انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 10:20pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1169 , 1170 , 1171 , 1172 , 1173 , 1174 , 1175 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز. مهندس جان برای از بین بردن میتر منفی. آیا میشه بجای یه کابل رابط از دو کابل رابط و همچنین دو کانکتور استفاده کرد؟

ابتدا این رو عرض کنم که میتر منفی حاصل اندازه گیری میکرو از موج دریافتی از لوپ هست! پس اینکه اگر نباشه و در واقع مخفیش کنیم یعنی دیگه مساله حل شده اصلا درست نیست! این اتفاق در همه فلزیاب های مشابه کم و بیش رخ میده ولی اکثرا چون چنین قابلیتی ندارن اپراتور متوجه نمیشه و در حین کار برد از دست میده. کما اینکه ما هم در نسخه های اولیه میتر منفی نداشتیم و لذا متوجه این موضوع نمیشدیم!
کابل رابط لوپ خیلی بهتره بصورت تکی باشه. کابل دوگانه رو توصیه نمیکنم.

ممنون مهندس جان. منظورم میتر منفی که در اثر کیفیت نامناسب کابل و کانکتور بوجود میاد بود. سپاسگذارم @};-

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 5:12pm

سلام .مهندس حمید یه سوال از خدمت شما دارم به نظرتون میشه از این مدار برای افزایش جریان در قسمت سیم پیچ استفاده کرد تا عمق زنیش بیشتر بشه یا نه؟.چون تو دیتا شیت 7812که نگاه کردم جریان ماکزیممش2.2 امپر است.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 6:28pm

حمید نوشته است:
smh1355 نوشته است:
سلام خدمت استاد عزيز حميد آقا ،
ببخشيد كه مزاحم شما مي شوم ،من دستگاه را با وسواس و چك كردن تك تك قطعات و ... ساختم و شكر خدا بخوبي هم روشن شد و همه چي خوب به نظر مي رسيد ولي چند تا مشكل دارد: اول كه اعداد دستگاه خيلي پايين است (513-360-150) و نتيجتا" برد كم و تفكيك هم ندارد.دوم اينكه هنگامي كه لوپ به دستگاه وصل باشد اگر دستگاه را روشن كنم دستگاه روشن نمي شود و ماسفت 840 شديد جريان كشي دارد و در حد سوختن داغ مي شود.ولي اگر ابتدا دستگاه را روشن كنيم و بعد لوپ را وصل كنيم و يك بار كليد بالانس را بزنيم خيلي سريع لوپ را با ديلي 26 مي شناسد و ماسفت هم داغ نمي كند وهمه چي به ظاهر خوب است دستگاه سنس دارد و تمام كليد ها و منو ها هم كار مي كند .براي عيب يابي تمام مدار و اتصالات ،مقاموت ها ،خازن ها،چك شده ،ولتاژها درسته،ماسفت و bs170 وآي سي 357 تعويض شد.(آي سي 357 بدنه فلزي مي باشد).وبا دو لوپ ديگه هم تست شد. نكته ديگر مدار بدونه آي سي ميكرو كنترل و آي سي 357 باز هم همين مشكل را دارد.ببخشيد طولاني شد و وقتتان را گرفتم .منتظر راهنمايي جناب عالي هستم . باتشكر

خواهش میکنم خسته نباشید.
پایین بودن اعداد که بارها مورد بحث قرار گرفت میتونه از خیلی چیزها باشه! ایسی 357 و قطعات متصل بهش و همینطور ماسفت و کابل لوپ و خود لوپ و محیط تست در صورت نزدیکی به فلزات بزرگ همگی میتونن نقش داشته باشن.
اما مشکل دومی که فرمودین نشون میده مدار شما قطعا اشکال داره. چون مدار سالم بهیچ وجه نباید اینطور باشه. احتمال ایراد در BS170 و دیودهای 4148 و یا وجود اتصالی نزدیک خروجی لوپ وجود داره.

خيلي ممنون مهندس لطف كرديد

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 6:52pm
مدیر کل
مدیر کل

alireza61sh2000 نوشته است:
سلام .مهندس حمید یه سوال از خدمت شما دارم به نظرتون میشه از این مدار برای افزایش جریان در قسمت سیم پیچ استفاده کرد تا عمق زنیش بیشتر بشه یا نه؟.چون تو دیتا شیت 7812که نگاه کردم جریان ماکزیممش2.2 امپر است.

دوست عزیز حداکثر جریاندهی رگولاتورها مربوط به جریان پیوسته و ثابت هست که میتونن ارائه بدن. در حالیکه ما پالسهای لحظه ای و با فاصله داریم و در این شرایط بحث کاملا فرق میکنه. در شرایط فعلی هم آمپر لوپ براحتی از 4 عبور میکنه و مقدار بیشتر از این به مقاومت لوپ و ماسفت و تنظیم پهنای پالس بستگی داره. بخصوص با وجود خازنهای 4700 میکرو دیگه نقش 7812 در این زمینه نزدیک به صفر هست.

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 7:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
لوپ 30 با سیم افشان

قطر داخلی : 19 سانت
قطر خارجی : 30 سانت
قطر سیم افشان :0.7 یا 0.75 میل ( هر کدام که موجود بود)
تعداد دور : 33
متراژ سیم : حدود 26 متر
اندوکتانس : 405 میکرو هانری
تعداد شیار : 11
فاصله بین شیارها : 8.45 سانت

مهندس جان اینو آقای کوهیار نوشتن من با سیم افشان 25 دور با زور بیشتر نتونستم بپیچم

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 8:22pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
اینم بگم قطر سیم با روکش2.2 هستش ببخشید اینج سوال میکنم

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 8:51pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا محمد جسارتا 25دور که فرمودین،هر دو طرف هست یا فقط یکطرف 25 دور هست؟
آخه از 19 تا30 سانت میشه 11 سانت که برای پیچیدن 50 دور هم کفایت میکنه...
احتمالا شما فقط یکطرف رو شمردید.

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 8:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

اجازه میخواهم سوال این دوستمان را به صورت کاملتر مطرح کنم ....

آیا در صورت کاهش مقاومت لوپ و استفاده از ماوس فت مناسب و افزایش ظرفیت خازنهای موازی و همچنین رگلاتور با جریان بیشتر و باطری با ظرفیت بیشتر و احیانا رعایت نکات ریز بیشتری که ممکنه لازم باشه

به میدان قوی تری میرسیم ؟
ولتاژ دوسر لوپ افزایش پیدا میکنه ؟
زمان دسی طولانی تر میشه ؟

آیا چنین شرایطی در طراحی مورد آزمایش قرار گرفتند ؟

با تشکر فراوان از جمید عزیز

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 9:07pm

ممنون از اینکه جواب دادین.

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 9:14pm
مدیر کل
مدیر کل

underground عزیز البته به تغییر رگولاتور و خازنها نیازی نیست ولی ماسفت و لوپ و پهنای پالس 3 عاملی هستن که میتونن در رسیدن به میدان قویتر لوپ و همینطور ولتاژ نهایی نقش اصلی رو ایفا کنن. این موارد تا حدی تست شده ولی از حیث برد فلزیابی در حد انتظار نتیجه قویتری بدست نیومده.

پنج شنبه 8 مرداد1394 - 9:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1169 , 1170 , 1171 , 1172 , 1173 , 1174 , 1175 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , morteza66 , SABIN1352 و 111 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure