انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 7:12am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1112 , 1113 , 1114 , 1115 , 1116 , 1117 , 1118 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Hamed t نوشته است:
استاد حمید و اساتید یه سوال فوری من مقاومت دمپینگ هارو در اوردم یکیش سالم بود اون یکی850مگا اهم نشون میداد یه سالمشو جا زدم مشکل دستگاه حل شد علت سوختن این مقاومت از چی میتونه باشه من فقط عرض پالسو کم زیاد کردم این مشکل بوجود اومد :-?

احتمال داره لوپ شما اهمش خیلی پایین بوده اینطوری شده

دوستان اینطور که بوش میاد مثل اینکه مذاکرات شکست خورده :(

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 19 تیر1394 - 5:17am

محل اقامت: تبريز
يعني واقعا فكر ميكردي قراره مذاكرات به نتيجه برسن؟؟؟ :-w
البته بهتره از اين دسته بحث ها توي انجمن مطرح نشه
ممنون

همگان همه چيز دانند و همگان هنوز به دنيا نيامده اند

جمعه 19 تیر1394 - 10:01am

محل اقامت: تبريز
مهندس حميد يه سوال داشتم
اگه لوپ رو به صورت تخت درست كنيم چه نتيجه اي خواهد داد؟
و به نظرتون احتمال اين كه خم شدن سيم بين شيارها از حساسيت دستگاه كم كنه وجود داره؟
ممنون از نظر لطفتون

همگان همه چيز دانند و همگان هنوز به دنيا نيامده اند

جمعه 19 تیر1394 - 10:06am

دوستان سلام : جایی رفتم برای کاوش ، یک بنده خدایی Garrett GTI2500 اصل امریکایی داشت گفت حاضرم با دستگاهت معامله کنم !! :D
حالا میخوام باهاش معامله کنم و یک مدار دیگه بسازم.البته یا باید معامله نکنم و یا اینکه واقعیت را بهش بگم که دستگاه من ایرانی و دموست. چون هر جایی میروم میگم دستگاه من از خانواده لورنزه چون بفهمند ایرانیه جا و مکان را نشان نمیدن و اهمیت نمیدن و حتی مسخره هم میکنند :(
این تصویر برد داخلی اش که بازش کردم و نگاهش کردم
برای مدارتان ارزش قائل بشین چیزی کم نداره ، اشکالاتی هم باشه جزئی است و جلوی کار کردن را نمیگیره ،فقط روی زمین باهاش کار کنین تا قلقش بیاد دستتان.دستت طلا مهندس :ymapplause:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 19 تیر1394 - 11:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
من شاهکار مهندس رو 1 ماه پیش برای اولین بار ساختم .
حدود 8 تا lf357 از جا های مختلف گرفتم که فقط یدونش از همه بهتر بود . ولی باز هم عمق کم بود .
متوجه شدم میکرو درست کار نمیکنه . میکرو عوض کردم بازم عمق بیشتر شد .
الان حدود 260 سانت یه سینی استیل 90 با لوپ عنکبوتی 85 سانتی میزنه .(f 250 - pulse width 170-dely+18-integw 42-
grond 3 - speed 6) که این لوپ باید (5*80 ) بزنه در حالت تءوری فک کنم با این مدار خوب 360 بزنه
عمق نهایی برای فلز بزرگ با لوپ عنکبوتی 45 ..180 .
اعداد دیباگ 330-640-710 تقریبا
ولی ثبات دستگاه پایینه همیشه با تکان دادن لوپ روی زمین قدرت سیگنال -15 تا 15 دارم دستگاه هی بوق میزنه.
تا حالا دوبار هم با دستگاه حفاری کردم ولی با پایین رفتن حدود 1 متر دستگاه اصلا دیگه ثبات نداشت
اینم بگم به خدا قصدم از این پست فقط درست شدن مدارم هست .
اینم بگم شک ندارم از این مدار بهتر گیرم نمیاد چون مدارات زیادی ساختم .(delta . chance .clone pi.sasho......) این دستگاه با تست هایی که من دیدم بهترین دستگاه هست.ولی شانس من مدارم ....

جمعه 19 تیر1394 - 12:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

نقل قول:
نقل قول:
لوپ 60 با سیم افشان

قطر داخلی : 51.7 سانت
قطر خارجی :60 سانت
قطر سیم :1 میل افشان
تعداد دور :19
متراژ :حدود 35 متر
اندوکتانس :410 میکروهانری
تعداد شیار :17
فاصله بین شیارها :11 سانت

سلام.دوست عزيز ميشه توضيح بدين منظور از فاصله شيار وو تعداد شيار چي هستش.و ضمنا از سيم لاكي استفادهكردن بهتره يا سيم افشان(كه منظورتونو نميدونم سيم افشان چي هست. :-\ :-\

سلام . سیم افشان همون سیمیه که برای برق کشی ساختمان استفاده میشه و سیم لاکی سیمی که توی سیم پیچی ها برای الکتروموتورها استفاده میشه در ضمن برای توجیح بهتر توی اینترنت یک سرچ بزنید .
سیم افشان برای این مدار بهتر جواب داده .
برای تهیه لوپ و اطلاع از ساخت اونم به قسمت لوپ و کویل برید متوجه میشید .
کمی هم برای مطالعه وقت بزارید لطفا . وقتی اینترنت دارین ی سرچ زدن و یک ساعت وقت گذاشتن دیگه کاری نداره .

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

جمعه 19 تیر1394 - 1:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
majid_famali نوشته است:
سلام حمیدجان خوبی عزیز
یه مشکل برام پیش اومده دو روزه نتونستم کاریش کنم
قبلش میخوام بدونم وقتی برق وارد مدار میشه قبل از رگلاتور کدوم قطعات روش تاثیر مستقیم دارن؟
مدار من قبل از رگلاتور 24 ولت داره ولی بعدش میشه 5 ولت
با اینکه چند رگلاتور 7812 رو امتحان کردم ولی بازم این مشکل هست...
حتی رگلاتوری که روی مدار اولم سالم بود وکار میکردوهم گذاشتم همین مشکل بود
یکبار که دیدم ولتاژها درسته ولی سیمهای شیلد و لوپ 2 بهم اتصال داشت و وقتی سیمهارو جدا کردم دیدم دیگه ولتاژ ندارم
والا موندم دیگه چکار کنم مجبور شدم طبق معمول مزاحم شما بشم
الان چند روزه میخوام برم کاوش که این دستگاه داره سرم قر میریزه...

ممنون مجید جان.
ولتاژ باطری ابتدا از دیود 3 عبور میکنه و بعد خازن 24 دو سرش قرار میگیره و سپس به رگولاتور 7812 میره.
موردی که میفرمایین میتونه از سوختن رگولاتور هم باشه. وگرنه ولتاژ 5 باید بعد از رگولاتور 7805 وجود داشته باشه نه 7812 ! شما خط ولتاژ 12 رو دنبال کنین شاید جایی اتصالی داشته باشه.

سلام مجدد!
هیچ جااتصالی ندارم.چند بار باذره بین دوطرفو چک کردم.
رگلاتورها هم هر چهارتاش 7812هست. ..
آخه یکیش روی مداراولم سالم بود بستم رو این مدار ولتاژ خروجیش شده 5 :-s

جمعه 19 تیر1394 - 2:22pm

دوست عزیز رگولاتور 5 ولت و جامپر بین خازن های بزرگ رو از مدار خارج کن ببین ولتاژ درست میشه ؟
بعدش نتیجه رو بگو تا بریم واسه مرحله بعد

جمعه 19 تیر1394 - 2:37pm
مدیر کل
مدیر کل

3pich نوشته است:
مهندس حميد يه سوال داشتم
اگه لوپ رو به صورت تخت درست كنيم چه نتيجه اي خواهد داد؟
و به نظرتون احتمال اين كه خم شدن سيم بين شيارها از حساسيت دستگاه كم كنه وجود داره؟
ممنون از نظر لطفتون

قبلا چند بار عرض کردم. لوپ تخت هم شبیه به عنکبوتی هست. با این تفاوت که عنکبوتی بهتر و دقیق تر از آب در میاد. حالت خازنی لوپ تخت هم کمی بیشتره که نسبت به عنکبوتی مساله منفی محسوب میشه.
در مورد لوپ عنکبوتی این صحبت درسته که هر چقدر پیچ و خم سیمها در محل شیار بیشتر باشه کارایی اندکی افت میکنه! به همین لحاظ عرض کردیم سعی کنین تعداد شیارها رو زیاد در نظر نگیرین و عرض هر شیار هم چند برابر ضخامت سیمتون باشه تا سیم موقع عبور از داخل شیار زیاد شکستگی پیدا نکنه و با زاویه کمتری رد بشه.

جمعه 19 تیر1394 - 3:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر همگی و مهندس حمید عزیز @};-
خدارو شکر مدار من کویل رو تشخیص داد.مشخصات لوپم :35 سانت 25 دور سیم لاکی و مقاومت 1.5 اهم ،متاسفانه هانریشو نمیدونم چنده.وقتی وصل میکنم اول اینکه بعد مدتی رگولاتور 7812 گرم میکنه در حد متوسط رو به بالا که کمی میسوزونه و بعد از اون ماسفتم گرم میکنه .آیا مشکلی هس؟پهنای پالس 100 فرکانس 200 انتگرال 24 گراند 3 حساسیت 18 و دیلی هم روی 22 تشخیص میده
میتر منفی زیاد میندازه و فک کنم بردشم کمه :-s (زیاد بردو تست نکردم ولی یه دم باریکو تقریبا باید بچسبونی ،این تستا هم تو محیط خونه بوده)
اعداد هم 724 550 150
کابل مارک apex ضخیم
خیلی ممنون مهندس جان

جمعه 19 تیر1394 - 4:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1112 , 1113 , 1114 , 1115 , 1116 , 1117 , 1118 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 402 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure