حمید نوشته است:
mohsenlrl نوشته است:
ممنون محسن جان.
خیر بنظر من دستگاه شما مشکلی نداره! مشکل اینجاست هر چه ما در نسخه های جدید داریم عملکرد دستگاه روی زمین رو بهتر میکنیم برخی از این نوع تستها که اشکال هم داره به ظاهر خوب در نمیاد!
مشکل تست شما اینه که به سیستم عملکرد دستگاه و توضیحات توجه نکردین. اولا برای عملکرد تفکیک تست سریع فلز درست نیست چون برای اطمینان باید فلز چند ثانیه مقابل لوپ باشه تا پروسه تفکیک و حذف کامل بشه. بعد اون هست که اگر تشخیص آهن داده بشه بوق قطع میشه. این حالت برای این گذاشته شده که فلز غیر آهن به اشتباه حذف نشه. مطلب بعدی این هست که اگر فلز بسرعت به لوپ نزدیک بشه یا بچسبه کلا تفکیک عمل نمیکنه! باید تصور کنین کاوش واقعی هست و با سرعتی معقول دارین از روی فلز عبور میکنین. وقتی چیزی سنس شد کافی هست چند لحظه لوپ رو روی مرکز هدف نگه دارین تا عدد تفکیک مشخص بشه و اگر تشخیص اهن هم داد صدا قطع بشه. این حالت برای جلوگیری از حذف اشتباهی ضروری هست.
بنابراین همون تست اول شما اگر دقت کنین درست بوده! یعنی با درجه پایین تر انبردست یک بار بدرستی حذف شد ولی دفعه بعدی خیلی سریع انجام دادین و حذف نشد! درجه حذف آهن هم در نسخه های جدید خیلی بیشتر شده تا با لوپهای بیشتری قابل تطبیق باشه. لذا شما باید پایین ترین درجه حذف آهن رو که آهن شروع به حذف میشه استفاده کنین و حداکثر یک درجه میتونین بیشتر از اون تنظیم کنین. چند درجه بالاتر ببرین تمام فلزات حذف میشن و طبیعی هم هست. این رو بارها توضیح دادم.
دوباره آزمایش کردم، نتایج واقعا جالب بود آقا حمید.
فرض کردم رو زمینم و از بغل یواش یواش آوردم سمت مرکز لوپ. اول هر دوتا صدا می دن. ولی وقتی رسیدن به مرکز لوپ انبردست صداش قطع شد ولی سکه قطع نشد.
ولی یه مشکلی هست آقا حمید. واسه من رو 13 آهن به زور حذف میشه ولی طلا رو 14. یعنی کمتر از یک درجه باهم اختلاف دارنو حالا نمی دونم فقط واسه من اینجوریه یا بقیم به این صورته. اگه کلا اینجوری باشه تنظیم سخت میشه. حداقل 2 درجه اختلاف داشتن خوب بود. شاید با افزایش اعداد از 30 به 60 بشه دقیقتر تنظیم کرد.
آقا حمید این دیلی اتومات عدد 20 نداره؟ این دستگاه امروز دیلیش یه دفعه 19 میشد و یه دفعه 21. انگار یه عدد بین اوناست و داره بین این دو عدد بازی می کنه. گفتم شاید مشکل از کابله. خیلی باهاش ور رفتم، مچاله کردم، تکون دادم، ولی دیدم تقصیر اون نیست. چند روز پیشم یکی از دوستان این مشکل رو مطرح کردن. حساسیت رو به 1 رسوندم، گفتم شاید فلز اطرافمه. یکیم تغییرات کمتر شد ولی درست نشد.
مسئله سوم کابله آقا حمید. من نتایج تست هارو خدمتتون عرض کردم. راستش هرچی کایل شیلد دار آزمایش کردم میتر منفی داد (با فویل و بدون فویل). حتی مکس هم تا زمانی که شیلد رو به جایی وصل نکردم این مشکل رو داشت. و نمی دونم دوستان چهجوری می گن rg58 ,59 جواب داده، والا جواب نمی ده ، 10 نوع مختلف کابل آزمایش کردم. یه نکتم اینکه وقتی دو تا مغزی مکس رو به یه نقطه وصل کردم و شیلد رو به نقطه دیگه احساس کردم دستگاه بهتر کار می کنه (هر چند میتر منفی داشت). ظاهرا با ضخیم شدن سیم دستگاه بهتر کار می کرد، واسه همین امروز صبح با یه کابل برق که 2 تا سیم 0.83 میل داشت (یعنی شماره 18 awg) آزمایش کردم و دیدم نه تنها میتر منفی به هیچ وجه نداره، بلکه دستگاه بهتر کار می کنه و تفکیکم بهتر از بقیه کابلهاست. حالا نمی دونم اگه سیم بشه 1 میل بشه چطور میشه. بی زحمت یکی از دوستان آزمایش کنه و ببینه با 2 تا سیم 1 میل به عنوان کابل رابط دستگاه چطوره.