نویسنده |
پیغام |
rot
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: majid_famali نوشته است: asadof نوشته است: حالا گیریم که ثباتش بهتر شد . اخه جعبه فلزی چه ربطی به افزایش برد داره!!! بله حق با شماست جناب محندص! شرمنده دیگه ما بیسوادیم...همه که مثل شما با سواد نیستن...!؟!؟ والا اگه از یه ادم بیسواد هم بپرسید میدونه همچین چیزی امکان نداره ! ایرادات شما رو هم میگیم به تریب قواره تون بر میخو.ره !!! حالا یه خارجی بیاد پست شما رو بخونه ابروی بچه ها رو هم میبیرید که با تعویض قاب فلزی به جای پلاستیکی برد دستگاه بهتر شد!!!!!!!!!!!!!!!!!! خوب برادر من اگه اطلاعی ندارید حداقل خصوصی بپرسید بعد پست بذارید تا هم دیگران اغفال نشوند و هم به شما برنخوره ! حالا فردا همه میرند قاب فلزی میخرند بعدش ما که چیزی نگفتیم
قسمت !
|
جمعه 9 مرداد1394 - 11:52pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
saleh700 نوشته است: mohammadiraj نوشته است: ~X( مدارم قشنگ کار می کرد فقط مشکل لوپ داشتم فکر کنم با بدن اتصالی کرد الان روشن میکنم یه بوق میزنه و فقط کاراکتر نشون می ده خیلی از قطعاتم عوض کردم تمام خازن ام سالم بغیر از عدسی اونارو چک نکردم یه راهنمایی اگه تو لوپ اتصالی داشته باشین باید اون دوتا دیود چسبیده به هم بسوزه ولتاژها رو بررسی کنید میکرو را هم تست بکنید ولتاژ 7805 دقیقا 5 ولتاژ7812دقیقا 12.24 میکرو چند بار پروگرامر کردم حافظه میکرو رو پاک کردم ولی بازم کارکترهای پر هستش فکر کنم از دیود باشه باتست دیودامتحان کردم این اعداد رو نشون می داد 600 تا 700 درست تست کردم ؟ یا باید از مدار خارجش کنم بعد تست کنم؟ امکان ندار از سوکت باشه؟ راستش این اتفاقم درحین امتحان کردن سیم لوپ رخ داد ولی اولین باری که مدارم روشن کردم این اتفاق افتاد که آی سی رو محکم که فشار دادم درست شد مقومت 13و14 ولتاژ12.17!!!!!!!!!!!!!!!
|
شنبه 9 مرداد1394 - 12:06am |
|
|
komiser
کاربر فعال
|
سلام با تشکر به خاطر مدارتوپشون از اقاحمید گل .من تازه واردم مدار و ساختم به عنوان اولین فلزیاب من و باز برای اولین بار رفتم کاوش که به یجایی برخوردم که حدود ۱.۵*۱.۵روسنس داشتم که با انواع تستایی که بچهای سایت انجام داده بودن تکرار کردم که با تنظیمات اولیه حدود مرکز هدف ععد میتر به ۳۵۸میرسدید حتی لوپ رو به صورت عمود گرفتم یه سنس ضعیفی داشتم که بعد نیم متر حفاری سنس پرید ولی گفتم شاید تاثیر حفره روی لوپ باشه حا اگه ممکنه اساتید نظر بدن
برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw
|
شنبه 10 مرداد1394 - 6:58am |
|
|
komiser
کاربر فعال
|
چون اولین بارمه نمیدونستم چه جوری باس توضیح بدم ولی چون موقعیت نبود دیگه حفاری نکردم چون تو باغ بود یه درخت کاشتم اومدم لوپ کوچک هم برای توی چاله نداشتم ولی خووووووووب دستگاهیه
برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw
|
شنبه 10 مرداد1394 - 7:08am |
|
|
Linkon
کاربر فعال
|
komiser نوشته است: سلام با تشکر به خاطر مدارتوپشون از اقاحمید گل .من تازه واردم مدار و ساختم به عنوان اولین فلزیاب من و باز برای اولین بار رفتم کاوش که به یجایی برخوردم که حدود ۱.۵*۱.۵روسنس داشتم که با انواع تستایی که بچهای سایت انجام داده بودن تکرار کردم که با تنظیمات اولیه حدود مرکز هدف ععد میتر به ۳۵۸میرسدید حتی لوپ رو به صورت عمود گرفتم یه سنس ضعیفی داشتم که بعد نیم متر حفاری سنس پرید ولی گفتم شاید تاثیر حفره روی لوپ باشه حا اگه ممکنه اساتید نظر بدن دوست عزیز شما باید محدوده خاکیرداری رو به قدری وسیع میکردید که جای مانور داخل اون باشه . برای سنس داخل چاه یا رد کردن تاثیر حفره شما باید سیستم گراند رو روی 3 قرار میدادی و دیلی دستی رو مقداری افزایش میدادید و همینطور مقداری بیش از حد معمول(2-3سانت)لوپ رو بالا تر از سری قبل میگرفتی تا حفره سنس و تاثیر گذار تر نباشه.حفره یا باید به قدری وسیع باشه که لوپ جای مانور داشته باشه و توسط دستگاه سنس نشه و یا به قدری کوچک باشه که لوپ به راحتی از روی اون رد بشه.
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
شنبه 10 مرداد1394 - 11:14am |
|
|
kdj
کاربر حرفه ای
|
سلام به دوستان من دارم قطعات رو سفارش میدم به امید خدا شروع کنم فقط به جای خازنهای 100nf و 2.2uf تانتال میشه از پلی استر یا ام کا تی استفاده کرد؟؟ ممنون
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
شنبه 10 مرداد1394 - 11:52am |
|
|
komiser
کاربر فعال
|
Linkon نوشته است: komiser نوشته است: سلام با تشکر به خاطر مدارتوپشون از اقاحمید گل .من تازه واردم مدار و ساختم به عنوان اولین فلزیاب من و باز برای اولین بار رفتم کاوش که به یجایی برخوردم که حدود ۱.۵*۱.۵روسنس داشتم که با انواع تستایی که بچهای سایت انجام داده بودن تکرار کردم که با تنظیمات اولیه حدود مرکز هدف ععد میتر به ۳۵۸میرسدید حتی لوپ رو به صورت عمود گرفتم یه سنس ضعیفی داشتم که بعد نیم متر حفاری سنس پرید ولی گفتم شاید تاثیر حفره روی لوپ باشه حا اگه ممکنه اساتید نظر بدن دوست عزیز شما باید محدوده خاکیرداری رو به قدری وسیع میکردید که جای مانور داخل اون باشه . برای سنس داخل چاه یا رد کردن تاثیر حفره شما باید سیستم گراند رو روی 3 قرار میدادی و دیلی دستی رو مقداری افزایش میدادید و همینطور مقداری بیش از حد معمول(2-3سانت)لوپ رو بالا تر از سری قبل میگرفتی تا حفره سنس و تاثیر گذار تر نباشه.حفره یا باید به قدری وسیع باشه که لوپ جای مانور داشته باشه و توسط دستگاه سنس نشه و یا به قدری کوچک باشه که لوپ به راحتی از روی اون رد بشه. مرسی دوست عزیز پس میشه امیدوار بود که اون زیر فلز بزرگی باشه ؟
|
شنبه 10 مرداد1394 - 12:34pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
|
mohammadiraj نوشته است: saleh700 نوشته است: mohammadiraj نوشته است: ~X( مدارم قشنگ کار می کرد فقط مشکل لوپ داشتم فکر کنم با بدن اتصالی کرد الان روشن میکنم یه بوق میزنه و فقط کاراکتر نشون می ده خیلی از قطعاتم عوض کردم تمام خازن ام سالم بغیر از عدسی اونارو چک نکردم یه راهنمایی اگه تو لوپ اتصالی داشته باشین باید اون دوتا دیود چسبیده به هم بسوزه ولتاژها رو بررسی کنید میکرو را هم تست بکنید ولتاژ 7805 دقیقا 5 ولتاژ7812دقیقا 12.24 میکرو چند بار پروگرامر کردم حافظه میکرو رو پاک کردم ولی بازم کارکترهای پر هستش فکر کنم از دیود باشه باتست دیودامتحان کردم این اعداد رو نشون می داد 600 تا 700 درست تست کردم ؟ یا باید از مدار خارجش کنم بعد تست کنم؟ امکان ندار از سوکت باشه؟ راستش این اتفاقم درحین امتحان کردن سیم لوپ رخ داد ولی اولین باری که مدارم روشن کردم این اتفاق افتاد که آی سی رو محکم که فشار دادم درست شد مقومت 13و14 ولتاژ12.17!!!!!!!!!!!!!!! کسی نیست مارو راهنمایی کنه دیود هارو تعویض کردم
|
شنبه 10 مرداد1394 - 1:46pm |
|
|
ruler
کاربر فعال
|
سلام مجدد خدمت دوستان و مهندس حمید گل مهندس طبق فرمایش شما ، تمام دستوراتی که فرموده بودید رو مو به مو انجام دادم.بنده 2 تا آیسی ات مگا از ایران میکرو خریداری کرده بودم، که با توصیه های شما هر دو رو پروگرم کردم.آی سی اول فقط مینویسه demo!!! ولی آی سی دوم بعد از پروگرم شدن کاراکتر های بی معنی مینویسه و بعدش که دکمه ok رو میزنم تعداد دفعات استفاده باقی مانده رو مینویسه و بعدش مینویسه coil error 18.2 و بعد که ok رو میزنی میره تو تنظیمات و میشه گزینه ها رو کمو بیش دید. حالا نکته ای که هست این که این دوتا آی سی رو هر کاری که میکنم از حالات خودشون عوض نمیشن! مثلا هیچ وقت آی سی 2 نمینویسه demo!!! یا هیچ وقت آی سی 1 نمینویسه coil error 18.2 . هر دو رو هم بار ها ایریز کردم و با F7 D9 FC بارها پروگرم کردم! حتی با F7 D1 FC هم بار ها این کارو انجام دادم.حتی فیوزبیت ها رو دستی تنظیم کردم ولی این دوتا آی سی باز هم دقیقا مثل سابق هستند.البته میدونم که ایریز میشن چون چند بار ایریز کردم و جا زدم که دستگاه هیچ عکس العملی نداشت.! دیگه واقعا نمیدونم مشکل از چیه؟ به نظر شما باید آی سی های جدید بخرم؟ یک دنیا ممنون
|
شنبه 10 مرداد1394 - 1:59pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
|
ruler نوشته است: سلام مجدد خدمت دوستان و مهندس حمید گل مهندس طبق فرمایش شما ، تمام دستوراتی که فرموده بودید رو مو به مو انجام دادم.بنده 2 تا آیسی ات مگا از ایران میکرو خریداری کرده بودم، که با توصیه های شما هر دو رو پروگرم کردم.آی سی اول فقط مینویسه demo!!! ولی آی سی دوم بعد از پروگرم شدن کاراکتر های بی معنی مینویسه و بعدش که دکمه ok رو میزنم تعداد دفعات استفاده باقی مانده رو مینویسه و بعدش مینویسه coil error 18.2 و بعد که ok رو میزنی میره تو تنظیمات و میشه گزینه ها رو کمو بیش دید. حالا نکته ای که هست این که این دوتا آی سی رو هر کاری که میکنم از حالات خودشون عوض نمیشن! مثلا هیچ وقت آی سی 2 نمینویسه demo!!! یا هیچ وقت آی سی 1 نمینویسه coil error 18.2 . هر دو رو هم بار ها ایریز کردم و با F7 D9 FC بارها پروگرم کردم! حتی با F7 D1 FC هم بار ها این کارو انجام دادم.حتی فیوزبیت ها رو دستی تنظیم کردم ولی این دوتا آی سی باز هم دقیقا مثل سابق هستند.البته میدونم که ایریز میشن چون چند بار ایریز کردم و جا زدم که دستگاه هیچ عکس العملی نداشت.! دیگه واقعا نمیدونم مشکل از چیه؟ به نظر شما باید آی سی های جدید بخرم؟ یک دنیا ممنون داداش منم تقریبا این مشکل رو دارم فقط مال من اول کار میکرد ولی حالا دو میکرو داشتم هر دو تارو پروگرامرکردم ولی کارکترهای پر نشون می ده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
شنبه 10 مرداد1394 - 2:06pm |
|
|
|