نویسنده |
پیغام |
askar
|
saleh700 دوست عزیز یا لحیم سردی داری که باید دوباره خوب پایه های رگلاتور را لحیم کنی البته بین پایه را ها را چک کن بهم وصل نباشند مشکل رفع میشه. اگر جایی که پایه ها وارد بدنه رگلاتور میشه جرقه میزنه از بس پایه ها را خم و راست کردی قطعی داره و باید رگلاتور را عوض کنی/
|
سه شنبه 25 خرداد1394 - 12:48am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: saleh700 نوشته است: درود بر شما مهندس عزیز رگلاتور کلا دوتا داشتم تعویض کردم ولتاژ شد 11.89 مدارو تست کردم و همه چیز اوکی بود گذاشتم تو جغبه رفتم تو حال تست کنم ( لوپ 45) با دیلی 16 شناخت تا رفتم یک قابلمه بیارم تست کنم که یک دفعه صدای جیز جیز اومد و بعدشم دود بلند شد بعد از باز کردن جعبه دیدم رگلاتوار 7812 جزقاله شد حالا چرا اینطور شد نمیدونم من موندم و یک رگلاتوار سوخته و یک شارژر لیتیوم پلیمر که امروز به رحمت ایزدی رفت و یک دل پر خون از دست این مغازه دارهای بنجل فروش خسته نباشین و تسلیت عرض میکنم! دوست عزیز خب شما باید بیشتر دقت میکردین. شاید اتصالی توی مدار رخ داده. در عیم حال من تاکید کردم 7812 باید حتما هیت سینک داشته باشه. یک احتمال دیگه هم این هست که 7812 شما تقلبی بوده!!! مهندس جان 7812 تقلبی هم باشه باز نباید اینطور باشه مشکل 100 درصد تو منتاژ هستش !اصلا نمی دونم اینا چیکار میکنند جیز جیز میکنه دود بلند میشه من که هرکاری کردم نتونستم دوست عزیز لاینها رو خوب چک کنید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 25 خرداد1394 - 1:00am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
adnistor_6 نوشته است: دوست عزيز رضايي فر تمام حرفاتون درست اما در مورد اينكه ميگين از لورنز هم سرتره ايا شما با لورنز كار كردين كه اين حرف رو ميزنيد ؟؟؟؟ درسته مدار مهندس با قدرت و خوبه و از همه مهمتر با كمترين هزينه ميشه ساختش اما اينكه سرتره يكم دور از واقعيت هستش بنده فيلم تست مدارو با لورنز گذاشتم ميتونيد ببينيد كه دستگاه مهندس فقط كمي ضعيف تر از لورنز هست من یه دوستی دارم که همیشه با لورنز کار میکرد میگفت به ذرات خیلی حساسه هنگام کار باهاش اعصاب خورد کنه الکی بوق میزنه 30 میلیون پول دستگاه و 20 میلیون هزینه ارسال از خارج به به ایران
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 25 خرداد1394 - 1:13am |
|
|
2840644
کاربر حرفه ای
|
سلام صالح جان یه عکس واضح از پشت و روی فیبر قرار بده
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 6:21am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
jaber68 نوشته است: سلام اقا حمید این دو تا ایسی 357 یکی مدل اس ام دیه و یکی مدل دیپ به نظر شما جفتشون اصلین دونه ای 5000 تومان از مشهد خریدم آقا جابر آی سی که روی اون 1126 نوشته جواب نمیده برای این مدار و اصلی نیست
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 7:09am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
asadof نوشته است: adnistor_6 نوشته است: دوست عزيز رضايي فر تمام حرفاتون درست اما در مورد اينكه ميگين از لورنز هم سرتره ايا شما با لورنز كار كردين كه اين حرف رو ميزنيد ؟؟؟؟ درسته مدار مهندس با قدرت و خوبه و از همه مهمتر با كمترين هزينه ميشه ساختش اما اينكه سرتره يكم دور از واقعيت هستش بنده فيلم تست مدارو با لورنز گذاشتم ميتونيد ببينيد كه دستگاه مهندس فقط كمي ضعيف تر از لورنز هست من یه دوستی دارم که همیشه با لورنز کار میکرد میگفت به ذرات خیلی حساسه هنگام کار باهاش اعصاب خورد کنه الکی بوق میزنه 30 میلیون پول دستگاه و 20 میلیون هزینه ارسال از خارج به به ایران کاملاً درسته آقا اسد عزیز تمام دستگاه های معروف رو که فیلمهاشون رو نگاه می کنید در یک مکان ثابت حفاری کردن و آزمایشگاه درست کردن و با فلزاتی که روی طاقچه ها میزارن تست هارو انجام میدن ، ولی موقع کار واقعی ممکنه در هر 100متر مکعب اطراف مکان شما چندین نوع خاک و ذرات مختلف وجود داشته باشه که قابل پیش بینی نخواهد بود و اپراتور رو در تصمیم گیری فلج میکنه ، فقط و فقط با تمرین زیاد و خاک خوردن و هوش اپراتور هست که میتونه زبون دستگاه و محیط سنس و هدف اصلی و ذرات رو تشخیص بده ؛ بیخود نیست دستگاه دار جایی رو بزنه و بار در بیاد پنجاه پنجاه میکنن ! اپراتوری و فهمیدن زبون دستگاه خودش عالمی داره .. یاعلی
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 7:18am |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
سلام
دوستان دقیقا اگه از پاییه کیت حساب کنبم پایه اول جرقه میزنه هیچ اتصالی نداره و لی با کوپیکترین تکون جرقه میزنه من همون رگلاتور رو دوباره جازدم خدا رو شکر نسخوته بود فقط پایه هاش سیاه شده بود برای حل مشکل انو با چسب حرارتی محکم کردم دیگه چرقه نمیزنه
دیشب با لوپ 45 تست هایی انجام دادم یک کاسه استیل به قطر 15 سانت رو حدودا 9 سانت سنس میکنه ولی بوقهای اضافی خیلی زیاد دارم وقتی دستگاه رو روشن میکنم و بالانس میکنم تک بوق هایی میزنه و کم کم تک بوقها زیاد میشه تا دوباره بالانس کنم درست میشه لوپ رو با دیلی 16 شناخت اعداد سه گانه به ترتیب از راست 786 802 567 بود آی سی lf357 رو تعویض و از نوع فلزی گذاشتم تاثیر نداشت اعداد در همین حدود بود حالا نمیدونم به خاطر محیط خونه اعداد انقدر بالاست یا به خاطر ماسفته؟
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 8:19am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
قابل توجه دوستان و برادران عزیزی که مدارشون کامل شده و حمل لوپ 60 براشون معضلی بوده ، خوب همه میدونید که طراحی بدنه و اسکلت توباکس شاسو که تصاویرش هم در صفحه اول موجود بوده رو بنده انجام دادم ، حالا هم به فکر رفع مشکل حمل لوپ 60 و جا کردنش داخل یک کوله پشتی کوچیک و معمولی هستم که بعد از رسیدن به مکان مورد نظر بخوبی باز و آماده بکار بشه ، طرحی در ذهن بنده هست که باید روی کاغذ پیاده کنم و بعد ساخته بشه و اگر موفقیت آمیز بود ، سپس برای همه همگانی خواهد شد ، حالا دوستانی که طرحی مد نظرشون هست برای بنده پیام خصوصی بدن تا روشون فکر کنم تا به نتیجه مطلوبی برسیم .. یاعلی مدد
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 8:21am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 8:26am |
|
|
میلاد33
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 تیر1393 - 12:24pm پست: 243 محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
|
مهدی نوشته است: قابل توجه دوستان و برادران عزیزی که مدارشون کامل شده و حمل لوپ 60 براشون معضلی بوده ، خوب همه میدونید که طراحی بدنه و اسکلت توباکس شاسو که تصاویرش هم در صفحه اول موجود بوده رو بنده انجام دادم ، حالا هم به فکر رفع مشکل حمل لوپ 60 و جا کردنش داخل یک کوله پشتی کوچیک و معمولی هستم که بعد از رسیدن به مکان مورد نظر بخوبی باز و آماده بکار بشه ، طرحی در ذهن بنده هست که باید روی کاغذ پیاده کنم و بعد ساخته بشه و اگر موفقیت آمیز بود ، سپس برای همه همگانی خواهد شد ، حالا دوستانی که طرحی مد نظرشون هست برای بنده پیام خصوصی بدن تا روشون فکر کنم تا به نتیجه مطلوبی برسیم .. یاعلی مدد احسنت دوست عزیز.حمل لوپ 60 سانتی خیلی دشواره حتی اگه داخل کوله پشتی یا کیف دف هم جاش بدیم باز هم مشکل آفرینه
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 8:41am |
|
|
|