نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: hafez نوشته است: پس با این حساب بلاخره کدوم ماسفت تایید شد و فقط از اون استفاده کنیم خب هیچ چیز قطعی نیست چون خیلی ماسفت ها و حتی IGBT ها هستن که اصلا هنوز تست نشدن! بخصوص که بنظر من اگر دنبال قدرت واقعا بهتر باشیم فقط IGBT میتونه تفاوت واقعا محسوسی نشون بده که اون هم فقط بعضی شماره های خاص و دارای سرعت بسیار بالا و البته ولتاژ بالا میتونن جوابگو باشن. ولی با توجه به جمیع نتایج و همینطور عملکرد صحیح بخش تفکیک تا اینجا استفاده از IRF840 مرغوب بهمراه هیت سینک جهت پهنای پالس بالا بهترین گزینه هست که همه هم میتونن ازش استفاده کنن. مهندس نتایج بنده با ماسفت 11n?100 بوده و برام معادل 840 جواب میده فقط با پهنای پالس بالا 11n?100 بهتر و با ثبات تر عمل میکنه
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 6:48pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون mhak عزیز. بله برداشت من هم از مجموع تستها همین بوده. علت ثبات بیشتر 11NK100 در پهنای پالس بالا توان تحمل توان بیشتر هست که بنظر من تا حد زیادی در صورت گذاشتن هیت سینک مناسب برای 840 کاملا حل میشه. توجه داشته باشین مقاومت Rds ماسفت 840 حدود نیم اهم کمتر از 11NK100 هست که خودش فاکتور موثری برای 840 محسوب میشه و این امکان رو میده که روی پهنای پالس کمتر بشه به قدرت بالا رسید که طبیعتا بهتر هست. اما ماسفت 840 زودتر داغ میکنه و مشکل همه ماسفت ها همینه که وقتی از حد عادی بیشتر داغ میشن Rds اونها افزایش قابل ملاحظه ای پیدا میکنه تاجاییکه از 11NK100 هم بیشتر میشه! لذا هیچوقت نباید اجازه داد ماسفت بیش از حد داغ کنه و ساده ترین راهش هم استفاده از هیت سینک در چنین شرایطی هست.
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 6:55pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
mirza نوشته است: سلام حميد جان مشكل پروگرام منم با راهنمايي شما حل شد. من 5 سلول باطري ليتيوم آيون قلمي رو با هم سري كردم با ولتاژ 19 ولت.ميخوام بدونم براي شارژ اين باطري ولتاژ شارژر چند باشه و اگه مستقيم به خود باطري وصل بشه شارژ خوب انجام ميشه و ...../ اگه كه قبلا بحث شده يا فايلي هست راهنمايي كنيد خودم مطالعه ميكنم . ممنون سلام. پیرو عرایض استاد حمید عزیز,دوست خوبم, شما جهت شارژ ایده آل و مناسب و عمر مفید و سلامت باتری ها...,باید از پروسه و شارژر مخصوص و برد بالانسر اتومات...در پک باتری های لیتیومی مانند 5سل چند آمپر...بهره ببرید تا؛همه ی سل ها یک اندازه فول شارژ شوند...و پس از شارژ جریان رو بصورت اتومات قطع کند...وو.که در اینصورت به ولتاژ 21 ولت و حدود 1 آمپر نیاز دارین... اگر هم فقط با پک معمولی بخواهید شارژ کنید.باید با ولتاژ 20/5 ولت وآمپر مناسب و حدودا 1 یا کمتر از اون نیاز دارید...تا قبل از شارژ کامل بنحوی نیمه اتومات قطع بشه ,تا باتری ها خراب نشن و یا با گرم شدنشون و...باعث انفجار نباشید...که این روش اگر درست عمل نشه!خطرناکه و یا عمر باتری ها کم میشه و در مدت شاید یکبار شارژ,معیوب بشن...
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 7:00pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
سلام. اینم عکس از متعلقات شارژر و پک باتری اورجینال 5سل آمپر مناسب و بالانسر اتومات و... که بنده از بالانسر در پک استفاده میکنم.و با آداپتور 24 ولت و 1/2 آمپر...و نیز بکمک برد و lm317 که استاد عزیز هم نیز قرار داده بودند(که طوری کوچک ساختم تا داخل باکس آداپتور نصب و جای میگیره) ...ولتاژ مورد نیاز و مناسب 21 ولت رو دقیقا به بالانسر اتومات و باتریها میدم... با این روش ایده آل,همه ی باتریها یک اندازه و فول شارژ میشن.و پس از شارژ جریان اتومات قطع میشه و...در مقابل اتصالی و...نیز محافظت میشه...و در کل خطر گرم شدن و اتصالی و انفجار از بین میره و عمر باتریها زیاد میشه و چند سال نیاز به تعویض ندارند...و مهمتر از همه وزن سبکی دارند و آمپر دهی مناسب...که برای بنده با یکبار شارژ,با پهنای پالس بالاتر از 200 هم با مدیریت بهینه ی مصرف,...حدود ا دوشب راحت جواب میده...
آخرین بار توسط PEERE DANA در یکشنبه 18 مرداد1394 - 8:09pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 7:27pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد حمید آقا یه IGBT خوب نام معرفی کنید تست کنیم خوب
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 7:41pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
PEERE DANA نوشته است: سلام. اینم عکس از متعلقات شارژر و پک باتری اورجینال 5سل آمپر مناسب و بالانسر اتومات و... که بنده از بالانسر در پک استفاده میکنم.و با آداپتور 24 ولت و 1/2 آمپر...و نیز بکمک برد و lm317 که استاد عزیز هم نیز قرار داده بودند(که طوری کوچک ساختم تا داخل باکس آداپتور نصب و جای میگیره) ...ولتاژ مورد نیاز و مناسب 21 ولت رو دقیقا به بالانسر اتومات و باتریها میدم... با این روش ایده آل,همه ی باتریها یک اندازه و فول شارژ میشن.و پس از شارژ جریان اتومات قطع میشه و...در مقابل اتصالی و...نیز محافظت میشه...و در کل خطر گرم شدن و اتصالی و انفجار از بین میره و عمر باتریها زیاد میشه و چند سال نیاز به تعویض ندارند...و مهمتر از همه وزن سبکی دارند و آمپر دهی مناسب...که برای بنده با یکبار شارژ,با پهنای پالس بالاتر از 200 هم با مدیریت بهینه ی مصرف,...حدود ا دوشب راحت جواب میده... داداش یعنی الان باطریهات خوب شارژ میشن و خرابم نمیشن الان شما باطریها رو سری شارژ میکنین از مدار کوچیک و فیبرهم عکس بزار
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 8:40pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
سلام بر استادان عزيز و مخصوصا استاد حميد عزيز.من فردا ميخواستم برم كاوش كه دستگاه رو امتحان كردم با لوپ 30سانتي تخت كه ديلي رو 11 نشون ميداد سكه 500 تمني رو 25 سنت ميزد و با لوپ 55 سانتي عنكبوتي با ديلي 29همون سكه رو تو 10 سنت زوري ميزد.كه كلي پيش اونا خرابشدم و اما تفكيك كه نقره رو البته پنج تا انگشتر يه جا رو كه تو ارتفاع خيلي بايين هم ميزد تو تفكيك 18 آهن نشون ميداد تو 12 هم آهن نشون ميداد .خواهش ميكنم راهنماييم كنين كه آيا از لوپ هست يا خود مدار .من به اونا قول دادم كه يه مهندسي هست كه يه فلزيابي طراحي كرده كه با يه فلزياب 35 ميليوني هم با جرءت قابل مقايسه هست و بعدش هم زايه شدم خواهش ميكنم راهنماييم كنين
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 9:26pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
نمیدونم چرا مدارم جدیدا بردش کم شده، الان بالوپ 60 عنکبوتی حرفه ای یک سکه ی 500 تومانی رو توی 15 سانتی میزنه.
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 9:50pm |
|
|
ayhan
کاربر فعال
|
چنگیز نوشته است: نمیدونم چرا مدارم جدیدا بردش کم شده، الان بالوپ 60 انکبوتی حرفه ای یک سکه ی 500 تومانی رو توی 15 سانتی میزنه. بله داداش من هم اين مشكل رو دارم.و البته مشكل تفكيك كه بالا نوشتم
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 9:51pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
عزیز من دستگاهی که مشخصه درست کار نمیکنه که جلو کسی امتحان نمیکنن! متاسفانه با این توضیح شما هم بنده چیزی از اشکال احتمالی متوجه نشدم. در خصوص مقایسه با فلزیاب 35 میلیونی هم ممنون از شما! ولی اولا بنده چنین ادعایی مطرح نکردم هر چند در واقع میشه مقایسه هم کرد! در ثانی شما طرح لورنز هم اگر دستتون بود و میساختین و فقط یک اشتباه کوچک مرتکب میشدین همین چند سانت سنس رو هم نداشتین! چون هر چه مدار پیچیده تر باشه اشتباهات هم بیشتر رخ میده و تاثیرگذارتر هست. پس در دستگاه دستساز رعایت نکات مونتاژ و ساخت مهمترین شرط جوابگیریه و تنها بعد اون میشه خود طرح مدار رو ارزیابی کرد.
|
یکشنبه 18 مرداد1394 - 10:05pm |
|
|
|