انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 16 آبان1403 - 2:05am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1080 , 1081 , 1082 , 1083 , 1084 , 1085 , 1086 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

faraz_223 نوشته است:
دوستان اين هم ي شماتيك از مداري كه مهندس حميد براي ساخت شارژر باطري ليتيوم 18.5 ولت ارائه دادن

ممنون faraz جان :-BD

سه شنبه 9 تیر1394 - 11:44am
آواتار کاربر

سلام حمید جان
خسته نباشید
مهندس شما واسه debug این دستگاه هم ایده ای دارید؟
مثلا همونطور که وقتی لوپ به مدار وصل نیست و یا احینا مناسب مدار نیست ما ارور کویل داریم، آیا میشه واسه حالت های مختلف مثلا وقتی میتر ما اعداد منفی خیلی بالا میندازه هم یه همچی جمله ای روی ال سی دی بیاد و بگه مثلا سوکت ورودی قطه و ....
یا به نحوی بیاد اهم لوپ رو بخونه و بگه مثلا اهم شما بالاست...
صرفا یه پیشنهاد بود چون دوستان زیادی ار میتر منفی مینالن. مسلما این میتر منفی از یه جایی میاد دیگه. ما مخوایم جای دقیقشو بهمون بگه :-o

سه شنبه 9 تیر1394 - 2:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنيامين1 نوشته است:
با درود
مهندس حمید عزیز ماسفت مدار من از ۱۱nk100 استفاده شده با لوپ ۴۵ اعدادش درسته و تفکیک اهن هم دارم ولی با بردهای اعلام شده دوستان
کمی اختلاف دارم مثلا یه سکه ۵۰۰ رو تا ۴۰ سانت بیشتر نمیزنه ولی با فرم ۱در۱ اعداداول اطراف ۵۰۰ دارم تفکیک اهن هم ندارم ۱۰ دور سیم ۱.۵
با اندوکانس۳۵۰ و اهم ۱ با سوکت میکروفن اصلی و سیم رابط مکس استفاده کردم تو تست هوای یه قوطی شیر خشک به شکل ایستاده رو تا ۱۵۰سانت میزنه ولی تفکیک عمل نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ایا لازمه ماسفت رو عوض کنم و از ۸۴۰ استفاده کنم در کل به نظر شما مشکل چی میتونه باشه سعی می کنم یه عکس از مدارم بزارم در ضمن ۳۵۷ از نوع نظامی و مرغوب وهمینطور ۱۱nk100هم اصلی استفاده شده
با سپاس از شما

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

سه شنبه 9 تیر1394 - 3:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
از دوستان کسی لطف میکنه منو راهنمایی کنه بنده برای پروگرام کردن با نرم افزار avr studio کار میکنم در مورد فیوز بیت کردن به مشکل بر خوردم از دوستان عزیز اگر کسی با این نرم افزار کار میکنه لطف کنه یک عکس از صفحه فیوز بیت بزاره تا معلوم بشه که کدوم گزینه ها باید تیک بخورن ممنون میشم کمکم کنید ^:)^ ^:)^ ^:)^

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

سه شنبه 9 تیر1394 - 3:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
micro نوشته است:
با سلام
از دوستان کسی لطف میکنه منو راهنمایی کنه بنده برای پروگرام کردن با نرم افزار avr studio کار میکنم در مورد فیوز بیت کردن به مشکل بر خوردم از دوستان عزیز اگر کسی با این نرم افزار کار میکنه لطف کنه یک عکس از صفحه فیوز بیت بزاره تا معلوم بشه که کدوم گزینه ها باید تیک بخورن ممنون میشم کمکم کنید ^:)^ ^:)^ ^:)^

سلام.در قسمت فیوز بیت نمیخواد چیزی رو تیک بزنی.اون عبارت های جلو high و low رو تغییر میدی فقط.مثلا جلوی low کلیک کن و ff رو به f7تغییر میدی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 9 تیر1394 - 4:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام @};-
میشه مدارو بدون نصب بلندگو روشن کرد و مدار آسیب نمیبینه؟

سه شنبه 9 تیر1394 - 4:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بنيامين1 نوشته است:
بنيامين1 نوشته است:
با درود
مهندس حمید عزیز ماسفت مدار من از ۱۱nk100 استفاده شده با لوپ ۴۵ اعدادش درسته و تفکیک اهن هم دارم ولی با بردهای اعلام شده دوستان
کمی اختلاف دارم مثلا یه سکه ۵۰۰ رو تا ۴۰ سانت بیشتر نمیزنه ولی با فرم ۱در۱ اعداداول اطراف ۵۰۰ دارم تفکیک اهن هم ندارم ۱۰ دور سیم ۱.۵
با اندوکانس۳۵۰ و اهم ۱ با سوکت میکروفن اصلی و سیم رابط مکس استفاده کردم تو تست هوای یه قوطی شیر خشک به شکل ایستاده رو تا ۱۵۰سانت میزنه ولی تفکیک عمل نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ایا لازمه ماسفت رو عوض کنم و از ۸۴۰ استفاده کنم در کل به نظر شما مشکل چی میتونه باشه سعی می کنم یه عکس از مدارم بزارم در ضمن ۳۵۷ از نوع نظامی و مرغوب وهمینطور ۱۱nk100هم اصلی استفاده شده
با سپاس از شما

با چه تنظیماتی سکه رو در 40 سانتی میزنه دستگاه؟؟

سه شنبه 9 تیر1394 - 6:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amir6777 نوشته است:
بنيامين1 نوشته است:
بنيامين1 نوشته است:
با درود
با سپاس از شما

با چه تنظیماتی سکه رو در 40 سانتی میزنه دستگاه؟؟

تنظیمات پیش فرض

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

سه شنبه 9 تیر1394 - 6:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داداش میلاد ممنون از راهنماییت

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

سه شنبه 9 تیر1394 - 6:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

sodoko نوشته است:
سلام @};-
میشه مدارو بدون نصب بلندگو روشن کرد و مدار آسیب نمیبینه؟

سلام دوست عزیز :
میتونی روشن کنی .

سه شنبه 9 تیر1394 - 6:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1080 , 1081 , 1082 , 1083 , 1084 , 1085 , 1086 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh , Google , پارسا۲۰۷۰ و 257 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure