انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 11:58am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1120 , 1121 , 1122 , 1123 , 1124 , 1125 , 1126 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود
دوستان اعداد اول تفکیک بهترین اندازه ازچه عددی تاچه عددیه واین اعداد به غیر از357ولوپ به کجای مداردقیقا مربوطن؟

شنبه 20 تیر1394 - 10:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

shakib نوشته است:
درود
دوستان اعداد اول تفکیک بهترین اندازه ازچه عددی تاچه عددیه واین اعداد به غیر از357ولوپ به کجای مداردقیقا مربوطن؟

سوالت یک گنگه اما اگه منظورت اعداد اول اعدا هایه سه گانه هستش بنظره من چیزی که من خودم بشخصه تجربه کردم عددی بین 250تا 350میتونه جواب خوبی بدهاز 250 پایین ترش یعنی تفکیک بد و عمق پایین از350بالاتر هم یعنی حساسیت بیشتر دستگاه به ذرات و صرو صدایه بیشتر که بنظر من بهترین عدد همون هول هوش 300باشه.

شنبه 20 تیر1394 - 11:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

shakib نوشته است:
درود

درود
عدد اول از 300 تا 400 هست ولی در محدوده 320 باشه خیلی بهتره وتفکیک آهن به خوبی در درجات پایین عمل میکنه
من خودم اعداد اول من درست نبود هر کاری کردم تغییری نمیکرد(تعویض انواع قطعات ) ولی در آخر با تعویض کابل ارتباطی لوپ با دستگاه مشکلم حل شد.
به ماسفت irf840 در عدد اول تاثیر داره

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

شنبه 20 تیر1394 - 11:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shakib نوشته است:
درود

شکیب جان بیشترین تاثیر قابل ملاحظه را ماسفت ( نوع ماسفت اصلی باشه تقلبی باشه و ...... ) و بعد لوپ داره
مثلا ماسفت irf840 که بدنه فلزی اش دو تا زائده داره عدد اول بالاتری نسبت به ماسفتی که زائده نداره دارد
11nk100 هم عدد اول کمتری داره

شنبه 20 تیر1394 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

sodoko نوشته است:
sodoko نوشته است:
سلام @};-
من به اشتباه سر مثبت باتریو که 19 ولت بود به یه سر بلندگو که نزدیک خازن 4700 هست وصل کردم :(
اول هواسم نبود بعد که دستگاه بالا اومد دیدم خطای باتری میده ،سریع قطع کردم باتریو بعد متوجه شدم چه اشتباهی کردم :-s
بعد دوباره که سیم باتریو درست وصل کردم روشن کردم دیدم اعدادم خیلی فرق کرده و سنس ضعیف دارم و ولتاژام درست نیس.
خیلی بد شد تازه اعدادم اینجوری شده بود 819 765 305 ولی....
باید کجای مدارو تست کنم؟کدوم قطعات باید تست بشن؟ کدوما ممکن سوخته باشن ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید مهندس حمید عزیز

ینی کسی این مشکل براش به وجود نیومده ؟
چیکار کنم آخه :((

اعدادت که مشکلی نداره و تقریبا در بهترین حالت ممکنه :D
قطعات محدوده ایکه دورش خط کشیده را تست یا تعویض کن خصوصا ترانزیستور را چون اولین موردی که زود میپره همین ترانزیستوره
قبل از همه چیز بلندگو را تست کن ببین سالمه و اتصال کوتاه نشده باشه. چشمی یا با ذره بین ظاهر مقاومت ها را نگاه کن مقاومت سوخته احتمالی را شاید ببینی البته اگر ماهر باشی :D
در ضمن دقیقا نگفته ای کدام ولتاژ درست نیست که بهتر راهنمایی بشه
احتمال هم داره رگلاتور 12 هم صدمه دیده باشه و شاید هم میکرو و 357 !!!!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 20 تیر1394 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز مدل سومی خیلی مناسبتره
ولی با هزینه کمتر هم میتونید باتری تهیه کنید
از این باتریهای 2000 میلی امپر لیتیومی که برای چراغ قوه پلیس استفاده میشه نوع خوبش 8 تومنه و شما با سری کردن 5 تاش به نتیجه مطلوب میرسی

یکشنبه 20 تیر1394 - 1:10am
مدیر کل
مدیر کل

mvosougi نوشته است:
سلام
دوستان
به نظرتون کدوم یک از این باتری ها برای دستگاه شما خوبه
مدل اول
http://rcebay.ir/index.php?route=produc ... uct_id=142
مدل دوم
http://rcebay.ir/index.php?route=produc ... uct_id=140
مدل سوم
http://rcebay.ir/index.php?route=produc ... uct_id=139
مدل چهارم
http://rcebay.ir/index.php?route=produc ... uct_id=566
مدل پنجم
http://rcebay.ir/index.php?route=produc ... uct_id=125
آقا حمید
به نظرتون کدوم رو بخرم قیمتش مهم نیست
لطفا مدلش رو بگین

خسته نباشین. باطریهای خوبی گیر اوردین!
تنها گزینه های مناسب مدل دوم و سوم هستن که مشخص کرده 5 سلول و 18.5 ولت هست که نشون میده باطریها سری شده و آماده اتصال به فلزیاب ما هستن! یکیشون 2200 میل هست که بنظر من کفایت میکنه ولی اگر خواستین کمی بیشتر هزینه کنین و در عین حال اگر میتونین از باطری سنگین تر و در عین حال گرانتر استفاده کنین ؛ نوع 2600 میل هم اشکال نداره. بهرحال همین دو مدل قابل استفاده هست و بهیچ وجه از مدلهای دیگه نباید استفاده کنین. استفاده از باطریهایی که ذکر کردم رو به سایر دوستان هم توصیه میکنم.
البته دقت کنین این باطریها در واقع برای دستگاههایی مثل هلیکوپتر طراحی شدن و لذا توان جریاندهی لحظه اونها خیلی بالاتر از باطری معمولی هست و اصطلاحا بهشون های پاور گفته میشه که برای کار ما ضروری نیست. اما استفاده ازش هم هیچ اشکالی جز اندکی قیمت بالاتر نداره! به اعتقاد من نوع معمولی با همین کیفیت هم اگر بود حداقل حدود 100 تومن قیمت داشت. حالا اینها که های پاور هستن طبیعتا کمی قیمتشون بیشتره و در عوض دیرتر هم خراب میشن.

یکشنبه 20 تیر1394 - 1:36am
مدیر کل
مدیر کل

sodoko نوشته است:
سلام @};-
من به اشتباه سر مثبت باتریو که 19 ولت بود به یه سر بلندگو که نزدیک خازن 4700 هست وصل کردم :(
اول هواسم نبود بعد که دستگاه بالا اومد دیدم خطای باتری میده ،سریع قطع کردم باتریو بعد متوجه شدم چه اشتباهی کردم :-s
بعد دوباره که سیم باتریو درست وصل کردم روشن کردم دیدم اعدادم خیلی فرق کرده و سنس ضعیف دارم و ولتاژام درست نیس.
خیلی بد شد تازه اعدادم اینجوری شده بود 819 765 305 ولی....
باید کجای مدارو تست کنم؟کدوم قطعات باید تست بشن؟ کدوما ممکن سوخته باشن ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید مهندس حمید عزیز

خسته نباشین! تسلیت عرض میکنم! :D کارهایی میکنین آدم باید کلی فکر کنه ببینه راهش چیه! :D ولی مختصر عرض کنم یکی از سر های سیم بلندگو مستقیم به ترانزیستور BC337 رفته که احتمال خرابی اون هست. ولی مهمتر اینکه سر دیگش توسط مقاومت 47 اهم به خط ولتاژ 12 وصله! پس احتمال اسیب دیدگی رگولاتور 7812 و اپ امپ و میکرو هم وجود داره. شما آیسی ها رو خارج کنین و ولتاژ ها رو مجدد چک کنین. نهایت کار هم که تعویض قطعات هست!

یکشنبه 20 تیر1394 - 1:42am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

آقا حمید برای خرید کدوم سایتو انتخاب کنم؟ایران میکرو یا روبوایکیو؟نمیدونم چرا به سایت ایران میکرو رفتم حس کردم قطعاتش اورجینال نیس
ضمنا خازن های عدسی کوچیکو میتونم پلی استر یا تانتال بردارم؟خازن نظامی چطوره؟به قیمت فک نمیکنم.میخام قطعات آخرش باشه

@};- كوچيك همه،امير حسين @};-
تصویر

آخرین بار توسط AMIRHOSEIN در یکشنبه 20 تیر1394 - 1:47am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 20 تیر1394 - 1:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز بابت راهنماییها از همتون ممنونم...
یه موضوع جالب پیش اومده بود که تقریبا احتمالشو صفر درصد در نظر گرفته بودم و اونم این بود که هر چهارتا رگلاتور 12 ولتی سوخته و نیم سوز شده بود.
با تعویض رگلاتور با رگلاتوری که امروز خریدم با اولین استارت منو بالا اومد...

یکشنبه 20 تیر1394 - 1:45am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1120 , 1121 , 1122 , 1123 , 1124 , 1125 , 1126 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ariamin001 , Google و 440 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure