انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 14 آبان1403 - 10:08pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1260 , 1261 , 1262 , 1263 , 1264 , 1265 , 1266 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

milad7 نوشته است:
مهندس حمید عزیز بنده همین الان از کاوش برگشتم. دوجایو که قبلا دوستان با ردیاب گرفته بودند رو با لوپ 1*1 سنس داشتم البته فقط لوپ یک همرام بود. و در اولین نقطه میتر تا 56 بالا میرفت و بوق قوی داشتم. ولی حجمش زیاد نبود. فرکانسو حداکثر تا 75 و پهنای پالسو از 150 تا 250 در چندبار کاوشی که انجام دادم تغیر دادم. و همینطور گراند 2 و اسپید 6 ودیلی اتو 30 دستی 36. مهندس جان با اینکه عدد اولم 500 بود حذف اهنو رو 23 قرار دادم که دستگاه تشخیص اهن داد و صدا قطع شد. سوال اینکه ایا میشه در این شرایط که عدد اول بالاست به حذف اهن اعتماد کرد؟
و اما در نقطه دوم طبق گفته دوستمون که چند هفته پیش اپراتوری با دستگاه لورنز با لوپ 1*1 و 45 این مکانو کاوش کرد که هیچ بوقی سنسی نداشت و مکانو خالی از فلز اعلام کرد. بنده امشب با فلزجو در این مکان با حجم 2 در 2 سنس داشتم که در مرکز سنس قوی داشتم. و بدلیل مزاحمت دیگه نتونستیم تفکیکو هم امتحان کنم. ضمنا این نکته رو عرض کنم ثبات دستگاه واقعا عالی بود حتی با 10 سانت بالا پاین شدن لوپ هنگام حرکت میتر منفی نداشتم و دستگاه از بالانس خارج نمیشد. تنظیمات مشابه تنظیمات نقطه اول.
مهندس جان سپاس گذارم @};-

عزیزانی مثل شما که اولین بار هست دستگاهی رو استفاده میکنن و برای جستجو به بیابون میرن و همچین مکانهایی رو پیدا میکنن ، حتماً باید حفاری صورت بگیره تا تجربه کافی از عملکرد دستگاه بدست بیاد و جنسی رو از دست ندید ! موفق باشید در ضمن نتیجه حفاری رو در بخش اپراتوری فلزجو عنوان بفرمائید .. یاعلی @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 9:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
talar نوشته است:
اقايون كسي ميدونه جا باتري اين نوع باتري ها براي سر ي كردن 4 عدد از كجا بايد پيدا كرد.

دوست من شما می تونید از وارنیش بجای جای باطری استفاده کنید خیلی به صرف است

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 12:03pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

وارنیش نه شیرینگ B-)

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 12:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shakib نوشته است:
وارنیش نه شیرینگ B-)

اسم دیگرش شیرینگ
چنانچه لوله های قابل انقباض حرارتی (وارنیش) بر روی اتصالات و بخش های هادی کابل و سیم یا جسم دیگر قرار گرفته و بطور یکنواخت حرارت داده شود، قطر آنها تا حد تعیین شده کاهش یافته و جسم مورد نظر را در بر میگرد.
وارنیش های حرارتی امروزه در دنیا استفاده های گسترده ای در صنایع برق و الکترونیک، گار و نفت، آب و فاضلاب، اتومبیل ، معدن، ساختمان سازی و غیره دارد.

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 12:19pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

وارنیش باشیرینگ فرق داره وارنیش محافظ حرارته که مثلا درسشوارکاربردداره!

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 12:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shakib نوشته است:
وارنیش باشیرینگ فرق داره وارنیش محافظ حرارته که مثلا درسشوارکاربردداره!

محافظ حرارتی !!!
خودش با حرارت جمع میشه چطور محافظت میکنه می تونید کلمه وارنیش رو سرچ کنید یه چیزیم به اطلاع مون اضافه میشه موفق باشید

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 12:42pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

عزیزم وارنیش باشیرینگ فرق داره موفق باشین.

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 12:45pm

باطری محافظ دار یه برد کوچک بهش اضافه کردن که بعضی وقتا در قطب مثبت جاسازی شده یا قطب منفی . که من به نوبه خودم تاحالا هرچی خریدم ودستمه برد به قطب منفی وصل شده ، واسه تشخیص برد دار بودن یانبودنش باید تیز بود دقت کرد ،سه نشونه کاملا واضح داره 1: اگه دستتو رو باطری بمالی یه سیم نازکو که 3mm عرض داره رو احساس می کنی که از زیر پلاستیک روکش باطری از قطب مثبت به قطب منفی وصل شده . شرط اصلی وجود این سیمه 2: بعد از تشخیص نکته اول به قطب منفی دقت کنین ،اگه طلایی رنگ بود و بعضا اسم باطری رو روش حک کرده بودن اون برد محافطه که از جنس فایبر گلاسه 3: روباطری هایی که برد محافظ دارن نوشته Re/Discharging PROTECTION Circuit که باید بعد از تشخیص دو نکته اول برسی بشه چون گاها الکی روی باطری مینویسنش .

دقت کنین وزن باطری از 44گرم کمتر نباشه ، این باطریارو میشه از لوازم کوهنوردیا پیداکنین . قیمتشونم زیاد نیست اینجا اصلش 10 تومن
عکساشم گرفتم بارگیریشون تموم نمیشه هرکاری میکنم ارسال نمیشه

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 1:23pm

Here is the board I made, the design is slightly different. Thanks for this great schematic.
---
در اینجا هیئت مدیره من ساخته شده است، طراحی کمی متفاوت است. با تشکر برای این شماتیک بزرگ است.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 3:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

eclipse نوشته است:
Here is the board I made, the design is slightly different. Thanks for this great schematic.
---
در اینجا هیئت مدیره من ساخته شده است، طراحی کمی متفاوت است. با تشکر برای این شماتیک بزرگ است.

Hi are you from what country? . Welcome to Forum

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 3:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1260 , 1261 , 1262 , 1263 , 1264 , 1265 , 1266 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: hadi07 و 194 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure