نویسنده |
پیغام |
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: بفرمایید اینم شکل موج میرایی در خروجی ایسی 357: پیوست: Felezjoo_PI_OPAMP_Output.gif دقت کنین دیلی اتومات لوپ 18 بوده که اینجا هم در تصویر مشخصه شروع میرایی موج دقیقا 18 میکرو ثانیه پس از اتمام پالس هست. درود. شما که زحمت گشیدین لطف کنین نام ، مدل و قیمت دقیق اسکوپتون رو هم بفرمایید . بسیار ممون.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
جمعه 9 مرداد1394 - 6:42pm |
|
|
behnam karami
کاربر فعال
|
دوستان در مورد تفکیک صحبت کردن منم جاداره تجربیاتی که بدست اوردم را بگم .دوستان اگه اعداد سه گانه و دیلی لوپ خوب باشه اونوقت میشه رو عدد تفکیک و حذف اهن حساب باز کرد و من خودم بشخصه رو حذف اهن و تفکیک اهن حساب باز میکنم یعنی تقریبا میشه گفت هر جای رفتیم و بنا به قدرت سنسی که داشتم و محیط کاوشم در تشخیص اهن 95درصد درست حدس زدم.این قضیه تو همه مدارات پالسی صدق میکنه که خوده مهندس حمید هم اشاره کردن.اما در مورد بقیه موارد رو اعداد و نداشتن حذف اهن بعضا شده که اهن خیلی پوسیده بوده یا خیلی نازک بوده و در این صورت گاها حذف اهن در موردش بخوبی عمل نکرده و عدد تفکیک هم عدد خیلی پایینی میده. این مورد بستگی به شما داره که از چه دیدی نگاه کنید.مثلا نمونش میگم من خودم یه دستگاه بدون تفکیک داشتم و بعضا جایی میرفتیم ده تا نقطه را سنس میکرد و مجبور بودیم همه موارد را تک به تک بررسی کنیم تا ببینیم چی میشه اما مثلا یه جایی بود که با دستگاه فلز جو رفتم و شروع به کاوش کردیم که حدود هفت تا نقطه سنس داشتم که پنج تاش با تفکیک و حذف اهن تشخیص اهن دادم که درست بود و یکیش اهن نازک خیلی پوسیده بود که هم تفکیک و هم حذف اهن درست عمل نکرد و یه مورد هم یه تیکه سرب در اومد. در نتیجه انگار من بجایه هفت مورد زمین کندن دو مورد کندن زمین را انجام دادم که یکیش فلز مغناطیس شونده و یکیش فلز غیر مغناطیس شونده بود در اون موقعیت همه همراهان هم کیف کردن و کفشون برید چون واقعا از بیخودی کندن راحت شده بودن.مخلص کلام در تفکیک دستگاه هایه پالسی رو تفکیک فلز مغناطیس شونده و فلز غیر مغناطیس شونده حساب باز کنید و اگه همین مورد را بخوبی درک کنید از 70تا 80درصد حفاری هایه که فلزات مغناطیس شونده سطحی دارن راحت خواید شد.
|
جمعه 9 مرداد1394 - 7:14pm |
|
|
behnam karami
کاربر فعال
|
ruler نوشته است: حمید نوشته است: ruler نوشته است: با یلام و صبح بخیر خدمت همه بعد از کلی سر و کله زدن و با توجه به راهنمایی های مهندس حمید و سایر دوستان عزیز تونستم به این مرحله برسم. دوستان به احتمال زیاد مشکل از پروگرم کردن بنده یا خود پروگرمر هست.البته بنده پروگرم رو کاملا درست انجام دادم ولی درست نشد. به نظر شما مشکل از کریستال پروگرمر هست؟ چی کار کنم دوستان.تمام ولتاژ ها و اتصالات هم درست هستن.ممنون. خسته نباشین. پروگرامر شما مشکلی نداره و نباید بهش دست بزنین! چون اگر پروگرام نمیشد که نوشته ای ظاهر نمیشد! این نوشته در شرایطی نشان داده میشه که محدودیت 300 مرتبه تمام شده باشه یا حافظه ذخیره سازی داخلی میکرو به هم ریخته باشه. لذا شما باید میکرو رو دوباره با فیوز بیت ریست تنظیمات پروگرام کنین. اگر جواب نداد در نرم افزار پروگرام یک بار هم از گزینه Erase EEPROM استفاده کنین تا حافظه ذخیره سازی داخلی میکرو پاک بشه. سلامت باشی مهندس.ممنونم ازت. ولی با عرض معذرت گزینه Erase EEPROM رو تو برنامه پیدا نکردم! منظور همون کزینه چیپ ایریز هست؟ دوستان اگه تجربه دارن کمک کنن.ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 9 مرداد1394 - 7:21pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
مدارم قشنگ کار می کرد فقط مشکل لوپ داشتم فکر کنم با بدن اتصالی کرد الان روشن میکنم یه بوق میزنه و فقط کاراکتر نشون می ده خیلی از قطعاتم عوض کردم تمام خازن ام سالم بغیر از عدسی اونارو چک نکردم یه راهنمایی
|
جمعه 9 مرداد1394 - 7:23pm |
|
|
leonardo
|
سلام دوستان و مهندس عزیز . میخواستم بدونم چطور مشکل شطرنجی بودن ال سی دی رو باید رفع کنم مشکل از کجاست ؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 9 مرداد1394 - 7:29pm |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
mohammadiraj نوشته است: ~X( مدارم قشنگ کار می کرد فقط مشکل لوپ داشتم فکر کنم با بدن اتصالی کرد الان روشن میکنم یه بوق میزنه و فقط کاراکتر نشون می ده خیلی از قطعاتم عوض کردم تمام خازن ام سالم بغیر از عدسی اونارو چک نکردم یه راهنمایی اگه تو لوپ اتصالی داشته باشین باید اون دوتا دیود چسبیده به هم بسوزه ولتاژها رو بررسی کنید میکرو را هم تست بکنید
|
جمعه 9 مرداد1394 - 7:39pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mohammadiraj نوشته است: مهندس جان با این نرم افزار محاسبه لوپ چقدر تفاوت هست بین لوپ تخت وعنکبوتی یعنی به اعداد بدست آمده چیزی اضافه یا کم کنیم لطفا از بچه نیز تقا ضا دارم تجربه هاشون بگن ممنون برای استفاده از اون برنامه شما باید قطر سیم رو معادل قطر مغزی سیم وارد کنین و فاصله بین سیم ها رو هم مطابق ضخامت تقریبی روکش سیم! مثلا اگر سیم مغزی 1 میل داره و کلش 2 میل هست ؛ شما باید برای قسمت ضخامت 1 میلیمتر و برای فاصله بین سیمها هم 1 میلیمتر وارد کنین. طبیعتا اگر سیم شما لاکی باشه باید فاصله بین سیمها رو صفر در نظر بگیرین. در این صورت محاسبه قطر درونی و بیرونی کاملا درست در میاد. اما ظرفیت برای لوپ عنکبوتی تقریبا 90 درصد چیزی میشه که برنامه به شما نشون میده. پس مثلا برای داشتن ظرفیت 350 شما باید در برنامه حدود 390 میکروهانری رو داشته باشین. البته مقدار دقیق هم مهم نیست. طول سیم واقعی هم برای لوپ عنکبوتی حدود 2 متر بیشتر از چیزی که برنامه نشون میده در میاد و طبیعتا مقاومتش هم حدود 0.1 اهم بیشتر خواهد بود.
|
جمعه 9 مرداد1394 - 8:56pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Soheil2014 نوشته است: درود. شما که زحمت گشیدین لطف کنین نام ، مدل و قیمت دقیق اسکوپتون رو هم بفرمایید . بسیار ممون. یک اسکوپ دستی 200 مگاهرتز هست که از چین برام اوردن! اینجا پیدا نمیشه ولی اگر باشه حدود 4 تومن هست.
|
جمعه 9 مرداد1394 - 9:27pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
leonardo نوشته است: سلام دوستان و مهندس عزیز . میخواستم بدونم چطور مشکل شطرنجی بودن ال سی دی رو باید رفع کنم مشکل از کجاست ؟ چیزی که در تصویر دیده میشه یک ردیف مربع پر هست که معمولا به معنی درست پروگرام نشدن میکرو هست! در ضمن این دستگاه خودش سیستم تنظیم کنتراست خوبی داره و نیازی نیست شما از ولوم برای این مساله استفاده کنین!
|
جمعه 9 مرداد1394 - 9:34pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
majid_famali نوشته است: asadof نوشته است: حالا گیریم که ثباتش بهتر شد . اخه جعبه فلزی چه ربطی به افزایش برد داره!!! بله حق با شماست جناب محندص! شرمنده دیگه ما بیسوادیم...همه که مثل شما با سواد نیستن...!؟!؟ والا اگه از یه ادم بیسواد هم بپرسید میدونه همچین چیزی امکان نداره ! ایرادات شما رو هم میگیم به تریب قواره تون بر میخو.ره !!! حالا یه خارجی بیاد پست شما رو بخونه ابروی بچه ها رو هم میبیرید که با تعویض قاب فلزی به جای پلاستیکی برد دستگاه بهتر شد!!!!!!!!!!!!!!!!!! خوب برادر من اگه اطلاعی ندارید حداقل خصوصی بپرسید بعد پست بذارید تا هم دیگران اغفال نشوند و هم به شما برنخوره ! حالا فردا همه میرند قاب فلزی میخرند بعدش ما که چیزی نگفتیم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 9 مرداد1394 - 11:18pm |
|
|
|