انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 12 آبان1403 - 12:58am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1259 , 1260 , 1261 , 1262 , 1263 , 1264 , 1265 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shakib نوشته است:
kdj نوشته است:
سلام دوستان و خسته نباشید @};-
دومین مدار رو هم تموم کردم :-o ولی متاسفانه با انواع ماسفت و 357 حذف آهن ندارم!! ~X( نظری دارید؟؟
ممنون @};-

357 تاحالا تعویض کردی؟

آره شکیب جان
دوتا سرامیکی اورجینال از سه سال پیش دارم!سه تا هم فلزی تازه خریدم!

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kelid نوشته است:
با سلام به همه دوستان و خصوصا مهندس حمید صبور و بزرگوار

نتیجه تست اینجانب برای تجزیه و تحلیل دو نوع لوپ عنکبوتی 50 سانتی که یکی با سیم 1 میل و دیگری با سیم 0.75 پیچیده شده و لوپ جی پی 30 در 40 بیضوی در محیط طبیعی و کوهستانی با مواد معدنی بالا که همه دستگاه ها بقول معروف گیج میشن برای هر دو نوع ورژن جدید و ورژن قبل به قرار زیر است :
از نظر برد لوپ های عنکبوتی طی تست با هر دو ورژن ، برد وثبات لوپ عنکبوتی که با سیم 0.75 پیچیده شده بود بیشتر و بهتر بود که برد حدود 15 در صد بیشتر نسبت به لوپ با سیم 1 میل داشت .
در مقایسه لوپ جی پی 30 * 40 بیضوی با لوپ عنکبوتی 50 سانتی ( سیم 0.75 )با اینکه لوپ جی پی سایز کوچکتری داشت اما با برد 10 درصدی بیشتر من و دوستانم را متعجب کرد ولی در عرصه ثبات هر دو لوپ فقط با فرکانس زیر 70 به ثبات خوب دست پیدا میکردند که جای خوشحالی برای من داشت که لوپ عنکبوتی در حد _ جی پی _ ثبات داشت
این تست برای هر دو ورژن انجام شد و با ورژن جدید ثبات بمراتب بالاتر و بهتری داشتیم بصورتی که با ورژن قبل امکان کارکرد صحیح مدار در این مکان نبود و اپراتور حرفه ای برای کارکرد می طلبید ولی ورژن جدید در فرکانس پایین به ثبات قابل ملاحظه ای دست پیدا میکرد ولی سرعت سنس اون کمی با تاخیر نسبت به ورژن قبل انجام میشد و در ورژن قبل سرعت سنس سریعتر عمل میکرد . مهندس حمید عزیز علت انتخاب این محل برای تست این بود که این محل یکی از محل هایی بود که بیشترین الودگی مواد معدنی رو در منطقه ما داشت و هر نوع دستگاه پالسی که دوستان و بنده به این مکان قبلا اورده بودیم دچار مشکل برای کارکرد میشدن که با تبریک به شما طرح جنابعالی از این آزمایش سربلند بیرون اومد . ( در مدار مورد تست از 840 و 157 فلزی استفاده شده بود )
موفق باشید . :-BD

ممنون kelid عزیز @};- . میشه لطف کنید بفرماید اهم و ظرفیت لوپ جی پی شما چند هست و از چه ماسفتی استفاده میکنید؟

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kelid نوشته است:
milad7 نوشته است:
مهندس حمید عزیز بنده همین الان از کاوش برگشتم. دوجایو که قبلا دوستان با ردیاب گرفته بودند رو با لوپ 1*1 سنس داشتم البته فقط لوپ یک همرام بود. و در اولین نقطه میتر تا 56 بالا میرفت و بوق قوی داشتم. ولی حجمش زیاد نبود. فرکانسو حداکثر تا 75 و پهنای پالسو از 150 تا 250 در چندبار کاوشی که انجام دادم تغیر دادم. و همینطور گراند 2 و اسپید 6 ودیلی اتو 30 دستی 36. مهندس جان با اینکه عدد اولم 500 بود حذف اهنو رو 23 قرار دادم که دستگاه تشخیص اهن داد و صدا قطع شد. سوال اینکه ایا میشه در این شرایط که عدد اول بالاست به حذف اهن اعتماد کرد؟
و اما در نقطه دوم طبق گفته دوستمون که چند هفته پیش اپراتوری با دستگاه لورنز با لوپ 1*1 و 45 این مکانو کاوش کرد که هیچ بوقی سنسی نداشت و مکانو خالی از فلز اعلام کرد. بنده امشب با فلزجو در این مکان با حجم 2 در 2 سنس داشتم که در مرکز سنس قوی داشتم. و بدلیل مزاحمت دیگه نتونستیم تفکیکو هم امتحان کنم. ضمنا این نکته رو عرض کنم ثبات دستگاه واقعا عالی بود حتی با 10 سانت بالا پاین شدن لوپ هنگام حرکت میتر منفی نداشتم و دستگاه از بالانس خارج نمیشد. تنظیمات مشابه تنظیمات نقطه اول.
مهندس جان سپاس گذارم @};-

جناب میلاد عزیز من قبلا در مورد حذف اهن توضیح دادم که بنظر من نباید به این مورد در موارد غیر سطحی توجهی بشه چون با قرار دادن فلز با ارزش در کنار اهنی متاسفانه فلز اهن سنس میشه و عدد تفکیک اهن رو نشون میده و در واقع اگر فلز با ارزشی در کنار اون باشه رو از دست دادین به نظر من اگه عمق داره باید ح ف ا ر ی کنید این موردی که عرض کردم رو میتونید در محیط بیرون نیز تست کنین . ضمنا عدد تفکیک اهن جدید رو اگر با عدد 60 نشون بده بسته به قدمت اهن این عدد تا 40 هم ( من این مورد رو داشتم ) در زیر خاک نشون داده میشه و عدد 40 برای مفرق هم صادق هست پس توجه به این نکات در اپراتوری مهم هستش . کلیه اعداد تفکیک برای همه نوع فلز در خاک با توجه به قدمت اونها تغییر میکنه . موفق باشید :YMPEACE:

ممنون kelid عزیز. راستش چون عدد اولم خیلی بالا بود به حذف اهن اعتماد نکردم و با توجه به توضیحات مهندس به این نتیجه رسیدم در این صورت باید با این اعداد در هوا فلزت اهنویو تست کنم تا درجاتو حذف دستم بیاد. البته طبق فرمایش مهندس و شما نمیشه با این اعداد بطور قطع از حذف اهن اطمینان حاصل کرد. شک بنده بیشتر بخاطر اینه که در این نقطه که حذف هم داشتم حجم بسیار کمیو سنس داشتم بهمین دلیل احتمال میدم که فلز بی ارزش باشه. ولی بازم قراره با لوپهای دیگه نقاطو بررسی کنم. از توجه و راهنمایی های شما هم ممنونم :YMPEACE:

سه شنبه 27 مرداد1394 - 11:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:
kelid نوشته است:
با سلام به همه دوستان و خصوصا مهندس حمید صبور و بزرگوار

نتیجه تست اینجانب برای تجزیه و تحلیل دو نوع لوپ عنکبوتی 50 سانتی که یکی با سیم 1 میل و دیگری با سیم 0.75 پیچیده شده و لوپ جی پی 30 در 40 بیضوی در محیط طبیعی و کوهستانی با مواد معدنی بالا که همه دستگاه ها بقول معروف گیج میشن برای هر دو نوع ورژن جدید و ورژن قبل به قرار زیر است :
از نظر برد لوپ های عنکبوتی طی تست با هر دو ورژن ، برد وثبات لوپ عنکبوتی که با سیم 0.75 پیچیده شده بود بیشتر و بهتر بود که برد حدود 15 در صد بیشتر نسبت به لوپ با سیم 1 میل داشت .
در مقایسه لوپ جی پی 30 * 40 بیضوی با لوپ عنکبوتی 50 سانتی ( سیم 0.75 )با اینکه لوپ جی پی سایز کوچکتری داشت اما با برد 10 درصدی بیشتر من و دوستانم را متعجب کرد ولی در عرصه ثبات هر دو لوپ فقط با فرکانس زیر 70 به ثبات خوب دست پیدا میکردند که جای خوشحالی برای من داشت که لوپ عنکبوتی در حد _ جی پی _ ثبات داشت
این تست برای هر دو ورژن انجام شد و با ورژن جدید ثبات بمراتب بالاتر و بهتری داشتیم بصورتی که با ورژن قبل امکان کارکرد صحیح مدار در این مکان نبود و اپراتور حرفه ای برای کارکرد می طلبید ولی ورژن جدید در فرکانس پایین به ثبات قابل ملاحظه ای دست پیدا میکرد ولی سرعت سنس اون کمی با تاخیر نسبت به ورژن قبل انجام میشد و در ورژن قبل سرعت سنس سریعتر عمل میکرد . مهندس حمید عزیز علت انتخاب این محل برای تست این بود که این محل یکی از محل هایی بود که بیشترین الودگی مواد معدنی رو در منطقه ما داشت و هر نوع دستگاه پالسی که دوستان و بنده به این مکان قبلا اورده بودیم دچار مشکل برای کارکرد میشدن که با تبریک به شما طرح جنابعالی از این آزمایش سربلند بیرون اومد . ( در مدار مورد تست از 840 و 157 فلزی استفاده شده بود )
موفق باشید . :-BD

ممنون kelid عزیز @};- . میشه لطف کنید بفرماید اهم و ظرفیت لوپ جی پی شما چند هست و از چه ماسفتی استفاده میکنید؟

سلام مجدد . خط اخرو مثل اینکه نخوندید . من از 840 استفاده کردم . لوپ جی پی اهمش 0.5 بود که برای خودم هم جای تعجب داشت . لوپ 50 من با سیم 0.75 اهمش با سیم rg59u تایوان به میزان 1.1 اهم بود و 22 دور سیم هست .

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

چهارشنبه 27 مرداد1394 - 12:14am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

نقل قول:
ممنون kelid عزیز. راستش چون عدد اولم خیلی بالا بود به حذف اهن اعتماد نکردم و با توجه به توضیحات مهندس به این نتیجه رسیدم در این صورت باید با این اعداد در هوا فلزت اهنویو تست کنم تا درجاتو حذف دستم بیاد. البته طبق فرمایش مهندس و شما نمیشه با این اعداد بطور قطع از حذف اهن اطمینان حاصل کرد. شک بنده بیشتر بخاطر اینه که در این نقطه که حذف هم داشتم حجم بسیار کمیو سنس داشتم بهمین دلیل احتمال میدم که فلز بی ارزش باشه. ولی بازم قراره با لوپهای دیگه نقاطو بررسی کنم. از توجه و راهنمایی های شما هم ممنونم :YMPEACE:

دوست عزیز حرف من رو نگرفتید . اصل مطلب عدم توجه کلی به حذف اهن در عمق بالا هست شما فکر کن یک مجسمه طلا توی عمق 1/5 متری هست و کنارش مقداری مفرق . عدد تفکیک طلا بصورت مجزا 19 تا 21 بیرون از خاک و توی خاک تا 26 هم میره ( طلای جدید ) و عدد تفکیک مفرق حدود 38 تا 44 که این عدد با اهن قدیمی که بیش از دو سه سال زیر خاک مونده باشه هم یکی هست . حالا شما طلا رو در کنار مفرق قرار بدی فقط عدد مفرق برای شما نشون داده میشه . اشتباه اول اینه که اون نقطه رو بعنوان فلز اهن بدونیم چون با حدف اهن ، کلا طلا رو هم حذف کردین و باید 1 درصد هم احتمال اینکه فلز با ارزش کنارش باشه بدین (مفرق الیاژ اهن ومس هستش ). اشتباه دوم شما اینه که الان میگین میخوام با لوپ کوچکتر محل رو تست کنم که با توجه به فرض عمق 1/5 متر و اینکه مقدار مفرق هم زیاد نباشه اون نقطه رو ممکنه از دست بدین اشتباه سوم اینه که سنس ضعیف همیشه دلیل بر کم بودن جنس نیست احتمال عمق زیاد رو هم بدین که با بکار گیری لوپ کوچک دیگه سنس ندارین .
حالا راه حل 1. تجربه کاری بالای اپراتور 2. کندن محل به میزان 30 یا 40 سانت و تست دوباره محل ، اگر سنس قوی تر شد که قطعا فلز داریم و اگر به همان میزان قبل بود حساسیت به موادمعدنی هست . توجه کنید لوپ شما به هر اندازه ای که هست باید محلی رو که میخواید بکنین رو 30 یا 40 سانت اضافه تر بکنید یعنی اگر لوپ شما یک در یک هست باید 1/30 در 1/30 زمین رو بکنید چون وقتی توی چاله میرید لوپ از بقل به خاک نچسبه و باعث سنس بشه . اینا که میگم تجربه یک عمره و امیدوارم دوستان توجه کافی بکنن .
موفق و موید باشید . :YMPEACE:

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

چهارشنبه 27 مرداد1394 - 12:42am
مدیر کل
مدیر کل

دوستان البته توجه داشته باشین در خصوص عدد تفکیک در توضیحات اشاره مشخص شده! اصلا به این صورت نیست که مثلا طلا یا مفرغ رنج مشخصی از عدد تفکیک داشته باشن. اگر به طلای بزرگ و یک تکه دسترسی داشته باشین متوجه میشین عدد تفکیک بالایی داره. ولی طلای کوچک برعکس هست. مجموعه ای از فلزات کوچک هم باز عددش فرق میکنه. بنابراین عدد تفکیک بیشتر نشانه اندازه فلز و یکپارچگی اون هست نه جنس فلز. تنها آهن هست که توی رنج تقریبی 30 الی 60 عدد تفکیک میده و خیلی بالاتر یا پایین تر نمیتونه باشه. باز هم تاکید میکنم اصلا سیستم حذف آهن خود دستگاه بر اساس فرمول عدد تفکیک نیست و روشی بسیار پیچیده تر داره. لذا در محدوده عدد تفکیک 30 تا 60 هم فلزات آهنی و غیر آهنی زیادی رو میتونین تست کنین که مساله آهن و غیر آهن بودنشون علیرغم داشتن عدد تفکیک یکسان بصورت متفاوت ارزیابی میشه.
در سیستم حذف آهن اگر یک آهن و یک غیر آهن کنار هم باشن و ابعاد فلز آهنی بزرگتر باشه طبیعتا شانس حذف بالاست. ولی اگر آهن کوچک باشه دیگه کلش رو حذف نمیکنه چون فلز غیر آهنی در اون شرایط بیشتر ملاک هست.

چهارشنبه 27 مرداد1394 - 1:30am

سلام به همه
دوستان که از باطری چراغ قوه شکاری و لبتاپ پرسیدن عنایت بفرمایید که :
کلیه این باطری ها روشون نوشته 18650 یعنی 18mmکلفتی باطری و 650mm طول باطری ، این باطری ها اکثرا li-ion هستن
نکته قابل توجه امپر و برد های محافظتی اونا هست که باید توجه بشه ، چون بیشتر دوستان از بابت امپر سردر نمیارن بهتره که به اعداد توجه نکنن و
با استفاده از ترازوی دیجیتال کوچک موقع خریدشخصا خودشون چک کنن : باطری های Li-ion باوزن 42 گرم تا 47 گرم به طور متوسط 44 گرم 2400mA
هستن . باطریهای کمتر از 40 گرم نشانه آمپر صعیف تر و تقلبی بودن باطری هست .
نکته اصلی در استفاده از این باطری اینه که اگه از مدل های محافظ دار استفاده کنین دیگه لزومی به شارژر مخصوص نداره چون به هر باطری
یک برد کوچک وصل کردن که موقع شارژ نمیزاره ولتاژش از 4.2V بشتر بشه و در موقع دی شارژ یعنی استفاده از باطری نمیزاره ولتاژش از 2.75V کمتر بشه
یعنی به طور اتوماتیک جریان رو قطع میکنه . اگه از 5 باطری به صورت سری استفاده کنین میشه 5*4.2V مساوی 21V حد اکثر ودر کمترین میزان 5*2.75V
مساوی 13.75V . فقط دقت کنید که در صورت استفاده از باطری محافظ دار کافی شارژرتون از 21Vتا 24V باشه و دیگه لازم نیست از بردهای 5cell استفاده
کنین . برای آمپر بالاتر میتونین از 10 باطری 2به2 موازی بعد سری برای آمپر 4800mA استفاده کنید . باطری های محافظ دار اکثرا طولشون 680mm و قطب
منفی شون طلایی رنگه و بعضیاشون نوشه دارن .

چهارشنبه 27 مرداد1394 - 2:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی ساحل جان اگه امکانش هست یه عکس از باطری مورد نظر بزارید و منظورتون رو از محافظت شده توضیح بدید که واقعا لنگه این نوع باطری و شارژر ش هستن دوستان

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 5:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقايون كسي ميدونه جا باتري اين نوع باتري ها براي سر ي كردن 4 عدد از كجا بايد پيدا كرد.

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 6:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ساحل عزیز ممنون از راهنمایی بسیار خوبتون :x
اگه امکان داره عکس از باطریها محبت کنید :D

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 7:00am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1259 , 1260 , 1261 , 1262 , 1263 , 1264 , 1265 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma و 386 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure