انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 6:50pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1248 , 1249 , 1250 , 1251 , 1252 , 1253 , 1254 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان در مورد ماسفت 11nk100 طبق تستهای بنده با لوپهای مختلف باید عرض کنم که تا اینجا بهترین نتیجه برای این ماسفت لوپ با اهم بالای 1 بود. و همینطور لوپهای که ظرفیتهای بالاتری دارن در پهنای پالس بالا تا 500 هم کاملا با ثبات هستند و ماسفت هم داغ نمیکنه. البته لوپهای که اهم کمتری دارن چند سانت برد بیشتری دارند ولی در عوض دستگاه اصلا ثبات نداره. دیروز هم یه لوپ 1*1 ساختم که ظرفیتش نزدیک به 700 در امد با اهم 1.4 که یه سینی استیل 45 سانتیو در 210 سنس داشتم. و پهنای پالسو هم تا 500 افزایش دادم و فرکانسو هم تقریبا تا 300 ولی هیچ بی ثباتیو مشاهده نکردم .

یکشنبه 25 مرداد1394 - 3:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

milad7 نوشته است:
دوستان طریقه استفاده از پودر گرافیت برای شیلد به چه صورتیه؟ ایا باید هردو سمت کاغذو به پودر آغشته کنیم؟ و اگر فقط یکمستو آغشته کنیم کدام سمت باید با سیم در تماس باشه؟

مهندس حمید عزیز لطفا در رابطه با شیلد با پودر گرافیت بنده را راهنمای بفرمایید باتشکر @};-

یکشنبه 25 مرداد1394 - 4:14pm
مدیر کل
مدیر کل

میلاد عزیز بر خلاف نظر برخی دوستان بنده در حال حاضر دیگه شیلد حتی با بهترین اسپری گرافیت رو توصیه نمیکنم! در واقع ما الان چیز بمراتب ارزان تر و متداول تری مثل زرورقها و برچسبهای رسانا رو داریم که جواب هم داده و از هر حیث بهتر از انواع گرافیت هست. پس وقت و هزینه خودتون رو صرف گرافیت نکنین. گرافیت فقط برای فلزیابهایی ضرورت داره که قرار هست باهاشون کسری از گرم طلا سنس بشه مثل فلزیاب های GPX مینلب! تحت اون شرایط زورق میتونه اندکی افت برد برای اهداف به اون کوچکی بوجود بیاره. ولی برای اهداف ما و بخصوص برای لوپهای بزرگ گرافیت تاثیر محسوسی نداره و زرورق رسانا از هر حیث بهتر هست.

یکشنبه 25 مرداد1394 - 4:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان دلیل اینکه اعدا 3 گانه هنگام کاوش واقعی بالا میره چی میتونه باشه؟ من با تمام لوپهام همین مشکلو دارم. همشون در محیط بسته و حتی لوپهای کوچک در داخل خانه اعداد 3 گانشون خیلی عالی هستند ولی وقتی روی زمین بالانس میکنم اعدا بالا میرن عدد اول تا 500 البته در نقاط مختلف زمین بالانسو انجام میدم جاهای که در اطراف اصلا فلزی نباشه ولی بازم این مشکلو دارم. ضمنا در محیط بیرون رو هوا هم بالانس به همین صورته اعدا خیلی بالاست.مهندس جان لطفا راهنمایی کنید

یکشنبه 25 مرداد1394 - 4:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
میلاد عزیز بر خلاف نظر برخی دوستان بنده در حال حاضر دیگه شیلد حتی با بهترین اسپری گرافیت رو توصیه نمیکنم! در واقع ما الان چیز بمراتب ارزان تر و متداول تری مثل زرورقها و برچسبهای رسانا رو داریم که جواب هم داده و از هر حیث بهتر از انواع گرافیت هست. پس وقت و هزینه خودتون رو صرف گرافیت نکنین. گرافیت فقط برای فلزیابهایی ضرورت داره که قرار هست باهاشون کسری از گرم طلا سنس بشه مثل فلزیاب های GPX مینلب! تحت اون شرایط زورق میتونه اندکی افت برد برای اهداف به اون کوچکی بوجود بیاره. ولی برای اهداف ما و بخصوص برای لوپهای بزرگ گرافیت تاثیر محسوسی نداره و زرورق رسانا از هر حیث بهتر هست.

بسیار سپاس گذارم مهندس حمید عزیز. چون من این پودرو دیروز تهیه کردم میخواستم برای لوپ 45 و 60 استفاده کنم. ضمنا باید عرض کنم این پودرو از لوازم هنری تهیه کردم که به اندازه یه بستنی لیوانی فقط 3000 تومن شد. مهندس جان لطفا طریقه شیلد کردنو با پودر گرافیت و همینطور زرورق توضیح مختصری بدید ممنون میشم. مثلا کدوم سمت باید با سیم در ارتباط باشه؟ @};-

یکشنبه 25 مرداد1394 - 4:37pm
مدیر کل
مدیر کل

بنده البته تجربه ای در این مورد ندارم و باید از دوستانی که از پودر گرافیت استفاده کردن بپرسین. ولی بهرحال ایجاد رسانایی به میزان حداقل یک کیلو اهم به ازای هر سانت از پوشش گرافیتی برای عملکرد صحیح شیلد ضروری هست. پس هر جور استفادش میکنین باید منتهی به این نتیجه بشه.
در خصوص زرورق هم که بارها توضیح دادیم!

یکشنبه 25 مرداد1394 - 4:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
بنده البته تجربه ای در این مورد ندارم و باید از دوستانی که از پودر گرافیت استفاده کردن بپرسین. ولی بهرحال ایجاد رسانایی به میزان حداقل یک کیلو اهم به ازای هر سانت از پوشش گرافیتی برای عملکرد صحیح شیلد ضروری هست. پس هر جور استفادش میکنین باید منتهی به این نتیجه بشه.
در خصوص زرورق هم که بارها توضیح دادیم!

ممنون مهندس جان. اگه اشتباه نکنم برا لوپ 45 تقریبا باید 1.5 اهم در بیاد.

یکشنبه 25 مرداد1394 - 5:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

134740 نوشته است:
1426539 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان عزیز.یه خبر خوب براتون دارم که فکر کنم از شنیدنش خوشحال بشین من خودم که خیلی کیف کردم.با اجازه اساتید امروز دوتا مسفت خیلی قوی روی مدارم تست کردم که از نتیجه اش شگفت زده شدم یکی از مسفتهایی که تست کردم شمارش 23n50e هست که خوب بود ولی تفکیکش یکم بهم ریخت فقط توی درجات بالای 25 اونم بطور ناقص حذف اهن داشتم ولی یه مسفت خیلی قویتر از اون رو شانسی تست کردم به شماره K50T60 که بعضی سایتها این شماره رو IGBT میگن ولی دوستم گفت اینو بعنوان مسفت برام فرستادن(خوشبختانه یکی از دوستان بسیار نزدیکم فروشگاه قطعات الکترونیکی داره و از نظر قطعه هیچ مشکلی ندارم)که نتیجه واقعا رضایتبخشی برام داشت حذف اهن دقیقا از شماره 5 شروع بکار میکنه و روی شماره 13 بطور کامل حذف میکنه از نظر قدرت هم عالی جواب داد با لوپ 50 سانت معمولی سکه 500 تومنی رو تو 60 تک بوق و تو 55 تا 56 سنس کامل دارم البته لوپم زیاد جالب از اب در نیو مده و حالت خازنی پیدا کرده تو پهنای پالس بالای 200 افت برد دارم مطمئنم با لوپ خوب خیلی بهتر از این برد داره فقط یه کم مصرف باطریم بنظرم بیشتر شده که فکر کنم با این قدرت طبیعی باشه ولی ارزششو داره :-BD

دوست من میشه لطف کنین یه عکس از این مسفت بذارید و بفرمایید از کدام مغازه وچه قیمتی خریدید. ؟وایا واقعا قسمت ایرون ریجکت با توجه به اینجور ماسفتی بدرستی کار خودشو انجام میده. ؟باتشکر

بفرما عزیز.من شهرستانیم از همین جا گرفتم 12000 تومن تهران که راحت گیر میاد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

یکشنبه 25 مرداد1394 - 5:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت دوستان عزیز
متاسفانه من پروگرام رو خریدم ولی در اولین روز خریدیش سی دی ان توسط بچه برادرم شکسته شد
اگر کسی بتونه اینجا بذاره ممنون میشم
ممنون

یکشنبه 25 مرداد1394 - 5:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

danesh نوشته است:
سلام خدمت دوستان عزیز
متاسفانه من پروگرام رو خریدم ولی در اولین روز خریدیش سی دی ان توسط بچه برادرم شکسته شد
اگر کسی بتونه اینجا بذاره ممنون میشم
ممنون

دوست عزیز سعی کردم برات بزارم ولی انگار سی دی قفل شده است!توی سایتشون یا توی نت یه سرچ کن باید پیدا کنی @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

یکشنبه 25 مرداد1394 - 6:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1248 , 1249 , 1250 , 1251 , 1252 , 1253 , 1254 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 , 09165004428 , EP63 و 354 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure