انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 12 آبان1403 - 1:06am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1258 , 1259 , 1260 , 1261 , 1262 , 1263 , 1264 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید عزیز بنده همین الان از کاوش برگشتم. دوجایو که قبلا دوستان با ردیاب گرفته بودند رو با لوپ 1*1 سنس داشتم البته فقط لوپ یک همرام بود. و در اولین نقطه میتر تا 56 بالا میرفت و بوق قوی داشتم. ولی حجمش زیاد نبود. فرکانسو حداکثر تا 75 و پهنای پالسو از 150 تا 250 در چندبار کاوشی که انجام دادم تغیر دادم. و همینطور گراند 2 و اسپید 6 ودیلی اتو 30 دستی 36. مهندس جان با اینکه عدد اولم 500 بود حذف اهنو رو 23 قرار دادم که دستگاه تشخیص اهن داد و صدا قطع شد. سوال اینکه ایا میشه در این شرایط که عدد اول بالاست به حذف اهن اعتماد کرد؟
و اما در نقطه دوم طبق گفته دوستمون که چند هفته پیش اپراتوری با دستگاه لورنز با لوپ 1*1 و 45 این مکانو کاوش کرد که هیچ بوقی سنسی نداشت و مکانو خالی از فلز اعلام کرد. بنده امشب با فلزجو در این مکان با حجم 2 در 2 سنس داشتم که در مرکز سنس قوی داشتم. و بدلیل مزاحمت دیگه نتونستیم تفکیکو هم امتحان کنم. ضمنا این نکته رو عرض کنم ثبات دستگاه واقعا عالی بود حتی با 10 سانت بالا پاین شدن لوپ هنگام حرکت میتر منفی نداشتم و دستگاه از بالانس خارج نمیشد. تنظیمات مشابه تنظیمات نقطه اول.
مهندس جان سپاس گذارم @};-

سه شنبه 27 مرداد1394 - 10:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و خسته نباشید @};-
دومین مدار رو هم تموم کردم :-o ولی متاسفانه با انواع ماسفت و 357 حذف آهن ندارم!! ~X( نظری دارید؟؟
ممنون @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

آخرین بار توسط kdj در سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:17pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:07pm
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:
مهندس حمید جون؛ خیلی خیلی ممنونم که اصلاً 2 ریال هم به سوالاتم توجه نکردی. :ymhug: :ymhug: در 2 پست گلومو پاره کردم و سؤال. ولی........... :(

محمود عزیز اگر با شیوه کار من اشنا باشین حتما میدونین پستها رو با دقت میخونم و اگر واقعا مطلبی داشته باشم عرض میکنم. اما در مورد توضیحات مفصل شما در مجموع چیزی بنظرم نرسید!

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:12pm
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:
مهندس حمید عزیز بنده همین الان از کاوش برگشتم. دوجایو که قبلا دوستان با ردیاب گرفته بودند رو با لوپ 1*1 سنس داشتم البته فقط لوپ یک همرام بود. و در اولین نقطه میتر تا 56 بالا میرفت و بوق قوی داشتم. ولی حجمش زیاد نبود. فرکانسو حداکثر تا 75 و پهنای پالسو از 150 تا 250 در چندبار کاوشی که انجام دادم تغیر دادم. و همینطور گراند 2 و اسپید 6 ودیلی اتو 30 دستی 36. مهندس جان با اینکه عدد اولم 500 بود حذف اهنو رو 23 قرار دادم که دستگاه تشخیص اهن داد و صدا قطع شد. سوال اینکه ایا میشه در این شرایط که عدد اول بالاست به حذف اهن اعتماد کرد؟
و اما در نقطه دوم طبق گفته دوستمون که چند هفته پیش اپراتوری با دستگاه لورنز با لوپ 1*1 و 45 این مکانو کاوش کرد که هیچ بوقی سنسی نداشت و مکانو خالی از فلز اعلام کرد. بنده امشب با فلزجو در این مکان با حجم 2 در 2 سنس داشتم که در مرکز سنس قوی داشتم. و بدلیل مزاحمت دیگه نتونستیم تفکیکو هم امتحان کنم. ضمنا این نکته رو عرض کنم ثبات دستگاه واقعا عالی بود حتی با 10 سانت بالا پاین شدن لوپ هنگام حرکت میتر منفی نداشتم و دستگاه از بالانس خارج نمیشد. تنظیمات مشابه تنظیمات نقطه اول.

خسته نباشین. خیلی ممنون.
اینکه با عدد اول 500 حذف آهن روی 23 عمل کرده خودش جای امیدواری داره! :D با این حال سوال خوبی پرسیدین. بنظر من اگر عدد اول خیلی از 300 فاصله داشته باشه با اینکه ممکنه بشه روی یکی از درجات 30 گانه به جواب خوبی در حذف آهن رسید ولی با این حال میزان اعتماد بهش میتونه کاهش پیدا کنه! لذا باید در اون شرایط با چندین فلز مختلف آهنی و غیر اهنی موضوع رو بررسی کنین تا بیشتر مطمئن بشین.
در نقطه دومی که فرمودین جالب بوده که لورنز چیزی سنس نکرده ولی این دستگاه سنس قوی و دارای مرکزیت داشته که نشان میده ذرات پراکنده هم نیست و احتمالا باید چیزی وجود داشته باشه و لذا جای کار بیشتری داره تا مطمئن بشین. اینکه لورنز چیزی سنس نکرده ممکنه از فرکانس کار بالای لورنز باشه که هم برای لوپ بزرگ زیاد مناسب نیست و هم عمقزنی بالا در خاک! اما شما از فرکانس خیلی پایینی استفاده کردین که برای لوپ بزرگ و عمق بالا جواب قویتری میده.

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام به همه دوستان و خصوصا مهندس حمید صبور و بزرگوار

نتیجه تست اینجانب برای تجزیه و تحلیل دو نوع لوپ عنکبوتی 50 سانتی که یکی با سیم 1 میل و دیگری با سیم 0.75 پیچیده شده و لوپ جی پی 30 در 40 بیضوی در محیط طبیعی و کوهستانی با مواد معدنی بالا که همه دستگاه ها بقول معروف گیج میشن برای هر دو نوع ورژن جدید و ورژن قبل به قرار زیر است :
از نظر برد لوپ های عنکبوتی طی تست با هر دو ورژن ، برد وثبات لوپ عنکبوتی که با سیم 0.75 پیچیده شده بود بیشتر و بهتر بود که برد حدود 15 در صد بیشتر نسبت به لوپ با سیم 1 میل داشت .
در مقایسه لوپ جی پی 30 * 40 بیضوی با لوپ عنکبوتی 50 سانتی ( سیم 0.75 )با اینکه لوپ جی پی سایز کوچکتری داشت اما با برد 10 درصدی بیشتر من و دوستانم را متعجب کرد ولی در عرصه ثبات هر دو لوپ فقط با فرکانس زیر 70 به ثبات خوب دست پیدا میکردند که جای خوشحالی برای من داشت که لوپ عنکبوتی در حد _ جی پی _ ثبات داشت
این تست برای هر دو ورژن انجام شد و با ورژن جدید ثبات بمراتب بالاتر و بهتری داشتیم بصورتی که با ورژن قبل امکان کارکرد صحیح مدار در این مکان نبود و اپراتور حرفه ای برای کارکرد می طلبید ولی ورژن جدید در فرکانس پایین به ثبات قابل ملاحظه ای دست پیدا میکرد ولی سرعت سنس اون کمی با تاخیر نسبت به ورژن قبل انجام میشد و در ورژن قبل سرعت سنس سریعتر عمل میکرد . مهندس حمید عزیز علت انتخاب این محل برای تست این بود که این محل یکی از محل هایی بود که بیشترین الودگی مواد معدنی رو در منطقه ما داشت و هر نوع دستگاه پالسی که دوستان و بنده به این مکان قبلا اورده بودیم دچار مشکل برای کارکرد میشدن که با تبریک به شما طرح جنابعالی از این آزمایش سربلند بیرون اومد . ( در مدار مورد تست از 840 و 157 فلزی استفاده شده بود )
موفق باشید . :-BD

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اعداد با 12nk90
A226 B460 C678
20n60
A286 B536 C748
20n65
A701 B480 C690
IRF840
A136 B415 C670
A124 B370 C490
IRF740
A113 B315 C418

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:27pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون kelid عزیز خسته نباشین.
مجموع فرمایشات شما حاوی نکات مهم و قابل تاملی هست که از دوستان خواهش میکنم به این نکات توجه داشته باشن.
اما در خصوص سرعت سنس کمتر با نسخه جدید توجه کنین که مقدار پیشفرض گزینه اسپید از 9 به 8 کاهش پیدا کرده که حاصل تستهای بیشتر بنده هست. جز این اگر درجه اسپید رو همون 9 میذاشتین متوجه میشدین اتفاقا به میزان اندکی سرعت سنس بیشتر هم شده! در مجموع نسخه 3 دارای نکاتی بسیار ظریف ولی مهم برای کاوش هست و به همین لحاظ با نسخه های قبلی در حد محسوسی فرق میکنه.

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kdj نوشته است:
سلام دوستان و خسته نباشید @};-
دومین مدار رو هم تموم کردم :-o ولی متاسفانه با انواع ماسفت و 357 حذف آهن ندارم!! ~X( نظری دارید؟؟
ممنون @};-

357 تاحالا تعویض کردی؟

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:

خسته نباشین. خیلی ممنون.
اینکه با عدد اول 500 حذف آهن روی 23 عمل کرده خودش جای امیدواری داره! :D با این حال سوال خوبی پرسیدین. بنظر من اگر عدد اول خیلی از 300 فاصله داشته باشه با اینکه ممکنه بشه روی یکی از درجات 30 گانه به جواب خوبی در حذف آهن رسید ولی با این حال میزان اعتماد بهش میتونه کاهش پیدا کنه! لذا باید در اون شرایط با چندین فلز مختلف آهنی و غیر اهنی موضوع رو بررسی کنین تا بیشتر مطمئن بشین.
در نقطه دومی که فرمودین جالب بوده که لورنز چیزی سنس نکرده ولی این دستگاه سنس قوی و دارای مرکزیت داشته که نشان میده ذرات پراکنده هم نیست و احتمالا باید چیزی وجود داشته باشه و لذا جای کار بیشتری داره تا مطمئن بشین. اینکه لورنز چیزی سنس نکرده ممکنه از فرکانس کار بالای لورنز باشه که هم برای لوپ بزرگ زیاد مناسب نیست و هم عمقزنی بالا در خاک! اما شما از فرکانس خیلی پایینی استفاده کردین که برای لوپ بزرگ و عمق بالا جواب قویتری میده.

خواهش میکنم مهندس جان. قرار چند روز دیگه با لوپ 45 و 60 برم و دوباره بررسی کنم و حتما نتایجو هم اعلام خواهم کرد. سپاسگذارم @};-

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:

جناب میلاد عزیز من قبلا در مورد حذف اهن توضیح دادم که بنظر من نباید به این مورد در موارد غیر سطحی توجهی بشه چون با قرار دادن فلز با ارزش در کنار اهنی متاسفانه فلز اهن سنس میشه و عدد تفکیک اهن رو نشون میده و در واقع اگر فلز با ارزشی در کنار اون باشه رو از دست دادین به نظر من اگه عمق داره باید ح ف ا ر ی کنید این موردی که عرض کردم رو میتونید در محیط بیرون نیز تست کنین . ضمنا عدد تفکیک اهن جدید رو اگر با عدد 60 نشون بده بسته به قدمت اهن این عدد تا 40 هم ( من این مورد رو داشتم ) در زیر خاک نشون داده میشه و عدد 40 برای مفرق هم صادق هست پس توجه به این نکات در اپراتوری مهم هستش . کلیه اعداد تفکیک برای همه نوع فلز در خاک با توجه به قدمت اونها تغییر میکنه . موفق باشید :YMPEACE:

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1258 , 1259 , 1260 , 1261 , 1262 , 1263 , 1264 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma و 410 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure