انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 1:00pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1206 , 1207 , 1208 , 1209 , 1210 , 1211 , 1212 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

حمید نوشته است:
saeed@1595 نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید و بقیه دوستان
بعد از مدتها بلاخره مدارو تموم و تست کردم ونتیجه تست
با لوپ 30 سانت عنکبوتی 22 دور سیم 0.5
دیلی اتو 11 +40 دستی
فرکانس 200
پهنای پالس 160
انتگرال 30
حساسیت 16
اسپید 1
سکه 200 تومانی 40 سانت
انگشتر نقره 35 سانت
قوطی فلزی 10 سانتی 75
حذف اهن در درجه 4

خسته نباشین.
نتیجه شما در مجموع بسیار خوب بوده و مشکلی مشاهده نمیکنم. فقط ظاهرا از نسخه قبلی استفاده کردین که توصیه میکنم آپدیت کنین!

ممنون مهندس جان از طرح الی عالیتون بابت ورزن جدید دستتون درد نکنه خسته نباشید

جمعه 16 مرداد1394 - 9:02pm
مدیر کل
مدیر کل

ayhan نوشته است:
مهندس من همون كاري رو كه ميلاد گفت انجام دادم يعني بدنه كانكتور رو به منفي متصل كردم
ضمنان مهندس شما از نت يه كانكتور حسابي معرفي كنين و يا حداقل يه تصوير از همون كانكتور بزارين؟ ^:)^ ^:)^

متاسفانه تا اینجای کار دوستان انچنان که باید و شاید همراهی خوبی نداشتن و بصورت دقیق و فنی روی مسائل ساده ای مثل کانکتور یا تعویض ماسفت کار نکردن! لذا بنظر میرسه این مسائل رو هم باید در فرصتی در آینده شخصا با تهیه قطعات مختلف و بررسی دقیق بر اساس تستها و اطلاعات اسکوپ روشن کنم ودر اختیار دوستان بذارم.
بهرحال از نظر من کلا کانکتور فلزی ممکنه مشکلساز بشه و لزومی هم نداره فلزی باشه. همینکه پلاستیکی باشه و اتصالات داخلیش خوب و قوی باشن کفایت میکنه. توجه کنین اگر سیمها شل باشن یا درست لحیم نخورده باشن باز هم مشکل پیش میاد! مثلا فرض کنین قسمت شیلد کابل افشان هست. حالا اگر چند شاخه از این سیم افشان درست متصل نشده باشه وقتی به کابل دست میزنین روی موج تاثیر میذاره!!! نکته واقعا ساده ای هست ولی تاثیر داره.

جمعه 16 مرداد1394 - 9:30pm
مدیر کل
مدیر کل

ali200 نوشته است:
سلام مهندس حمید خسته نباشد ممنون از نسخه جدید
یه مشکلی برام پیش اومده نمیدونم چطور رفعش کنم
میکرو رو پرو گرام میکنم بعداز 10 یا 15 با راستفاده کلمه !!! Demo در صفحه ظاهر میشه
و هیچی نمیاد لطفا راهنمایی بفرمایید چکار انجام بدم درست بشه از نرم افزار progisp استفاده میکنم

خواهش میکنم.
این رو چند بار عرض کردم حافظه EEPROM میکروی شما به هر دلیل بهم ریخته و باید حتما قسمت ایپرام رو با اطلاعات خالی F باز نویسی کنین تا کاملا خالی بشه. وگرنه پروگرام مجدد قسمت فلش فایده ای نداره.
البته اگر واقعا بعد از 10 الی 15 بار استفاده این مشکل پیش میاد قطعا میتونه از تنظیم اشتباه فیوز بیتهای BODLEVEL باشه که متاسفانه احتمالش در برنامه ای که شما استفاده میکنین بالاست و برای بنده هم این مشکل وجود داشته! با این حال شما فایل راهنما رو در قسمت فیوز بیت دقیق تر ببینین توضیح فیوز بیتها رو کامل تر نوشتم. اگر به نتیجه نرسیدین باید از برنامه پروگرام دیگه ای استفاده کنین. واقعا برنامه progisp رو اصلا توصیه نمیکنم و اوایل که خودم ازش استفاده میکردم بارها من رو دچار مشکلات عجیب و غریب کرد!

جمعه 16 مرداد1394 - 9:35pm
مدیر کل
مدیر کل

kdj نوشته است:
سلام حمید خان
من برای لوپ از دو لوپ ام دی ال استفاده کردم که 26 سانت رو با دیلی 16 میشناسه 45 سانت رو 14...این اصلا خوب نیست درسته؟اندوکتانسشون 330 هستش ولی اهم 5.4

هر دو لوپ کار میکنه و مشکل اساسی نداره. فقط مقاومتش خیلی بالاست و کمی افت برد خواهید داشت.

جمعه 16 مرداد1394 - 9:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فرج نوشته است:
سلام و خسته نباشید دوستان چنتا 357 گرفتن که همه غلابی در اومدن از پلاستیکی گرفته تا فلزی nکه روی بدنش حکاکی شده بود که غلابی بودن حالا موندم از کجا بگیرم

یعنی اینهمه ساختید یه نفر نمیدونه 357 رو از کجا بگیرم درستو حسابی باشه و تفکیک کنه چون با فلزی بردش عالیه ولی تفکیک نداره #:-s

جمعه 16 مرداد1394 - 9:43pm
مدیر کل
مدیر کل

kdj نوشته است:
همگی خسته نباشید
باکس دستگاه رو که بستم لوپ 26 معمولی شرکتی رو با دیلی 18 شناسایی کرد
اعداد هم :
A125-B352-C514
فرکانس 220
پهنای 150
دیلی 20
انتگرال 20
گروند 2
اسپید 5
آیرون 20
یه سکه دویست تومنی رو 20 سانت با تک بوق و 18 با تفکیک سنس میکنه-فیبر مسی 21*10 رو تو 60 سانت با تفکیک سنس میکنه
به نظرتون عملکرد دستگاه خوب هستش؟
ممنون @};-

خسته نباشین.
هر 3 عدد شما خیلی پایین هست که احتمالا میتونه از ایسی 357 یا نزدیکی به فلزات مزاحم باشه. برد شما هم بنظر خیلی کم میرسه! سکه 200 تومنی با اون لوپ باید حدود 30 سانت حداقل قابل سنس باشه! البته بالا گذاشتن دیلی اون هم برای سنس سکه کوچک خودش اشتباه بزرگیه و منجر به افت برد برای فلزی به این کوچکی میشه. با این حال برد شما برای فیبر هم کم هست و بنظرم اگر لوپ 26 عنکبوتی بود باید تا 85 سانت سنس میشد.

جمعه 16 مرداد1394 - 9:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ازچهره بگیر فلزی چراتفکیک نداره؟اشتباه نمیکنی؟

جمعه 16 مرداد1394 - 9:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:

مهندس جان اگه منفیه مدارو به بدنه این کانکتور اتصال بدیم جواب میده؟

من از اتصال مستقیم استفاده میکنم چون هنوز فرصت پیدا کردن کانکتور مناسب رو نداشتم! اتصال بدنه کانکتور فلزی به زمین مدار قاعدتا باید اثر مثبت از نظر نویز داشته باشه ولی در فلزیاب گاهی هم نتیجه عکس میده!

سلام مهندس حمید خسته نباشید
لطفا کانکتور پورت سریال rs232را هم چک فرمائید به چند نفر پیشنهاد کردم همه راضی بودند قیمت نری و مادگی روی هم 1000 تومان بیشتر نیست و عالی جواب می دهد :ymparty:

جمعه 16 مرداد1394 - 9:48pm
مدیر کل
مدیر کل

فرج نوشته است:
فرج نوشته است:
سلام و خسته نباشید دوستان چنتا 357 گرفتن که همه غلابی در اومدن از پلاستیکی گرفته تا فلزی nکه روی بدنش حکاکی شده بود که غلابی بودن حالا موندم از کجا بگیرم

یعنی اینهمه ساختید یه نفر نمیدونه 357 رو از کجا بگیرم درستو حسابی باشه و تفکیک کنه چون با فلزی بردش عالیه ولی تفکیک نداره #:-s

دوست عزیز من تا حالا نشنیدم نوع فلزی LF357H قلابی در اومده باشه! نوعی هم که چهره داره اصلی هست و مشکلی نداره. مشکل شما احتمالا از این ایسی نیست و چند بار هم توضیح دادم نداشتن تفکیک میتونه دلایل دیگری هم داشته باشه و از جای دیگر مدار یا لوپ باشه. بهرحال شما به جمله داخل فایل راهنما ظاهرا هیچ دقت نکردین! دیلی اتومات حدود 20 در کنار درست بودن تقریبی 3 عدد A , B , C تمام چیزی هست که ما نیاز داریم و نیاز به هیچ اطلاعات دیگری برای بررسی صحت مدار نیست! لذا اگر دقت میکردین این فاکتور ها رو در نظر میگرفتین و بیان میکردین که کار خودتون و ما رو هم راحت تر کنین.

جمعه 16 مرداد1394 - 9:49pm
مدیر کل
مدیر کل

orginal نوشته است:
سلام مهندس حمید خسته نباشید
لطفا کانکتور پورت سریال rs232را هم چک فرمائید به چند نفر پیشنهاد کردم همه راضی بودند قیمت نری و مادگی روی هم 1000 تومان بیشتر نیست و عالی جواب می دهد :ymparty:

اگر شما میفرمایین جواب داده خب حتما خوبه! ولی گزینه مطلوب من نیست چون بدنه فلزی داره.

جمعه 16 مرداد1394 - 9:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1206 , 1207 , 1208 , 1209 , 1210 , 1211 , 1212 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: M.Morteza و 110 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure