انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:51pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1217 , 1218 , 1219 , 1220 , 1221 , 1222 , 1223 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

mhak نوشته است:
عرض ادب و احترام
برای بنده با لوپ26 عنکبوتی سکه ی 200تومانی(به دلیل وضعیت نابسامان اقتصادی و عدم حضور سکه ی 500تومانی) :D با پهنای پالس 150 در34 سانتی و پهنای پالس 250 حداکثر در 35 سانتی سنس شد البته با فریم های بزرگ و برای فلزات بزرگتر تاثیر افزایش پهنای پالس بیشتر خودش رو نشون میده تا جایی که برای بنده هدفی با پهنای پالس کم بارقم49 سنس میشد و برای همون هدف با افزایش پهنای پالس عدد سنس به بالای 100 میرسید

ممنون از شما.
بله همونطور که بارها توضیح دادم ؛ پهنای پالس در هر حالتی روی فلزات بزرگتر تاثیر بیشتری داره و لذا برای لوپهای بزرگ که به هدف سنس اهداف بزرگتر استفاده میشن باید از پهنای پالس بیشتری هم استفاده کرد تا نتیجه مطلوب بدست بیاد.

یکشنبه 18 مرداد1394 - 5:06pm
مدیر کل
مدیر کل

PEERE DANA نوشته است:
سلام.
اینم عکس کانکتور نظامی مناسب و مرغوب...که چند مدت پیش, با جستجوی حضوری فراوان در فروشگاه های جمهوری,بقیمت 25 هزار تومان تهیه کردم...
ساختاری دارای اورینگ لاستیکی و ضدآب و دارای درپوش ضدغبار...مادگی ,جنس بدنه از نوعی پلاستیک فشرده... پین های مرغوب از آلیاژی طلایی رنگ,که گویا ترکیب اصلیش,فلز برنج میباشد... اتصال قوی و فاقد هرگونه لقی...و نصب آسان روی باکس... در انواع دو پین و سه پین و و... چند پین متنوع و موجود هست...
بنظرم جهت فلزیابی بهترین گزینه میباشد.

باز هم ممنون از شما.
این کانکتور کاملا مورد تایید بنده هست و با اینکه تست نکردم اما مطمئن هستم میتونه یکی از بهترین گزینه ها باشه. مشخص تر بگم فکر نمیکنم کانکتوری بیش از این دارای فاکتورهای مورد نظر ما باشه! هم بدنه غیر فلزی هست و هم اتصالات داخلی محکم و احتمالا برنجی هستن و هم امکان چفت کردن کامل کانکتور وجود داره. البته همونطور که دوستمون فرمودن نوع 3 پین کفایت میکنه اما 4 پین هم اشکالی نداره. به نظر من این از معدود کانکتورهایی هست که میشه ازش حتی نزدیک لوپ هم بخوبی استفاده کرد!

یکشنبه 18 مرداد1394 - 5:12pm

سلام حميد جان
مشكل پروگرام منم با راهنمايي شما حل شد. من 5 سلول باطري ليتيوم آيون قلمي رو با هم سري كردم با ولتاژ 19 ولت.ميخوام بدونم براي شارژ اين باطري ولتاژ شارژر چند باشه و اگه مستقيم به خود باطري وصل بشه شارژ خوب انجام ميشه و ...../ اگه كه قبلا بحث شده يا فايلي هست راهنمايي كنيد خودم مطالعه ميكنم . ممنون

یکشنبه 18 مرداد1394 - 5:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
PEERE DANA نوشته است:
سلام.
اینم عکس کانکتور نظامی مناسب و مرغوب...که چند مدت پیش, با جستجوی حضوری فراوان در فروشگاه های جمهوری,بقیمت 25 هزار تومان تهیه کردم...
ساختاری دارای اورینگ لاستیکی و ضدآب و دارای درپوش ضدغبار...مادگی ,جنس بدنه از نوعی پلاستیک فشرده... پین های مرغوب از آلیاژی طلایی رنگ,که گویا ترکیب اصلیش,فلز برنج میباشد... اتصال قوی و فاقد هرگونه لقی...و نصب آسان روی باکس... در انواع دو پین و سه پین و و... چند پین متنوع و موجود هست...
بنظرم جهت فلزیابی بهترین گزینه میباشد.

باز هم ممنون از شما.
این کانکتور کاملا مورد تایید بنده هست و با اینکه تست نکردم اما مطمئن هستم میتونه یکی از بهترین گزینه ها باشه. مشخص تر بگم فکر نمیکنم کانکتوری بیش از این دارای فاکتورهای مورد نظر ما باشه! هم بدنه غیر فلزی هست و هم اتصالات داخلی محکم و احتمالا برنجی هستن و هم امکان چفت کردن کامل کانکتور وجود داره. البته همونطور که دوستمون فرمودن نوع 3 پین کفایت میکنه اما 4 پین هم اشکالی نداره. به نظر من این از معدود کانکتورهایی هست که میشه ازش حتی نزدیک لوپ هم بخوبی استفاده کرد!

تموم شدآقادیگه پیدانمیشه :D بشه هم جفتی100هزار

یکشنبه 18 مرداد1394 - 5:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خداقوت.
صالح 700 و mhk عزیز ممنون ازشما.انشا...که دوستان عزیز سلامت و پیروز باشید. @};-

یکشنبه 18 مرداد1394 - 5:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پس با این حساب بلاخره کدوم ماسفت تایید شد و فقط از اون استفاده کنیم

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

یکشنبه 18 مرداد1394 - 6:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
PEERE DANA نوشته است:
سلام خداقوت. @};-
با تشکر از زحمات گران قدرتان؛استاد حمید عزیز,بدلیل موجود بودن ماسفت 11nk90 بنده تست رو با این شماره انجام دادم...
,با لوپ بیضی تخت عنکبوتی 55×40 که میشه مجموعش رو 45 سانتی در نظر گرفت...با 0/8 مقاومت, و 330 ظرفیت,متشکل از سیم شبه لیتز بهم تابیده... که با دیلی 16 توسط سیستم شناسایی میشه...
نتیجه ی که مشهوده ؛با افزایش پهنای پالس,برد مقداری افزایش پیدا میکنه.که برای فلزات بزرگ,افزایش برد ملموس تر میباشد...
و طی تستی که با لوپ 45 سانت و ماسفت 11nk90... با تنظیمات و شرایط یکسان,صورت گرفت؛
سکه ی 500 تومانی با پهنای پالس 150 در 52 ... 53 سانت
و با پهنای پالس 250 ؛ در 55 ... 56 سانتی متر سنس شدند...

خیلی ممنون از شما خسته نباشین.
این تست هم در نوع خودش ارزشمند بوده و در واقع نشان میده این ماسفت که Rds کمتری نسبت به 11NK100 داره با افزایش پهنای پالس تفاوت برد کمتری خواهد داشت و کاملا هم طبیعی هست چون وقتی Rds کمتر باشه با پهنای پالس پایین هم نتیجه خوب و قوی بدست میاد. لذا این ماسفت میتونه حتی کمی بهتر هم باشه!
در ضمن نتیجه شما با لوپ 45 معادل لورنز هست و جای تبریک داره.

سلامت باشید استاد حمید عزیز.
خواهش میکنم شما لطف دارین.ما از شما ممنونیم.و متقابلا نتیجه ی کسب شده ی طرح تان رو که با علم و تلاش و پشتکار...جنابعالی تحقق یافته,و در اختیار عموم برایگان قرار داده اید...تبریک ویژه گفته :ymparty: ونیز مجددا تشکر و قدر دانی میکنیم. @};-
هرچه آموختیم؛از برکت وجود و سخاوت استاد فرزانه ی چون شما بوده... @};-

و باز هم,خواهش میکنم,,شما لطف دارید,استاد عزیز,
بله همینطور که فرمودین.این نوع کانکتور از هر لحاظی خیلی مناسب هست...

یکشنبه 18 مرداد1394 - 6:30pm
مدیر کل
مدیر کل

mirza نوشته است:
سلام حميد جان
مشكل پروگرام منم با راهنمايي شما حل شد. من 5 سلول باطري ليتيوم آيون قلمي رو با هم سري كردم با ولتاژ 19 ولت.ميخوام بدونم براي شارژ اين باطري ولتاژ شارژر چند باشه و اگه مستقيم به خود باطري وصل بشه شارژ خوب انجام ميشه و ...../ اگه كه قبلا بحث شده يا فايلي هست راهنمايي كنيد خودم مطالعه ميكنم . ممنون

خواهش میکنم.
قبلا توضیح دادم. باید از ولتاژ آدابتور دقیقا بین 20 تا حداکثر 21 ولت استفاده کنین و بهیچ وجه نباید مستقیم وصل بشه! بلکه از طریق یک مقاومت بین 5 تا 10 اهم 5 وات که با باطریها سری شده باید استفاده کنین. اگر باطریها 1 آمپر باشن 10 اهم مناسبه و اگر 2 آمپر باشه رنج 5 اهم مناسب تره و همینطور برای باطریهای آمپر بالاتر بهتره این مقاومت هم اندکی کمتر بشه. رقم دقیق مقاومت مهم نیست.

یکشنبه 18 مرداد1394 - 6:37pm
مدیر کل
مدیر کل

shakib نوشته است:
حمید نوشته است:
باز هم ممنون از شما.

تموم شدآقادیگه پیدانمیشه :D بشه هم جفتی100هزار

اقا اشتباه کردیم این کانکتور دو ریال نمیارزه بیشتر از هزار تومن بابتش پول ندین! :ymsick: ;;) :D

یکشنبه 18 مرداد1394 - 6:38pm
مدیر کل
مدیر کل

hafez نوشته است:
پس با این حساب بلاخره کدوم ماسفت تایید شد و فقط از اون استفاده کنیم

خب هیچ چیز قطعی نیست چون خیلی ماسفت ها و حتی IGBT ها هستن که اصلا هنوز تست نشدن! بخصوص که بنظر من اگر دنبال قدرت واقعا بهتر باشیم فقط IGBT میتونه تفاوت واقعا محسوسی نشون بده که اون هم فقط بعضی شماره های خاص و دارای سرعت بسیار بالا و البته ولتاژ بالا میتونن جوابگو باشن. ولی با توجه به جمیع نتایج و همینطور عملکرد صحیح بخش تفکیک تا اینجا استفاده از IRF840 مرغوب بهمراه هیت سینک جهت پهنای پالس بالا بهترین گزینه هست که همه هم میتونن ازش استفاده کنن.

یکشنبه 18 مرداد1394 - 6:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1217 , 1218 , 1219 , 1220 , 1221 , 1222 , 1223 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 , Google , mahbob1363 و 89 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure