انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 15 آبان1403 - 12:51am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1045 , 1046 , 1047 , 1048 , 1049 , 1050 , 1051 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد عزیز مال ما هم راه افتاد از راهنمایت ممنونم

یکشنبه 31 خرداد1394 - 10:02am

archilO نوشته است:
سلام خدمت استاد حميد عزيز و دوستانه گرامي
asad0331 عزيز عدد تفكيك حتي برا اهن هم ميتونه كمي فرق داشته باشه كه به طوره مثال من چند وقت پيش برا كاووش رفته بودم بيرون كه يه جارو با عدد 37 گرفتم اونم قوي با لوپه 50 كه در درجات كمي بالاتر از درجه حذف اهنه سيستمم اون حذف ميشد كه بعد از حفاري در 50 سانتي يه دربه اهني پوسيده ماله شيشه مربا رو پيدا كرديم كه اين امر ميتونه مشخص كنه كه سيستم حذف اهن خوب كار ميكنه و به عدد ربطي نداره اون عدد ميتونه كمك كنننه باشه طوري كه اگه جايي رو با عدد پايينه تفكيك سنس داشتي و با هيچ درجه اي هم حذف نشد يا با درجاته خيلي بالا و نزديك به اخرين درجه حذف شد ميتوني نتيجه بگيري كه ممكنه فلز زرد باشه كه باز با حفاري به يقين ميرسي
موفق باشي @};- @};-

ممنون از جوابتون دوست عزیز
من هم قبول دارم واسه درب شیشه مربا یا کمپوت یا تن ماهی ممکن عدد تفکیک نزدیک به طلا باشه ولی خوب این هم یه ایده بود از طرف من
به نظر من اگه این فیلتری که گفتم رو این دستگاه عملی بشه مثل توپ صدا میکنه :D
تا ببینیم نظر مهندس حمید و سایر اساتید چی هست @};-

یکشنبه 31 خرداد1394 - 10:09am

سلام چرا من نمیتونم پست بزارم

یکشنبه 31 خرداد1394 - 11:24am

سلام خدمت مهندس گل آقا حمید.ممنون بابت تلاشهای بی وقفه . میخواستم یه راه سریع آسان و100%عملی شیلد لوپ برای دوستان بگم که خیلی ارزان و ساده.ورقه ساندویچ که به اسم متالیزه معروفه که 15عددشو من 300تومن گرفتم اهمش تو 20سانت براربر5اهم. و غیر قابل سنس هستش واقعا معجزه میکنه عکسشو بعد از ظهرمیزارم.من لوپ 1*1رو باهاش شیلد کردم که حتی با چسبوندن لوپ به زمین هیچ تغییری درش مشاهده نشد و جا داره بگم که با لوپ 1*1 یه حلقه انگو 7سانتی نازک رو تو 84 سانت سنس کردم و درب قابلمه استیل به قطره 25رو در فاصله 230CMالبته جا داره بگم تنظیماتی رو که من انجام دادم کاملا متفاوت از تنظیمات دوستان بوده و تا حالا هیچ مشگلی با دستگاه چه در قطعات و چه لوپ نداشتم.357من هم 2500تومنی هستش که قبل عید از پایا گرفتم ولی واقعا بردی که دارم شگفت انگیزه .دوستان توجه داشته باشن یک طرف این ورقهای سندویچ رسانا هستش طرف دیگش پلاستیکه.

یکشنبه 31 خرداد1394 - 11:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میلاد22 نوشته است:
سلام خدمت مهندس گل آقا حمید.ممنون بابت تلاشهای بی وقفه . میخواستم یه راه سریع آسان و100%عملی شیلد لوپ برای دوستان بگم که خیلی ارزان و ساده.ورقه ساندویچ که به اسم متالیزه معروفه که 15عددشو من 300تومن گرفتم اهمش تو 20سانت براربر5اهم. و غیر قابل سنس هستش واقعا معجزه میکنه عکسشو بعد از ظهرمیزارم.من لوپ 1*1رو باهاش شیلد کردم که حتی با چسبوندن لوپ به زمین هیچ تغییری درش مشاهده نشد و جا داره بگم که با لوپ 1*1 یه حلقه انگو 7سانتی نازک رو تو 84 سانت سنس کردم و درب قابلمه استیل به قطره 25رو در فاصله 230CMالبته جا داره بگم تنظیماتی رو که من انجام دادم کاملا متفاوت از تنظیمات دوستان بوده و تا حالا هیچ مشگلی با دستگاه چه در قطعات و چه لوپ نداشتم.357من هم 2500تومنی هستش که قبل عید از پایا گرفتم ولی واقعا بردی که دارم شگفت انگیزه .دوستان توجه داشته باشن یک طرف این ورقهای سندویچ رسانا هستش طرف دیگش پلاستیکه.

ممنون میلاد جان. رو این ورقها مارک شرکت زده که مال کدوم شرکته؟

یکشنبه 31 خرداد1394 - 1:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

میلاد22 نوشته است:

من خیلی وقت پیش از این ورقها استفاده کردم.خیلی ازش راضی ام.عکسش رو هم برا دوستان قرار داده ام.

[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]

یکشنبه 31 خرداد1394 - 1:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی خوبه سیم شیلد باید به این ورقه سانویچ بچسبونیم؟؟؟

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

یکشنبه 31 خرداد1394 - 1:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

میلاد22 نوشته است:

درود بر شما میلاد گرامی
میشه لطفا بفرمایید از کدوم سمتش به کابل 1*1 پیچیده میشود
با سپاس @};-

یکشنبه 31 خرداد1394 - 3:21pm

با سلام خدمت همه .دو تا سوال داشتم لطفا پاسخ بدید در این تایپیک در صفحه ای که نمیدونم کدوم صفحه بود یکی از عزیزان به جای کلید های میکرو سویچ از یه کلید چند حالته استفاده کرده لطفا راهنمایی کنین این چه کلیدی هست میخوام از این کلید استفاده کنم دوم این که مشخصات لوپ 1*1 رو بگین باتشکر.....

یکشنبه 31 خرداد1394 - 3:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

l24nb0 نوشته است:
خیلی خوبه سیم شیلد باید به این ورقه سانویچ بچسبونیم؟؟؟

بله دوست عزیز

یکشنبه 31 خرداد1394 - 3:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1045 , 1046 , 1047 , 1048 , 1049 , 1050 , 1051 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 97 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure