نویسنده |
پیغام |
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
Designed wrong friend(eclipse). The first schematic scientist Hamid better
|
چهارشنبه 28 مرداد1394 - 4:03pm |
|
|
masoud-n
کاربر فعال
|
اخه کجای دنیا به مهندس الکترونیک یا کامپیوتر میگن دانشمند! این پاچه خواری و تموم کنید و باعث ابرو ریزی نشید.
|
چهارشنبه 28 مرداد1394 - 4:42pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
kelid نوشته است: نقل قول: ممنون kelid عزیز. راستش چون عدد اولم خیلی بالا بود به حذف اهن اعتماد نکردم و با توجه به توضیحات مهندس به این نتیجه رسیدم در این صورت باید با این اعداد در هوا فلزت اهنویو تست کنم تا درجاتو حذف دستم بیاد. البته طبق فرمایش مهندس و شما نمیشه با این اعداد بطور قطع از حذف اهن اطمینان حاصل کرد. شک بنده بیشتر بخاطر اینه که در این نقطه که حذف هم داشتم حجم بسیار کمیو سنس داشتم بهمین دلیل احتمال میدم که فلز بی ارزش باشه. ولی بازم قراره با لوپهای دیگه نقاطو بررسی کنم. از توجه و راهنمایی های شما هم ممنونم دوست عزیز حرف من رو نگرفتید . اصل مطلب عدم توجه کلی به حذف اهن در عمق بالا هست شما فکر کن یک مجسمه طلا توی عمق 1/5 متری هست و کنارش مقداری مفرق . عدد تفکیک طلا بصورت مجزا 19 تا 21 بیرون از خاک و توی خاک تا 26 هم میره ( طلای جدید ) و عدد تفکیک مفرق حدود 38 تا 44 که این عدد با اهن قدیمی که بیش از دو سه سال زیر خاک مونده باشه هم یکی هست . حالا شما طلا رو در کنار مفرق قرار بدی فقط عدد مفرق برای شما نشون داده میشه . اشتباه اول اینه که اون نقطه رو بعنوان فلز اهن بدونیم چون با حدف اهن ، کلا طلا رو هم حذف کردین و باید 1 درصد هم احتمال اینکه فلز با ارزش کنارش باشه بدین (مفرق الیاژ اهن ومس هستش ). اشتباه دوم شما اینه که الان میگین میخوام با لوپ کوچکتر محل رو تست کنم که با توجه به فرض عمق 1/5 متر و اینکه مقدار مفرق هم زیاد نباشه اون نقطه رو ممکنه از دست بدین اشتباه سوم اینه که سنس ضعیف همیشه دلیل بر کم بودن جنس نیست احتمال عمق زیاد رو هم بدین که با بکار گیری لوپ کوچک دیگه سنس ندارین . حالا راه حل 1. تجربه کاری بالای اپراتور 2. کندن محل به میزان 30 یا 40 سانت و تست دوباره محل ، اگر سنس قوی تر شد که قطعا فلز داریم و اگر به همان میزان قبل بود حساسیت به موادمعدنی هست . توجه کنید لوپ شما به هر اندازه ای که هست باید محلی رو که میخواید بکنین رو 30 یا 40 سانت اضافه تر بکنید یعنی اگر لوپ شما یک در یک هست باید 1/30 در 1/30 زمین رو بکنید چون وقتی توی چاله میرید لوپ از بقل به خاک نچسبه و باعث سنس بشه . اینا که میگم تجربه یک عمره و امیدوارم دوستان توجه کافی بکنن . موفق و موید باشید . با تشکر از جناب kelid عزیز. همینجا چند سوال برام پیش امده. اول اینکه اگه اشتباه نکنم عدد طلا در حجم بالا فکر کنم بالای 80 باشه درسته؟. و دلیل اینکه خواستم از لوپ کوچکتر استفاده کنم اینه که اگر سنس نداشتم از وجود فلز در عمق بیشتر مطمن میشم که در این صورت صد در صد حفاری خواهم کرد. و اینکه شما فرمودید 30 یا 40 سانت محلو بزرگتر از سایز لوپ حفاری کنیم و بعد دوباره تست کنیم ایا در این صورت وقتی روی چاله قرار میگره تشخیص حفره نمیده؟ و اگر قرار باشه لوپو داخل چاله ببریم باید در فاصله دور از این مکان بالانس بشه و بعد به این مکان نزدیک بشیم که در این صورت با رفتن لوپ داخل چاله چون ارتفاع تغییر میکنه بالانس بهم میخوره. اگه اشتباه عرض کردم لطفا توضیح بدید با تشکر
|
چهارشنبه 28 مرداد1394 - 4:55pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
masoud-n نوشته است: اخه کجای دنیا به مهندس الکترونیک یا کامپیوتر میگن دانشمند! این پاچه خواری و تموم کنید و باعث ابرو ریزی نشید. دوست عزیز بی سواد به شخصی که به اوج مهارت در هر رشته علمی میرسه میگن دانشمند به نظر شما به شخصی که به اوج علم برنامه نویسی و الکترونیک رسیده که میتونه چنین سیستم فول امکانات و فول دیجیتال خلق کنه نباید گفت دانشمند ؟؟! اگه راست میگی دقیقا یکی مثل همین طراحی کن و در اینجا قرار بده
|
چهارشنبه 28 مرداد1394 - 6:31pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سلام .در اصل بخوای حساب کنی دانشمند هم درست نیست.کسی که در حیطه کاری خودش به استادی برسه میگن پروفسور یا دکتر:D دانشمند بیشتر کارشون تحقیق وتفحص هست که ما با یک خلاق روبه رو هستیم پس نمیشه گفت دانشمند.البته استاد حمید اول دانشمند بودن بعد شدن پروفسور چون قبلش تحقیقات زیادی انجام دادن
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 28 مرداد1394 - 7:51pm |
|
|
kamalsr53
|
دوستان تطفا نرم افزار بروگرامرو اینجا بذارید ممنون میشم یاحق
|
چهارشنبه 28 مرداد1394 - 7:59pm |
|
|
alijooon
کاربر فعال
|
سلام به همکاران و دوستان حاضر در انجمن
اندازه pcbچقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند در چند باید روی کاغذ گلاسه چاپ بشه
ممنون میشم پاسخ بفرمایید
مرسی
|
چهارشنبه 28 مرداد1394 - 8:48pm |
|
|
sina97
کاربر فعال
|
دوست عزیز سایز فیبر و بقیه اطلاعات تو صفه اول هست یه word هست دانلود کن
|
چهارشنبه 28 مرداد1394 - 8:54pm |
|
|
alijooon
کاربر فعال
|
ممنون سینا جان بابت پاسخ
آیا7.3در7.9صحیحه؟؟؟؟؟
|
چهارشنبه 28 مرداد1394 - 10:07pm |
|
|
masoud-n
کاربر فعال
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: masoud-n نوشته است: اخه کجای دنیا به مهندس الکترونیک یا کامپیوتر میگن دانشمند! این پاچه خواری و تموم کنید و باعث ابرو ریزی نشید. دوست عزیز بی سواد به شخصی که به اوج مهارت در هر رشته علمی میرسه میگن دانشمند به نظر شما به شخصی که به اوج علم برنامه نویسی و الکترونیک رسیده که میتونه چنین سیستم فول امکانات و فول دیجیتال خلق کنه نباید گفت دانشمند ؟؟! اگه راست میگی دقیقا یکی مثل همین طراحی کن و در اینجا قرار بده اقای فوووول امکانات فوووول دیجیتال فروشنده چاپلوس
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 28 مرداد1394 - 10:34pm |
|
|
|