انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 7:06pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1213 , 1214 , 1215 , 1216 , 1217 , 1218 , 1219 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

واسه تجربه و دل خودت اشکالی نداره ولی ممکن بود به مدارتون آسیب برسه . بهتره از ماسفت هایی که تست شده و جواب داده استفاده بشه مثل 2611 و 11nk100 و3878 و 840

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 17 مرداد1394 - 10:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
واسه تجربه و دل خودت اشکالی نداره ولی ممکن بود به مدارتون آسیب برسه . بهتره از ماسفت هایی که تست شده و جواب داده استفاده بشه مثل 2611 و 11nk100 و3878 و 840

اقا مهدی عزیز
من ۳۸۷۸ رو تست کردم ،اعداد سه گانه با ماسفت اورجینال یکیه،ولی حین کاوش خیلی اذیت میکرد و بالانسش تو حرکت خیلی افتضاح بود.
عوضش کردم با ۸۴۰

یا الله

شنبه 17 مرداد1394 - 10:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

یک سوال برام پیش اومده،اگه ما برای سیم چند رشته ،شبه لیتز،برای هر رشته یک لوپ بپیچیم ،و دست اخر همه رو با هم موازی کنیم.
چه اتفاقی میافته؟

یا الله

شنبه 17 مرداد1394 - 10:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ruler نوشته است:
دوستان با عرض سلام خدمت همه @};-
با اجازه مهندس حمید تصمیم گرفتم به قضیه 357 خاتمه بدم !با مقایسه عکس های زیر خودتون میتونید قضاوت کنید که چی به چی هست!
البته واسه خودم هم تقلبی هست! و اعداد سه گانه 530 360 128! و دیلی 19 واسه لوپ 30 عنکبوتی و 21 واسه لوپ 60 عنکبوتی.
با لوپ 60 سکه 10 تومنی قدیمی رو تقریبا 45 سانت زد که احتمال میدم از 357 تقلبی باشه! به هر حال میخوام واسه خرید اصلی و اوریجینال اقدام کنم.نظر شما چیه دوستان؟

خسته نباشین.
تا تقلب و متقلب وجود داره این بحثها هم تمامی نداره! واقعا بنده از هیچ کدوم این آیسی هایی که در تصویر دیده میشه مطمئن نیستم. اما آیسی تقلبی اونقدر هم زیاد نیست که تصور کنین هر مشکلی در مدار حس کردین حتما از تقلبی بودن 357 هست! بهرحال اعداد شما که خیلی پایین هستن. برد شما هم بد نیست ولی همونقدر کمتر از برد نهایی هست که معمولا آیسی تقلبی میتون باعثش باشه!!!
پیشنهاد من بیشتر روی نوع فلزی 357 هست. اما بد نیست CA3130 رو هم امتحان کنین.

متشکرم مهندس @};-
حتما بعد از تست نتیجه رو ارایه و تقییرات رو گزارش میدم.
بازم ممنون از توجه شما. @};-

شنبه 17 مرداد1394 - 11:04pm
مدیر کل
مدیر کل

hafez نوشته است:
سلام آقا حمید منم امروز تونستم محض رضای دلم از سه ماسفت زیر تست بکیرم
Bu508
Buv48
D2499
حالا حساب کن هر سه مورد جواب داد اما عمق زنی کمی دارن
فقط خواستم بگم چیزه جالبی که من مشاهده کردم در هر سه ماسفت دیلی اتومات روی ده فیکس میشه بدونه کمترین تعییر یعنی هر بار بالانس مصادف است با دیلی اتومات 10 و اما جالبتر از اون با تغییر هر پهنا و فرکانس دیلی ثابته و جالبتر از اون اینکه اعداد هر سه مورد ماسفت تغریبا یکیه و تفکیک 100%عمل میکنه چون اعداد تفکیک دقیقا 301،601،701 در میاد و جالبتر از همه موارد گفته شده ثبات 100% برای تمامیه حساسیتها از 1تا20
حالا سوالم اینجاست از این نوع ماسفت اگه بشه استفاده کرد باید تغییراتی داده بشه توی قسمت قطعات یا نه ولی امتحان کنید خیلی با ثبات کار میکنه حیف که عمق کمی میزنه

هر سه ترانزیستور شما از نوع دوقطبی هستن و اصلا ماسفت نیستن! جالبه من میگم ماسفت و نهایت IGBT تست کنین شما ترانزیستور دو قطبی قرار میدین؟! فکر نمیکنین اگر این انتخاب خوبی بود به عقل بنده هم میتونست برسه؟ خیر این نوع ترانزیستورها درست جواب نمیده و با توجه به کم شدن برد ؛ ثبات بالا هم کاملا طبیعی هست. فکر میکنم بیش از صد بار در مدارات مختلف توضیح دادم چرا همیشه در فلزیاب ها برد کم معادل ثبات بالا و برد بالا معادل ثبات کمتر هست و مدار به هر صورتی و از هر نوعی هم باشه فرق نمیکنه. مهم اینه با برد حداکثری بشه به ثبات بیشتر رسید که اون هم ارتباط زیادی به ماسفت نداره!

شنبه 17 مرداد1394 - 11:58pm
مدیر کل
مدیر کل

از دوستانی که از ماسفت 11NK100 در مدارشون استفاده کردن و البته دستگاهشون هم مشکل خاصی نداره تقاضا میکنم تست زیر رو با دقت انجام بدن و نتیجه رو اعلام کنن.
با لوپی مناسب سکه یعنی لوپ 20 الی 60 سانت یک بار پهنای پالس رو روی 150 و یک بار هم روی 250 بذارین و در هر دو حالت برد رو برای سکه 500 تومنی اندازه گیری و اعلام کنین تا ببینیم آیا واقعا اختلافی مشاهده میشه یا نه. دقت کنین بین این دو تست به هیچ تنظیم دیگری دست نزنین و ترجیحا از حساسیت 19 در هر دو تست استفاده کنین.

یکشنبه 17 مرداد1394 - 12:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
از دوستانی که از ماسفت 11NK100 در مدارشون استفاده کردن و البته دستگاهشون هم مشکل خاصی نداره تقاضا میکنم تست زیر رو با دقت انجام بدن و نتیجه رو اعلام کنن.
با لوپی مناسب سکه یعنی لوپ 20 الی 60 سانت یک بار پهنای پالس رو روی 150 و یک بار هم روی 250 بذارین و در هر دو حالت برد رو برای سکه 500 تومنی اندازه گیری و اعلام کنین تا ببینیم آیا واقعا اختلافی مشاهده میشه یا نه. دقت کنین بین این دو تست به هیچ تنظیم دیگری دست نزنین و ترجیحا از حساسیت 19 در هر دو تست استفاده کنین.

با لوپ45 پالس 150 دیلی 22 فرکانس 201 انتگرال38 اسپید 5 گراند اف
سکه رو توی 45 سانت سنس داشتم
با همون تنظیمات و با پالس 250
سکه رو تو 50سانت سنس کردم ولی با ثبات کمتر
ماسفت من 11nk90
با سپاس از استاد حمید

یکشنبه 17 مرداد1394 - 12:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

m.m.s نوشته است:
محمود عزیز یعنی بااین ماسفت تفکیک هم داشتی؟
من با 11nm80 که دیلی رو 13میشناخت تست کردم که تفکیک عمل نکرد.(البته با ورژن قبلی)
:D :D

بله عزیزجان. داشتم. و همچنین + قدرت و ثبات خوب در کاوشام. البته بنده چندان دنبال تفکیک نبوده و نیستم وبه اون اعتقاد ندارم. فقط قدرت و ثبات باشه کلاه رو باید انداخت آسمون. چرا که با اعتماد به تفکیک= احتمال بالای از دست دادن یک هدف خوب یا برعکس دلخوشی به یک حلب پوسیده و بی اعتباری. چراکه خیلی بده جلوی یه عده بگی طلاست ولی وقتی کندن ببینن به ه ه ه ه حلب پوسیده. این یک اشتباه بزرگه و واقعاً هم بزرگ. حتی با وی ال افها.

یکشنبه 17 مرداد1394 - 1:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
mahmood51 نوشته است:

ممنونم مهندس جون. قربون شما.
شماره ماسفته: IXTH13N110 . با این ماسفت دیلی برای لوپ 23 سانتی میشه 13 و با IRf840 میشه 18.
راستی نکته ای که یادم رفت بگم اینه که این نویز گیری وقتیه که دیلی دستی رو اتومات(0) هست که با فشردن دست رو هریک از کابلا میتر تا 50 منفی میره با رها کردنش قرینشو مثبت میندازه و....بوققققق. ولی وقتی دیلی دستی بالاتر میره نویزگیری کمتر و کمتر میشه وتقریباً از 40 به بعد دیگه نویز نمیگیره. این رفتار برای هر دو نوع ماسفت وبا همه نوع کابل مشابهه بوده.
ضمناً؛ سه عددم با ماسفت IXTH ایناست: A217 B631 C774

خواهش میکنم ممنون از شما.
خب اعداد شما نشان میدن که تقریبا به زور این ماسفت میتونه برای تفکیک هم جوابگو باشه! حالا اگر به کمک لوپ بتونین دیلی رو کمی بالاتر ببرین و اعداد هم بیشتر بشن طبیعتا دیگه با مختصات طراحی مدار بیشتر هماهنگ میشه.
نکته ای که هست بخصوص وقتی دیلی خود لوپ پایین تر باشه برای داشتن ثبات بالاتر به دیلی دستی بیشتری هم نیاز هست. پس بنظر میاد شما از همون دیلی 40 باید استفاده کنین تا دستگاهتون بهتر جواب بده.
ماسفتی که شما استفاده کردین دارای ظرفیت خازن خروجی 400 پیکو هست که کمی بیشتر از 840 هست و علت پایین اومدن عدد اول هم همینه. همینطور این ماسفت نسبت به 11NK100 حدود 0.4 اهم Rds کمتری داره که مطلوب هست ولی میشه این میزان رو با کم کردن مقاومت خود لوپ هم جبران کرد. 100 ولت ولتاژ اضافه هم اصلا تاثیر محسوسی در نتیجه نداره. لذا از نظر من 11NK100 میتونه بهتر باشه.

ممنون از توضیحاتتون. البته بنده 11NK100 هم استفاده کرده بودم که به نظرم میومد توانش قدری از این ماسفت کمتره. تنها سؤالی که مطرحه اینکه نویزگیری مرتبط با دیلی در کابلای باطری و رابط لوپ امریست عادی یا خیر؟ یعنی همواره مجبورم دیلی دستی بالاتر از 40 بذارم؟ چون همونطور که قبلاً هم عرض کردم برای IRF840 هم مشکل عیناً همین بوده.

یکشنبه 17 مرداد1394 - 1:47am
مدیر کل
مدیر کل

محمود جان کلا مورد شما کمی برای من تازگی داره! چون اولا نویز روی کل موج باید اثر بذاره و تازه اثرش روی انتهای موج که با دیلی بالاتر محاسبه میشه باید بیشتر باشه! در واقع من با اینکه خیلی روی نویز کار کردم تا الان ندیدم با افزایش دیلی نویز کاهش پیدا کنه. دیلی رو ما بیشتر برای خنثی کردن حساسیت به زمین و ذرات استفاده میکنیم. حالا یا شرایط محیط شما خاص هست و یا ایرادی در مدار شما وجود داره.

یکشنبه 17 مرداد1394 - 1:52am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1213 , 1214 , 1215 , 1216 , 1217 , 1218 , 1219 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: پارسا۲۰۷۰ و 150 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure