انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 10:24pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1168 , 1169 , 1170 , 1171 , 1172 , 1173 , 1174 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

تانتالیوم 100میکرو گیرم نیومد ازکجا پیدا کنم؟

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 3:50pm

سلام اقا بهنام مرسی از راهنماییتون
اما دو دقیقه میرسه تا کامل بیاد بالا بعد که لوپ وصل میکنی میگیری سمت فلز
ده پونزده ثانیه میکشه شناسایی کنه

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 4:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

freepax نوشته است:
yahooo نوشته است:
دوستان عزیز این خازن 2.2 را من روی مدار تست کردم. هیچ تغییری روی اعداد مشاهده نشد . حالا میخوام از نظر ثبات روی زمین تستش کنم ببینم چطوره. البته مدار تا مدار فرق میکنه شاید روی مدار اون بنده خدا تغییراتی داشته چون من هم یک مدار دیگه قبلا مونتاژ کردم ولی به خوبی مدار اولی نشد که نشد .
به نظر من دست به مدارتون نزنید بی فایده است و همان خازن تانتال خیلی خوب جواب داده.

مقاومت r9 رو ببین درست گذاشتی.

دوست عزیز ممنون ولی مدار من ماهاست داره درست و عالی کار میکنه . برای تست که یکی از دوستان گفته بودند(صفحه 1166) بجای 2.2 تانتال 2.2 ام کا تی یا پلی استر قرار بدین بهتره و اعداد هم تغییر میکنند. این موضوع را روی مدار تست کردم نه تغییر اعدادی مشاهده شد و نه تغییر بردی و الا مدار سالمه :D جهت اطلاع دوستان گزارش نتیجه را بیان کردم .احتمال داره روی ثبات تاثیر داشته باشه و به همین علت باید روی زمین انرا تست کنم .باتشکر
مقاومت R9 هم از جنس قدیمی است رنگ و روش فرق میکنه :D ولی مقدارش درسته

آخرین بار توسط yahooo در پنج شنبه 8 مرداد1394 - 4:48pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 4:11pm
مدیر کل
مدیر کل

smh1355 نوشته است:
سلام خدمت استاد عزيز حميد آقا ،
ببخشيد كه مزاحم شما مي شوم ،من دستگاه را با وسواس و چك كردن تك تك قطعات و ... ساختم و شكر خدا بخوبي هم روشن شد و همه چي خوب به نظر مي رسيد ولي چند تا مشكل دارد: اول كه اعداد دستگاه خيلي پايين است (513-360-150) و نتيجتا" برد كم و تفكيك هم ندارد.دوم اينكه هنگامي كه لوپ به دستگاه وصل باشد اگر دستگاه را روشن كنم دستگاه روشن نمي شود و ماسفت 840 شديد جريان كشي دارد و در حد سوختن داغ مي شود.ولي اگر ابتدا دستگاه را روشن كنيم و بعد لوپ را وصل كنيم و يك بار كليد بالانس را بزنيم خيلي سريع لوپ را با ديلي 26 مي شناسد و ماسفت هم داغ نمي كند وهمه چي به ظاهر خوب است دستگاه سنس دارد و تمام كليد ها و منو ها هم كار مي كند .براي عيب يابي تمام مدار و اتصالات ،مقاموت ها ،خازن ها،چك شده ،ولتاژها درسته،ماسفت و bs170 وآي سي 357 تعويض شد.(آي سي 357 بدنه فلزي مي باشد).وبا دو لوپ ديگه هم تست شد. نكته ديگر مدار بدونه آي سي ميكرو كنترل و آي سي 357 باز هم همين مشكل را دارد.ببخشيد طولاني شد و وقتتان را گرفتم .منتظر راهنمايي جناب عالي هستم . باتشكر

خواهش میکنم خسته نباشید.
پایین بودن اعداد که بارها مورد بحث قرار گرفت میتونه از خیلی چیزها باشه! ایسی 357 و قطعات متصل بهش و همینطور ماسفت و کابل لوپ و خود لوپ و محیط تست در صورت نزدیکی به فلزات بزرگ همگی میتونن نقش داشته باشن.
اما مشکل دومی که فرمودین نشون میده مدار شما قطعا اشکال داره. چون مدار سالم بهیچ وجه نباید اینطور باشه. احتمال ایراد در BS170 و دیودهای 4148 و یا وجود اتصالی نزدیک خروجی لوپ وجود داره.

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 4:37pm
مدیر کل
مدیر کل

ali1982 نوشته است:
سلام و خسته نباشید خدمت اقا حمید
میتونین یه لطفی کنید و من رو راهنمایی کنید که مشکل تاخیر 10 الی 15 ثانیه سنس میکنه
چی میتونه باشه الان فقط تو این مورد موندم
از ایسی مگا هستش یا قطعه دیگه ای ؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز این مورد بارها اشاره شده و در صورتیکه تاخیر و کندی زیادی در کل عملکرد دستگاه مشاهده میکنین ؛ این مساله فقط مربوط به پروگرام اشتباه فیوز بیتهای میکرو هست! هیچ ارتباطی به جای دیگر مدار نداره.

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 4:39pm
مدیر کل
مدیر کل

yahooo نوشته است:
دوستان عزیز این خازن 2.2 را من روی مدار تست کردم. هیچ تغییری روی اعداد مشاهده نشد . حالا میخوام از نظر ثبات روی زمین تستش کنم ببینم چطوره. البته مدار تا مدار فرق میکنه شاید روی مدار اون بنده خدا تغییراتی داشته چون من هم یک مدار دیگه قبلا مونتاژ کردم ولی به خوبی مدار اولی نشد که نشد .
به نظر من دست به مدارتون نزنید بی فایده است و همان خازن تانتال خیلی خوب جواب داده.

خسته نباشین.
نمیدونم چه کسی گفته بود که با تعویض نوع خازن 2.2 میکرو باید اعداد تغییری بکنه؟! خیر چنین چیزی اتفاقا نباید باشه و اگر بنده عرض کردم این خازن بهتره در صورت دسترسی از نوع MKT باشه به جهت مشخصات کیفیتی بهتر بود که میتونه روی مساله نویز پذیری و ثبات اندکی تاثیر داشته باشه. با این حال میزان تاثیرش هم زیاد نیست.

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 4:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس صفحه 1166 بود که یکی از دوستان این موضوع را قید کرده بود

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 4:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز. مهندس جان برای از بین بردن میتر منفی. آیا میشه بجای یه کابل رابط از دو کابل رابط و همچنین دو کانکتور استفاده کرد؟

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 4:50pm
مدیر کل
مدیر کل

yahooo نوشته است:
مهندس صفحه 1166 بود که یکی از دوستان این موضوع را قید کرده بود

مطلب اونجا البته چیز دیگری بود که دوست ما در خصوص استفاده از الکترولیت دقیق اشاره کرده بودن و من عرض کردم ام کا تی از تانتال هم برای اون قسمت خاص بهتر هست! ولی بحث دقت درسته و اگر خازن 2.2 میکرو خطای زیادی داشته باشه ؛ اعداد 3 گانه تغییر محسوسی خواهد داشت! پس دقت خازن رو نباید با کیفیت نوع خازن مخلوط کرد. این دو مساله دو تاثیر جدا دارن. با این حال ام کا تی بلحاظ مقدار هم دقیق ترین نوع خازن رایج در بازار ماست. بلحاظ کیفیت دی الکتریک و پایداری حرارتی و میزان نشتی هم روی فرکانس مورد نظر ما بهترین عملکرد رو داره. اینها فقط روی ثبات و پایداری بخصوص در حالت گراند خاموش میتونن تاثیر داشته باشن.

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 5:03pm
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز. مهندس جان برای از بین بردن میتر منفی. آیا میشه بجای یه کابل رابط از دو کابل رابط و همچنین دو کانکتور استفاده کرد؟

ابتدا این رو عرض کنم که میتر منفی حاصل اندازه گیری میکرو از موج دریافتی از لوپ هست! پس اینکه اگر نباشه و در واقع مخفیش کنیم یعنی دیگه مساله حل شده اصلا درست نیست! این اتفاق در همه فلزیاب های مشابه کم و بیش رخ میده ولی اکثرا چون چنین قابلیتی ندارن اپراتور متوجه نمیشه و در حین کار برد از دست میده. کما اینکه ما هم در نسخه های اولیه میتر منفی نداشتیم و لذا متوجه این موضوع نمیشدیم!
کابل رابط لوپ خیلی بهتره بصورت تکی باشه. کابل دوگانه رو توصیه نمیکنم.

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 5:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1168 , 1169 , 1170 , 1171 , 1172 , 1173 , 1174 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , SABIN1352 و 115 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure