انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 7 آذر1403 - 2:09am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1139 , 1140 , 1141 , 1142 , 1143 , 1144 , 1145 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

behnam karami نوشته است:
حمید نوشته است:
دوستان این دیتاشیت مقاومتهای مولد (Mold) متال فیلم هست که دارای دقت و پایداری فوق العاده ای از هر لحاظ هستن و برای مقاومتهای 2 وات ما کاملا مناسبن.
پیوست:
Molded_Metal_Film_Resistors.pdf

مشخصات فنی کاملا واضحه و در همه فاکتورهای پایداری بخصوص از نوع حرارتی حدود 10 برابر یا حتی بیشتر نسبت به مقاومتهای معمولی متال فیلم بهتر هستن و این تفاوت در مقایسه با انواع کربنی حتی از این هم بیشتر هست! بعنوان مثال اگر بنده تستهای ذکر شده در پست قبلی رو روی این مقاومتها تکرار کنم طبق جداول موجود بجای 5 اهم تنها چند دهم اهم مقدار مقاومت 390 اهمی تغییر میکنه که فوق العاده بنظر میرسه! لذا نه فقط برای این فلزیاب بلکه در هر فلزیابی و هر مدار دقیقی که مساله حرارت برای مقاومت مطرح میشه استفاده از چنین مقاومتهایی توصیه میشه. قیمتشون هم تا جاییکه من دیدم حدود 0.5 دلار هست و کاملا قابل قبوله. باید ببینیم فروشندگان محترم قطعه آیا روزی چنین قطعاتی رو به بازار ما میارن یا کماکان قطعاتی که فقط بدرد پروژه های دانش آموزی میخوره وارد میکنن؟!
در خصوص تشخیص نوع مقاومت همونطور که در تصویرشون مشخصه رنگ پس زمینه نقره ای هست و مشخصات بصورت نوشته روی مقاومت ذکر شده. دوستان برای تشخیص انواع فعلی مقاومتهای بازار توجه داشته باشن مقاومتهایی که رنگ پس زمینشون زرد هست معمولا کربنی هستن و مقاومتهایی که رنگ پس زمینه آبی دارن اغلب متال فیلم معمولی هستن که دقت و پایداریشون از نوع کربنی بهتره. نوعی که الان بنده مطرح کردم مولد متال فیلم هست که بیش از 10 برابر دقیق تر و پایدار تره! البته انواع بهتر از این هم احتمالا وجود داره ولی در همین حد باشه کاملا کفایت میکنه.

مهندس ببخشید مقاومت هایی که رنگشون سبز هست چه جورن .البته تو تلویزیون ها خیلی کاربرد دارن و اعدادم روشون نوشته شده. من از یه تعمیر کار پرسیدم گفت متال فیلم دارم ولی یک واتش هست و گفت بگردی میتونی پیدا کنی.نشونم داد رنگشون سبز بود و مقدارشم با عدد روش نوشته بودن.

نه عزیز اونا مقاومت سیمی هستش تو اینترنت بزن متال فیلم شکلش رو میتونی ببینی

خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)

پنج شنبه 25 تیر1394 - 7:31pm
مدیر کل
مدیر کل

behnam karami نوشته است:

مهندس ببخشید مقاومت هایی که رنگشون سبز هست چه جورن .البته تو تلویزیون ها خیلی کاربرد دارن و اعدادم روشون نوشته شده. من از یه تعمیر کار پرسیدم گفت متال فیلم دارم ولی یک واتش هست و گفت بگردی میتونی پیدا کنی.نشونم داد رنگشون سبز بود و مقدارشم با عدد روش نوشته بودن.

فکر میکنم اونها هم متال فیلم هستن. مثلا همین 380 اهم 1 درصد زمینه سبز رنگ داره ولی پایداریش با نوع کربنی اختلاف زیادی نداره. بهرحال متال فیلم ها هم با هم فرق میکنن!

پنج شنبه 25 تیر1394 - 10:20pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
دوستان این دیتاشیت مقاومتهای مولد (Mold) متال فیلم هست که دارای دقت و پایداری فوق العاده ای از هر لحاظ هستن و برای مقاومتهای 2 وات ما کاملا مناسبن.
پیوست:
Molded_Metal_Film_Resistors.pdf

مشخصات فنی کاملا واضحه و در همه فاکتورهای پایداری بخصوص از نوع حرارتی حدود 10 برابر یا حتی بیشتر نسبت به مقاومتهای معمولی متال فیلم بهتر هستن و این تفاوت در مقایسه با انواع کربنی حتی از این هم بیشتر هست! بعنوان مثال اگر بنده تستهای ذکر شده در پست قبلی رو روی این مقاومتها تکرار کنم طبق جداول موجود بجای 5 اهم تنها چند دهم اهم مقدار مقاومت 390 اهمی تغییر میکنه که فوق العاده بنظر میرسه! لذا نه فقط برای این فلزیاب بلکه در هر فلزیابی و هر مدار دقیقی که مساله حرارت برای مقاومت مطرح میشه استفاده از چنین مقاومتهایی توصیه میشه. قیمتشون هم تا جاییکه من دیدم حدود 0.5 دلار هست و کاملا قابل قبوله. باید ببینیم فروشندگان محترم قطعه آیا روزی چنین قطعاتی رو به بازار ما میارن یا کماکان قطعاتی که فقط بدرد پروژه های دانش آموزی میخوره وارد میکنن؟!
در خصوص تشخیص نوع مقاومت همونطور که در تصویرشون مشخصه رنگ پس زمینه نقره ای هست و مشخصات بصورت نوشته روی مقاومت ذکر شده. دوستان برای تشخیص انواع فعلی مقاومتهای بازار توجه داشته باشن مقاومتهایی که رنگ پس زمینشون زرد هست معمولا کربنی هستن و مقاومتهایی که رنگ پس زمینه آبی دارن اغلب متال فیلم معمولی هستن که دقت و پایداریشون از نوع کربنی بهتره. نوعی که الان بنده مطرح کردم مولد متال فیلم هست که بیش از 10 برابر دقیق تر و پایدار تره! البته انواع بهتر از این هم احتمالا وجود داره ولی در همین حد باشه کاملا کفایت میکنه.

با سلام
دوستان مقاومتهايي هم هستن با رنگ زمينه زرشكي كه داخل تلويزيون ها بكار ميره و كيفيت خيلي خوبي دارن و بيشترشون ژاپني هستن كه از مقاومتهاي 1% امروزي بسيار بسيار با كيفيت تر و بهتر هست ، دوستان ميتونيد از داخل تلويزيون سازي هاي قديمي اگر آشنا دارن يك تلويزيون بلا ستفاده رو تهيه كنن و با توجه به رنگ هاي خطي رو مقاومت رنج عددي مقاومت مورد نظرتون رو پيدا كنيد ، در ضمن سايز خيلي كوچكتري هم به نسبت مقاومتهاي 2 وات امروزي دارن ! موفق باشيد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 25 تیر1394 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه ی دوستان
به نظر شما اگه به جای کانکتور از فیش های پورت سریال نر ومادگی با کیفیت استفاده کنم مشکلی پیش می آید؟ آخه چند مدل دارم بلا استفاده مانده و از آن طرف از کانکتور های نظامی 3 پین و فیش های میدی 5 پین استفاده کردم زیاد راضی نبودم

پنج شنبه 25 تیر1394 - 10:49pm
مدیر سایت
مدیر سایت

orginal نوشته است:
سلام به همه ی دوستان
به نظر شما اگه به جای کانکتور از فیش های پورت سریال نر ومادگی با کیفیت استفاده کنم مشکلی پیش می آید؟ آخه چند مدل دارم بلا استفاده مانده و از آن طرف از کانکتور های نظامی 3 پین و فیش های میدی 5 پین استفاده کردم زیاد راضی نبودم

شما تست كنيد و نتيجه رو مقايسه و اعلام بفرمائيد . متشكريم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 25 تیر1394 - 10:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان خوب تایپک فلزجو. چند وقت پیش به یکی از دوستام که رفته بود تهران سپردم دنبال قطعات مرغوب از جمله مقاومتهای متال فیلم بگرده. که بعد از کلی گشتن تو یکی از همین پاساژها تونست چندتاشو گیر بیاره که هر یکیشو دونه ای هزار بهش انداخت باز شانس اوردم که فقط دوتا از کل لیستمو داشت. 10 تا خرید 10000 تومن رفت تو پاچم :D
هنوزم ازشون استفاده نکردم نمیدونم اصلا متال فیلم هست یا نه. مهندس جان یه نگاهی بندازین اصلا ارزش داره ازشون استفاده کنم یا نه. :-?

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 25 تیر1394 - 11:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر همگي.irf840من از 7812 هم خيلي گرم ميشه.اين يه مساله عادي هست يا نشانه تقلبي بودن اون هست؟

پنج شنبه 25 تیر1394 - 11:55pm
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان خوب تایپک فلزجو. چند وقت پیش به یکی از دوستام که رفته بود تهران سپردم دنبال قطعات مرغوب از جمله مقاومتهای متال فیلم بگرده. که بعد از کلی گشتن تو یکی از همین پاساژها تونست چندتاشو گیر بیاره که هر یکیشو دونه ای هزار بهش انداخت باز شانس اوردم که فقط دوتا از کل لیستمو داشت. 10 تا خرید 10000 تومن رفت تو پاچم :D
هنوزم ازشون استفاده نکردم نمیدونم اصلا متال فیلم هست یا نه. مهندس جان یه نگاهی بندازین اصلا ارزش داره ازشون استفاده کنم یا نه. :-?

این مقاومتها بنظر یک چهارم وات هستن. ولی بحث ما فقط روی مقاومتهای 2 وات مدارمون هست. سایر مقاومتها تفاوتی نداره چی باشه.

جمعه 25 تیر1394 - 12:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:

این مقاومتها بنظر یک چهارم وات هستن. ولی بحث ما فقط روی مقاومتهای 2 وات مدارمون هست. سایر مقاومتها تفاوتی نداره چی باشه.

بله مهندس جان یک چهارم وات هستند. چون از 380 اهم یک درصد استفاده میکنم و تا امروز که شما فرمودید فرقی با 390 5درصد نداره فقط دنبال مقاومت متال فیلم مربوط به اپ امپ گشتم. بازم از شما سپاسگذارم

جمعه 25 تیر1394 - 12:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

12341234 نوشته است:
سلام به همه دوستان کسی با پروگرامر تی ان ام 2000+ پروگرام کرده لطف کنه صفحه فیوز بیت هاشو بذاره ممنون یاعلی

دوست عزیز تنظیمات این پروگرامر چندین بار گذاشته شده یه جستجو بزنی تو تاپیک پیداش میکنی

جمعه 25 تیر1394 - 1:00am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1139 , 1140 , 1141 , 1142 , 1143 , 1144 , 1145 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 439 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure