mhak نوشته است:
milad7 نوشته است:
حمید نوشته است:
میلاد عزیز این باطریها که مشخصه بهیچ وجه بدرد کار مدار فلزیاب نمیخوره! شما باید باطری رو ترجیحا از فروشگاهی بگیرین که تا حدی تخصصی مربوط به قضیه باطری باشه.
باطری مورد توصیه از طرف بنده هم 5 سلول باطری لیتیوم یون یا پلیمر با آمپر 2 به بالا و یا باطری 12 ولت + 6 ولت سیلد اسید با آمپر 2 به بالا هست.
ممنون مهندس جان
. من از باتری خشک استفاده میکنم که کمی سنگین و خسته کنندست . این باتریها که شما فرمودید هم تو اینترنت سرچ کردم کمی گرون در میاد دروبر 100 هزار تومن اگه اشتباه نکنم. واقعیتش بنده زیاد وارد نیستم انقدر هم به لطف شما تونستم مدارو راه بندازم اگه امکانش هست با عکس یا لینکی بندرو راهنمایی کنید ممنون میشم.
جناب milad7 عزیز شما اگه بخواین از باطری های لیتیومی استفاده کنین حتما باید از شارژر های مخصوص استفاده کنین که هزینه برداره پس یا باید با وزن باطری های اسیدی بسازین یا باید هزینه کنین برای خرید باطری های لیتیومی
سلام دوستان
این باطری که ما دنبالشیم خیلی فراونه
الان اکثر این چراغ قوه های شارژی از این باطری ها استفاده می کنن
پس برید سراغشو از الکتریکی ها بگیرید
من خودم از الکتریکی شهرمون 3.7 ولت 6800 میلی آمپری شو پیدا کردم دونه ای نهایتا" 10 هزارتومنه
توی دریل های شارژی هم از انواع دیگه این باطری ها استفاده میشه که سراغشو از ابزار فروشی ها بگیرید
نگران شارژرش هم نباشین
مهندس قبلا" ی راهکار عالی داده که من دارم ازش استفاده می کنم که با اجازه مهندس ی بار توضیح می دم :
به این صورت که وقتی باطری هاتون رو پیدا کردین اونها رو سری کنید تا به ولتاژ 18.5 ولت برسید
هر کدوم از این باطری ها 3.7 ولته پس 5 تاش میشه 18.5 ولت
برای شارژرش هم یک 7818 بگیرید (ورودی 24 بهش بدین و خروجی 18 میده ) با دیود یکسوساز مثلا 1N4007 پایه منفی 7818 رو به منفی اصلی وصل کنید (آند دیود به پایه منفی آی سی رگولاتور و کاتدش به منفی اصلی ، این یعنی پایه منفی رگولاتور از طریق این دیودها به منفی اصلی وصل میشه پس یادتون باشه پایه منفی رگولاتور رو مستقیما" به منفی وصل نکنین ) اینجوری به ازای هر دیود حدود 0.5 تا 0.6 ولتاژ خروجی رگوله شده میره بالا یعنی 18 ولت میشه مثلا" 18.6 ولت حالا با سری کردن چندتا دیود (فکر کنم 4 تا بسش باشه ) ولتاژ خروجی رگوله شده از 20 بالاتر میره (حالا اگه چند دهم بالاتر هم شد اشکالی نداره ولی بالای 20.5 ولت نشه دیگه )
اگه 7818 گیرتون نیومد از 7812 هم میشه استفاده کرد ولی تعداد دیود ها زیاد میشه ( من با 11 تا جواب گرفتم
)
فقط یادتون باشه که خروجی 20 ولت از این مدار رگولاتور رو با یک مقاومت 5 تا 10 اهم 5 وات به باطری ها وصل کنید حالا شما یک شارژر عالی دارین که باطری هاتون رو تا حدود 80 درصد ظرفیتش شارژ میکنه و وقتی شارژ شد جریان شارژ هم به همون نسبت کم میشه تا اینکه قطع میشه ، این شارژ تا 80 درصد ظرفیت باطری ها عمر باطری ها رو هم طولانی میکنه