نویسنده |
پیغام |
milad7
کاربر حرفه ای
|
faraz_223 نوشته است: دوستان اين هم ي شماتيك از مداري كه مهندس حميد براي ساخت شارژر باطري ليتيوم 18.5 ولت ارائه دادن ممنون faraz جان
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 11:44am |
|
|
kasek
|
سلام حمید جان خسته نباشید مهندس شما واسه debug این دستگاه هم ایده ای دارید؟ مثلا همونطور که وقتی لوپ به مدار وصل نیست و یا احینا مناسب مدار نیست ما ارور کویل داریم، آیا میشه واسه حالت های مختلف مثلا وقتی میتر ما اعداد منفی خیلی بالا میندازه هم یه همچی جمله ای روی ال سی دی بیاد و بگه مثلا سوکت ورودی قطه و .... یا به نحوی بیاد اهم لوپ رو بخونه و بگه مثلا اهم شما بالاست... صرفا یه پیشنهاد بود چون دوستان زیادی ار میتر منفی مینالن. مسلما این میتر منفی از یه جایی میاد دیگه. ما مخوایم جای دقیقشو بهمون بگه
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 2:23pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
بنيامين1 نوشته است: با درود مهندس حمید عزیز ماسفت مدار من از ۱۱nk100 استفاده شده با لوپ ۴۵ اعدادش درسته و تفکیک اهن هم دارم ولی با بردهای اعلام شده دوستان کمی اختلاف دارم مثلا یه سکه ۵۰۰ رو تا ۴۰ سانت بیشتر نمیزنه ولی با فرم ۱در۱ اعداداول اطراف ۵۰۰ دارم تفکیک اهن هم ندارم ۱۰ دور سیم ۱.۵ با اندوکانس۳۵۰ و اهم ۱ با سوکت میکروفن اصلی و سیم رابط مکس استفاده کردم تو تست هوای یه قوطی شیر خشک به شکل ایستاده رو تا ۱۵۰سانت میزنه ولی تفکیک عمل نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ایا لازمه ماسفت رو عوض کنم و از ۸۴۰ استفاده کنم در کل به نظر شما مشکل چی میتونه باشه سعی می کنم یه عکس از مدارم بزارم در ضمن ۳۵۷ از نوع نظامی و مرغوب وهمینطور ۱۱nk100هم اصلی استفاده شده با سپاس از شما
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 3:13pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام از دوستان کسی لطف میکنه منو راهنمایی کنه بنده برای پروگرام کردن با نرم افزار avr studio کار میکنم در مورد فیوز بیت کردن به مشکل بر خوردم از دوستان عزیز اگر کسی با این نرم افزار کار میکنه لطف کنه یک عکس از صفحه فیوز بیت بزاره تا معلوم بشه که کدوم گزینه ها باید تیک بخورن ممنون میشم کمکم کنید
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 3:49pm |
|
|
میلاد33
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 تیر1393 - 12:24pm پست: 243 محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
|
micro نوشته است: با سلام از دوستان کسی لطف میکنه منو راهنمایی کنه بنده برای پروگرام کردن با نرم افزار avr studio کار میکنم در مورد فیوز بیت کردن به مشکل بر خوردم از دوستان عزیز اگر کسی با این نرم افزار کار میکنه لطف کنه یک عکس از صفحه فیوز بیت بزاره تا معلوم بشه که کدوم گزینه ها باید تیک بخورن ممنون میشم کمکم کنید سلام.در قسمت فیوز بیت نمیخواد چیزی رو تیک بزنی.اون عبارت های جلو high و low رو تغییر میدی فقط.مثلا جلوی low کلیک کن و ff رو به f7تغییر میدی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 4:33pm |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
سلام میشه مدارو بدون نصب بلندگو روشن کرد و مدار آسیب نمیبینه؟
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 4:50pm |
|
|
amir6777
کاربر حرفه ای
|
بنيامين1 نوشته است: بنيامين1 نوشته است: با درود مهندس حمید عزیز ماسفت مدار من از ۱۱nk100 استفاده شده با لوپ ۴۵ اعدادش درسته و تفکیک اهن هم دارم ولی با بردهای اعلام شده دوستان کمی اختلاف دارم مثلا یه سکه ۵۰۰ رو تا ۴۰ سانت بیشتر نمیزنه ولی با فرم ۱در۱ اعداداول اطراف ۵۰۰ دارم تفکیک اهن هم ندارم ۱۰ دور سیم ۱.۵ با اندوکانس۳۵۰ و اهم ۱ با سوکت میکروفن اصلی و سیم رابط مکس استفاده کردم تو تست هوای یه قوطی شیر خشک به شکل ایستاده رو تا ۱۵۰سانت میزنه ولی تفکیک عمل نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ایا لازمه ماسفت رو عوض کنم و از ۸۴۰ استفاده کنم در کل به نظر شما مشکل چی میتونه باشه سعی می کنم یه عکس از مدارم بزارم در ضمن ۳۵۷ از نوع نظامی و مرغوب وهمینطور ۱۱nk100هم اصلی استفاده شده با سپاس از شما با چه تنظیماتی سکه رو در 40 سانتی میزنه دستگاه؟؟
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 6:09pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
amir6777 نوشته است: بنيامين1 نوشته است: بنيامين1 نوشته است: با درود مهندس حمید عزیز ماسفت مدار من از ۱۱nk100 استفاده شده با لوپ ۴۵ اعدادش درسته و تفکیک اهن هم دارم ولی با بردهای اعلام شده دوستان کمی اختلاف دارم مثلا یه سکه ۵۰۰ رو تا ۴۰ سانت بیشتر نمیزنه ولی با فرم ۱در۱ اعداداول اطراف ۵۰۰ دارم تفکیک اهن هم ندارم ۱۰ دور سیم ۱.۵ با اندوکانس۳۵۰ و اهم ۱ با سوکت میکروفن اصلی و سیم رابط مکس استفاده کردم تو تست هوای یه قوطی شیر خشک به شکل ایستاده رو تا ۱۵۰سانت میزنه ولی تفکیک عمل نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ایا لازمه ماسفت رو عوض کنم و از ۸۴۰ استفاده کنم در کل به نظر شما مشکل چی میتونه باشه سعی می کنم یه عکس از مدارم بزارم در ضمن ۳۵۷ از نوع نظامی و مرغوب وهمینطور ۱۱nk100هم اصلی استفاده شده با سپاس از شما با چه تنظیماتی سکه رو در 40 سانتی میزنه دستگاه؟؟ تنظیمات پیش فرض
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 6:30pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
داداش میلاد ممنون از راهنماییت
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 6:36pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
sodoko نوشته است: سلام میشه مدارو بدون نصب بلندگو روشن کرد و مدار آسیب نمیبینه؟ سلام دوست عزیز : میتونی روشن کنی .
|
سه شنبه 9 تیر1394 - 6:51pm |
|
|
|