انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:51pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1216 , 1217 , 1218 , 1219 , 1220 , 1221 , 1222 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چسب حرارتی یا شاید هم چسب آکواریوم(شیشه)استفاده شده البته احتمال چسب حرارتی بودنش بیشتره

یکشنبه 18 مرداد1394 - 3:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
ayhan نوشته است:
سلام بر همگي.استاد ازتون قدر دانيم كه اين ورژن رو به جرءت ميتونم بگم كه خيلي خيلي بهتر از ورژن قبلي هست.من يه لوپ 30سانتي دارم كه ديلي رو 11 نشون ميده و يه لوپ 55 سانتي دارم كه ديلي رو 27 نشون ميده.به نظر شما اين بد هست.؟ و يه سوال ديگه كه ايده آل ترين اعداد سه گانه كدام اعداد ميتونه با مال من از چپ به راست a300 b700 c800هست .ممنون از زحماتتون.و ضمنان من يه فيبر مسي 10 در 9 رو با لوپ 55 سانتي دراخل منزل 80 زدم اين هم خوب هست يه نه البته بدون انجام تغييرات پالس و ...!!!

شما تستی که مهندس خواستند رو خوب بخونید و انجام داده و نتیجه رو اعلام کنید ! L-) اگر میخواهد به پیشرفت پروژه و شخص مهندس کمک کنید .. یاعلی

منظور از ماسفت 11NK100 به جاي 840 استفاده بكنم .؟ :ymparty:

یکشنبه 18 مرداد1394 - 3:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام.
اینم عکس کانکتور نظامی مناسب و مرغوب...که چند مدت پیش, با جستجوی حضوری فراوان در فروشگاه های جمهوری,بقیمت 25 هزار تومان تهیه کردم...
ساختاری دارای اورینگ لاستیکی و ضدآب و دارای درپوش ضدغبار...مادگی ,جنس بدنه از نوعی پلاستیک فشرده... پین های مرغوب از آلیاژی طلایی رنگ,که گویا ترکیب اصلیش,فلز برنج میباشد... اتصال قوی و فاقد هرگونه لقی...و نصب آسان روی باکس... در انواع دو پین و سه پین و و... چند پین متنوع و موجود هست...
بنظرم جهت فلزیابی بهترین گزینه میباشد.

آخرین بار توسط PEERE DANA در یکشنبه 18 مرداد1394 - 4:20pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 18 مرداد1394 - 4:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود پیر دانا کانکتور بنده هم دقیقا همینه ولی سه پین هستش واقعا عالی هستش من ۳۰ هزارتومن خریدم قیمتش زیاده ولی دیگه خیالم راحت شد

یکشنبه 18 مرداد1394 - 4:20pm
مدیر کل
مدیر کل

komiser نوشته است:
سلام دستگاه من با حساسیت ۱۸
فرکانس۱۹۹
پهنای۱۳۵
گراند ۳
اسپید۸
انتگرال ۴۲
یه فلز که نمیدونم جنسش مسه یا نه با قطر ۱۰.۷سانت به صورت یه کاسه است از فاصله ۱۰۰سانتی متری با لوپ ۶۰سنس کامل داره نظر تون چیه مهندس حمید

خسته نباشین.
همونطور که آقا مهدی فرمودن باید تا حد 120 سانت سنس داشته باشین. اما بهرحال با توجه به اینکه یک ظرف مسی هست بنظرم نتیجه خیلی خوبیه! پهنای پالس 135 هم مشخصا کمی برد رو پایین میاره. توصیه نمیکنم پهنای پالس رو پایین تر از 150 بذارین مگر اینکه اهم لوپتون کمتر از 1 اهم باشه.

یکشنبه 18 مرداد1394 - 4:34pm
مدیر کل
مدیر کل

dream_man نوشته است:

سلام آقا حمید و مهدی جان.... قبل از هر چیز ممنونم بابت ورژن جدید و زحمتی که حمید جان میکشند....
درمورد تستی که میفرمایید, من شخصا قبل از اینکه IRF840 رو در مدار فیکس کنم از 11nk100 استفاده میکردم, تایید میکنم که برد بیشتری داشت اما مجبور بودم برای افزایش ثبات و کاهش بوق های اضافی حساسیت رو کم کنم تا 15 یا 16 و حتی از تنظیماتی مانند دیلی دستی و اسپید برای افزایش ثبات استفاده کنم ... اما وقتی از IRF840 استفاده میکنم میتونم با اطمینان بیشتری حساسیت رو بالا ببرم و رو سنس مدار حساب کنم حتی روی گراند خاموش.... در کل صحبت سر اینه که از خودمون بپرسیم "برد بیشتر به چه قیمتی؟"
امیدوارم کمکی کرده باشم... ممنون

خواهش میکنم.
به نکته بسیار مهمی اشاره کردین که جا داره باز هم توضیح بدم تا همه دوستان توجه داشته باشن! ببینید اصولا وقتی در یک فلزیاب قسمت گیرنده تا حد نهایی قابل استفاده برای کاوش سیگنال رو تقویت میکنه ؛ اگر شما روی فرستنده تقویت خاصی صورت بدین معمولا مجبور به کم کردن حساسیت گیرنده هستین! در واقع این کاری بود که ما در مورد توباکس ساشو هم انجام داده بودیم. اینجا هم به همین شکل هست. حالا شاید بگین با این حساب چه فایده ای داره که فرستنده قویتر بشه ولی مجبور بشیم حساسیت گیرنده رو کم کنیم تا برد به همون مقدار قبلی برگرده؟! این مساله 2 علت داره. اول اینکه با وجود کم کردن حساسیت دستگاه باز هم اندکی برد نهایی توام با ثبات افزایش پیدا میکنه! در ثانی کم کردن حساسیت همیشه و برای هر زمینی لازم نیست. در بعضی زمینها که شرایط بهتری داره ؛ اون قدرت بالا کمک میکنه که واقعا برد بیشتری در خاک داشته باشیم. درجه حساسیت هم که براحتی قابل تنظیم هست.
در عین حال توجه داشته باشین با تعویض ماسفت تنظیمات مناسب برای اون ماسفت مثل پهنای پالس و همینطور دیلی هم کاملا تغییر میکنن که بخاطر تفاوت اندک موج در دو حالت هست.

یکشنبه 18 مرداد1394 - 4:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

PEERE DANA نوشته است:
سلام.
اینم عکس کانکتور نظامی مناسب و مرغوب...که چند مدت پیش, با جستجوی حضوری فراوان در فروشگاه های جمهوری,بقیمت 25 هزار تومان تهیه کردم...
ساختاری دارای اورینگ لاستیکی و ضدآب و دارای درپوش ضدغبار...مادگی ,جنس بدنه از نوعی پلاستیک فشرده... پین های مرغوب از آلیاژی طلایی رنگ,که گویا ترکیب اصلیش,فلز برنج میباشد... اتصال قوی و فاقد هرگونه لقی...و نصب آسان روی باکس... در انواع دو پین و سه پین و و... چند پین متنوع و موجود هست...
بنظرم جهت فلزیابی بهترین گزینه میباشد.

خسته نباشین بنده هم این رو چند مدت پیش اعلام کردم ولی کسی گوش نمیده من هم تو جمهوری از 20 تومن دیدم به بالا. میگفتن به کانکتور ضد آب معروفه دوستان میتونن بگردن همون20 تومنی رو پیدا کنن دقیقا یادم نیست کجا بود که ارزونتر میگفت :D

یکشنبه 18 مرداد1394 - 4:45pm
مدیر کل
مدیر کل

ayhan نوشته است:
سلام بر همگي.استاد ازتون قدر دانيم كه اين ورژن رو به جرءت ميتونم بگم كه خيلي خيلي بهتر از ورژن قبلي هست.من يه لوپ 30سانتي دارم كه ديلي رو 11 نشون ميده و يه لوپ 55 سانتي دارم كه ديلي رو 27 نشون ميده.به نظر شما اين بد هست.؟ و يه سوال ديگه كه ايده آل ترين اعداد سه گانه كدام اعداد ميتونه با مال من از چپ به راست a300 b700 c800هست .ممنون از زحماتتون.و ضمنان من يه فيبر مسي 10 در 9 رو با لوپ 55 سانتي دراخل منزل 80 زدم اين هم خوب هست يه نه البته بدون انجام تغييرات پالس و ...!!!

خواهش میکنم عزیز من لطف دارین.
لوپ 30 شما دیلی خیلی کمی داره که البته امیدوارم مشکلی ایجاد نکنه و دیلی لوپ 55 شما هم فقط اندکی بالاست ولی مساله ای ایجاد نمیکنه.
اعداد 3گانه رو که در فایل توضیح دادم به صورت حدودی باید همین اعدادی باشه که فرمودین! اگر اینطوره هیچ مشکلی نیست.
برد شما برای اون فیبر مسی کم بوده و باید تا حدود 110 سانت سنس بشه. شرایط و محیط تست هم تاثیر داره.

یکشنبه 18 مرداد1394 - 4:46pm
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز. خوب من این تستو انجام دادم که نتایج به این صورت بود. برا لوپ 45 که اهمش کمی بالاست (1.2) دیلی اتو 16 دستی 22 پهنای پالس 150 سکه 500 تومانی در 43 سانتی سنس شد. و با پهنای پالس 250 در 48 سانتی. و برا لوپ 60 با اهم(0.9) با دیلی اتو 18 و دستی 24 و پهنای پالس 150 در 50 سانتی سنس شد و با پهنای پالس 250 در 54 سانتی
ماسفت 11nk100

خیلی ممنون خسته نباشین.
فعلا اون مطلبی که میخواستم رو متوجه شدم! حالا فقط دقیقا مشخص نیست این 10 درصد برد اضافه که دیگه تقریبا قابل محاسبه هم هست به جهت ولتاژ بالاتر هست یا آمپر بیشتر و یا هر دو ! ولی علی القاعده چون قدرت میدان لوپ به جریان عبوریش بستگی داره بیشتر میتونه به علت آمپر بالاتر باشه. در این صورت اگر از ماسفت با Rds کمتر و همینطور لوپ با اهم کمتری استفاده بشه احتمالا نتیجه قویتری بدست میاد. البته فراموش نکنین ثبات کمی افت میکنه و کاملا طبیعیه!

یکشنبه 18 مرداد1394 - 4:53pm
مدیر کل
مدیر کل

PEERE DANA نوشته است:
سلام خداقوت. @};-
با تشکر از زحمات گران قدرتان؛استاد حمید عزیز,بدلیل موجود بودن ماسفت 11nk90 بنده تست رو با این شماره انجام دادم...
,با لوپ بیضی تخت عنکبوتی 55×40 که میشه مجموعش رو 45 سانتی در نظر گرفت...با 0/8 مقاومت, و 330 ظرفیت,متشکل از سیم شبه لیتز بهم تابیده... که با دیلی 16 توسط سیستم شناسایی میشه...
نتیجه ی که مشهوده ؛با افزایش پهنای پالس,برد مقداری افزایش پیدا میکنه.که برای فلزات بزرگ,افزایش برد ملموس تر میباشد...
و طی تستی که با لوپ 45 سانت و ماسفت 11nk90... با تنظیمات و شرایط یکسان,صورت گرفت؛
سکه ی 500 تومانی با پهنای پالس 150 در 52 ... 53 سانت
و با پهنای پالس 250 ؛ در 55 ... 56 سانتی متر سنس شدند...

خیلی ممنون از شما خسته نباشین.
این تست هم در نوع خودش ارزشمند بوده و در واقع نشان میده این ماسفت که Rds کمتری نسبت به 11NK100 داره با افزایش پهنای پالس تفاوت برد کمتری خواهد داشت و کاملا هم طبیعی هست چون وقتی Rds کمتر باشه با پهنای پالس پایین هم نتیجه خوب و قوی بدست میاد. لذا این ماسفت میتونه حتی کمی بهتر هم باشه!
در ضمن نتیجه شما با لوپ 45 معادل لورنز هست و جای تبریک داره.

یکشنبه 18 مرداد1394 - 5:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1216 , 1217 , 1218 , 1219 , 1220 , 1221 , 1222 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 , Google , mahbob1363 و 83 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure