انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 آبان1403 - 8:10am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1053 , 1054 , 1055 , 1056 , 1057 , 1058 , 1059 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام دوستان ومهندس حمید
این ها آی سی های LF 357 است که من خریدم
پیوست:
IMAG0626.jpg

وقتی از شماره های 2 و 3 استفاده میکنم اعداد سه گانه درست در نمیاد ومدار هم ثبات نداره و قسمت حذف آهن هم کار نمی کنه و در ضمن با زیاد کردن فرکانس و پهنای پالس مدار Coil Errore میداد.
ولی وقتی از شماره 1 استفاده کردم اعداد سه گانه من شد(666-593-391 ) و مشکل Coil Errore نیز رفع شده ولی هنوز مدار بی ثبات هست و قسمت حذف آهن هم کار نمی کنه.
حالا دوستان و بخصوص مهندس حمید اعداد سه گانه من در حد معمول هست یا نه؟
و برای حل مشکل بی ثباتی و کار نکردن خذف آهن را چکار کنم؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

دوشنبه 1 تیر1394 - 12:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
h1363 نوشته است:
دوستان سلام در مدار فلزیاب pd3200برای کنترل دستگاه از یه کلید استفاده شده که این کلید حالت گردش داره که در هر حالتش با فشردن به عنوان میکروسوییچ عمل میکنه بعضی دوستان گفتن کلید جوی استیک مال تلویزیون کندن ولی این کلید بنده میگم مال تلویزیون نیست از همونهایی هستش که در pd استفاده شده خواهشا کمک کنید من از این کلیدها میخوام اسم این کلیدها چیه کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

دوست عزیز فکر کنم کلید مورد نظرت را بتونی از گیم پدها و دسته های بازی در بیاری :YMPEACE:

دوشنبه 1 تیر1394 - 12:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستانی که ماسفت 840 اصل دارن ونتیجه خوب ازش گرفتن لطفا یه عکس
بذارن من 5 تا گرفتم مختلف که نتیجه خوبی نداده

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که آدمی پای بر شرافت خود گذارد.حضرت علی (ع)

دوشنبه 1 تیر1394 - 1:06pm

نه خیر از این کلیدها نیست . از کلیدهایی هستش که تو فلزیاب لورنز دیپ مکس ایکس 6 هم استفاده شده ....اگه کسی میتونه کمک کنه

دوشنبه 1 تیر1394 - 1:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

PEERE DANA نوشته است:
سلام خداقوت و قبوليه طاعات و عبادات...
استاد حميد عزيز ديشب جند ساعتي رو در محيط و برآمدكي زمين كشاورزي تست كردم.و ابتدا با فريم 1×1جستجو و جند نقطه سنس داشتم و سبس جهت بررسي بهتر ،با لوب بيضي تخت بسايز 55×39 كه ميشه 45 سانتي دايره در نظر كرفت...در جندين نقطه سنس داشتم كه با آيرون ريجكت 13 و عدد تفكيك حدودا 60 حذف ميشدند...كه جهت تاييد وتست نرم افزار جديد ،جند نقطه رو حفاري كرده و بعد ميله كرد و تيكه آهني و... از بقاياي ادوات كشاورزي صنعتي امروزي بيرون كشيدم،كه در عمق هاي سطحي ده تا 40 سانت قرار داشتند...

موضوعي كه مشهوده مانند ورزن هاي قبل ،با اين فلزياب ،تفكيك آهن با اطمينان بالاتري هست كه ميشه كفت ،خطاش خيلي كمه و در حده صفره... @};-
استاد عزيز با آيرون ريجكت فعال ،تفكيك با دقت بالاتري صورت ميكيره.ولي سرعت سنس بيشتر ازحد كندتره،و زياد جالب نيست...بطوريكه با حركت آرام از روي نقطه ي سنس نيز عكس العمل و اكنش سنس مدار مانند صدا و نمودار و ميتر...ديرتر عمل ميكنه وهماهنك با نقطه ي استقرار فلز نيست ...و نميشه نقطه دقيق و سنس كاذب ووو تشخيص داد...و جستجو با كندي واختلال مواجه ميشه،و حتي زمان بيشتري براي بررسي و جستجو نيازه.بنظرم اكر امكان داره در حالت آيرون ريجكت فعال سرعت سنس كمي بالاتر بشه ايده آل تره... تا حدي كه بشه با تنظيم اسبيد هم رفعش كرد...
با آرزوي موفقيت

با سلام حتما اطلاع دارید که اعداد گزینه اسپید در ورژن جدید تغییر کرده و از 1 تا 10 هست که عدد 9 در این ورژن معادل عدد 4 در ورژن قبلی هست.

از مهندس حمید عزیز هم خواهش میکنم اگر دلیل خاصی نداره پیش فرض رو روی همون عدد 9 بگذارید. من با عدد 7 و 8 هم کار کردم و فرکانس رو کمی بالا بردم و ثبات بهتر شد فقط لوپ رو به زمین نزدیک میکنم کمی حساس هست و وقتی روی زمین میزارم و بالانس میکنم قدرت کم میشه که فکر کنم از شیلد باشه فعلا چند مدل شیلد و روش های مختلف رو امتحان کردم برچسب اشپزخانه خوب بوده ولی باز هم حساسیت به زمین و کمی نویز هست که مزاحم کاره.

دوشنبه 1 تیر1394 - 1:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

h1363 نوشته است:
دوستان سلام در مدار فلزیاب pd3200برای کنترل دستگاه از یه کلید استفاده شده که این کلید حالت گردش داره که در هر حالتش با فشردن به عنوان میکروسوییچ عمل میکنه بعضی دوستان گفتن کلید جوی استیک مال تلویزیون کندن ولی این کلید بنده میگم مال تلویزیون نیست از همونهایی هستش که در pd استفاده شده خواهشا کمک کنید من از این کلیدها میخوام اسم این کلیدها چیه کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

دوست عزیز بعضی دوستان نگفتن فقط بنده گفتم که اونم از رو تلویزیون ال ای دی اوراقی که پنلش شکسته بود برداشتم شما میتونی از جوی استیک گوشیهای قدیمی هم استفاده کنی اما به نظر من چون کوچیک و حساس هستن زمان کاوش دردسر ساز میشه و بهتره از همون کلید معمولی که رایج هست استفاده کنین

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 1 تیر1394 - 1:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

میلاد22 نوشته است:
سلام دوستان بهترین نوع باتری ارزون پرکار .باتری چراغهای شارژی ال ای دی کتابی 4.3ولت 2آمپر دونه ای 6500واقعا جواب میده 4تاشو با پاور لب تاپ در عرض نیم ساعت شارژمیشه 1هفته کار میکنه تا 2ولت کم کنه

اين باطري كه ميگيد رو كجا ميشه خريد؟ چون من تا حالا نديدم جايي بفروشن

دوشنبه 1 تیر1394 - 1:43pm
مدیر کل
مدیر کل

asadof نوشته است:
مهندس جان 4 عدد سلول که فول شارژ هستش میشه 16.8ولت! که با همون پهنای پالس پیش فرض و فرکانس 150 میلی امپر جریان بکشه کار کنیم راحت حدود 10 ساعت کار میکنه تا به ولتاژ 14.8 ولت برسه البته بنده تست کردم میگم .باز نظر شما چیه؟ البته تلفات رو هم حساب کردم :D چون 150 تقسیم بر 2200 میلی امپر میشه 14 ساعت و نیم که چهار ساعت و نیم یا 700 میلی ولت هیچ! تلفات گرمایی :D حالا 10 ساعت دیگه باید راحت کار کنه تا به ولتاژ 14.8 ولت برسه!

بله متوجه فرمایش شما هستم و در مطلب خودم اشاره کردم. موضوع همینه که شما از یک باطری 2 آمپری عملا دارین به اندازه باطری 1 آمپر استفاده میکنین!!! :D خب بنظر شما این کار معقولیه؟ چون وقتی باطری به حدود نصف شارژ خودش میرسه دیگه دستگاه نمیتونه کار کنه. حالا اگر سلیقه شما اینطوریه ایرادی نداره. ولی من فکر میکنم یک سلول اضافه کنین و در عوض از تمام ظرفیت 2 آمپری باطریهاتون استفاده بشه کار درست تر و معقول تری هست. در همین مثال شما هم با اضافه کردن یک سلول به اون 4 سلول میزان کارکرد مدار از حدود 10 به 20 ساعت ارتقا پیدا میکنه!!! خودتون فکر کنین ارزششو نداره؟ :D
در ضمن 14.8 ملاک مدار نیست. توضیح دادم ولتاژ واقعی باطری ملاک گرفته میشه که حداقلش باید 14.5 باشه. یعنی در اون شرایط عملا 14.2 وارد مدار میشه.

دوشنبه 1 تیر1394 - 1:53pm
مدیر کل
مدیر کل

h1363 نوشته است:

فکر میکنم منظور شما سوئیچ روتاری انکودر باشه. خیر این سوئیچ قابل استفاده نیست. شما باید از 5 کلید فشاری مجزا استفاده کنین. حالا مدل کلیدها چی باشه یا از پد جوی استیک یا کنترل تلویزیون برای روی کلیدها استفاده بشه طبیعتا مشکلی نداره. ولی ساختار فنی کلیدها همون 5 تا کلید فشاری باید باشه که در حالت عادی قطع و با فشرده شدن وصل بشن.

دوشنبه 1 تیر1394 - 2:00pm
مدیر کل
مدیر کل

PEERE DANA نوشته است:
سلام خداقوت و قبوليه طاعات و عبادات...
استاد حميد عزيز ديشب جند ساعتي رو در محيط و برآمدكي زمين كشاورزي تست كردم.و ابتدا با فريم 1×1جستجو و جند نقطه سنس داشتم و سبس جهت بررسي بهتر ،با لوب بيضي تخت بسايز 55×39 كه ميشه 45 سانتي دايره در نظر كرفت...در جندين نقطه سنس داشتم كه با آيرون ريجكت 13 و عدد تفكيك حدودا 60 حذف ميشدند...كه جهت تاييد وتست نرم افزار جديد ،جند نقطه رو حفاري كرده و بعد ميله كرد و تيكه آهني و... از بقاياي ادوات كشاورزي صنعتي امروزي بيرون كشيدم،كه در عمق هاي سطحي ده تا 40 سانت قرار داشتند...

موضوعي كه مشهوده مانند ورزن هاي قبل ،با اين فلزياب ،تفكيك آهن با اطمينان بالاتري هست كه ميشه كفت ،خطاش خيلي كمه و در حده صفره... @};-
استاد عزيز با آيرون ريجكت فعال ،تفكيك با دقت بالاتري صورت ميكيره.ولي سرعت سنس بيشتر ازحد كندتره،و زياد جالب نيست...بطوريكه با حركت آرام از روي نقطه ي سنس نيز عكس العمل و اكنش سنس مدار مانند صدا و نمودار و ميتر...ديرتر عمل ميكنه وهماهنك با نقطه ي استقرار فلز نيست ...و نميشه نقطه دقيق و سنس كاذب ووو تشخيص داد...و جستجو با كندي واختلال مواجه ميشه،و حتي زمان بيشتري براي بررسي و جستجو نيازه.بنظرم اكر امكان داره در حالت آيرون ريجكت فعال سرعت سنس كمي بالاتر بشه ايده آل تره... تا حدي كه بشه با تنظيم اسبيد هم رفعش كرد...
با آرزوي موفقيت

خیلی ممنون از شما خسته نباشین.
در مورد بخش آخر فرمایش شما تعجب میکنم چون اصلا نباید به این صورت باشه! تنطیم حذف آهن هیچ ارتباطی با سرعت سنس نداره و فعال بودن و نبودنش نباید تاثیری روی سرعت بذاره. در واقع تغییری در این مورد انجام نشده و این تنظیمات مجزا از هم هستن. اما برای تنظیم اسپید باید توجه کنین قبلا هر عددی مطلوب شما بوده الان باید 5 درجه بالاتر در نظر بگیرین وگرنه سرعت سنس خیلی پایین میاد و فقط برای شرایط خاصی بدرد میخوره.

دوشنبه 1 تیر1394 - 2:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1053 , 1054 , 1055 , 1056 , 1057 , 1058 , 1059 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 86 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure