هالوین نوشته است:
دوستان بنده همون ۲۸۴۰۶۴۴ هستم که جناب حمید که دم از شعور میزنه که من ندارم ولی اجازه توهین به خودم نمیدم که به ایشون توهین کنم ولی اون این شعور رو داره و به بنده میگه بیشعور این اولیش که معلوم شد شخصیت شما چقدره در مورد این دستگاه شما هم باید خدمتت عرض کنم وقتی گالیله گفت زمین داره به دور خورشید میگرده و خورشید نیست که تو اسمون حرکت میکنه داشتن دارش میزدن میدونی چرا چون اون روز تو مغزش اون ادمها از بچگی پرشده بود که خورشید داره تو اسمون راه میره حالا شده قضیه شما شاید مثل خیلیها بتونی با سرکوب کارتو پیش ببری ولی اینو یادت باشه نه برای این دستگاه در تمام زندگیت یادت باشه تا روزی که انتقاد پذیر نباشی حتی خفنترین طراح هم باشی دستگاهت بدرد نمیخوره این حرف اخرم بود در مورد این دستگاه هم بنده حرفمو زدم شاید خیلیها بگن دست به تخریب زدم ولی بعد از ۱۰۰۰ صفحه هنوز دستگاه دستگاه نشده و بشینید تا ۱۰۰۰۰۰ صفحه دیگه تا بشه اینم روی سخنم بود با اون دو اتیشه هایی که نمیدونن اصلا از چی دفاع میکنن و هنوز تو مونتاژش گیر کردن شما هم چنان منتی بر سر همه داری که انگار لورنزو دادی به بچه ها بهتره دوستان چشاشونو باز کنن ببینن اساتید ما کجا رفتن و چرا رفتن کجاست جناب ناصر و کجاست جناب رستم و کجاست جناب کاوشگر و...... حمیدجان تا اینا نباشن دستگاه شما دستگاه نمیشه برادر بهتره دست از خودخواهیهات برداری و مثل یه مرد انتقاد پذیر باشی تا کارت درست بشه در مورد جناب مجتبی که کلاهبردار بزرگ و حیو حاظر تشریف دارن و همه هم میدونن ایشون کیه و چکاره هست مجتبی جان شما درست میگی من کلاهبردارم شما نیستی که یه ردیاب الکی رو که با یه میکرو چندتا خازن و مقاومت به قول خودت راه انداختی و داری چند ساله گوش خلق الله رو میبری برو داداش بارها بهت اعتراض کردن طرفا رو تحریم کردی ولی من ولتون نمیکنم خیالتون راحت با بد کسی طرف شدی داداش بشین و ببین از کاربرهای عزیز هم معذرت خواهی میکنم دوستان حرف اخر بنده اینه که نشینیمو خودمونو گول بزنیم اینطوری هرگز موفق نمیشیم همگی در پناه حق باشید و به امید پیروزی تک تک شما خدانگهدار
دوست عزیز این هم سند تحریم شماست که توسط بنده نبوده!
مجتبی جمعه 29 خرداد94 - 4:00pm کاربر تحریم شد به دلیل “”
» 2840644
در واقع اتفاقا بنده زیاد دست به تحریم ندارم وگرنه که مجبور نبودم با شما هی سر و کله بزنم! الانم شما باید مشکلتون رو با اقا مجتبی برطرف کنین. ایشون هم مطمئنا بی دلیل کاری انجام نمیده. من هم نمیدونم کجا به شما توهینی کرده بودم ولی باز هم مطمئنم حرفی رو بی دلیل نزدم!!!
داستان گالیله هم که ربطی به شما نداشت! حالا شاید در مورد من اندکی صدق کنه ولی مطمئنا در مورد شما هیچ تناسبی وجود نداره.
اینکه طرح من بدرد میخوره یا نمیخوره رو باید کسی که استفادشو کرده و جواب گرفته یا نگرفته بیاد و بگه. نه شما که خودت فروشنده دستگاه دیگری هستی! این یک واقعیته. در شرایطی که بنده فروشنده این فلزیاب نیستم! لازم نیست ادعایی هم بکنم چون چیزی که در معرض دید عموم قرار داره دیگه نیاز به رد و اثبات نداره. حالا شما اظهر من الشمس رو میخواین زیر سوال ببرین خب خودتون رو عملا زیر سوال بردین! من یا اصل طرح که با این جور بحثهای بی پایه زیر سوال نمیره. بنده هم با شمایی که سوادی در بحث طراحی نداری و فقط عمری رو مشغول مونتاژ مدار این و اون بودی چه بحثی دارم بکنم واقعا؟!
شما هم انتقادی نکردی که ما بپذیریم. ادعایی در مورد 12 رگولاتور مطرح کردی و ما هم خیلی محترمانه و فنی ردش کردیم و با این وجود راه گذاشتن یک فیلم مناسب جهت اثبات رو برای شما باز گذاشتیم! این نه جای توهین داره نه دعوا و کمک گیری از حضرت گالیله!!!
در خصوص اون دوستان جناب ناصر که در سایتشون خوشبختانه مشغول کار و در واقع فروش چند دستگاه هستن! مساله فروشندگی ایشون هم ربطی به بنده یا طراحی این مدار و مدار دیگر نداره. جناب کاوشگر رو که در خدمتشون هستم و جناب رستم هم همینطور. هر فعالیتی بخوان انجام بدن این انجمن فضا رو مهیا کرده. دیدین که جناب رستم هم دلشون بابت چنس شکست و در عوض برای مدار 12 رگولاتور عجب تاپیک کوبنده ای قرار دادن و هر چه که بود کارشونو هم کردن و کسی هم دخالتی نکرد. در اون خصوص من حتی یک پست و نظر هم اونجا ندادم! ظاهرا همین هم باز بصورت دیگری مورد برداشت کج اندیشان قرار گرفته!!!
مشکل شما اینه که اتفاقا نمیتونین مثل من کار کنین. همگی از این میسوزین که چرا هر چه مدار بنده گذاشتم بهش توجه شده و به نتیجه رسیده و مال شما اینطور نبوده و حالا میخواین داستان رو وارونه جلوه بدین! خب عزیز من طراحی که بلد نیستین لااقل اگر میخواین خدمتی عمومی انجام بدین راه اون رو یاد بگیرین تا استقبالی بشه و در واقع بدرد همه بخوره! ولی وقتی هنوز طرح نیم بندی هست و همه سر در گم هستن بحث فروش به میان میاد دیگه چه توقعی دارین؟! وقتی یک نفر جواب میگیره و ادعاهایی میکنه که فقط باعث حسرت بقیه میشه فکر میکنین آخر کار چیه؟! کمی عقلتونو بکار بندازین. شما که میگین انتقاد پذیر باش ایا کار خودت رو میتونی حتی در ساده ترین مسائل هم با من مقایسه کنی که حالا در مورد طراحی من اینطور نظر میدی؟ نه عزیزم شما خودت رو درست کن من هم بهتر میشم! در عمل احترام بذار تا در کلام احترام ببینی! درست مونتاژ کن و نتیجه رو در اختیار همه بذار بعد به طراحی ما گیر بده. توان این رو داشته باش برای خلق کاری رایگان انجام بدی و فوری بحث فروش رو پیش نکشی بعد توقع توجه و حمایت عمومی داشته باش! هر چیزی در این دنیا مترادفی داره. همونطور که موفقیت زیاد هم مساوی دشمنان بسیار هست!!!
در مورد آقا مجتبی امیدوارم ایشون خودشون جواب بدن. بهرحال ردیاب هم یک میکرو بیشتر نداشت که کار دهها ایسی رو انجام میداد و همین به شدت جای سوزش برای همه فروشنده ها ایجاد کرده بود طوریکه از بام تا شام مشغول تلاش برای کپی برداریش بودن و هستن و بسیار هم در موردش گفته شده. وگرنه اصلا فکر نمیکنم این همه کوشش بی وقفه برای زیر سوال بردن چیزی که واقعا ارزشی نداشته باشه مفهومی داشته باشه!
در همین مدار هم درد شما همینه که چرا همه چیز رفته توی میکرو و مدار چیزی برای کپی و حتی نظر دادن نداره! این موضوع همه مدعیان رو بشدت گیج کرده! میکرو هم که قفل و محدودیتی داره که بنظرم برای عبور ازش تا ابد باید تلاش کنن! خب داستان دیگه مشخصه. وگرنه چطور میشه ما قبل از این هر چه مدار کار میکردیم سر از دکان نیمی از فروشندگان در میاورد ولی این یکی که واقعا بهتر از همه هم هست با این موج حملات مواجه شده؟! کاربرانی که به این مسائل آگاهی دارن و سابقه کارها رو دیدن خوب میدونن من چی میگم. حالا شما هر چی میخوای بگو.