انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 8 آذر1403 - 3:21am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1176 , 1177 , 1178 , 1179 , 1180 , 1181 , 1182 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
:D :D درست شد هورا
سوکت رو عوض کردم

شنبه 10 مرداد1394 - 2:21pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

mohammadiraj نوشته است:
:D :D درست شد هورا
سوکت رو عوض کردم

تبریک !
یعنی واقعا مشکل از سوکت بود؟
سوکت آی سی؟
یعنی سوکتت معیوب بوده؟؟؟ @-)

شنبه 10 مرداد1394 - 2:34pm
مدیر کل
مدیر کل

ruler نوشته است:
سلام مجدد خدمت دوستان و مهندس حمید گل @};-
مهندس طبق فرمایش شما ، تمام دستوراتی که فرموده بودید رو مو به مو انجام دادم.بنده 2 تا آیسی ات مگا از ایران میکرو خریداری کرده بودم، که با توصیه های شما هر دو رو پروگرم کردم.آی سی اول فقط مینویسه demo!!! ولی آی سی دوم بعد از پروگرم شدن کاراکتر های بی معنی مینویسه و بعدش که دکمه ok رو میزنم تعداد دفعات استفاده باقی مانده رو مینویسه و بعدش مینویسه coil error 18.2 و بعد که ok رو میزنی میره تو تنظیمات و میشه گزینه ها رو کمو بیش دید.
حالا نکته ای که هست این که این دوتا آی سی رو هر کاری که میکنم از حالات خودشون عوض نمیشن! مثلا هیچ وقت آی سی 2 نمینویسه demo!!! یا هیچ وقت آی سی 1 نمینویسه coil error 18.2 . هر دو رو هم بار ها ایریز کردم و با F7 D9 FC بارها پروگرم کردم! حتی با F7 D1 FC هم بار ها این کارو انجام دادم.حتی فیوزبیت ها رو دستی تنظیم کردم ولی این دوتا آی سی باز هم دقیقا مثل سابق هستند.البته میدونم که ایریز میشن چون چند بار ایریز کردم و جا زدم که دستگاه هیچ عکس العملی نداشت.! دیگه واقعا نمیدونم مشکل از چیه؟
به نظر شما باید آی سی های جدید بخرم؟
یک دنیا ممنون @};- @};- @};-

خسته نباشین.
دوست عزیز اون میکرویی که دمو مینویسه کماکان اشکال داره! شما برنامه رو باز کنین و بدون دادن فایل هگز صرفا تشریف ببرین به منوی Write و گزینه EEPROM رو بزنین! اینطوری حافظه ایپیرام میکرو با اطلاعات خالی باز نویسی میشه و باید مشکل شما برطرف بشه.
اما میکروی دوم شما فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون خطای لوپ میتونه از قسمتهای مختلف دیگه مدار باشه.

شنبه 10 مرداد1394 - 3:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
majid_famali نوشته است:
asadof نوشته است:
حالا گیریم که ثباتش بهتر شد . اخه جعبه فلزی چه ربطی به افزایش برد داره!!! :-??

بله حق با شماست جناب محندص!
شرمنده دیگه ما بیسوادیم...همه که مثل شما با سواد نیستن...!؟!؟

والا اگه از یه ادم بیسواد هم بپرسید میدونه همچین چیزی امکان نداره ! ایرادات شما رو هم میگیم به تریب قواره تون بر میخو.ره !!! حالا یه خارجی بیاد پست شما رو بخونه ابروی بچه ها رو هم میبیرید :-\ که با تعویض قاب فلزی به جای پلاستیکی برد دستگاه بهتر شد!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D خوب برادر من اگه اطلاعی ندارید حداقل خصوصی بپرسید بعد پست بذارید تا هم دیگران اغفال نشوند و هم به شما برنخوره ! حالا فردا همه میرند قاب فلزی میخرند :D بعدش ما که چیزی نگفتیم L-) :-?

من میگم شما باسوادی میگی نه...
بعد از استاد معین و دهخدا شما هم یه اصطلاح جدید به فرهنگ فارسی اضافه کردی....
منبعد بجای واژه غریب و نامانوس تریج قبا طبق فرمایش استاد اسدف بفرمایید تریب قواره...خدا کنه خارجیهایی که میان اینجا از اصطلاحات ما خیلی سردرنیارن وگرنه این آبروریزیش بیشتره که استاد بزرگی مثل شما چنین سوتیی بده و بعدبه . دیگران هم نصیحت کنه وقتی چیزیو بلد نیستین تو خصوصی بپرسین...
خوب جناب با سواد اگه به خودتون زحمت میدادین و اون پست بنده رو تا اخر میخوندین میفهمیدین من نگفتم بخاطر جعبه فلزی برد زیاد شده منظور بنده اصلا اینچیزا نبود خواستم بگم احتمال اتصالی در جعبه فلزی هست ولی اگر از یه چیزی مثل کمپوزیت که وسطش یک لایه عایق داره استفاده بشه شاید مشکلی نباشه... اگه منظور من افزایش برد با جعبه. فلزی بود مطمئن باش .از تو عاقلتروباسوادتر هم تو انجمن بود که گوشزد بکنه... البته خود بزرگ بینی جنابعالی دراین هزارو اندی پست آموزشی و خیرخواهانه ای که دادی هم واضح و. مبرهنه..
ضمنا اگه قصد ادامه بحثو داری تو همون خصوصی که اتفاقا بهش علاقه داری در خدمتم.تا همینجاشم که اسپم دادیم کافیه...

شنبه 10 مرداد1394 - 4:44pm

سلام دوستان...الان ساخت یزد تموم شد ولی در لحظه ی وصل باطری یک جرقه ی نسبتا بزرگ زد ک نشونه ی اتصال کوتاه بودنه مداره...اما وقتی با اهمتر تست دیود میگیریم اهمتر اتصالی نشون نمیده...ال سی دی روشن نمیشه در صورتی ک ولتاژ سرa,k ال سی دی میباشد...

شنبه 10 مرداد1394 - 7:42pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
جرقه اتصالی اگر در محل سیم باطری یا کلید بوده باشه طبیعی هست چون در مدار از خازنهای بالایی استفاده شده که در لحظه روشن شدن مدار نیاز به شارژ اولیه دارن. با این حال احتمال اتصالی دیگری داخل مدار شما منتفی نیست.
اگر بین دو پایه 15 و 16 ال سی دی ولتاژی بیش از 2.5 ولت داشته باشین باید نور زمینه ال سی دی روشن بشه. در غیر این صورت ال سی دی شما اشکال داره.

شنبه 10 مرداد1394 - 8:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب مهندس حمید ضمن تشکر از شما بخاطر مدیریت قوی و راهنمایی کاربران سایت ، نظر به اینکه فلزیاب پالسی فلزجو مورد استقبال خیل عظیمی از دوستداران الکترونیک و کاوشگران خستگی ناپذیر واقع گردیده است و نسخه اخیر که تقریبا کامل هست و کم و کسری در آن مشاهده نمیشه و همانطور که همه واقف به این می باشند که دامنه علم و تحقیق شما روز بروز رو به فزونی میباشد . خواستم از جنابعالی بپرسم برنامه ای برای ارائه ی ورژن جدیدتر و برداشتن محدودیت کانتر on/off ندارید ؟

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

شنبه 10 مرداد1394 - 8:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
با سلام شاید به درد کسی بخور
آقا مدار من تا موقع که داخل جعبه نبود کار میکرد و ارور کویل می داد ما یه جعبه براش درست کردیم با کامپوزیت !!!!!!!!!!!
بعد مدار داخل جعبه گذاشتم با احتیاط وعایق کاری حسابی مدار روشن کردم دیدم اه 8 کاراکتر پر داره نمایش می ده خیلی از قطعات رو عوض کردم نخیر درست نمی شود هر چقدرم پروگرامر میکردم درست بود تا اینک فقط سوکت موند بود سوکتال سی دی رو در آوردیم از تو جعبه هم رو در آوردم سوکت رو عوض کردم .پروگرامر کردم درست شد!!!!!!!!! منم گفتم از سوکت دیگه خوشحال یه بار دیگه با دقت مدار داخل جعبه کامپوزیتی قرار دادم مدار روشن کردم .آ] بازم X(
L-) ال سی دی کامپوزیت نکته
السی دی رو که داخل جعبه می بردم این مشکل پیش می اومد و باید آی سی رو پروگرامر میکردم السیدی رو از جعبه بیرون آوردم
مدار اصلا مشکل نداشت ولی تجربه خوبی بود :)) :))
حالا مسخره نکنین برای اینکه گفتم از سوکت بود :-B

شنبه 10 مرداد1394 - 8:57pm
YIM

حمید نوشته است:
جرقه اتصالی اگر در محل سیم باطری یا کلید بوده باشه طبیعی هست چون در مدار از خازنهای بالایی استفاده شده که در لحظه روشن شدن مدار نیاز به شارژ اولیه دارن. با این حال احتمال اتصالی دیگری داخل مدار شما منتفی نیست.
اگر بین دو پایه 15 و 16 ال سی دی ولتاژی بیش از 2.5 ولت داشته باشین باید نور زمینه ال سی دی روشن بشه. در غیر این صورت ال سی دی شما اشکال داره.

مرسی مهندس جان خدایی دمت گرم جواب همرو یکی یکی میدی...ایشالله تو همه ی زمینه ها موفق و سربلند باشی...

شنبه 10 مرداد1394 - 9:13pm

کاردینال نوشته است:
حمید نوشته است:

مرسی مهندس جان خدایی دمت گرم جواب همرو یکی یکی میدی...ایشالله تو همه ی زمینه ها موفق و سربلند باشی...

مهندس جان الان تست کردیم ولتاژ بین پاییه ی 15،16زیر یک ولته بنظرتون مشکل از مداره یا ال سی دی؟مرسی...

شنبه 10 مرداد1394 - 9:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1176 , 1177 , 1178 , 1179 , 1180 , 1181 , 1182 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 126 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure