انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 14 آبان1403 - 9:53pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1262 , 1263 , 1264 , 1265 , 1266 , 1267 , 1268 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

مسعود عزیز البته این کار شما صحیح نیست که محتویات پیغام های خصوصی که حریم خصوصی بین شما و طرف مقابل هست رو مطرح میکنین. هر چند نکته بدی هم داخلش نیست و امیدوارم مساله کلاهبرداری در کار نباشه!
ولی جناب mnbvcxzaqwsx عزیز اگر هندوانه هایی نظیر دانشمند بودن و پروفسور بودن بنده که مرتبا زیر بغل من میذارین به قیمت فروشندگی و سودجویی برای خودتون باشه مطمئن باشین بنده از این موضوع راضی نیستم! شما اگر میخواین چیزی برای خودتون بفروشین لازم نیست از من مایه بذارین و صرفا میتونین با رعایت ملاحظاتی که بارها عرض کردم این کار رو بصورت خصوصی انجام بدین. من هم نیاز به این اسامی و القاب ندارم و همیشه کار خودم رو فارغ از ادعا ارائه کردم. هر چه هم هست در حد خودشه و فقط گذر زمان ارزش کارها و طبیعتا آدمهایی که اون کارها رو انجام دادن مشخص میکنه.

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 11:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید اینها پیغام خصوصی نبود و تو محیط عمومی ارسال شده بود! شایدم کارم اشتباه بوده ولی خون ادم به جوش میاد این دورنگی ها و ریا کاری ها رو میبینه

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 11:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید جان واقعا بزرگ منشی... باید به این مرام شما قبطه خورد...
ایکاش دوستان این مطلبو در نظر داشته باشن...
زنده باشی عزیز.

چهارشنبه 28 مرداد1394 - 11:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
ممنون از زحمات حمید اقا و دوستان
@};-
منظور اقا mnbvcxzaqwsاز دسته تلسکوپی چیه اگه امکانش هست یکی توضیح بده.
مرسی

پنج شنبه 28 مرداد1394 - 12:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
من هم نیاز به این اسامی و القاب ندارم و همیشه کار خودم رو فارغ از ادعا ارائه کردم. هر چه هم هست در حد خودشه و فقط گذر زمان ارزش کارها و طبیعتا آدمهایی که اون کارها رو انجام دادن مشخص میکنه.

درود بر شما مهندس عزیز @};- @};- @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 28 مرداد1394 - 1:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohammad22 نوشته است:
سلام
ممنون از زحمات حمید اقا و دوستان
@};-
منظور اقا mnbvcxzaqwsاز دسته تلسکوپی چیه اگه امکانش هست یکی توضیح بده.
مرسی

از لوازم ماهیگیری بخرید :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 28 مرداد1394 - 1:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
مسعود عزیز البته این کار شما صحیح نیست که محتویات پیغام های خصوصی که حریم خصوصی بین شما و طرف مقابل هست رو مطرح میکنین. هر چند نکته بدی هم داخلش نیست و امیدوارم مساله کلاهبرداری در کار نباشه!
ولی جناب mnbvcxzaqwsx عزیز اگر هندوانه هایی نظیر دانشمند بودن و پروفسور بودن بنده که مرتبا زیر بغل من میذارین به قیمت فروشندگی و سودجویی برای خودتون باشه مطمئن باشین بنده از این موضوع راضی نیستم! شما اگر میخواین چیزی برای خودتون بفروشین لازم نیست از من مایه بذارین و صرفا میتونین با رعایت ملاحظاتی که بارها عرض کردم این کار رو بصورت خصوصی انجام بدین. من هم نیاز به این اسامی و القاب ندارم و همیشه کار خودم رو فارغ از ادعا ارائه کردم. هر چه هم هست در حد خودشه و فقط گذر زمان ارزش کارها و طبیعتا آدمهایی که اون کارها رو انجام دادن مشخص میکنه.

با سلام و درود فراوان
نه بخدا بنده کلاه بردار و سود جو نیستم چون شغل اصلی بنده مدیر عامل شرکت هستم که کار پیمانکاری سازه های فلزی و ساخت انواع سوله و استراکچر های پیچیده برای شهرک های صنعتی و غیره انجام میدم و خدارو شکر سود کلانی داره و نیاز به سودجویی و کلاه برداری ندارم چون با انجام یک پروژه نزدیک 300-400 میلیون سود می خورم و تا چندین سال با خیال راحت استراحت می کنم و تفریحات مورد علاقه انجام میدم و مبحث الکترونیک و فلزیاب رو چون از بچگی علاقه مند بودم و برای خودم فلزیاب می ساختم پیگر بودم و هستم البته من به غیر از الکترونیک و برنامه نویسی در زمینه های مختلغی فعالیت و مطالعه داشتم از جمله هوا فضا مهندسی کشاورزی و عمران میکانیک دینامیک متالوژی و... و در هر رشته ای کتابهای دانشگاهی مربوط به ان را تهیه و با علاقه مطالعه کردم و باور کنید تو خونه الان نزدیک 5000 جلد کتاب در رشته های که گفتم دارم حتی چندین مقاله isi دادم و مقالات زیادی به مجلات علمی کشور دادم از جمله مقاله سفر به مریخ که در ماهنامه هوا فضا چاپ شد و... بعدا سر فرصت عکسش اینجا قرار میدم تا کنون چندین اختراع در زمینه های ساختمان سازی صنعتی و نظامی و هوا فضا و... به ثبت رساندم و در این عکسی که دوستمون قرار داده مربوط به گروه تلگرام است که یک نفر گفت از الکترونیک سر در نمیارم و من بهش گفتم برات میسازم و به قیمت قطعات و دستمزد چند روز الافی کلا 1.5 میگیرم البته اونم موقع فراغت و بی کاری از روی علاقه مبادرت به ساخت فلزیاب می کنم حالا به نظر شما گرفتن مبلغ 1.5 میلیون بابت ساخت یک فلزیاب کامل و آماده استفاده و با تمام متعلقات از جمله لوپ 1در1 و لوپ 50 سانتی و دسته های تلسکوپی و شارژر و... زیاده؟؟؟!! :-\ ولی در کل دانشمند حمید عزیز مطمن باش این افرادی که دوست ندارن به تو لقب دانشمند داده بشه همون حسود های هرگز نیاسودند و خوب دستشون رو شد اگه راست میگن بگو یه سیستم دقیقا مثل همینو اختراع کنن ولی شک نکن که عمرا نمی تونن :D ;)

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از قدیم گفتن حسود هرگز نیاسود ~X( :((

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 3:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فقط باید خندید به این حرفا همین =)) =)) =)) فروشنده عزیز خسته نباشید . اخه کدام احمقی این حرفا را باور میکنه =)) =)) =)) =))

چون شغل اصلی بنده مدیر عامل شرکت هستم که کار پیمانکاری سازه های فلزی و ساخت انواع سوله و استراکچر های پیچیده برای شهرک های صنعتی و غیره انجام میدم و خدارو شکر سود کلانی داره و نیاز به سودجویی و کلاه برداری ندارم چون با انجام یک پروژه نزدیک 300-400 میلیون سود می خورم و تا چندین سال با خیال راحت استراحت می کنم =)) =))
این جماعت را هالو حساب کردی ! باید بهت بخندیم که منبعد عقل و هوش این جماعت را دست کم نگیری =))

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 6:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:
فقط باید خندید به این حرفا همین =)) =)) =)) فروشنده عزیز خسته نباشید . اخه کدام احمقی این حرفا را باور میکنه =)) =)) =)) =))

چون شغل اصلی بنده مدیر عامل شرکت هستم که کار پیمانکاری سازه های فلزی و ساخت انواع سوله و استراکچر های پیچیده برای شهرک های صنعتی و غیره انجام میدم و خدارو شکر سود کلانی داره و نیاز به سودجویی و کلاه برداری ندارم چون با انجام یک پروژه نزدیک 300-400 میلیون سود می خورم و تا چندین سال با خیال راحت استراحت می کنم =)) =))
این جماعت را هالو حساب کردی ! باید بهت بخندیم که منبعد عقل و هوش این جماعت را دست کم نگیری =))

حق داری باور نکنی چون معلوم میشه که آدم بی اراده و ضعیفی هستی
به نظر تو ثبت یه شرکت و خرید یک سری دستگاه جوش و برش که کلا 20-30 میلیون میشه و استخدام 7-8 نفر جوشکار ماهر و بعدش داشتن سر زبون و قدرت بیان کافی برای گرفتن کارهای سازه ای بزرگ کار سختیه؟؟؟؟!!! دوست عزیز ناراحت نشو ولی فکر کنم اراده و هدف ضعیفی رو تو زندگیت دنبال می کنی

پنج شنبه 29 مرداد1394 - 8:15am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1262 , 1263 , 1264 , 1265 , 1266 , 1267 , 1268 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alimahmoodi , Google , hadi07 و 110 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure