نویسنده |
پیغام |
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز جنس خازنت قلابی هست ولتاژ واقعیش اونی نیست که روش نوشته حتی ظرفیتش هم اونی نیست که رو نوشته اگه خازن سنج داری میتونی تست کنی من تعمیرکارم و دیگه به این جنس های قلابی عادت کردیم قبل از استفاده تست میکنیم با تستر .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 9:11am |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
غروب میخوام دستگاه رو ببرم جنگل هوا خوری سعی میکنم از تست هام فیلم بگیرم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 10:39am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: قابل توجه دوستان و برادران عزیزی که مدارشون کامل شده و حمل لوپ 60 براشون معضلی بوده ، خوب همه میدونید که طراحی بدنه و اسکلت توباکس شاسو که تصاویرش هم در صفحه اول موجود بوده رو بنده انجام دادم ، حالا هم به فکر رفع مشکل حمل لوپ 60 و جا کردنش داخل یک کوله پشتی کوچیک و معمولی هستم که بعد از رسیدن به مکان مورد نظر بخوبی باز و آماده بکار بشه ، طرحی در ذهن بنده هست که باید روی کاغذ پیاده کنم و بعد ساخته بشه و اگر موفقیت آمیز بود ، سپس برای همه همگانی خواهد شد ، حالا دوستانی که طرحی مد نظرشون هست برای بنده پیام خصوصی بدن تا روشون فکر کنم تا به نتیجه مطلوبی برسیم .. یاعلی مدد سلام مهدی عزیز خسته نباشین به نظر من میشه قاب لوپ رو یه جورایی مثل این بادبزنای چوبی چینی درست کرده و تو طراحی از طرح اون استفاده کرد
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 10:49am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
saleh700 نوشته است: غروب میخوام دستگاه رو ببرم جنگل هوا خوری سعی میکنم از تست هام فیلم بگیرم برای من این مشکل پیش اومد که با تعویض کابل رابط و کانکتور مشکل عدداول وباتعویض357وفت مشکل اعداد دوم و سوم حل شد. کابل: کواکسیال ابهر کانکتور: 2پین نظامی اصلی فت :w11n80 آپ آمپ: 357فلزی اعداد سگانه:800 700 320 البته باشیلد درست لوپ عدد اول مقداری بالامیره.ضمنا کانکتور به فیبرو با کابل شیلد متصل کن. موفق و پیروز باشید. در پناه حق.
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 11:06am |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
ممنونم مجید جان دوستان میخوام بدونم این اعداد سه گانه توی خونه با بیرون تفاوت محسوسی داره؟ من از کانکتور 3 پین نظامی استفاده میکنم 6000 تومان خزیدم کابل هم کابل میکروفون زد نویز 2 رشته و شیلد دار هستش که فویل هم داره که ظاهران فویلش مسی باید باشه تو کابل از نخ ابریشم استفاده شده حتی توی اون دوتا رشته ی نازکش این کابلو 6 سال پیش خریده بودم نمیدونم قیمتش الآن چقدره اون موقع متری 5 تومن خریدم آی سی 357 هر فلزی تست کردم هم پلاستیکی که هر دو ظاهرا اصلیه من چند مدل مختلف ماسفت گرفتم اونی که ظاهرش از همه بهتر بود و بدونه پسونده رو نصب کردم
و یک نکته دیگه اینکه سیمی که برای اتصال نقطه 1 و 2 و سه لوپ از روی کیت به کانکتور وصل شده ظاهرا آلمینیومی هستش چون رنگش نقره ای هستش کابل لوپ هم همینطور با تنظیمات دیفالت توی جایی که تا 6 سانتی دورو ور لوپ فلزی نیست درچه حساسیت روی 12 میزارم دیگه بوق اضافی ندارم و یک فیبر مسی 15 در 10 رو با لوپ 45 تو نیم متری سنس دارم
اینجوری نمیشه تست کرد اگه بارون نباره غروب حتما میرم بیرون
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 11:33am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
صالح جان منم از همین نوع کابل استفاده میکردم که عدد اولم به 600هم. میرسید فک کنم سیم سیمهاش قلع اندود هستن نه آلومنیومی. اگر نزدیک لوپ فلز نباشه چه در منزل چه بیرون اعداد سگانه تغییر محسوسی نخواهند داشت.
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 12:15pm |
|
|
systembbp
کاربر فعال
|
مهدی نوشته است: jaber68 نوشته است: سلام اقا حمید این دو تا ایسی 357 یکی مدل اس ام دیه و یکی مدل دیپ به نظر شما جفتشون اصلین دونه ای 5000 تومان از مشهد خریدم آقا جابر آی سی که روی اون 1126 نوشته جواب نمیده برای این مدار و اصلی نیست آی سی که روی اون 1126 نوشته جواب میده و اصلیه.هم اعداد 3گانه و هم تفکیک و هم بردم اوکی هست.واسه آقا مهدی شاید نوع تقلبی بوده.پیر دانا هم از همین آیسی استفاده میکنه
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 12:51pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جالب بود! دیگه حتی خازن اصل هم سخت پیدا میشه!
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 1:31pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
مهدی نوشته است: قابل توجه دوستان و برادران عزیزی که مدارشون کامل شده و حمل لوپ 60 براشون معضلی بوده ، خوب همه میدونید که طراحی بدنه و اسکلت توباکس شاسو که تصاویرش هم در صفحه اول موجود بوده رو بنده انجام دادم ، حالا هم به فکر رفع مشکل حمل لوپ 60 و جا کردنش داخل یک کوله پشتی کوچیک و معمولی هستم که بعد از رسیدن به مکان مورد نظر بخوبی باز و آماده بکار بشه ، طرحی در ذهن بنده هست که باید روی کاغذ پیاده کنم و بعد ساخته بشه و اگر موفقیت آمیز بود ، سپس برای همه همگانی خواهد شد ، حالا دوستانی که طرحی مد نظرشون هست برای بنده پیام خصوصی بدن تا روشون فکر کنم تا به نتیجه مطلوبی برسیم .. یاعلی مدد دوست گرامی خسته نباشید یکی از دوستان لوپ را از تیوپ دوچرخه ساخته بود که اونم داده بود آپاراتی براش تغییرات داد بعد لوپ تخت را با یک روشی پرس کرده بود روش سوار می کرد
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 1:39pm |
|
|
jaber68
کاربر فعال
|
systembbp نوشته است: مهدی نوشته است: jaber68 نوشته است: سلام اقا حمید این دو تا ایسی 357 یکی مدل اس ام دیه و یکی مدل دیپ به نظر شما جفتشون اصلین دونه ای 5000 تومان از مشهد خریدم آقا جابر آی سی که روی اون 1126 نوشته جواب نمیده برای این مدار و اصلی نیست آی سی که روی اون 1126 نوشته جواب میده و اصلیه.هم اعداد 3گانه و هم تفکیک و هم بردم اوکی هست.واسه آقا مهدی شاید نوع تقلبی بوده.پیر دانا هم از همین آیسی استفاده میکنه اقا حمید اشتباه نمیکنید؟ ایسی من که 1126 روش نوشته بعید میدونم که غلابی باشه. من چند وقت پیش رفتم روستامون واسه تست که یه جا یه سکه یک تومنی قدیمی رو از 30 سانتی در اوردم. تو تستها هم خوب جواب داده.منو تو شک انداختین...
[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]
|
سه شنبه 26 خرداد1394 - 1:47pm |
|
|
|