سلام و با تشکر از اقای ramin عزیز که فرمودن :
دوستان بحث زیاده چه در مورد مدار انجمن چه در مورد ردیاب نمیخوام این موضوعات باعث بشه تاپیک منحرف بشه ولی من به نوبه خودم از اقا حمید بابت زحماتش ازش تشکر و قدردانی میکنم و میدونم این مدار با توجه به پشتکار اقا حمید و حمایت سایر کاربران به بالاترین درجات ممکن میرسه و بازم جای کار داره این مدار به شرطی که دوستان به حاشیه نرن و باعث دلسردی مهندس نشن.بازم شرمنده همه بچه های گل انجمن که زیاد شد حرفام و از حوصله تاپیک خارج شد.یا حق
حق با شماست . مهندس به گردن همه حق دارند ولی کسانی میان دفاع میکنند که واقعا دفاع کردن بلد نیستند و از روی عواطف بچگانه هر چیزی دلشان میخواهد بیان میکنند مثل این اقای.... که
حرف از بصیرت و دانش کم میزنند غافل از اینکه طرف صحبت خودش را نمی شناسه و اینجور صحبت کردن جز تیشه به ریشه ؛ منفعتی نداشته و ندارد.
البته کسانی هستند مخفیانه با فروش همین مدار دمو دارند نون میخورند و حق هم دارند کورکورانه و با هر دروغ و کلکی حتی با هر لحنی دفاع کنند و برعکس اگر انتقادی صورت گرفت انگ فروشندگی بطرف می زنند درصورتیکه فرروشنده واقعی خودشان هستند و دست پیش میگیرند و از این شگرد استفاده میکنند.
وقتی یک الف بچه میاد از ...... و ...... حرف میزنه و گاها مورد دفاع هم قرار میگیره ،نباید انتظار زیادی داشت و هر دوستی را ممکنه به دشمن تبدیل کنه چون واقعا اینجور رفتارها زننده است . اگر انتقادهای سازننده صورت نگیرد در هیچ پروژه ای پیشرفتی حاصل نخواهد شد.من یکی که خدمت مهندس ارادت خالصانه دارم ولی با توجه به شناختی که از برخی از دوستان دارم بیشتر قضاوتهای عجولانه بانی اینجور مسائل شده و خواهد شد.