انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 16 آبان1403 - 2:07am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1079 , 1080 , 1081 , 1082 , 1083 , 1084 , 1085 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ممنون مهندس جان @};- . من از باتری خشک استفاده میکنم که کمی سنگین و خسته کنندست . این باتریها که شما فرمودید هم تو اینترنت سرچ کردم کمی گرون در میاد دروبر 100 هزار تومن اگه اشتباه نکنم. واقعیتش بنده زیاد وارد نیستم انقدر هم به لطف شما تونستم مدارو راه بندازم اگه امکانش هست با عکس یا لینکی بندرو راهنمایی کنید ممنون میشم.

جناب milad7 عزیز شما اگه بخواین از باطری های لیتیومی استفاده کنین حتما باید از شارژر های مخصوص استفاده کنین که هزینه برداره پس یا باید با وزن باطری های اسیدی بسازین یا باید هزینه کنین برای خرید باطری های لیتیومی :D

ممنون mhak جان اینجور که بوش میاد مثل اینکه باید از همین باتری استفاده کنم. الان که فکر میکنم خیلی هم سنگین نیست :D

خواهش میکنم میلاد عزیز
بله اینطوری شاید رو دوش ادم سنگینی کنه اما لیتیومی رو دل ادم سنگینی میکنه :D
دوستانی که برای شیلد لوپ از فویل های ساندویچ میخوان استفاده کنن و احساس میکنن براشون جوابگو هست میتونن از کاغذ کادو که شبیه به همونه و روی دستگاه تاثیر کمتری داره و حتی به خاطر طول زیادش به صورت نوارهای بلند تری میشه برش داد و کمتر تکه خواهد شد استفاده کنن

سه شنبه 8 تیر1394 - 12:53am

با سلام خدمت دوستان، خواستم بدونم آیا دستگاه به خاکسترو تیکه سفال حساس هست یا نه؟ اگه هست چیکار باید کرد که اینا سنس نشن؟ با تشکر

سه شنبه 8 تیر1394 - 1:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس عزیز @};-
یه پیشنهاد داشتم با عرض شرمندگی X_X
میگم شرمندگی چون تو الکترونیک در حد شاگردی هم نیستم!!!
من lorenz x3 دارم(یعنی داشتم چون معیوب شده) یه نوع بالانس داشت که برای نقاطی بود که آلودگی شدید بود و با ولوم ground 1,2 انجام میشد (تنظیم دستی) که شما میتونستید سنگهایی با آلودگی شدید و حرارتی رو زیر لوپ بزارید و با اون سنگها بالانس کنید و حتی میشه با میخ کوچیک این کار رو کرد و با تنظیم ground تا اون حد آلودگی رو حذف کرد!
تو این دستگاه هم چون این تنظیم و تنظیمات پیشرفته دیگه ای هست حتما میشه این کار رو کرد
و اگه نمیشه میشه براش تعریف کرد؟
بازم معذرت وممنون ^:)^

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

سه شنبه 8 تیر1394 - 2:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ولی دوستان، به غیر از فرد پیشنهاد دهنده این زرورقها ( میلاد22) هیچکی تا اینجا در مورد نتیجه پیچیدن اونها چیزی نگفته. فرد دیگه ای تجربش نکرده؟؟ همش صحبت از نحوه پیچیدنشه ولی اشاره ای به نتیجه کارش نیست!!!

سه شنبه 9 تیر1394 - 3:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

يكي از دوستان يه نرم افزاري رو معرفي كرده بود كه باهاش ميشد بين فاكتور هاي مختلف ماسفت مقايسه صورت بگيره.و براي اندر ويد هم بود كسي يادش مياد اسمش چي يود

سه شنبه 9 تیر1394 - 5:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود
مهندس حمید عزیز ماسفت مدار من از ۱۱nk100 استفاده شده با لوپ ۴۵ اعدادش درسته و تفکیک اهن هم دارم ولی با بردهای اعلام شده دوستان
کمی اختلاف دارم مثلا یه سکه ۵۰۰ رو تا ۴۰ سانت بیشتر نمیزنه ولی با فرم ۱در۱ اعداداول اطراف ۵۰۰ دارم تفکیک اهن هم ندارم ۱۰ دور سیم ۱.۵
با اندوکانس۳۵۰ و اهم ۱ با سوکت میکروفن اصلی و سیم رابط مکس استفاده کردم تو تست هوای یه قوطی شیر خشک به شکل ایستاده رو تا ۱۵۰سانت میزنه ولی تفکیک عمل نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ایا لازمه ماسفت رو عوض کنم و از ۸۴۰ استفاده کنم در کل به نظر شما مشکل چی میتونه باشه سعی می کنم یه عکس از مدارم بزارم در ضمن ۳۵۷ از نوع نظامی و مرغوب وهمینطور ۱۱nk100هم اصلی استفاده شده
با سپاس از شما

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

سه شنبه 9 تیر1394 - 8:20am

mhak نوشته است:
milad7 نوشته است:
حمید نوشته است:
میلاد عزیز این باطریها که مشخصه بهیچ وجه بدرد کار مدار فلزیاب نمیخوره! شما باید باطری رو ترجیحا از فروشگاهی بگیرین که تا حدی تخصصی مربوط به قضیه باطری باشه.
باطری مورد توصیه از طرف بنده هم 5 سلول باطری لیتیوم یون یا پلیمر با آمپر 2 به بالا و یا باطری 12 ولت + 6 ولت سیلد اسید با آمپر 2 به بالا هست.

ممنون مهندس جان @};- . من از باتری خشک استفاده میکنم که کمی سنگین و خسته کنندست . این باتریها که شما فرمودید هم تو اینترنت سرچ کردم کمی گرون در میاد دروبر 100 هزار تومن اگه اشتباه نکنم. واقعیتش بنده زیاد وارد نیستم انقدر هم به لطف شما تونستم مدارو راه بندازم اگه امکانش هست با عکس یا لینکی بندرو راهنمایی کنید ممنون میشم.

جناب milad7 عزیز شما اگه بخواین از باطری های لیتیومی استفاده کنین حتما باید از شارژر های مخصوص استفاده کنین که هزینه برداره پس یا باید با وزن باطری های اسیدی بسازین یا باید هزینه کنین برای خرید باطری های لیتیومی :D

سلام دوستان
این باطری که ما دنبالشیم خیلی فراونه
الان اکثر این چراغ قوه های شارژی از این باطری ها استفاده می کنن
پس برید سراغشو از الکتریکی ها بگیرید

من خودم از الکتریکی شهرمون 3.7 ولت 6800 میلی آمپری شو پیدا کردم دونه ای نهایتا" 10 هزارتومنه :D

توی دریل های شارژی هم از انواع دیگه این باطری ها استفاده میشه که سراغشو از ابزار فروشی ها بگیرید
نگران شارژرش هم نباشین

مهندس قبلا" ی راهکار عالی داده که من دارم ازش استفاده می کنم که با اجازه مهندس ی بار توضیح می دم :

به این صورت که وقتی باطری هاتون رو پیدا کردین اونها رو سری کنید تا به ولتاژ 18.5 ولت برسید
هر کدوم از این باطری ها 3.7 ولته پس 5 تاش میشه 18.5 ولت

برای شارژرش هم یک 7818 بگیرید (ورودی 24 بهش بدین و خروجی 18 میده ) با دیود یکسوساز مثلا 1N4007 پایه منفی 7818 رو به منفی اصلی وصل کنید (آند دیود به پایه منفی آی سی رگولاتور و کاتدش به منفی اصلی ،‌ این یعنی پایه منفی رگولاتور از طریق این دیودها به منفی اصلی وصل میشه پس یادتون باشه پایه منفی رگولاتور رو مستقیما" به منفی وصل نکنین ) اینجوری به ازای هر دیود حدود 0.5 تا 0.6 ولتاژ خروجی رگوله شده میره بالا یعنی 18 ولت میشه مثلا" 18.6 ولت حالا با سری کردن چندتا دیود (فکر کنم 4 تا بسش باشه ) ولتاژ خروجی رگوله شده از 20 بالاتر میره (حالا اگه چند دهم بالاتر هم شد اشکالی نداره ولی بالای 20.5 ولت نشه دیگه )
اگه 7818 گیرتون نیومد از 7812 هم میشه استفاده کرد ولی تعداد دیود ها زیاد میشه ( من با 11 تا جواب گرفتم :D )

فقط یادتون باشه که خروجی 20 ولت از این مدار رگولاتور رو با یک مقاومت 5 تا 10 اهم 5 وات به باطری ها وصل کنید

حالا شما یک شارژر عالی دارین که باطری هاتون رو تا حدود 80 درصد ظرفیتش شارژ میکنه و وقتی شارژ شد جریان شارژ هم به همون نسبت کم میشه تا اینکه قطع میشه ،‌ این شارژ تا 80 درصد ظرفیت باطری ها عمر باطری ها رو هم طولانی میکنه

سه شنبه 9 تیر1394 - 8:48am

kdj نوشته است:
سلام مهندس عزیز @};-
یه پیشنهاد داشتم با عرض شرمندگی X_X
میگم شرمندگی چون تو الکترونیک در حد شاگردی هم نیستم!!!
من lorenz x3 دارم(یعنی داشتم چون معیوب شده) یه نوع بالانس داشت که برای نقاطی بود که آلودگی شدید بود و با ولوم ground 1,2 انجام میشد (تنظیم دستی) که شما میتونستید سنگهایی با آلودگی شدید و حرارتی رو زیر لوپ بزارید و با اون سنگها بالانس کنید و حتی میشه با میخ کوچیک این کار رو کرد و با تنظیم ground تا اون حد آلودگی رو حذف کرد!
تو این دستگاه هم چون این تنظیم و تنظیمات پیشرفته دیگه ای هست حتما میشه این کار رو کرد
و اگه نمیشه میشه براش تعریف کرد؟
بازم معذرت وممنون ^:)^

سلام
اینکارو که به راحتی میشه انجام داد !! :-o
کافیه هرچیزی رو که میخواید باهاش بالانس کنید رو زیر لوپ بگیرید و یکبار دگمه بالانس رو بزنید :x

سه شنبه 9 تیر1394 - 9:27am

کر بختیاری نوشته است:
با سلام خدمت دوستان، خواستم بدونم آیا دستگاه به خاکسترو تیکه سفال حساس هست یا نه؟ اگه هست چیکار باید کرد که اینا سنس نشن؟ با تشکر

سلام دوست عزیز
بذار خیالت رو راحت کنم شما فلزیابی رو نمیتونین پیدا کنین که به تیکه سفال حساس نباشه چون اساسا" سفال واکنشی شبیه به فلزات گرانبها داره و باید در کاوشها حواسمون بهش باشه
اما ویژگی های منحصر بفردی توی این طرح هست که به شما این امکان رو میده که بتونین سفال رو از فلز تشخیص بدین :ymparty:

یک راهکارش اینه که شما وقتی یک جا سنس داشتی و میخوای مطمئن بشی که سفال بوده یا فلز فرکانس رو بیاری پایین و دامنه رو ببری بالا و دوباره همون نقطه رو ارزیابی کنی در این حالت اگه سفال باشه قدرت سنس بطور قابل ملاحظه ای کم میشه و اگه فلز باشه سنس تقریبا" طبیعی خواهی داشت
البته دوستان هم نظر بدن و اگه نیازه بنده رو هم راهنمایی کنن

سه شنبه 9 تیر1394 - 9:55am

دوستان اين هم ي شماتيك از مداري كه مهندس حميد براي ساخت شارژر باطري ليتيوم 18.5 ولت ارائه دادن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 9 تیر1394 - 10:58am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1079 , 1080 , 1081 , 1082 , 1083 , 1084 , 1085 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh , پارسا۲۰۷۰ و 238 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure