انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 11 آبان1403 - 2:54am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1224 , 1225 , 1226 , 1227 , 1228 , 1229 , 1230 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
دوستان من وقتی ماسفت رو با دست لمس می کنم دستگاه بی صدا میشه کسی تجربه داره دلیل ش چی؟

دوشنبه 19 مرداد1394 - 9:31pm
YIM
مدیر کل
مدیر کل

talar نوشته است:
حميد اقا ممكنه راجب به نقش خازن 5 پيكو در مدار توضيح بدين.مرسي

این خازن در بسیاری مدارات فلزیاب پالسی با همین حدود ظرفیت استفاده میشه و نقش اون بیشتر ایجاد یک فیلتر پایین گذره که با توجه به مقاومت 1 مگا اهم فرکانس قطع اون تقریبا 32 کیلوهرتز هست و کلا جهت ایجاد ثبات و پایداری بیشتر حین کاوش و حذف نویزهای فرکانس بالا کمک میکنه. اما از طرف دیگه به جهت اینکه زیاد شدن ظرفیت این خازن میزان تقویت آپ امپ رو عملا روی طیف فرکانسی مهم برای فلزیابی کاهش میده ؛ برد کم خواهد شد و همینطور صاف و کشیده تر شدن موج هم باعث حذف تدریجی اطلاعات تفکیک از موج میشه. لذا رنج مناسب این خازن بین 4.7 تا 5.6 پیکو هست.

دوشنبه 19 مرداد1394 - 9:44pm
مدیر کل
مدیر کل

mohammadiraj نوشته است:
دوستان من وقتی ماسفت رو با دست لمس می کنم دستگاه بی صدا میشه کسی تجربه داره دلیل ش چی؟

دوست عزیز بدنه ماسفت خودش پایه ورودی سیگنال مدار هست و بهیچ وجه نباید با دست یا جای دیگه تماس داشته باشه! لذا چیزی که میفرمایین طبیعی و بدلیل به هم خوردن بالانس دستگاهه.

دوشنبه 19 مرداد1394 - 9:51pm
مدیر کل
مدیر کل

hafez نوشته است:
گوش به زنگ موندم آقا حمید یه IGBT معرفی کنه اما انگار خبری نشد

عزیز من شما مثل اینکه عادت داری یک موضوع رو چند بار مطرح کنی در حالیکه من همه پستها رو میخونم و در صورتی که مطلبی داشته باشم عرض میکنم! بهرحال در خصوص IGBT بنده شماره خاصی مد نظرم نیست چون بخصوص با توجه به بخش تفکیک نمیشه از روی دیتاشیت و بصورت قطعی اعلام کرد کدوم شماره مناسبه. لذا این مساله به عهده خود دوستان هست که تست کنن. در ضمن تفاوت قدرت در اون حدی نیست که شما دوست دارین! :D ممکنه چند درصد برد بیشتر بشه.

دوشنبه 19 مرداد1394 - 9:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا حمید من یه لوپ تخت ۶۰داشتم درست میکردم که یه تست از لوپ رو تو انجمن گذاشتم امشب اومدم با چسب چوب و امدی اف سه میل فیکسش کرد شروع به تست کردم دیدم یا پهنای کمتر از ۱۶۵کویل ارور میده وعدد اولم از ۲۸۵به ۸۵۰رسیده جالب اینه فقط عدد اولم تغیر کرده میشه راهنمایی کنید

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

دوشنبه 19 مرداد1394 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس من 3130 رو روی مدار تست کردم ولی متاسفانه عدد اول کانال تفکیک حدود 530 بود و به شدت توی خونه بی ثبات میشد منم قبل از اینکه تست تفکیک بگیرم درش اوردم و فکر میکنم این اپ امپ قابل استفاده نباشه اون opa637 رو هم دادم یکی برام اورد با قیمتی نجومی البته نوع smd ولی ظاهرا سرش نمیشده اشتباهی یه چیز دیگه گرفته چون روش فقط نوشته 0637 و من هم جرات نکردم روی مدارم تست بزنم

دوشنبه 19 مرداد1394 - 10:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:
دوستان که دنبال کابل خوب میگردند میتونند اینو هم تهیه کنند. من چند وقت پیش از این کابل 2 متر تهیه کرده بودم ولی چون فویل داشت ازش استفاده نکردم. خلاصه تا دیشب که دیدم دیگه کابل مکس ندارم که به این لوپم نصب کنم. از این استفاده کردم که هم مغزیش نسبت به مکس کلفتره و هم قسمت شیلدش که شیلدشم از مسه و یه فویل آلومنیمی هم داره. موقع تست کابلو تکون دادم و حتی تو دستم مچاله کردم ولی اصلا میتر منفی اصلا نمیندازه.

دستت درد نکنه. این تست رو با دیلی دستی 0 انجام دادی یا بهش دیلی داده بودی؟ اگر آره، چند بوده؟ و ممکنه با دیلی دستی 0 هم همین تستو انجام بدید؟

آخرین بار توسط mahmood51 در دوشنبه 19 مرداد1394 - 11:37pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 19 مرداد1394 - 11:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
^:)^ دوستان لطفا یه سایت خوب که دوستان ,ازش کانکتور خوب, برای روی لوپ تهیه کردن رو معرفی کنید

دوشنبه 19 مرداد1394 - 11:29pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

komiser نوشته است:
اقا حمید من یه لوپ تخت ۶۰داشتم درست میکردم که یه تست از لوپ رو تو انجمن گذاشتم امشب اومدم با چسب چوب و امدی اف سه میل فیکسش کرد شروع به تست کردم دیدم یا پهنای کمتر از ۱۶۵کویل ارور میده وعدد اولم از ۲۸۵به ۸۵۰رسیده جالب اینه فقط عدد اولم تغیر کرده میشه راهنمایی کنید

با سلام دوست عزیز احتمالا مقاومت لوپ شما خیلی پایین هست.لطفا مقاومت و ظرفیت کویل رو اندازه بگیرید.

دوشنبه 19 مرداد1394 - 11:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

komiser نوشته است:

سلام.خداقوت.
دوست عزیز؛اگر سیستم شما قبلا (قبل از چسب و ام دی اف کاری...) مشکلی بدین صورت نداشته و کار میکرده...بالابودن عدد Aدیباگ و کویل ارور سیستم شما:
اگر محل تستتون نامناسب نباشه و فلزات مزاحم نزدیک و در میدان لوپ نباشند...!به احتمال زیاد,در هنگام چسبکاری و ساخت ...تیکه قلع...فلز کوچکی به سیم پیچ یا داخل لوپ چسبیده یا گیر کرده...!که باید بادقت بررسی کرده و رفع کنید.

دوشنبه 19 مرداد1394 - 11:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1224 , 1225 , 1226 , 1227 , 1228 , 1229 , 1230 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 193 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure