز میزنه

متوجه نمیشم بین کجا و کجا جرقه میزنه؟ نباید اینطور باشه. شاید پایه ها رو خیلی نزدیک به هم لحیم کردین.

سه شنبه 25 خرداد1394 - 12:30am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1019 , 1020 , 1021 , 1022 , 1023 , 1024 , 1025 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Hamid1359 , محمداسدی و 399 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure