انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 7:52pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1041 , 1042 , 1043 , 1044 , 1045 , 1046 , 1047 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
arta1987 نوشته است:
خدمت اون دسته از عزیزانی که ادعا داشتن این مدار نفوذ در خاک نداره یک سوال داشتم.مگه این مدار به مانند سایر مدارها مثل دلتا پالس و چنس و تی ال یک فلزیاب پالسی نیست. و مثل همونا پارامترهایی مثل فرکانس و عرض پالس و..... داره و بر خلاف اون مدارات پارامترهای بیشتر ی برای تغییر وجود داره و مدار فلزجو یک مدار انعطاف پذیره ،چرا نباید این مدار نفوذ در خاک نداشته باشه ولی اونا داشته باشند کما اینکه در تاپیک خود اون دستگاه ها تست های زیر خاک انجام شده و نتایجش هم معلومه.لذا از دوستان منتقد و به نوعی نگران خواهشمندم این انجمن رو به حاشیه نکشن چون بار علمی خوبی داره و از وجود اساتید بزرگی بهره میبره که دانش و تجربه فراوانی دارند لذا سوال من آینه که هیچ حربه ایی ساده تر از این موضوع واهی نبود برای ضربه زدن به این طرح؟؟؟

ممنون از شما بابت سوال جالب و به جایی که مطرح کردین!
جواب بسادگی در یک جمله بیشتر نهفته نیست:
چون این فلزیاب رو یک ایرانی به نام حمید طراحی کرده که مدیر انجمن فلزجو هم هست!!!
واقعا هیچ چیزی جز این نکاتی که عرض کردم وجود نداره. بعضی ها با ایرانی بودن طراح مشکل دارن! این هم ریشه های مختلفی داره که جای بحث و تامل داره. بعضی ها هم با شخص بنده یا فلزجو به هر دلیل مشکل دارن که دلایلش رو قدیمیهای انجمن میتونن بخوبی تشخیص بدن. بحث حب و بغض و حسادت و فروشندگی و لطمه به بازارشون هم که جای خود. طبیعیه بعد از پیشرفت در پروژه این همه حمله پیش بیاد! در صورتیکه من دارم کار خودم رو میکنم و به مدار و دستگاه دیگری کاری ندارم ولی معلوم نیست اونها واقعا چرا نمیتونن کار خودشونو بکنن؟! این اگر از سر شدت ضعف نیست پس از چیه؟ الان کسی ادعایی در خصوص فلان مدار مطرح میکنه. حالا فرق نداره چی باشه. ما میگیم آقا شما یک فیلم درست بذار که نشون بده چنین چیزی هست. طرف بجای پاسخگویی به ما حمله ور میشه! :D واقعا یعنی اینها نمیفهمن در نهایت آبروی خودشون میره؟ هیچ میدونین اگر این طرح رو بنده در سایتهای خارجی بذارم بعد یه مدت با چه استقبالی روبرو میشه؟ بنده سالها سایتها و انجمنهای خارجی رو دنبال میکنم. خیلی خوب میدونم چنین مداری با مجموعه این ویژگیها تا حالا در محیط نت منتشر نشده! حالا اگر اونا بسازن و به به و چه چه کنن که دیگه هیچی! ولی هدف من در حال حاضر این نیست. اما در اینده به امید خدا اون کار هم توسط بنده یا یکی از دیگر دوستان بالاخره انجام میشه و نتیجه رو هم خواهید دید. البته برای من شاید این مطلب زیاد اهمیتی نداره که بخوام جلوی خارجیها خودنمایی بکنم! کما اینکه هیچوقت در هیچ سایت خارجی فعالیت نکردم و نظاره گر بودم. اما بهرحال بعنوان یک ایرانی قطعا باعث افتخار همه ماست. اونجا دیگه بحث من حمید مطرح نیست. بحث من ایرانی مطرحه! کسی هم اگر باز اختلال ایجاد کنه دیگه فقط میشه نسبت وطن فروشی بهش داد و لا غیر!

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: احسنت زدی تو خال حرف دلمو گفتی دانشمند عزیز @};- ~O)

شنبه 29 خرداد1394 - 3:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام.اينم دوتا عكس از كل دستكاه...اميدوارم دوستان مفيد بوده باشه.

شنبه 29 خرداد1394 - 3:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پیر دانای عزیز
اندازه لوپ رو لطفا بگید و همچنین اعداد سه گانه
در ضمن حذف اهن از چه شماره ای شروع میشه.
اون دکمه روی دسته کاربردش چیه؟
در ضمن سیستمت هم قشنگه،خسته نباشید.

شنبه 30 خرداد1394 - 3:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kamal857 نوشته است:
پیر دانای عزیز
اندازه لوپ رو لطفا بگید و همچنین اعداد سه گانه
در ضمن حذف اهن از چه شماره ای شروع میشه.
اون دکمه روی دسته کاربردش چیه؟
در ضمن سیستمت هم قشنگه،خسته نباشید.

سلامت باشيد دوست عزيز.لوب جهت حمل و قرار كرفتن آسان در كوله بشتي بشكل بيضي هستش.با ابعاد 39×55 سانت...اعداد سه كانال هم نرمال هستند.304/698/791.
حذف آهن از 12 شروع ميشه...
اون دكمه جهت سهولت قرار دادم و دكمه ي بايين ريست يا بالانس...
سكه ي 500 توماني با تنظيمات بيش فرض حدود 53 و در بالاترين حد بالاي 55 سانت برد داره...
خواهش ميكنم عزيز شما لطف دارين.

شنبه 30 خرداد1394 - 3:48am
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

پیر دانای عزیز قشنگ درستش کردی انشالله بزنی به یه هدف توپول.در مورد لوپ 1.1 هم اگه تستهایی رو گرفتی ممنون میشم قرار بدی

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

شنبه 30 خرداد1394 - 8:39am
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

من نمیدونم بعضی از کاربرا البته جسارت به همه نباشه که خیلیها واقعا معرفت و شعورشون بالاست .
ولی بعضیهای دیگه به قول شمالیها نر میخوان اشپیل دار.یا به قول خودمون هم خر و میخوان هم خرمارو.ببینید دوستان من بارهاو بارها تو ضیح دادم بازم میگم و باز هم خواهم گفت البته من خودم به این نتیجه خیلی وقته رسیدم عین همین مطالبو هم کارشناسم که یه استاد پیری هست که البته از من و شما خیلی جوون تره 30 ساله تو کار باستان شناسی هست که گفته هاش مثل طلا ارزش داره میگه : تو راه دفینه یابی اولا نرید.دوما نرید.سوما اگه میرید یه بار در اوردی خودتو بستی دیگه برای همیشه ول کن.بعد هم میگه :تو این کار باید داشته باشی و سرمایه گذاری کنی.این راه خرج برداره.تو این راه باید از خودش دربیاری و برای خودش خرج کنی.که واقعا احسنت میگم بهش.حالا موضوع قابل بحث:یه سری از دوستان با دستگاهی مثلا به مبلغ 2 یا 5 تومن انتظار معجزه کردن دارن.نخیرررررررررررررررر.کاملا در اشتباهید.اقا حمید تا همین جاش که همین مداری که شما دارین ایراد میگیرید جاهای دیگه با کمی بزک کردن دستگاه دارن چندین میلیون به ملت بدبخت میفروشن که خیلیها تو این راه زخم خورده هستن.بازم دم حمید گرم این مدارو رایگان در اختیارتون گذاشته و همیشه هم جواب سوالات تمام کاربرارو همیشه ودر همه حال داره میده.چیزی که براش نداره این مدار که وگر نه علنیش نمیکرد. .و همه ازش انتطار دارن دستگاهی که با چن صد تومن درست میشه معجزه کنه هر چند تا اینجاشم یه سری جوابهایی ازش گرفتن .فرقی هم نمیکنه ردیابم باشه همینه همه این دستگاها اون چیزی نیستن که تو دفینه یابی ازش استفاده بشه ولی چه ردیاب چه همین مدار انجمن اگه کارشو بدونی و تجربه داشته باشی میدونی کجا و چه جوری ازش استفاده کنی.شماها بجای اینکه به مهندس حمید قوت قلب بدین دارین چوب لای چرخش میزارین؟ همین که یه جوان ایرانی تا اینجا این مدارو پیش برده کلی باعث افتخار ماست و با حرف من و شماها این انجمن به تعطیلات نمیره قابل توجه کاربرانی که میل به حاشیه کشیدن دارن.خواهشا دست از بیراه کشدن تاپیکها بردارید بجای این کار حمایت کنید تا این مدار به بهترین جایگاهش برسه.تمام کسانی که تو انجمن حضور دارن اکثرشون دستهاشون خالیه و کفگیریشون ته دیگ خورده و نمیتونن هزینه ان چنانی کنن بازم همین مداراتی که تو انجمن هست برای خیلیها کار گشاست و مهندس حمیدم همین مدارم برا اون دسته از افراد گذاشته که نمیتونن هزینه ان چنانی کنن و چه بهتر که همه جوره با اقا حمید مراوده داشته باشیم.دوستان بحث زیاده چه در مورد مدار انجمن چه در مورد ردیاب نمیخوام این موضوعات باعث بشه تاپیک منحرف بشه ولی من به نوبه خودم از اقا حمید بابت زحماتش ازش تشکر و قدردانی میکنم و میدونم این مدار با توجه به پشتکار اقا حمید و حمایت سایر کاربران به بالاترین درجات ممکن میرسه و بازم جای کار داره این مدار به شرطی که دوستان به حاشیه نرن و باعث دلسردی مهندس نشن.بازم شرمنده همه بچه های گل انجمن که زیاد شد حرفام و از حوصله تاپیک خارج شد.یا حق

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

شنبه 30 خرداد1394 - 9:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

البته فیلم های تست در زیر خاک بزارید بهتره زمین سخت زمین سنگی

شنبه 30 خرداد1394 - 9:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام باباجون این همه جدل واسه چی اینجا شخص مطرح نیست بلکه اون چیزی که مهمه علم شخصه وقتی ما ها کم میاریم میزنیم به دادو بیداد

خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)

شنبه 30 خرداد1394 - 9:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و با تشکر از اقای ramin عزیز که فرمودن : دوستان بحث زیاده چه در مورد مدار انجمن چه در مورد ردیاب نمیخوام این موضوعات باعث بشه تاپیک منحرف بشه ولی من به نوبه خودم از اقا حمید بابت زحماتش ازش تشکر و قدردانی میکنم و میدونم این مدار با توجه به پشتکار اقا حمید و حمایت سایر کاربران به بالاترین درجات ممکن میرسه و بازم جای کار داره این مدار به شرطی که دوستان به حاشیه نرن و باعث دلسردی مهندس نشن.بازم شرمنده همه بچه های گل انجمن که زیاد شد حرفام و از حوصله تاپیک خارج شد.یا حق
حق با شماست . مهندس به گردن همه حق دارند ولی کسانی میان دفاع میکنند که واقعا دفاع کردن بلد نیستند و از روی عواطف بچگانه هر چیزی دلشان میخواهد بیان میکنند مثل این اقای.... که حرف از بصیرت و دانش کم میزنند غافل از اینکه طرف صحبت خودش را نمی شناسه و اینجور صحبت کردن جز تیشه به ریشه ؛ منفعتی نداشته و ندارد. [-X
البته کسانی هستند مخفیانه با فروش همین مدار دمو دارند نون میخورند و حق هم دارند کورکورانه و با هر دروغ و کلکی حتی با هر لحنی دفاع کنند و برعکس اگر انتقادی صورت گرفت انگ فروشندگی بطرف می زنند درصورتیکه فرروشنده واقعی خودشان هستند و دست پیش میگیرند و از این شگرد استفاده میکنند. =))
وقتی یک الف بچه میاد از ...... و ...... حرف میزنه و گاها مورد دفاع هم قرار میگیره ،نباید انتظار زیادی داشت و هر دوستی را ممکنه به دشمن تبدیل کنه چون واقعا اینجور رفتارها زننده است . اگر انتقادهای سازننده صورت نگیرد در هیچ پروژه ای پیشرفتی حاصل نخواهد شد.من یکی که خدمت مهندس ارادت خالصانه دارم ولی با توجه به شناختی که از برخی از دوستان دارم بیشتر قضاوتهای عجولانه بانی اینجور مسائل شده و خواهد شد.

شنبه 30 خرداد1394 - 9:49am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Linkon نوشته است:
دوستان بالاخره سیستم چهارم من هم تموم شد:
1-خود دستگاه 2-لوپ تخت60سانتی 3- لوپ 1*1 تاشو 8 تیکه(توکیف جامیشه) 4-شارژر هم که آماده گرفتم

دوستان ساخت این لوپ به این سادگی ها نیست و خیلی هزینه بردار هست . من خودم با این لوپ تخت نزدیک 500 تومن هزینه کردم.(هرچند باورش سخته).دسته هارو هم که خودم ایده اش رو دادم و دادم ترشکار برام درستشون کرد.به هر حال دوستان بهتون توصیه میکنم که از طرح های دیگه ای استفاده کنید چون هزینه ی همچین لوپی زیاد هست و وقت گیر.

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

شنبه 30 خرداد1394 - 9:51am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1041 , 1042 , 1043 , 1044 , 1045 , 1046 , 1047 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mrn و 59 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure