نویسنده |
پیغام |
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
maxima نوشته است: taghy نوشته است: سلام، من در حرکت بروی زمین میتر منفی دارم .. اخر معلوم نشد کدوم مارک کابل رابط لوپ بهترینه؟؟؟ سلام دوست عزیز چند تا از دوستان مشکل اعداد سه گانه - عدم ثبات - میتر منفی داشتن که با پیشنهاد من از کابل RG59-U (دارای مغزی و شیلد و فویل مس) استفاده کردن و مشکلات دستگاه به طور کلی رفع شد. ممنونم تست میکنم، درتهران کدام مغازه توی جمهوری داره.
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 10:01pm |
|
|
alireza mo
|
حمید نوشته است: alireza mo نوشته است: استاد ببخشید مشکل از بنده بود ببخشید استاد من خازن تانتال پیدا نکردم میشه از خازن الکترولیت استفاده کرد مشکلی پیش نمیاد بازم معذرت میخوام از سوال نابجام ممنونم خواهش میکنم. بارها عرض کردم خازن الکترولیت هم قابل استفادست ولی کمی ثبات و دقت مدار پایین میاد. لذا در نهایت باید خازن تانتال جایگزین کنین تا مدارتون از نظر کیفیت بازدهی بهتر عمل کنه. اگر قرار بود هیچ فرقی نکنه مطمئن باشین نوع تانتال رو ذکر نمیکردم که بیهوده شما رو به زحمت بیندازم! ممنونم استاد به چشم سعی میکنم خازن تانتال پیدا کنم ممنونم از راهنماییتون وتشکر میکنم از زحماتتان
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 10:10pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام استاد حمید مدار من راه افتاد ولی برد خوبی نداره با لوپ 45 سانتی سکه رو در 20 سانتی میزنه و همچنین کمی هم مشکل بی ثباتی دارم دستگاه بعد از مدتی کار کردن و گرم شدن بی ثبات میشه لطف کنید کمکم کنید به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
دوشنبه 22 تیر1394 - 10:26pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
عزیز من مشکل از خیلی جاها میتونه باشه! لذا این مدل مطرح کردن مشکل که بارها تکرار شده جواب واضحی هم نداره. حداقل باید اعداد 3 گانه خودتون رو به همراه دیلی لوپ بفرمایین شاید کمک کنه چیزی متوجه بشیم!
|
سه شنبه 22 تیر1394 - 12:24am |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
سلام بر همگي.يه راهنمايي ميخواستيم از دوستان اينكه:من با لوپ 30سانتي تخت(سيم افشان)iron reject رو گذاشتم روي 18 آهن رو باز سنس كرد البته داخل منزل.و در صفحه سمت چپ گوشه بالا علامت سوال نشون ميده.خواهشا راهنمايي بكنين...
|
سه شنبه 22 تیر1394 - 12:35am |
|
|
sasann
|
سلام دوستان مدار من فقط یه علامت سوال وسط صفحه داره اشکال از کجاست؟
|
سه شنبه 22 تیر1394 - 2:02am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
sasann نوشته است: سلام دوستان مدار من فقط یه علامت سوال وسط صفحه داره اشکال از کجاست؟ درود دوست عزیز شما قسمت پسوورد رو فعال کردید حالا یا باید پسوورد درست بهش بدید یا اینکه دوباره پروگرم کنید و از اول راه اندازی کنید
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
سه شنبه 22 تیر1394 - 2:40am |
|
|
SAHEL
|
من بیشتر از این نمونه استفاده میکنم چون شاسیش بلنده و از استفادش راحت تره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 4:53am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
استاد حمید دیلی لوپ 18 و اعداد سه گانه 531 371 129 به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه یه سکه رو تو 20 سانتی میزنه و بعد از یک مدت کارکرد ثباتش بهم میریزه و ضمنا استاد حمید در مورد حذف اهن دستگاه دقیقا بلعکس عمل میکنه یعنی وقتی حذف اهن فعال باشه با گرفتن فلزات با ارزش صدای دستگاه قطع میشه
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 8:18am |
|
|
1426539
کاربر حرفه ای
|
باسلام خدمت دوستان.مهندس جان یه سوال ازتون داشتم من یه لوپ مستطیل شکل با کفپوشهایی که توی ساختمان استفاده مییکنن فکرکنم اسمشون پارکت باشه ساختم و از سیم 0/75 صدم لاکی استفاده کردم و کارایی قابل قبولی داره(عکسش رو بعدا میذارم تا دوستان نظر بدن)یه تست باهاش کردم که حذف اهن رو درجه 13 بطور کامل داشتم و یک ظرف مسی خیلی کوچک رو تقریبا از 60 سانت سنس میکرد ولی وقتی همین ظرف مسی زو همراه با فلز اهنی به لوپ نزدیک میکردم ظرف مسی هم حذف میشد و دیگه بوق نمیزد میخواستم ببینم مشکل از تنظیمات منه یا کلا همینجوریه؟یعنی هرجا کنار فلزات غیر اهنی فلز اهن باشه اونها دیگه سنس نمیشن؟
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
سه شنبه 23 تیر1394 - 8:34am |
|
|
|