نویسنده |
پیغام |
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
asadof نوشته است: چنگیز نوشته است: نمیدونم چرا مدارم جدیدا بردش کم شده، الان بالوپ 60 عنکبوتی حرفه ای یک سکه ی 500 تومانی رو توی 15 سانتی میزنه. من که لوپ معمولی میسازم از عنکبوتی هم بهتر میزنه !!!!!!!!!!! دوست عزیز میشه لطف کنید مشخصات لوپتون روبگید... ازچه سیمی استفاده کردید چند دور سیم رو پیچیدید و ظرفیت و اهم رو بفرماییید باتشکر
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 11:51pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
mahmood51 نوشته است: milad7 نوشته است: دوستان که دنبال کابل خوب میگردند میتونند اینو هم تهیه کنند. من چند وقت پیش از این کابل 2 متر تهیه کرده بودم ولی چون فویل داشت ازش استفاده نکردم. خلاصه تا دیشب که دیدم دیگه کابل مکس ندارم که به این لوپم نصب کنم. از این استفاده کردم که هم مغزیش نسبت به مکس کلفتره و هم قسمت شیلدش که شیلدشم از مسه و یه فویل آلومنیمی هم داره. موقع تست کابلو تکون دادم و حتی تو دستم مچاله کردم ولی اصلا میتر منفی اصلا نمیندازه. دستت درد نکنه. این تست رو با دیلی دستی 0 انجام دادی یا بهش دیلی داده بودی؟ اگر آره، چند بوده؟ و ممکنه با دیلی دستی 0 هم همین تستو انجام بدید؟ خواهش میکنم دوست عزیز. تستی که دیشب انجام داده بودم با دیلی دستی 24 و 26 بود که نتایجو اعلام کردم. و الان مورد شمارو هم امتحان کردم یعنی دیلی دستیو 0 کردم و باز هم همون نتایجو گرفتم. واقعا عالیه. راستی چرا گفتید که دیلی 0 کنم؟ فرقشو هم میشه بگید ممنون
|
دوشنبه 19 مرداد1394 - 11:58pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام با اجازه مهندس حمید شماتیک مدار رو میذارم تا دوستانی که تو مدار مشکل دارند راحتر بتونند ایراد مدار رو پیدا کنند!
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 19 مرداد1394 - 1:50am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستان خواستید بخرید کابل شبکه کت 6 معمولی بدون فویل الومینیوم باشه طبق تصویر بعدش تقلبی هم وجود داره که وقتی سری کنید میشه 8 اهم پس به فروشنده بگید کابل شبکه کت 6 بدون فویل به اسم دیلینک بخرید 4 متر بخرید دو دور میشه یه لوپ 60 سانتی که باید هر هشت سیم رو با هم سری کنید مقدار اهم میشه 3 اهم ظرفیت حدود 485 میکرو هانری فعلا که از مال شما ها که عنکبوتی هستش بهتر جواب داده تفکیک هم کارش درسته سکه 200 تومانی 50 سانت حالت پیش فرض حساسیت 18 ثبات هم عالی صداش در نمیاد شماتیک مدار هم که اون بالا گذاشتم بعد بگید اسد مغروره
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 19 مرداد1394 - 2:09am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
البته شما دوستان میتونید 10 متر بخرید سیم رو بشکافید بصورت عنکبوتی درست کنید شاید برد شما از مال من بهتر شد فقط نمی دونم این چه سیمی هستش که خیلی خوب جواب میده ! مس خالص که نمی شه گفت ولی در هر حال من از این نوع سیم راضی هستم به دلیل مسایل کاری زیاد وقت نکردم بصورت عنکبوتی درست کنم شما دوستان تست کنید
|
سه شنبه 19 مرداد1394 - 2:12am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
اقا دوسال بود پدرم در اومد انقدر تایپ کردم از کابل rg59 استفاده کنید!!! مگه کسی کوش میکرد یکی میرفت سراغ مکس ژاپن اون یکی میرفت سراغ کابل کرمان سر اخر اومدید سراغ rg59 اگه دروغ میگم برید پست قدیمی منو تو تایپیک تی ال 12000 بخونید حالا یه مقاله در مورد کابل رابط rg59 گذاشتم حال کنید . در ضمن تو صفحه اول pdf عکسی که همراه با خط کش گذاشته rg59 هستش من همیشه از اون استفاده میکنم و برای اینکه سیم زود نشکنه یا پاره نشه از چسب حرارتی و چسب برق اطراف و داخل سوکت فلزی استفاده میکنم! در ضمن من بدترین جواب رو از سیم مفتولی مسی گرفتم وقتی عکسشو میبینم حالم ازش بهم میخوره رو مدار دلتا خیلی با این نوع سیم کار کردم جواب خوبی نمی داد
|
سه شنبه 19 مرداد1394 - 2:25am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
این فایل pdf هم مال اقا بهنام عزیز هستش ! البته سعی کنید از این نوع سیم مفتولی هیچ وقت برای ساخت کویل یا لوپ استفاده نکنید .مگر اینکه فقط برای تست باشه! البته چون خودم تجربه کردم عرض میکنم و نظر شخصی بنده هستش .
|
سه شنبه 19 مرداد1394 - 2:51am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
komiser نوشته است: اقا حمید من یه لوپ تخت ۶۰داشتم درست میکردم که یه تست از لوپ رو تو انجمن گذاشتم امشب اومدم با چسب چوب و امدی اف سه میل فیکسش کرد شروع به تست کردم دیدم یا پهنای کمتر از ۱۶۵کویل ارور میده وعدد اولم از ۲۸۵به ۸۵۰رسیده جالب اینه فقط عدد اولم تغیر کرده میشه راهنمایی کنید اگر فقط چسب و ام دی اف بکار برده باشین قاعدتا نباید مشکلی پیش میومد. بخصوص که عدد اول شما تا این حد بالا رفته که نشون میده لوپ احتمالا بطور کلی خراب شده یا اتصالی داره.
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 4:11am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mhak نوشته است: مهندس من 3130 رو روی مدار تست کردم ولی متاسفانه عدد اول کانال تفکیک حدود 530 بود و به شدت توی خونه بی ثبات میشد منم قبل از اینکه تست تفکیک بگیرم درش اوردم و فکر میکنم این اپ امپ قابل استفاده نباشه اون opa637 رو هم دادم یکی برام اورد با قیمتی نجومی البته نوع smd ولی ظاهرا سرش نمیشده اشتباهی یه چیز دیگه گرفته چون روش فقط نوشته 0637 و من هم جرات نکردم روی مدارم تست بزنم خسته نباشین. اگر اینطور باشه که 3130 هم زیاد مناسب نیست! هر چند دوستان قبلا نتیجه دیگری گزارش کرده بودن! ظاهرا این آیسی هم ممکنه تقلبی داشته باشه! OPA637 ممکنه قابل استفاده باشه و آپ امپ پیشرفته ای هم هست. مطمئن نیستم 0637 به معنی همین شماره باشه! بهرحال LF357 ظاهرا بهترین شماره هست و فقط میتونین LF157 رو بعنوان نوع نظامیش مد نظر داشته باشین.
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 4:15am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
asadof نوشته است: اقا دوسال بود پدرم در اومد انقدر تایپ کردم از کابل rg59 استفاده کنید!!! مگه کسی کوش میکرد یکی میرفت سراغ مکس ژاپن اون یکی میرفت سراغ کابل کرمان سر اخر اومدید سراغ rg59 اگه دروغ میگم برید پست قدیمی منو تو تایپیک تی ال 12000 بخونید حالا یه مقاله در مورد کابل رابط rg59 گذاشتم حال کنید . در ضمن تو صفحه اول pdf عکسی که همراه با خط کش گذاشته rg59 هستش من همیشه از اون استفاده میکنم و برای اینکه سیم زود نشکنه یا پاره نشه از چسب حرارتی و چسب برق اطراف و داخل سوکت فلزی استفاده میکنم! در ضمن من بدترین جواب رو از سیم مفتولی مسی گرفتم وقتی عکسشو میبینم حالم ازش بهم میخوره رو مدار دلتا خیلی با این نوع سیم کار کردم جواب خوبی نمی داد ممنون از شما. بله ما هم سر مدار چنس به کابل RG59 رسیدیم! ولی اینجا بنده با اینکه قبلا خیلی دنبال کابل رفته بودم فراموش کردم از ابتدا در راهنما قید کنم و نهایتا در نسخه آخر بطور مشخص به شماره RG59 اشاره کردم. دقت کنین در این مقاله که احتمالا زحمتشو اقا بهنام کشیدن از یک طرف بیشتر به شماره RG58 اشاره شده که زیاد مطلوب نیست و از طرفی امپدانس رو معادل مقاومت 100 متر کابل عنوان کردن که اشتباه هست! در واقع اهم این کابلها امپدانس انتقال سیگنالشون هست و به مقاومت واقعی که با اهم متر معمولی اندازه گیری میشه ارتباطی نداره. کما اینکه ما کابلهای با یک کد ولی کیفیتهای متفاوت داریم که اهم واقعیشون با هم فرق میکنه! RG58 کابلی با امپدانس 50 اهم هست ولی RG59 امپدانس 75 اهم معادل کابل آنتن تلویزیون داره. در سیستم پالسی چون ما با پالس کار میکنیم و بطور مستقیم با امپدانس کابل سر و کار نداریم ؛ چیزی که مهمه خازنی هست که به ازای هر متر کابل به ظرفیت خازنی لوپ افزوده میشه! این ظرفیت خازنی کابل هر چه کمتر باشه بهتره. نکته مهم اینه که امپدانس کابل هر چه بیشتر باشه ظرفیت خازنیش کمتره! پس کابل 75 اهم مثل RG59 قطعا از انواع 50 اهمی بهتر هست. با اینکه کابلهایی حتی با امپدانس 100 اهمی هم استاندارد هستن و کاربردهای خاصی دارن ولی بنده در بازار نوعی بیش از 75 اهم پیدا نکردم. ولی اگر پیدا بشه میتونه حتی مناسب تر هم باشه.
|
سه شنبه 20 مرداد1394 - 4:28am |
|
|
|