انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 16 آبان1403 - 2:02am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1078 , 1079 , 1080 , 1081 , 1082 , 1083 , 1084 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود
دوست عزیز منظورتون رو درست متوجه نشدم نقطه شیلد رو به سر چه سیمی لحیم کردید؟
و اما اون علامت سوال مربوط به پسورده باید پسوردتون رو وار کنید

دوشنبه 8 تیر1394 - 6:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
درود

جناب صالح ممنون از راهنماییت. واقعا خجالت کشیدم که انقد ناشیم. نمیدونستم علامت سوال مربوط به ورود رمز میشه. بازم ممنون و معذرت

همه روز روزه بودن، همه شب نماز کردن، همه ساله حج نمودن، سفر حجاز کردن، ز مدینه تا به کعبه ، سر و پا برهنه رفتن، شب جمعه ها نخفتن، به خدای راز گفتن، ز وجود بی نیازش، طلب نیاز کردن،بخدا که هیچ کس را، ثمر آنقدر نباشد،که به روی نا امیدی ، در بسته باز کردن

دوشنبه 8 تیر1394 - 6:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

uranus_afshar نوشته است:
saleh700 نوشته است:
درود

جناب صالح ممنون از راهنماییت. واقعا خجالت کشیدم که انقد ناشیم. نمیدونستم علامت سوال مربوط به ورود رمز میشه. بازم ممنون و معذرت

این چه حرفیه دوست عزیز اگه اینطور بود بنده باید الآن جلوی مهندس حمید از خجالت ذوب میشدم میرفتم توی زمین :D

دوشنبه 8 تیر1394 - 8:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام . مهندس حمید عزیز @};-
من یه لوپ 1×1 درست کردم که با 9 دور با دیلی 16 و با 10 دور با دیلی 21 شناسایی می شه . سیم 1 میل افشان .
به نظرتون 9 دور رو استفاده کنم یا 10 دور رو .

دوشنبه 8 تیر1394 - 9:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
mrmr16 نوشته است:
سلام . مهندس حمید عزیز @};-
من یه لوپ 1×1 درست کردم که با 9 دور با دیلی 16 و با 10 دور با دیلی 21 شناسایی می شه . سیم 1 میل افشان .
به نظرتون 9 دور رو استفاده کنم یا 10 دور رو .

9 دور کافیه روی ظرفیت کار کن 350 بشه

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

دوشنبه 8 تیر1394 - 9:14pm
مدیر کل
مدیر کل

برای لوپ 1 در 1 میزان 9 و 10 یا 11 دور هر سه جواب میدن! اندکی ظرفیت کمتر یا بیشتر به ضخامت سیم و نظم و دقت در پیچیدن هم بستگی داره. بهرحال بین این 3 حالت فکر نمیکنم تا حالا دوستان تست دقیقی انجام داده باشن که واقعا ببینیم کدومش بهتر هست. بخصوص که وقتی ظرفیت و مقاومت لوپ تغییر میکنه تنظیمات ایده آل برای دستیابی به حداکثر برد هم کمی عوض میشه که باید در نظر گرفت.

دوشنبه 8 تیر1394 - 10:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
میلاد عزیز این باطریها که مشخصه بهیچ وجه بدرد کار مدار فلزیاب نمیخوره! شما باید باطری رو ترجیحا از فروشگاهی بگیرین که تا حدی تخصصی مربوط به قضیه باطری باشه.
باطری مورد توصیه از طرف بنده هم 5 سلول باطری لیتیوم یون یا پلیمر با آمپر 2 به بالا و یا باطری 12 ولت + 6 ولت سیلد اسید با آمپر 2 به بالا هست.

ممنون مهندس جان @};- . من از باتری خشک استفاده میکنم که کمی سنگین و خسته کنندست . این باتریها که شما فرمودید هم تو اینترنت سرچ کردم کمی گرون در میاد دروبر 100 هزار تومن اگه اشتباه نکنم. واقعیتش بنده زیاد وارد نیستم انقدر هم به لطف شما تونستم مدارو راه بندازم اگه امکانش هست با عکس یا لینکی بندرو راهنمایی کنید ممنون میشم.

دوشنبه 8 تیر1394 - 10:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:
حمید نوشته است:
میلاد عزیز این باطریها که مشخصه بهیچ وجه بدرد کار مدار فلزیاب نمیخوره! شما باید باطری رو ترجیحا از فروشگاهی بگیرین که تا حدی تخصصی مربوط به قضیه باطری باشه.
باطری مورد توصیه از طرف بنده هم 5 سلول باطری لیتیوم یون یا پلیمر با آمپر 2 به بالا و یا باطری 12 ولت + 6 ولت سیلد اسید با آمپر 2 به بالا هست.

ممنون مهندس جان @};- . من از باتری خشک استفاده میکنم که کمی سنگین و خسته کنندست . این باتریها که شما فرمودید هم تو اینترنت سرچ کردم کمی گرون در میاد دروبر 100 هزار تومن اگه اشتباه نکنم. واقعیتش بنده زیاد وارد نیستم انقدر هم به لطف شما تونستم مدارو راه بندازم اگه امکانش هست با عکس یا لینکی بندرو راهنمایی کنید ممنون میشم.

جناب milad7 عزیز شما اگه بخواین از باطری های لیتیومی استفاده کنین حتما باید از شارژر های مخصوص استفاده کنین که هزینه برداره پس یا باید با وزن باطری های اسیدی بسازین یا باید هزینه کنین برای خرید باطری های لیتیومی :D

دوشنبه 8 تیر1394 - 10:44pm

بنيامين1 نوشته است:
با درود
اقا حمید می دونم کامل توضیح دادن ولی برام سوالی پیش امده شما گفتید فسمت رسانایی زر ورق باید به سمت بالا باشه منظورتون چسبیده به سیمه یا به سمت زمین؟
میشه قسمت تارسانای زرورق رو به هم چسبوند تا یه نواری با ۲طرف رسانا به دست بیاد
و بشه بهتر پیچید تا ارتباط بینشون کامل برقرار بشه و نیازی به سیم نباشه؟
با سپاس

با سلام
دوستان يك نوع ورق هم هست كه دور تايرهاي اتومبيل پيچيده هست فكر ميكنم اينها هم جواب بده كه جلوي بعضي تاير فروشيها ريخته هست

دوشنبه 8 تیر1394 - 11:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mhak نوشته است:
milad7 نوشته است:
حمید نوشته است:

جناب milad7 عزیز شما اگه بخواین از باطری های لیتیومی استفاده کنین حتما باید از شارژر های مخصوص استفاده کنین که هزینه برداره پس یا باید با وزن باطری های اسیدی بسازین یا باید هزینه کنین برای خرید باطری های لیتیومی :D

ممنون mhak جان اینجور که بوش میاد مثل اینکه باید از همین باتری استفاده کنم. الان که فکر میکنم خیلی هم سنگین نیست :D

دوشنبه 8 تیر1394 - 11:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1078 , 1079 , 1080 , 1081 , 1082 , 1083 , 1084 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh , پارسا۲۰۷۰ و 255 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure