انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 7 آذر1403 - 2:03am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1141 , 1142 , 1143 , 1144 , 1145 , 1146 , 1147 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

مهربان نوشته است:
ayhan نوشته است:
سلام .به نظر شما استفاده از كابلCAT6 SFTP خوب جواب ميده يا نه؟خواهشا اگه پيشنهادي دارين بفرمايين.چون من يه كابل مكس كه روش نوشته ‍ژاپن استفاده كردم كه نويز وحشتناكي ميده :-o :-Q :YMPRAY:

كت 6 رو شما ميتوني بصورت سه تايي يا دوتايي با هم موازي كني و بعد همه رو سري كني تا عملكرد بهتري داشته باشي و از اين طريق اهم لوپ هم پائين بياد ؛ ولي به دردسرش نمي ارزه دوست من ، شما از سيم يك ميل يا يك ونيم استفاده كني بهره براي لوپ يك متري . كابل رابط هم همين كابل كرمان يا RG59 هم خوب جواب ميده
اگه از rg59 استفاده كنم اونوقت براي شيلد چي اضافه كنم.من كابلي ميخوام كه دو مغز باشه و نرم هم باشه كه براي مونتاژ مشكلي پيش نياد .چنين كابلي سراغ داريد.من از مكس استفاده كردم اما نويز قابل توجهي ميده.

جمعه 26 تیر1394 - 12:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
ayhan نوشته است:
مهربان نوشته است:
ayhan نوشته است:
سلام .به نظر شما استفاده از كابلCAT6 SFTP خوب جواب ميده يا نه؟خواهشا اگه پيشنهادي دارين بفرمايين.چون من يه كابل مكس كه روش نوشته ‍ژاپن استفاده كردم كه نويز وحشتناكي ميده :-o :-Q :YMPRAY:

كت 6 رو شما ميتوني بصورت سه تايي يا دوتايي با هم موازي كني و بعد همه رو سري كني تا عملكرد بهتري داشته باشي و از اين طريق اهم لوپ هم پائين بياد ؛ ولي به دردسرش نمي ارزه دوست من ، شما از سيم يك ميل يا يك ونيم استفاده كني بهره براي لوپ يك متري . كابل رابط هم همين كابل كرمان يا RG59 هم خوب جواب ميده
اگه از rg59 استفاده كنم اونوقت براي شيلد چي اضافه كنم.من كابلي ميخوام كه دو مغز باشه و نرم هم باشه كه براي مونتاژ مشكلي پيش نياد .چنين كابلي سراغ داريد.من از مكس استفاده كردم اما نويز قابل توجهي ميده.

شما از کابل دوربینهای مدار بسته استفاده کن چون با کفیت هستند جکاب میده بری اونهایی که دوربین مدار بسته نسب میکنند دارند

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

جمعه 26 تیر1394 - 1:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
من که گشتم نبود فارسی زدم لاتین زدم هیچ تصویری پیدا نکردم

خدمت شما دوست عزیز فقط اون تغییراتی که با فارسی نوشته شده رو هم اعمال کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 26 تیر1394 - 2:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت دوستان عزیز :ymhug:
آقا من سیم افشان 1*1 رو لخت کردم 31 رشته داشت که ضخامت یک دونش رو با کولیس دیجیتال گرفتم 0.15 میلیمتر بود . حالامجموع این سیمها چطور میشه 1 میلی متر :-?
اگه 0.15*31 کنیم میشه 4.65
آیا با روش دیگه ای حساب میشه که ما بلد نیستیم؟ YMWHISTLE

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

جمعه 26 تیر1394 - 2:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

orginal نوشته است:
maxima نوشته است:
سلام دوستان
این هم شارژر باتری های لتیوم ایون، البته این شارژر در پست های قبلی گذاشته شده بود ولی در عمل ساخته وتست نشده بود و فایل PCB نیز موجود نبود، که بنده یک PCB برای آن طراحی کرده و یک نمونه عملی آن را نیز ساخته و تست کرده ام و شما نیز میتوانید با خیال راحت از آن استفاده کنید. :D
پیوست:
IMAG0646.jpg

دوستانی که نیاز به اطلاعات بیشتر دارن می توانند به فایل HTML مراجعه کنند.
این هم آدرس فایل
http://s3.picofile.com/file/8200529042/L_io.7z.html

دوست عزیز خسته نباشید واقعا زحمت کشیدی ولی خود سایتش که pcb را قرار داده
آیا این شارژر قطع کن در صورت پر شدن باطری ها داره و چند باطری و با چه ولتاژی را می تواند ساپورت می کنه؟ ;)

دوست عزیز فیبر سایت برای 3 سل هستش ولی مال بنده برای 5 سل هست :D
اول برسی کن بعد ایراد بگیر :D

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

جمعه 26 تیر1394 - 3:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.من از كابل كرمان بر روي مدار و كويل 55 سانتي عنكبوتي استفاده كردم.اما وقتي كويل رو از مدار دور ميكنم ديلي رو در حالت اتو 6 نشان ميده و وقتي كه خود مدارو روي كويل ميزارم و روشن ميكنم ديلي رو 18 نشون ميده.لطف كنيد و يه راهنمايي كنيد ^:)^

جمعه 26 تیر1394 - 4:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

maxima نوشته است:
orginal نوشته است:
maxima نوشته است:
سلام دوستان
این هم شارژر باتری های لتیوم ایون، البته این شارژر در پست های قبلی گذاشته شده بود ولی در عمل ساخته وتست نشده بود و فایل PCB نیز موجود نبود، که بنده یک PCB برای آن طراحی کرده و یک نمونه عملی آن را نیز ساخته و تست کرده ام و شما نیز میتوانید با خیال راحت از آن استفاده کنید. :D
پیوست:
IMAG0646.jpg

دوستانی که نیاز به اطلاعات بیشتر دارن می توانند به فایل HTML مراجعه کنند.
این هم آدرس فایل
http://s3.picofile.com/file/8200529042/L_io.7z.html

دوست عزیز خسته نباشید واقعا زحمت کشیدی ولی خود سایتش که pcb را قرار داده
آیا این شارژر قطع کن در صورت پر شدن باطری ها داره و چند باطری و با چه ولتاژی را می تواند ساپورت می کنه؟ ;)

دوست عزیز فیبر سایت برای 3 سل هستش ولی مال بنده برای 5 سل هست :D
اول برسی کن بعد ایراد بگیر :D

درود

دوست عزیز اگه اطلاعات شارژر سه سول رو هم بزارید ممنون میشم من از دو باطری سه سول استفاده میکنم

جمعه 26 تیر1394 - 4:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

signal نوشته است:
آقا من سیم افشان 1*1 رو لخت کردم 31 رشته داشت که ضخامت یک دونش رو با کولیس دیجیتال گرفتم 0.15 میلیمتر بود . حالامجموع این سیمها چطور میشه 1 میلی متر :-?

درود بر شما
سیم نمره یک در اصطلاح سیم های افشان یعنی سیمی که مساحت سطح مقطع اون 1میلی متر مربع باشه.

بنابراین اگه x تعداد رشته ها و r شعاع هر رشته باشه
3.14 * r * r * x = سطح مقطع یا به عبارتی نمره ی سیم
که برای اعداد اندازه گیری شده ی شما میشه
3.14 * 31 * 0.075 * 0.075 = 0.547 میلی متر مربع
میبینید که سیم استانداردی هم نیست . طبق محاسبات سیم افشان نمره یک اگه تعداد رشته هاش 31 عدد باشه ، ضخامت هر رشته باید 0.20 باشه وگرنه استاندارد نیست. B-)

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

جمعه 26 تیر1394 - 7:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

davood_zzz نوشته است:
signal نوشته است:

درود بر شما
سیم نمره یک در اصطلاح سیم های افشان یعنی سیمی که مساحت سطح مقطع اون 1میلی متر مربع باشه.

بنابراین اگه x تعداد رشته ها و r شعاع هر رشته باشه
3.14 * r * r * x = سطح مقطع یا به عبارتی نمره ی سیم
که برای اعداد اندازه گیری شده ی شما میشه
3.14 * 31 * 0.075 * 0.075 = 0.547 میلی متر مربع
میبینید که سیم استانداردی هم نیست . طبق محاسبات سیم افشان نمره یک اگه تعداد رشته هاش 31 عدد باشه ، ضخامت هر رشته باید 0.20 باشه وگرنه استاندارد نیست. B-)

بله کاملا درسته آخه وقتی تمام سیمها رو با هم میپیچوندم ، با فشار زیاد و باکولیس اندازه میگرفتم نهایتش میشد 0.6 که اون 0.1 هم احتمالا فضای خالی بین رشته سیمها بود .
بسیار متشکر دوست عزیز از پاسخ کامل شما :x @};-

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

جمعه 26 تیر1394 - 7:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر همگي.اعداد سه گانه من از چپ به راست 660 750 750 .من اينرو با لوپ 55سانت داخل منزل تست كردم.به به نظر شما خوبه؟ و يه سوال ديگه كه irf840 من داغ ميشه و از اتصالات مطمن هستم و از سيم كرمان استفاده كردم .lf357هم مال شركت نشنال هست مقاومت هاي 12و13 خطاهاشن 1%هستو از كانكتور نظامي استفاده كردم....!!!

جمعه 26 تیر1394 - 7:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1141 , 1142 , 1143 , 1144 , 1145 , 1146 , 1147 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 441 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure